Nu är det kort

2010-06-30, kl 17:07:42

Nu har jag klippt mig och det är kort som fasen, och tunnt är det nu med. Jag har jätte tjock hår så nu när vi tunnat ut det känns det jätte konstigt, det såg ut som det låg en hel pudel på golvet eller ne två pudlar till och med. Det var jätte mycket bortklippt. Nu ska färgen i med (jag kan för en gångs skull kanske klara mig på ett paket färg istället för två/tre) sen får vi se hur det blir.

Så här kort är det nu


Ska klippa mig

2010-06-30, kl 04:08:01

I morgon kommer mormor Bittan hit, eller a idag blir det ju men skit sak samma. Jag ska klippa mig, ta lite på topparna tunna ut det och så. Hinner vi och orkar så ska vi färga mitt hår i morgon igen, den här röda färgen fäste ju inte överallt så nu blir jag svart hårig igen. Det är faktiskt den färgen jag trivs bäst med och stannar längst med, men jag undrar lite tror ni jag passar i lugg eller ser jag hemsk ut i det? Jag har inte haft det sen jag var liten och kan verkligen inte bestämma mig för om jag ska be mormor klippa till en liten lugg, vad tror du?



Mina trollungar

2010-06-29, kl 23:39:11

Nybadade och helt underbara


Min dag

2010-06-29, kl 23:21:59

Nya kategorin fick helt enkelt heta från XL och ner, vet inte om jag kanske ändrar det sen men det kändes rätt. Nu kommer resten av tråkinlägget som är mer för min skull bara så ni vet.

12:00 Två knäckebröd med keso på + ett glas vatten
14:00 En halv Diet fuel med blåbär

16:00 Kyckling+ sallad+ tsatziki
21:00 äggröra

Efter fyra sket det sig, man ska ju äta varannan timme men det gick bara inte. Försökte trycka i mig en banan vid sex men kunde bara svälja ett bett innan det tog stopp. Jag kan verkligen inte tvinga i mig mat om jag inte är hungrig, så först vid nio tiden åt jag en talrik äggröra. Under dagen har jag druckit jätte mycket vatten men huvudvärken kom smygandes så ett och ett halvt glas cola slank ner med, inte så bra kanske men huvudvärken försvann i alla fall. Får väl se hur det går i morgon men jag tvivlar på att jag får i mig mat varannan timme i morgon heller.


Värmen

2010-06-29, kl 14:49:11

Jag älskar värmen och gottar mig som fasen nu när vädret är så underbart, men det är inget roligt för barnen. Dom gnäller hela dagarna och orkar inget, jag förstår dom det är skit varmt. Synd bara att dom inte tycker om det med.


Liten påminnelse

2010-06-28, kl 21:43:06

Glöm inte bort att rösta på min bild och var samtidigt med och tävla om ett hemligt paket, ni kan läsa mer om det här. Och vill ni inte va med och tävla får ni gärna rösta här ändå.

Snabbtävlingen om Natusan first touch tester hittar ni
här

Hjälp Egomamma komma upp i 1009 kommentarer eller fler under ett och samma inlägg, läs mer här

Vinn ett sett snygga underkläder från evas underkläder här


Ny kategori

2010-06-28, kl 21:33:11

I morgon kommer det upp en ny kategori här på bloggen, vet inte riktigt vad den ska heta än. Men den kommer va mer för mig än för er, måste ta tag i det här med min vikt nu. På riktigt! men den nya kategorin kommer typ innehålla vad jag ätit under dagen och om jag fått tummen ur röven och faktiskt rört lite på mig, ni kanske inte tycker det kommer bli jätte spännande men som sagt den kategorin är mer för mig för att se lite hur det går och om jag lyckas. Något fusk blir det väl lite då och då men jag måste försöka sköta det här nu.

Har ni några förslag på kategorinamn?


Dagens outfit

2010-06-28, kl 21:26:49

Arabelle

T-shirt
-H&M
Shorts-Lindex

Jadie

Klänning
-H&M


Snabb tävling

2010-06-28, kl 17:59:46

Avslutad
Jag tycker vi kör en liten snabbtävling!
Jag är ju med i Buzzador och kom med i kampanjen för Natusan first touch och har lite prover kvar som jag tänkte lotta ut. Allt du behöver göra är att skriva att du är med i en kommentar under detta inlägget så lottar jag fram tre vinnare på torsdag vid 18:00. Men då vill jag att vinnarna skickar ett mejl eller en kommentar när de testat det sen och bara skriva vad de tycker om det. Det är väl inte så mycket begärt va?

Vi har använt Natusan first touch vid varje bad nu sen vi fick det och jag tycker det funkar jätte bra, Arabelle har ju rätt mycket och tjockt hår som det mer än gärna fastnar matrester i och med first touch bath har vi fått rent det super lätt. Sen lider ju både jag, Arabelle och Jadie av väldigt torr hy men även på det funkar oljan efter badet jätte bra. Jag stjäler alltid barnen olja haha. Har även testat olja och tvättlappar när det kommer till bajsblöjor istället för att använda våtservettar och det funkar galant det med, vissa andra oljor tycker jag är väldigt tröga och har därför bestämt mig för våtservetter istället men Natusan baby oil funkar galant. Jag har faktiskt inget att klaga på hos Natusan first touch, vill du också prova dom så behöver du som sagt bara skriva en kommentar om att du är med sen lottar jag ut tre vinnare och jag vill att vinnarna bara skriver en lite snabb recension om Natusan first touch sen, var den bra? vad har ni använt den till och lite så. Ingen mil lång novell utan bara några rader. Det som lottas ut är alltså en Natusan first touch bath och en natusan first touch baby oil till tre vinnare.

Ja vet skit kass bild men i vilket fall så ser ni ju vad det är.

Vill du förresten själv bli en Buzzador så blir du det snabbt och enkelt här, ange gärna mig (Neccin) som värvare så blir jag jätte glad.


Grill

2010-06-28, kl 16:46:47

Farmor Yvonne var snäll och kom hit och tog barnen en timme så jag och Jonny kunde åka och handla, jätte skönt att slippa vagnen och det när man ska få hem allt. Hittade en jätte söt liten grill för bara 149 kronor på Willys så den fick följa med oss hem, orkade inte köpa kol och det idag med men i morgon kanske vi kommer iväg och köper det så vi får prov grilla lite.

Är den inte gullig?


Skit skit och mera skit

2010-06-28, kl 12:13:24

Jadie är jätte dålig i magen nu igen, blöjan hade givetvis läckt när jag kom in till henne i morse och stackarn är aldeles röd i rumpan nu. Men inte bara där var det skit överallt utan Arabelle vaknade också med bajs i blöjan och precis när jag fått av den gamla så sticker hon iväg snabbt som attan, sen var det bajs på golvet med.


Precis när jag skulle publicera detta så märker jag att det är dags för byte igen, ännu mer bajs. Hur mycket får det plats i sånna där små bajsmaskiner?


Pappas hus

2010-06-26, kl 15:04:15

Nu Marie behöver du inte va nyfiken mer för här kommer bilder på pappas hus, inte hela huset men nere våningen och hallen uppe. Marcus sov så där ville jag inte ta kort, Mimmis rum såg förjävligt ut som vanligt så där ville jag inte heller ta kort och Alexandra glömde jag fråga. Inte för att hon bor där fortfarande så jag fattar inte varför hon får ett rum där men inte jag. Aja skit samma men här kommer bilder på det viktigaste i huset iaf.

Vardagsrummet

Köket

Pappas & Marlenes sovrum

Hallen nere

Mitt gamla rum, numera tvättstuga

Hallen uppe

Hallen på övervåningen och toaletten där uppe är inte renoverade än men det kommer det med, just nu håller pappa på med altanen. Han har rivit nästan hela än så länge och snart ska väl resten bort och en helt ny ta plats. Men snyggt kommer det bli iaf, nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig snygg tills ikväll.


Finn ett fel

2010-06-26, kl 14:49:15


Kan ni hitta felet? Här är en närbild

Pappa skulle hämta ner Flisan som vägrade komma ner självmant, vi andra satt och kollade på och satasade pengar på om han skulle landa på bilen eller marken när han trillade haha. Trots sitt öl och nubbe intag klarade pappa sig galant och Flisan kom ner. Vem kunde tänka sig att min pappa är en redig Tarzan när han druckit haha.


Home sweet home

2010-06-26, kl 03:22:14

Nu mina vänner är vi hemma igen, tog bussen hem från pappa vid tio i tolv eftersom det var sista bussen som gick. Men när vi satt på bussen fick jag ett sms av Sandra och hon frågade om vi ville komma upp en stund, det är nog fan tre-fyra år sen jag festade med henne och Jonas så det tyckte jag lät som en bra idé. Men nu är vi som sagt äntligen hemma igen, skönt som satan och nu måste jag sova för det kommer ju faktiskt en dag i morgon med. Inte för att den blir lugnare då Jonny och Jonas ska va hemma med barnen så ska jag ut med Sandra och ett par andra tjejer í morgon, undrar hur fan det ska gå haha det är ju inte varje dag man festar två dagar i rad nu för tiden.


Snabb update

2010-06-25, kl 20:06:36
Här har vi börjat inta vuxengodiset så ni får ha lite överseende med min stavning, än så länge har vi hunnit med en full Jonny (pappas sa det att det är andra gången sen vi blev tillsammans som han sett Jonny dricka så det händer inte ofta) och en lagom berusad pappa som klättrar i träd och räddar fåglar. Klura på den ni, det kommer underhållande bilder under kvällen eller i morgon. Hade gärna lagt in bilderna nu men det går inte på pappas dator. Tjolahopp mina vänner nu ska jag gå ut till min öl.

Pösmunkar

2010-06-25, kl 13:30:28

Jag och Jonny är ena rediga pösmunkar, efter att jag pilla lite med photoshop igår och lärt mig absolut ingenting så satte vi på en film. Eagle eye fick det bli, men typ 20 minuter in i filmen hade vi somnat båda två haha. Nu ska i snart bege oss hem till pappa för att fira midsommar, hur ska ni fira idag? Får väl se om jag stjäler datorn och uppdaterar lite senare. Barnen ska med och fira på dagen och runt fyra fem åker dom hem till farmor och firar med dom så ska jag och Jonny dricka lite vuxen godis tillsammans med min far och resten av gänget som kommer dit, har inte riktigt bestämt än om vi ska åka hem ikväll eller sova över men det märker vi väl. Pappas soffa är ju himla skönt att sova i. Nehe mina vänner nu måste vi dra oss, glad midsommar eller hur säger man? I vilket fall önskar jag er en underbar dag.

Bara för att det är en underbar dag så bjuder jag på en sjukt underbar bild, är han inte sexig min man?



Photoshop

2010-06-24, kl 22:14:29

Nu har jag Photoshop, ska bara försöka lära mig det med haha. Lär va upptagen med det hela kvällen.


Hjälp mig

2010-06-24, kl 15:47:52

Jag har lite smått beslutsångest, så jag tänkte ni kunde hjälpa mig. Vilken "signatur" ska jag ha som avslut på varje inlägg?



Nu har jag bråttom

2010-06-24, kl 13:23:54

Jag somnade tillslut vid sju i morse efter att mamma hjälpt mig över telefonen, insmord med aloevera och tagit alvedon lyckades jag äntligen somna. Nu är det bara röda prickar och inga blåsor men kliar som fan gör det ändå. Nu måste jag bege mig till bussen för jag ska på kurs idag och efter det ska jag handla med Michelle. Kommer tillbaka ikväll.


Va fan är det här?

2010-06-24, kl 05:17:37

Jag är så trött men jag kan verkligen inte sova, solade lite innan idag och fick vad jag trodde var värmeutslag. Jätte lite på höger handen och jätte lite på vänster handled, men nu kliar det så in i helvet över hela mina armar och jag är precis knottrig hela vägen från axeln ända ner på handen. Ber om ursäkt för dom superkassa bilderna men det gick tyvär inte få bättre än så, men ni kanske ser lite ändå. Va fan är det här? Får eksem ibland i ena armvecket men det ser inte alls ut såhär så det är ju inte det, tycker nästan det ser ut som jag varit emot brännässlor men det har jag ju inte och definitivt inte lite på dagen och skit mycket nu när jag försökt sova. Asså shit jag blir tokig måste ju få sova eftersom jag ska på kurs i morgon på dagen, jag lär ju inte komma ihåg något därifrån om jag inte somnar snart.


Snus & Burgare

2010-06-24, kl 02:43:27

Förr kunde jag få sånt sjukt sug efter snus, göteborgs rape portion skulle det va och de skulle va det snabbt fast jag egentligen inte snusar. Har inte fått nått sånt sug på säkert två tre år, jätte skönt att slippa det för som sagt jag snusar ju inte egentligen. Men så häromdagen kikade jag som vanligt in hos Plutten och fick se det här, suck där dök mitt snus sug upp igen och vägrade ge med sig så igår köpte jag snus (kärring snus dessutom) catch med lakrits smak haha. In med en snus och vips var det över, tror ni jag är sugen på mer snus nu? Ne det är jag inte, så här ligger det en full dosa (Har tagit två) som inte kommer bli uppsnusad, eller jo nu ljög jag det blir den ju för jag tänker fan inte slänga den när jag betalt för den så det så!

Idag har hon gjort det igen, har varit sugen på hamburgare hela jäkla kvällen. Fick stänga av tv:n för att slippa Donken reklamen och tänkte yes! ingen reklam på datorn. Tji fick jag, kikade in hos Plutten och får då se det här

Så Plutten, jag älskar din blogg och din personlighet. Jag tycker du verkar som världens goaste tjej och blir alltid lika glad när jag ser att du kommenterat. Men idag eller just ikväll iaf känner jag ett mindre hat för dig haha, men jag får väl helt enkelt ta en snus som jag inte ens är sugen på och drömma om framtiden då Jonny har körkort så jag kan skicka iväg honom efter hamburgare missinassen.


Va säger ni om en ny tävling?

2010-06-24, kl 02:19:06

Avslutad
Jag tycker vi kör på det iaf, den här gången är det supersnygga underkläder ni kan vinna i från evas underkläder. Det finns så mycket snyggt där så om underkläderna ni kan tävla om inte passar så tycker jag allt ni ska kika in här och titta om ni hittar något annat att klicka hem.

Det här kan du välja på

1:Nattlinne med prickar
2:Linne och boxertrosor med hjärtmönster
3:Linne med trosa (vitt)
4:Linne med trosa (svart med prickar)

För att vara med och tävla kommentera bara vilket av setten du vill vinna och varför.
För en extra lott låna då bilden ovan och texten nedan och tipsa på din blogg (eller mejla 3 vänner+ mig i samma mejl) se till så att länkarna funkar!

"Jag tävlar om ett sett från
evas underkläder hos Sara, tävla här du med!
Tävlingen avslutas den 8 Juli"

Lycka till!
Tävlingen avslutas den 8 Juli


Hjälp Egomamma

2010-06-24, kl 01:59:20


Egomamma testar en rolig sak, hon vill se om hon kan få 1009 kommentarer eller fler på ett och samma inlägg. Gå in här och hjälp henne, en liten hälsning eller vad som helst hjälper mycket. Sprid gärna det här vidare så håller vi tummarna för att hon lyckas.


Ny design

2010-06-23, kl 23:55:56

Underbara Louise har fixat min nya design, Tack så mycket blev verkligen supernöjd.

Vad tycker ni om den?


Dagens outfit

2010-06-23, kl 21:17:07

Arabelle

Klänning
-H&M

Jadie

Klänning
-? kan de va lindex kanske
Mamelucker-H&M


Händelselös dag

2010-06-23, kl 20:48:15

Idag har jag varit trött hela dagen, tror det är dom senaste nätterna med dålig sömn som kommit ikapp mig. Lustigt bara att det kommer nu för i natt somnade jag redan vid tre och gav Jadie mat vid sex sen sov jag ända till elva. Tycker det var en helt okej natt med massa sömn men det tyckte inte kroppen haha, så därför har det varit en rätt händelselös dag här. Inte världens roligaste uppdatering idag kanske men bättre med lite bilder än inget alls.

Det enda som faktiskt hänt idag som är värt att prata om det är att Arabelle för första gången reste sig till stående utan att hålla i något. Vi har ju märkt att när hon håller i oss så stödjer hon inte emot oss alls men vill ändå ha handen där, men så i poolen innan så bara reste hon sig rakt upp och det gick jätte bra. Än så länge har det bara hänt en gång men Arabelle har alltid varit snabb med att lära sig när hon gjort något första gången innan så snart så.

Pösmunkarna i soffan


Arabelle the hunter

2010-06-23, kl 18:35:38

Först visar hon stolt upp sitt byte, dam dam dam en tv-dosa

Men så märker hon att mamma kommer närmre, and shes making a run for it

Och fångar snabbt sitt andra byte, dam dam dam en till tv-dosa

Arabelle the greatest hunter on Öxnehaga


Badat

2010-06-23, kl 16:39:21

Det fick bli bad idag igen, man måste ju bara älska vädret nu. Underbart skönt, nehe nu ska jag ut och lägga mig i solen igen.


Min syster i ett nötskal

2010-06-23, kl 14:57:47

Kom att tänka på en sak hon sa för några år sen.

Mimmi: Va e det här för jävla peppar den är ju vit

Där kan vi snacka smart haha


Ozzy Osbourne

2010-06-23, kl 03:04:20


En av låtarna som spelas ofta hemma nu


Diet Fuel

2010-06-23, kl 01:24:03



Testade Diet fuel idag,
inte den bästa smaken kanske men det får man väl stå ut med. Vill man vara fin får man lida pin haha.


Glöm inte bort

2010-06-22, kl 20:39:27

Tävlingen, och glöm absolut inte bort att rösta även om du inte vill tävla.

Klicka på bilden för att komma till sidan du röstar på


Intervju hos Marica

2010-06-22, kl 19:56:19

Kika in hos Marica, det liggr en liten intervju uppe med mig där nu.


Vår dag än så länge

2010-06-22, kl 19:08:55

Det har varit aldeles för fint väder för att sitta och uggla inne vid datorn men nu är jag här, dagen började med att min mamma väckte oss inte genom att ringa eller så utan genom att öppna sovrumsdörren och säga att hon behövde hjälp med Arabelle. Skruttan har varit dålig i magen ett par dagar nu, varje morgon har det varit helt löst bajs i blöjan men bara en gång på morgonen. Det har tidigare hållt sig i blöjan men idag hade det varit så mycket så stackarn fick hela sängen full så det var det mamma behövde hjälp med.

Vi satt och tjötade lite och höll på som vanligt men mamma var tvungen till att åka hem vid tolv igen för hon hade annat att göra, det är så hemskt varje gång hon går för Arabelle börjar störtlipa och vill verkligen att hon ska stanna kvar men idag gick det ju inte. Det kanse låter hemskt men smidigast är om mamma åker hem när hon vilar middag så det brukar bli så. Då slipper ju Arabelle bli så ledsen och mamma slipper få dåligt samvete för att hon åker.

 Vid ett var det dags att gå till bvc och mäta och väga Jadie, hon växer som hon ska och följer sin kurva. Nu är hon 60,8 cm och väger 6785g. Allt såg bra ut och nästa månad är det dags för hennes andra vaccination.

Direkt efter bvc kom Michelle hit och så tig vi en tripp till Ikea så jag kunde köpa in ram och Michelle lämnade tillbaka en förlängningsdel till deras trappgrind som inte behövdes. Sen köpte vimed oss donken mat hem och Novalie och Arabelle fick minsan varis happy meal. Ingen leksak som passar dom direkt men det går nog leka med ändå.

Fick förresten mina papper på att jag kommit in på skolan nu, antog ju att det var så eftersom jag fick papper från csn för en vecka sen men var ändå inte riktigt säker. Så nu ska jag dit den 16 augusti på informationsmöte och individuell planering av mina studier. Bidde lite bad för Arabelle efter maten men det fick bli i badkaret istället för i poolen eftersom klockan hann att bli så mycket. Så nu sitter jag här och försöker varva ner sammanfatta dagen. Blev ett väldigt rörigt inlägg men det för ni stå ut med.

Bilder från imorse


Bvc

2010-06-22, kl 13:47:49

Har precis kommit hem från bvc nu och ska aldeles strax ge mig iväg till ikea med Michelle, sen ska barnen få bada igen nu när det är så varmt väder. Va ska ni göra idag?


Liten lista missinassen

2010-06-22, kl 03:07:14


För 10 år sedan:

1.) Hur gammal var du? 10år
2.) Var gick du i skola? det var väl stensholmsskolan tror jag
3 ) Var jobbade du? jobbade inte då
4 ) Var levde/bodde du? huskvarna
5.) Var brukade du hålla hus? det vet i fan
6.) Bar du glasögon? nej
7.) Vem var din bästa vän? Jackline tror jag
8.) Hur många tatueringar? inte en enda
9.) Hur många piercingar hade du? 2 eller 3 i öronen
10) Vilken bil körde du? ingen
11.) Hade du varit på ett riktigt party? självklart, kalas haha
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Haha nej

För 5 år sedan:
1.) Hur gammal var du? 15
2.) Var gick du i skola? Alfred dalinskolan
3.) Var arbetade du? Willys
4.) Vart bodde du? huskvarna
5.) Var brukade du hänga? Öxnehaga
6.) Använde du glasögon? Nej
7.) Vem var din bästa vän? Robin
9.) Hur många tatueringar hade du? ingen
10.) Hur många piercingar hade du ? 5 eller 6
11.) Vad för bil körde du? ingen
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? nej

För 2 år sedan
1.) Hur gammal var du? 18
2.) Var gick du i skola? Ingen
3.) Var jobbade du ? Tormenåsgatan
4.) Var bodde du? huskvarna
5.) Var brukade du hänga? hemma
6.) Använde du glasögon? Nej
7.) Vem var din bästa vän? Michelle
8.) Hur många tatueringar? två
9.) Hur många piercings hade du? Men shit typ 16 eller nått
10.) Vilken bil körde du? ingen
11.) Hade du fått ditt hjärta krossat? nej
12.) Var du singel/upptagen/gift/dejtande? Upptagen

Idag
1.) Hur gammal är du? 20
2.) Var går du i skola? ingenstans
3.) Var arbetar du? Kavlagårdens äldreboende
4.) Var bor du? Öxnehaga
5.) Använder du glasögon? Nej
6.) Var brukar du hänga?: Hemma eller öppna förskolan haha
7.) Talar du med dina gamla vänner? Nej, eller vi hälsar ju och så om vi ses men inte mer även om jag vill det
8.) Hur många piercings har du? : 12
9.) Hur många tatueringar? 6
10.) Vad har du för bil? ingen
11.) Har ditt hjärta krossats? Nej
12.) Är du singel/upptagen/gift/dejtande?: upptagen


Förlåt att ni fick vänta på vinnaren

2010-06-22, kl 01:33:03

Men jag totalmisslyckades ju med att ställa tillbaka dygnet så med bara tre timmars sömn natten tills idag eller ja igår blir det ju så däckade jag på soffan medans nörden spelade, sen när han skulle lägga sig väckte han mig. Man får absolut inte väcka mig när jag somnat på soffan om det inte är livsviktigt för jag kan inte somna om, Jonny vet det men lyckas glöma det varenda förbannade gång jag somnar där. Så nu sitter jag här skit pigg medans han får snusa kudde så gott. Men nog om det nu är ni säkert super nyfnikna (jag vet att det heter nyfiken man jag sa nyfniken när jag var liten och det hänger med än) på vem som vann.

Jätte roligt att så många ville vara med, tänkte att vi kör en ny Goodiebag när jag når 2000 besökare. Lär ju dröja ett tag men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, men shit vad jag svammlar så här mitt i natten nu ska jag komma till skott!

Lindet
Stort grattis till dig!
Kontaktar dig via mejl.

Ni som inte vann, misströsta inte det finns ju en till tävling uppe. Rösta på min bild och få chansen om att vinna ett hemligt paket, ju mer ni röstar desto större vinstchans har ni. Ni hittar den tävlingen HÄR!


Mammas tuffing

2010-06-21, kl 21:43:34

Den här fräsiga T-shirten fick Arabelle av morfar Tommy men nu är det Jadies tur att använda den, lika tuffa har dom varit i den båda två iaf.

Har tittat igenom alla gamla minneskort, den externa och datorn men kan inte hitta bilderna på Arabelle i den T-shirten, så typiskt undrar om det var dom bilderna som försvann när både vår förra dator och externa bestämde sig för att ta livet av sig samma vecka.


Goodiebagen

2010-06-21, kl 21:29:25


Ni har fram till 23:59 på er att vara med i goodiebag tävlingen, sen drar jag en vinnare. Kom ihåg att det endast är ett smakprov på vad som finns i goodibegan på bilden.

OBS inga kommentarer under detta inlägget räknas för att vara med i tävlingen, ni måste gå till tävlingsinlägget som ni hittar HÄR!


Vätterstranden

2010-06-21, kl 19:14:10

Var inne på vätterstranden en stund med Michelle, Novalie, Jessie och Ellan. Ja Jonny och barnen var ju med också. Hämtade ut mina paket innan med och gisses vilken glad överraskning, det var Arabelles fotobok och min vinst inifrån Andrea. Jag tävlade om två Diet fuel för jag tycker jag kan behöva en hjälp på traven med min viktnedgång, fatta att jag blev chockad när det inte bara var två Diet fuel i paketet utan också 6 Rapid recovery bars  och fyra svettband i paketet jag hämtade ut. Hade inte riktigt fattat hur stora paketen med Diet fuel var heller men dom var inte små precis. Det tackar vi för SlimJim, är oerhört glad nu.


Lite svårt att ta bilder på fotoboken men här kommer några korta utdrag



Måndagslistan

2010-06-21, kl 13:42:13

Idag är jag glad för:
Det har kommit paket som jag snart ska hämta ut
♥Det fortsätter på rätt väg med Jadie, hon sover fortfarande bra och har inte magknip så ofta längre
♥Det har gått bra på jobbet och jag trivs så himla bra där
♥Jag har fin fina tävlingar igång, den ena avslutas idag så passa på om ni inte redan är med
♥Jag har världens bästa familj
♥Det är varmt och soligt idag
♥Jag ska träffa Michelle
♥Jag ska köpa en willvin måste bara invänta pengar, längtar nått enormt efter denna underbara skötväska (eller underbara ska jag väl inte säga innan jag testat, men efter allt jag hört och läst om den så kan den inte annat än va underbar)
♥Jag har så underbara läsare
♥Allt känns underbart nu

Vad är du glad för idag? Fler måndagslistor hittar du hos Jennyn


Försäkringskassan

2010-06-21, kl 13:01:42

Men va fan här ringer man och sitter i kö en stund lyssnar på allt dom säger innan man kan knappa sig vidare, och när jag knappat mig dit jag ska så säger en röst: Kundcenter har hög belastning just nu var god försök senare. Va hände med telefon kö? Har dom inte ens det nu, ska jag behöva ringa femhundrasjuttioelva gånger nu då och hoppas på att dom har tid för mig sen? Jävla försäkringskassan!


Tävling

2010-06-21, kl 02:27:00

Avslutad
Kan andra så kan jag, nu gör vi såhär.
Varje gång ni röstar på min bild så går ni till det här inlägget (ni hittar det lätt i kategorin tävlingar på vänster sida) och skriver hur många röster det var innan ni röstade och er mail adress. För varje gång ni gör det så ökar era chanser att vinna en hemlig gåva. Ni kan rösta en gång om dagen och så kan ni ju rösta från jobbet, från kompisens dator osv för att öka både era vinstchanser för hemliga paketet och mina för kameran. Det låter väl bra? Jag kan säga redan nu att det är inget svindyrt paket men det är heller ingen liten skitvinst, jag tävlar inte bort något som jag inte skulle vilja ha själv.

Så tar vi det en gång till: Gå in här, kolla hur många röster det står att det är innan ni röstat. Rösta sedan och kom tillbaka hit, skriv hur många röster det var och glöm inte lämna er mailadress så jag kan kontakta vinnaren. Ju mer ni röstar desto större chans har ni att vinna.

Sätt igång att rösta nu

Klicka på bilden som tar er direkt till mitt bidrag!


Trollungen

2010-06-21, kl 02:15:59

Av någon konstig anledning älskar Arabelle att sitta under databordet, hon sitter alltid där och ska pilla på baslådan, trycka av datorn och dra i sladdar. Allra bäst är det ju att stänga av när mamma bloggar, eller helt plötsligt smyga dit under helt ljudlöst och sedan dra tag i sladden så datamusen försvinner ner precis lagom till att man ska klicka någonstans. Varför denna fascination över att sitta där?

Bilderna tog Jonny när jag låg och sov innan 


Ett gott skratt förlänger livet

2010-06-21, kl 01:23:57

Arabelle har en sån låda som man ska lägga ner klossar i (cirkel i ett hål, kvadrat i ett osv), tidigare har hon inte ens brytt sig om att försöka få ner dom utan bara tagit bort locket och lekt med klossarna som dom är. Men idag när Benny satte sig och lekte med henne och visade hur hon skulle göra så funkade det efter ett tag, hon fick i ganska många innan hon tillslut beslöt sig för att det inte var roligt längre.

Jadie har ju skrattat ett tag med ljud nu, inget skratt men hon låter iaf. Men idag så kom det allt ett riktigt hahaha skratt, så underbart att höra.

Bilderna är tagna häromdagen, Novalie trodde nog att Jadie frös för hon stoppade om henne med en filt.



Ett gott skratt förlänger livet säger man ju, så gå in här!


Kvällsmys

2010-06-20, kl 21:21:25

Lite kvällsmys innan läggdags




Glöm inte rösta på min bild skulle bli överlycklig då



Grattis pappa!

2010-06-20, kl 09:05:44


Grattis pappa! Jag hoppas du får en underbar födelsedag fast du inte får träffa den som betyder allra mest (alltså mig haha).
 Jag älskar dig



oj så jobbigt det kan bli

2010-06-20, kl 08:42:21

Slutade klockan sju idag men eftersom det är söndag så gick inte bussen förrens kvart i åtta, och när det var en kvart kvar tills bussen skulle komma så blev jag sådär akut kissnödig så man nästan dör. Men där satt jag vid busshållplatsen och vaggade fram och tillbaka och försökte tänka på annat, inte för att det funkade men det höll mig lite sysselsatt. Äntligen kommer bussen men det är ju tyvär 13 eftersom det är söndag så är det den sega bussen som ska igenom heeela söder först istället för att bara åka raka vägen hem. Okej det här fixar jag, ingen big deal bara att hålla sig i en kvart till.

Tro fan att busschauffören är upptagen med att prata i mobil istället för att göra sitt jobb så han åker fel, där började han backa mitt i en uppförsbacke (blev ju nedför för honom då) och sen backa ut i en rondell. Smooth asså, för helvete kör dit du ska istället för att tjattra i telefon ditt as. Få väl tacka gudarna för att jag inte kissade ner mig på bussen, men jädrans så skönt det var att kissa när jag kom hem. Jag tror jag dog och kom till himmelen en stund.


Vinnaren av haklappen

2010-06-20, kl 08:20:24


Millah

Stort grattis, jag kontaktar dig via mejl.

Ett mega stort tack till vicke-vire som sponsrade tävlingen.


Snart dags för jobb

2010-06-19, kl 19:27:32

Sitter hemma hos mamma och tar en kopp kaffe, snart dags att ge sig iväg till jobbet. Ikväll avslutas tävlingen om en haklapp så missa inte den, ni kan anmäla er fram till 23:59 här!

Glöm inte rösta på min bild


Rethosta

2010-06-19, kl 15:26:14

Har fått sån jäkla rethosta bara sådär, den flög på mig när jag skulle lägga mig och vägrar släppa. Skit jobbigt att hosta hela tiden, hoppas det släpper tills ikväll bara lagom kul att hosta hela natten på jobbet. Nu ska jag och Jonny slänga på en film här hemma och bara mysa, Arabelle ska sova hos sin farmor inatt så det är faktiskt möjligt att kolla på film mitt på dagen. Tror det blir hot fuzz, den e rolig som fan haha fast det kanske bara är vi som har sån humor. Nehe slänga ihop lite mat till filmen kanske, jo det låter bra. Hörs sen.

Glöm inte gå in och rösta på bilden


Vilken är din favorit låt?

2010-06-19, kl 03:23:12


En av alla mina favorit låtar, vilken är din?


Det här är inte jag!

2010-06-19, kl 02:53:59

Det här är inte jag! Jag på riktigt blir förbannad, irriterad och fullkomligt vansinnig över vad som i andras ögon verkar som små saker, men i mina ögon är det stort. Jag hittar nästan alltid något mer att störa mig på hos de personer som gjort något jag anser vara fel. Jag ältar i en evighet, är långsynt som fan, kan inte släppa det. Jag är riktigt elak om någon sårar mig, jag är så elak att sårar någon mig så vill jag få personen att gråta innan jag kan släppa tankarna på hur dålig och elak den är. 

Här är jag som vem som helst som inte sårar, inte blir arg, inte får ur mig något. Jag har lust att skrika ut massa skit till *** pga allt som denne person gjort, men jag kan inte. Kan inte såra just denna människa, kan inte skrika, kan inte skälla. Inte pga att jag är rädd att såra just den personen för det skiter jag fullkomligt i men jag är rädd att såra någon annan samtidigt.

Det här har tagit all min energi ett tag nu, jag har ingen ork för jag ältar, är arg och tänker enbart på detta. Jag vill kunna skrika, gapa, skälla och såra men jag kan inte. Istället är jag förbannad, irriterad och förtvivlad i tystnad. Det här är inte jag! Jag måste få ur mig skiten men vet inte hur. Kan inte ens skriva av mig i bloggen, det här är min blogg och jag vill kunna skriva av mig om vad fan jag vill. Vet inte hur jag ska göra. Jag behöver det, men jag kan inte skrika, kan inte gapa, kan inte såra...

Förstår du inte att du sårar mig? Hur kan du missa att se det? Eller struntar du helt enkelt i det?


Förstoringen

2010-06-19, kl 00:25:06

Idag fick jag hem förstoringen jag beställde, det blev jätte bra synd bara att jag inte hade en bättre kamera så hade det blivit ännu bättre. Men ni kan ju hjälpa mig vinna en bättre kamera, följ bara länkarna här!


Svårt att få tillgång till datorn

2010-06-18, kl 16:50:49

Jonny är en lite wownörd (okej jag ska inte säga något, är det lika mycket själv) det gör att jag ibland får sitta snällt och vänta på datorn i några timmar innan han är klar (okej han får vänta på mig med ibland haha), därav den dåliga uppdateringen vissa dagar. Kvällarna är min tid, det är därför det kommer så många inlägg då, det är alla de inlägg jag inte haft tillfälle att skriva på dagen då Jonny haft datorn. Dethär är liksom en kvällsblogg haha, idag har Jonny spelat och spelat och spelat men nu äntligen är det min tur.

Ska spara ihop pengar till en bloggdator till mig, kan nog köpa en efter sommarn. För det är ingen som vill köpa en åt mig? Inte? Nej trodde inte det heller, fram tills jag har råd med en får ni helt enkelt stå ut med att jag inte bloggar förrens framåt kvällen vissa dagar.


Årets ungmamma blogg

2010-06-18, kl 16:42:38


Jag vill bli årets ungmammablogg, synas i tidningen Ungmamma samt få hem en Goodiebag värde 3000:-. Vill du också det? Gå in här och nominera dig!


Everlast - White trash beautiful

2010-06-18, kl 01:44:04

Så jävla skön låt


Grillat ikväll

2010-06-18, kl 00:00:37


Grillat ikväll med Sandra, Jonas, Michelle och alla barnen. Jätte trevligt och mycket gott, Sandras kamera är ju lite bättre än vår så nu slänger jag upp dom bilderna med.

Valrossen och Kasper

Arabelle

Jadie

Jadie och Kasper

Snygg Jonny

Och Novalie


Poolparty

2010-06-17, kl 19:12:24

Idag har vi varit ute hela dagen, badat i poolen och nu ska vi grilla. Hinner inte skriva mer nu men ni får lite bilder.

Arabelle och Novalie trivs som fiskar i vattnet. Sebastian badade med men det vågade han inte göra förrens flickorna gått upp ur vattnet

Småfisarna Jadie och Kasper fick ligga på täcket och mysa medans dom stora barnen badade

Fick precis höra av Michelle att Novalie hoppade i med kläderna på nu haha


Minipiller

2010-06-17, kl 13:52:40

Förbannade jävla minipiller! Har haft mens i snart tre veckor nu pga dom. Hatar dom och har mensvärk hela tiden med, när fan rättar det till sig? Sist jag gick på cerazette hade jag mens i tre månader sen gav jag upp för jag orkade inte med skiten, men helt alvarligt nu ska man verkligen behöva ha konstant mens för man inte vill ha något annat preventiv medel?


Buzzador

2010-06-17, kl 02:18:46

Har fått hem ett paket med Natusan first touch som ska prövas nu, ska även delas ut till lite vänner. Sen ska jag stjäla lite olja ur den stora flaskan till mig själv med eftersom jag har så förbenat torr hy, Arabelle har jätte torr hy hon med och likaså syster Mimmi. Hela familjen torrboll haha, ne men det är väl något som går i familjen då eftersom det både är jag och systeryster och Arabelle som måste dränka oss i olja när vi duschar/badar.

Vill du också bli en Buzzador? Bli det här, ange gärna mig (Neccin) som värvare så blir jag jätte glad. Buzzador har verkligen något för alla och vem vill inte testa gratis saker? Det enda du behöver göra är att Buzza om det (skriva vad du och de personer du delar ut tester till tycker om produkten) det är lätt går fort och framförallt det är KUL!








Vi på saltkråkan

2010-06-17, kl 01:47:07


Man bara måste ju älska den här bilden
, gillar inte vi på saltkråkan men det här är ju så underbart så man nästan vill kolla på det.


Ibland när man har tråkigt så är det kul med lite listor

2010-06-17, kl 01:14:43

Jag fick S

1. Ett ord på sex bokstäver: Snurra

2. Flicknamn: sara

3. Pojknamn: simon

4. Affär: Systembolaget

5. Yrke: Sjuksköterska

7. Sak i badrummet: Sminkborttagnings servettar

8. Plats/stad: Stockholm

9. En orsak att vara sen: SEX

10.Något man skriker: sluta!

11. Film/Program: Sexdrive

12. Något man dricker: Sangria

13. band/artist: Stone sour

14. Djur: Snigel

15. Bil: SAAB
 

Kommentera med ett "<3" så får
du en bokstav av mig


Kolla skillnaden

2010-06-17, kl 00:28:11

Nu ska ni få se skillnaden mellan vanliga piercingar och retainers, visst i ögonbrynet syns det lite (på bilder beror mycket av det synliga på att blixten fick det att blänka till). Men jag jobbar natt och de flesta äldre ser lite sämre så det kommer nog inte märkas ändå, sen är ju inte genomskinligt lika i ögonfallande som två stora svarta prickar. Vi kan strunta i att jag under dagen blivit döförkyld och ser ut som fan, lite smått döende och osminkad på det.  Ser ni den i läppen? Ne just det, det ser ut som om jag tagit ut den och det bara är hålet kvar. Så ni som tyckte att det syns lika mycket ser ju klar skillnad här.

Piercingar

Retainers


Greys

2010-06-16, kl 20:28:26

Snart är det greys, fan att det ska va säsongsavslutning jag vill ha mer. Att en serie kan va så beroende framkallande är ju sjukt, aja nu ska jag äta lite mat innan det börjar, kan ju inte förstöra avsnittet genom att tugga mig igenom det.


redo för natten

2010-06-16, kl 20:05:20

Båda små trollen är redo för sängen men ingen av dom visar minsta tecken på att vilja sova dom närmsta timmarna, dom brukar ju va vakna till nio men så här dags brukar man ändå märka att det varvar ner lite. Men inte idag inte, aja vi är ju ändå hemma så dom får väl vara vakna hur länge dom vill. Nu är det bestämt iaf att vi inte ska söka dagis plats till Arabelle än. Det känns onödigt att göra det när vi är hemma och jag tror inte hon är redo för det, när det är fler än två barn som leker vid henne så blir hon jätte blyg och det är först dom två-tre senaste gångerna som hon vågat leka på öppna förskolan. Så Arabelle får va vaken hur länge hon vill hon med. onödigt att lägga sig och gå upp tidigt när man är hemma.

Mina små trollungar


Gräsklippare

2010-06-16, kl 18:48:09

Såg en fräsig liten sak innan jag la mig, det kom en vätterhems nisse med en radiostyrd gräsklippare! Är det bara jag som är lite efter och aldrig sett en sån innan eller? Tyckte det var lite fränt sådär fast väldigt meningslöst eftersom dom har åkgräsklippare, ja menar nu var han ju tvungen att gå efter istället för att sitta på. Kanske skulle va nått för vår lilla gräsmatta haha sitta och sola och klippa gräset samtidigt skit bra ju.


Inte mycket att hurra för

2010-06-16, kl 12:36:37

två och en halv timme fick jag sova innan det var dags att går upp, varför ska det va så jobbigt att somna? Helt grötig i huvet och slut i kroppen var jag men som tur var har jag haft ett väldigt långt och givande (eh ja givande kan ju diskuteras) samtal med Michelle som gjode mig pigg och alert igen. Nu ska jag tanka bebis och hoppas hon somnar, Arabelle sover redan middag. Fattar inte vad hon skulle upp och göra, gick upp vid tio men var jätte trött och fick lägga sig igen vid tolv. Aja nu ska jag som sagt tanka bebis och hoppas hon somnar med, så kan jag vila lite på soffan för det är ju en timme kvar tills Jonny kommer hem. Surt bara att jag kommer sova bort det fina vädret men för lönen sen kan jag besöka solariet många timmar haha.


Första natten avklarad

2010-06-16, kl 07:17:31

Det har varit en minst sagt annorlunda natt att börja med, men det funkade det med. Nu är jag ledig fram tills på lördag men förhoppningsvis blir jag inringd igen innan dess. Nu ska jag försöka sova en stund innan Jonny åker, hoppas jag somnar snabbt så jag får tre timmars sömn annars är det helt i onödan och jag kommer va helt grötig i huvudet. Nehe godmorgon till er och godnatt för mig hörs senare idag.


Sitter hos mamma

2010-06-15, kl 17:14:27

Just nu sitter jag hemma hos mamma vid hennes otroligt sega dator som tangenterna bara funkar på först efter att man tryckt sjuhundrafemtioelva gånger, så om texten blir lite konstig och det saknas bokstäver lite här och var så vet ni varför. Just nu ska vi äta lite gott och sen ska jag vila, vet att jag lovade er ett inlägg i morse med men det gick faktiskt inte logga in. Ska bli otroligt kul att jobba inatt och jag längtar sm fasen, nu kommer det tyvär va helt dött här på bloggen ända tills jag kommer hem i morgon bitti. Men tills dess kan ni ju va med i dom roliga tävlingarna och skriva lite frågor på bloggsvar så har ni lite att göra och jag har något som håller mig vaken i morgon tills Jonny kommer hem från körskolan. Nehe nu ska jag äta innan maten blir kall, hörs i morgon.


natti natti

2010-06-15, kl 01:22:48

Nu har jag gjort en smarrig kycklingsallad som jag ska ha med mig till jobbet i morgon, tio timmar nattjobb kräver lite mat. Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar med morgon dagen, det ska gå bra. Får sova ända till tolv för Jonny har han lovat så det blir många timar om jag somnar snabbt, sen blir det kurs mellan ett och fyra efter det går jag hem till mamma och träffar Jonny och barnen lite så åker dom hem vid fem så jag får vila lite. Tror ju knappast jag kommer kunna somna en liten stund innan jag börjar vid nio men man kommer rätt långt på att bara slappa i soffan med. Är grymt taggad inför i morgon, det ska bli så kul. Natti natti på er, ska försöka slänga in ett blogg inlägg innan jag åker till kursen och ett hemma hos mamma så det inte är helt dött här i morgon.


Lyckorus

2010-06-14, kl 21:57:11

Jag är inne i ett sånt lyckorus nu, allt verkar falla på plats nu och allt är bara så himla bra. Jag har världens bästa familj, jag är välsignad med underbara barn, jag har fått jobb, jag ska läsa upp mina betyg, Jadie sover bättre, Jadies mage har blivit betydligt bättre på jätte kort tid. Och massa massa mer bara blir som jag alltid önskat, det känns bra nu. Allt är bra! Jag är så lycklig just nu...

Det enda som saknas är att jag blir såhär snygg igen, men det kommer det med :)


Idag ska det svullas

2010-06-14, kl 18:35:10

Tog en kopp kaffe hos mamma efter att jag varit på introduktionskursen idag och visade mamma lite bilder på bloggen, såg att vi åt tacos för ett tag sen och blev sjukt sugen på det idag med. Så nu är tacos grejjer inhandlat och jag ska strax börja med det.

Det finns inte ord för att beskriva hur taggad, glad och förväntansfull jag är över att börja jobba. Är så lycklig nu, äntligen får jag jobba igen, äntligen ska jag plugga upp mina betyg, äntligen slipper vi leva under existens minimum. I morgon ska jag ju gå bredvid på natten så jag får se vad som förändrats och komma in i arbetet lite igen. Träffade även några av nattvikarierna idag och de flesta kände jag igen från lite olika ställen och alla verkade supertrevliga. Aaaaaaah vill att det ska bli v26 så jag kan börja nu, längtar så sjukt mycket.


Ville bara tipsa

2010-06-14, kl 18:06:02

Ville bara tipsa om ett bra inlägg hos Geshiia, det handlar om vad man ska göra när olyckan är framme. Det är ju saker man lärt sig och kan med det är alltid bra med en påminelse lite då och då, kika in om du kommer ihåg allt eller om det är något du inte redan visst.

Inlägget finns här!


Måndagslistan

2010-06-14, kl 17:52:28

Idag är jag glad för att:
♥Jag börjar jobba nu
♥Jonny snart har körkort
♥Barnen har världens bästa mormor och farmor som ställer upp när det behövs
♥Jadies mage har blivit så mycket bättre på bara en vecka
♥Jadie sover bättre på nätterna
♥Barnen ska få en till syssling
♥Jag har fått besked om att jag vunnit två hela tävlingar idag
♥Vi ska äta tacos ikväll
♥Jag har underbara Michelle, hon är guld värd och jag älskar henne för att hon finns där för mig
♥Det finns så mycket att vara glad för i mitt liv just nu, finns inget som kan få mig nere nu

Det här var min måndagslista vad är din? För fler måndagslistor gå in på Jennyns blogg


Nu bidde det stressigt igen

2010-06-14, kl 01:49:05

Måndag
Det kommer bli fullt upp nu ett par dagar, i morgon ska Jonny köra och medans han är där ska Arabelle på sitt första tandläkar besök. Efter tandläkarn ska jag ner till jobbet på en introduktionskurs och hämta mitt schema och då kommer Yvonne hit eftersom Jonny kommer ca tio minuter efter att jag åkt. Efter introduktionskursen ska jag handla och sen kan jag äntligen stressa ner hemma, eller ja stressa ner och stressa ner i den mån barnen tillåter.

Tisdag
Lugnt fram till klockan ett då jag ska va på delegeringskurs till klockan fyra. Efter det blir det hem till mamma och sova så gott det går (barnen och Jonny är där då) för klockan nio ska jag till jobbet och gå bredvid eftersom det är mycket som ändrats sen jag jobbade sist. Klockan sju får jag gå hem.

Onsdag
När jag kommer hem runt halv åtta- åtta är det bara att hålla sig vaken till halv två ungefär för Jonny ska köra igen på onsdag och kommer inte hem förrens dess.

Att det blir så här mycket är helt och hållet mitt beslut, jag tänker så här att ju tidigare jag går bredvid desto tidigare kan dom ringa in mig om jag behövs. Annars kunde jag inte gå bredvid förrens nästa vecka. Aja det här fixar jag, kommer säkert va ett vrak när Jonny väl kommer hem på onsdag men det är det faktiskt värt. Jag vill jobba! Jag längtar efter att få komma tillbaka, saknar personalen och dom boende, skönt att få komma ut lite efter helvetes graviditeten då jag i stort sett var låst i soffan, och för jävla skönt att äntligen ha lite pengar. Det är så jag ser det. Nehepp nu blir det till att hoppa i säng så jag hinner sova lite innan det är dags för stress veckan.


Vinnaren är dragen

2010-06-14, kl 01:11:43

Så var tävlingen om ett presentkort hos MOD avslutad

Cornelia
Stort grattis till dig, kontaktar dig via mejl.

Ni som inte vann kan ju spana in dom andra tävlingarna som ni hittar under kategorin tävlingar till vänster, där kanske ni hittar en annan tävling ni vill testa lyckan i.


invigde baddräkten

2010-06-13, kl 20:15:47

Var tvungen att se hur baddräkten satt på Arabelle medans Jonny var iväg, den var lite stor mellan benen men det är ju bara bra eftersom den kommer användas på badhuset nu där hon måste ha blöja med. Fördelen är väl att den kan användas länge nu när den var stor för det va lite stort i banden med men det går ju knyta ihop. Hon var urgullig i baddräkten så det var ett bra köp.

Badtjejen number one


Sista chansen

2010-06-13, kl 17:34:51

Idag är sista chansen att vara med i tävlingen om ett presentkort på hundra kronor från Myowndesign. För att vara med i tävlingen gå till tävlingsinlägget som finns här, kommentarer om att ni är med under detta inlägg kommer inte med i lottningen. Tävlingen avslutas ikväll kl00:00 så skynda att vara med om du missat det tidigare.


vikt ihop alla kläder

2010-06-13, kl 17:28:56

Nu är alla kläder ihop vikta som jag fick med mig från Michelle igår. Lillgodis har åkt iväg till sin farmor och ska stanna där över natten så jag hinner med allt i morgon, Jonny hinner ju inte komma hem från körskolan innan jag ska iväg till jobbet så i morgon kommer farmor och stannar med barnen tills han kommer. Sen ska jag iväg med Arabelle till hennes första tandläkar besök innan det är dags att åka till jobbet, så då hinner jag göra iordning mig mellan tandläkare och allt om det bara är Arabelle och jag hemma. Blir nog mysigt för Arabelle att ha oss för sig själv en stund med, det har hon ju inte haft sen Jadie föddes, inte för att hon verkar bry sig hon trivs väldigt bra som storasyster. Just nu sitter vi vid datorn alla tre nördarna, jag Mimmi och Arabelle.

Klädlådan vi fick hem igår

Arabelle var snäll nog att väcka moster Mimmi idag när hon tyckte att det var dags att leka istället

Sötnosarna ville visa hur fina dom var på kalaset igår i sina matchande klänningar.

Jag och Jadie tog oss en liten middagslur innan, måste säga att jag ser väldigt munter ut när jag sover haha


Zoes

2010-06-13, kl 16:48:22

Kolla vad jag fick av söta Emma på Zoes som tack för att jag höll i tävlingen om armbandet från Zoes

Ignorera hur dammigt databordet helt plötsligt blev med macro på


Retainers

2010-06-13, kl 10:38:35

Klickade precis hem två retainers så jag slipper ta ut mina piercingar på jobbet, den under läppen är skit samma den kan jag ha ute hur länge som helst. Men både över läppen och den i ögonbrynet krymper ihop på bara några minuter fast jag haft dom i flera år. Så nu slipper jag va orolig över att jag inte får i dom igen, allt för många av mina piercingar har vuxit igen på det sättet. Surt sa räven men det är ju bara till att göra nya egentligen, palla göra det hela tiden...


Mongo Mimmi

2010-06-13, kl 00:58:10

Syster ska Snaza här inatt, otroligt sexiga är vi. Försök hitta ett snyggare syskon par om ni kan haha.


Dags att slappna av

2010-06-12, kl 20:48:39

Så var kalaset över och vi har kommit hem, Arabelle var jätte trött idag med och sov större delen av kalaset och har somnat nu med. Jadie verkar ganska slö idag också så det blir filmkväll idag med, behövs för att varva ner lite. Kalaset var iaf jätte lyckat skulle jag vilja säga, det ordnade du bra Michelle. Sinnessjukt god tårta och Michelles underbara kakor som jag skulle kunna leva på. Vår kamera ville tyvär inte samarbeta idag så det blev endast en bild där man ser att det är Novalie och inte en suddig barbapappa, surt men jag tror jag fick till ett par bra bilder med Michelles kamera iaf. Nehe nu ska jag packa upp alla saker, fick med mig en hel back med kläder som Jadie fick låna så det ska vikas in nu.

Novalie fick minsan en helt egen tårta, varav det mesta av den slängdes på mig eftersom jag satt bredvid henne haha


Kalas

2010-06-12, kl 10:42:26

Idag kommer det vara as kass uppdatering här, men det är för att lilla Novalie fyllde ett helt år igår så idag ska vi på kalas ute i Habo. Det får bli en heldag eftersom vi inte har bil och inte själva kan bestämma när vi ska dit och hem, pappa kommer och hämtar oss om en liten stund och skjutsar ut oss sen får det bli buss hem efter att Michelle kört oss till bussen haha. Krångligt värre det där men så blir det. A iaf det jag ville säga var att det händer nog inte så mycket här förrens klockan böärjar närma sig kvällen och nu vet ni varför.


Mammas gosegull

2010-06-12, kl 01:45:44

Mammas lilla gosegull med byxorna i armhålorna


Nu har jag beställt den

2010-06-11, kl 21:08:25

Det blev den rosa eftersom flest av er tyckte att jag skulle köpa den, förövrigt har jag precis testat min nya bh och kommit fram till att jag numera har E-kupa. Aja det går ju använda denna med dubbla linnen så inte bröna hoppar ut men nästa gång måste jag beställa E.


Paketen

2010-06-11, kl 18:22:41

Idag kom filmerna vi beställde i förrgår, det blev 300, beetlejuice, gangs of new york, spiderwick, a walk to remember, hot fuzz, wanted, Disturbia & eagle eye på samma dvd. Även min nya bh kom idag, tycker det är lustigt att det finns push-up med D-kupa i affärerna men bara upp till 75, ska man ha 85 som jag så måste man beställa från internet. Måste man va skit smal med världens bröst för att få ha Push-up?
Filmerna kommer från Ginza och bh:n från uppercut, förresten så var uppercut supergulliga och skickade med en 50kronors rabatt check till nästa köp.


Då var vi hemma igen

2010-06-11, kl 18:14:01

Arabelle tvärdäckade på vägen hem efter all lek så hon ligger och sover nu, Jadie är på väg att somna och jag och Jonny ska bara mysa. Idag fick vi träffa lilla Alice som är barnens syssling, det skilljer nästan en månad på henne och Jadie så dom kommer nog ha kul ihop sen. Nu ska jag packa upp mina paket som kom med posten idag.

Så här söt är man när man ska fira


på rosa moln svävar jag omkring...

2010-06-11, kl 13:17:26

På rosa moln svävar jag omkring och njuter av alla vackra ting,
 och jag tänker aldrig mer komma ner jag tänker stanna här för evigt evigt evigt.

Jag tyckte jag var glad igår för allt med jobb och det men det är inget emot hur lycklig jag är idag, chefen ringde i morse och undrade om jag ville gå på schema i sommar för en hade dragit sig ur eller hur man nu säger. Fasen va glad jag blev, så från och med v26 kommer jag gå på schema i sommar.

Nu ska vi ge oss iväg och fira Tom, Jonnys kusin som tagit studenten idag. Är jag tillräckligt uppiffad för att ge mig iväg?


Gästblogga

2010-06-11, kl 02:29:40

Om ni tycker att jag ska gästblogga och få synas på Lindets blogg i en vecka så rösta på mig här, jag är nr2.


En rubrik var det med ja, hmm?

2010-06-11, kl 02:05:14

Såhär har jag spenderat större delen av dagen, vet inte varför jag mått så kasst idag men jag hoppas jag mår bättre i morgon. Nu har jag precis beställt en fotobok till Arabelle och en förstoring på systrarna sötnos, hoppas det blir bra. Det tog verkligen tid att få ihop fotoboken så nu är jag helt slut igen, God natt på er hörs i morgon.



Jadie

2010-06-10, kl 20:39:39

Hon kan inte vända sig från mage till rygg eller tvärtom men snurra runt det kan hon lilla godisen, på tio minuter hade hon gjort såhär


Dagens outfit

2010-06-10, kl 19:59:33

Arabelle

Byxor
-Lindex
Tröja-?

Jadie

Body-H&M
Byxor-H&M


Bad day/god day

2010-06-10, kl 16:47:46

Känner mig inte riktigt kry idag, var tvungen att lägga mig och sova en stund i soffan innan och vaknade av att en väldigt glad Arabelle försökte trycka in tv dosan i min mun. Har huvudvärk och är seg i hela kroppen, fattar inte vad det är med mig. Är förövrigt inne på dag 13 med mens, när fan ska den ta slut? Aja skit i den är bara almänt hängig idag.

Däremot är det en sak som gjort mig nått så jävelusiskt glad idag, det är nämligen så att på måndag ska jag ner till Kavlagården och hämta mina anställningspapper. Behöver jag säga mer än att jag är överlycklig, jag ska börja som vikarie på natten igen på stället jag trivs allra bäst på. Just det ja det har jag ju glömt att berätta, jag ska börja plugga nu med. Jag kom in, fatta att det är underbart att äntligen få ett slutbetyg och så jäkla skönt att få börja jobba. Så nu hör ni det alla ni nattjobbare på kavla gå och bli sjuka eller ta lite extra semester haha.


Mina nya smycken

2010-06-10, kl 12:28:28

Nu Har jag fått mina smycken från cocoo och jag är sjukt nöjd, ska ta bort dom små kulora om är framme vid ringarna på handmycket men annars är dom helt perfekta. Det kommer va så läckert i sommar, Visst blev det snyggt?

Mina händer ser jätte stora och feta ut, usch då jag som är så nöjd med mina händer.


Buzzador

2010-06-10, kl 10:28:10

Fick ett mejl från buzzador idag där det stod: Buzzador har många spännande kampanjer på gång, varav flera är riktade mot småbarnsföräldrar. Vi söker nu fler småbarnsföräldrar, även personer med riktigt små bebisar och gravida.

Är det inte dags att bli buzzador nu? Självklart finns det massa spännande och bra kampanjer även för er utan barn. Bli medlem här så du också får chansen att testa massa bra saker, ange mig (Neccin) som värvare så blir jag jätte glad. Allt är självklart gratis, det enda du behöver göra för att testa massa gratis grejjer är att skriva vad du tycker om det. Läs mer på Buzzador.com

Själv har jag precis fått ett erbjudande om att testa Natusan first touch


Håret

2010-06-10, kl 02:34:54

Innan

Nu

Inte så jätte nöjd men det löser sig med en färgning till, att färga hår var inte Jonnys starka sida precis. De fläckar jag hade missat missade tydligen han med (men jag tycker han var duktig ändå, det var ju faktiskt första gången han färgade någons hår) och på vissa ställen har det helt enkelt blivit grådassigt. Men som sagt det löser sig med en till färgning.


Här färgas det för fullt

2010-06-10, kl 00:31:45

Hoppas det blir bra nu, har svart färg hemma som nödlösning om det skulle se för jävligt ut. Jonny fick hjälpa mig kleta i färgen där jag missat lite fläckar och jag älskar hans kommentar: Men sara det här är ju inte rött det är orange, tio minuter senare: Men va fan nu är det ju rött, shit va häftigt det ändrar ju färg ju.


Stress stress och stress

2010-06-09, kl 21:18:36

Idag har det varit jätte stressig och är fortfarande, suck va jobbigt det blev. Lite fick jag med mig hem från a6 men som vanligt var det barnen som fick mest fast jag inte skulle köpa något till dom.

Varsin klänning till flickorna som dom ska ha på Novalies kalas på lördag

En klänning/body till Jadie och en baddräkt till Arabelle

Och lite smått och gott till mig

Nu tittar jag på Greys och det är redan så sjukt spännande så jag snart dör.


Kan ni gissa vad jag gör nu?

2010-06-09, kl 17:29:04

Kan ni gissa vad jag gör nu? Visst är jag oerhört vacker haha.

 Idag har det varit avslutning på öppnaförskolan så det bjöds på jordgubbstårta, just nu är mormor och Michelle här och mamma åkte nyss. Har varit fullt upp hela dagen och kommer nog vara det ett tag till, skattepengarna har kommit idag så jag och Michelle ska ta en runda till a6. Men vi hörs senare.


Vilken färg?

2010-06-09, kl 02:04:47

Ni måste hjälpa mig nu, vilken färg ska jag köpa? Har sån jäkla beslutsångest nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till, att det ska va så svårt att välja färg bara. Vilken tror ni passar mig bäst?


Klänningen hittar ni här!


Skattepengar

2010-06-09, kl 01:24:53

Jag vill ha skattepengarna nu, allra helst igår eller dagen innan det haha. Det ska gå till semestern och mycket ska sparas eftersom vi behöver både en ny dator och en ny tv-hylla innan vår brakar ihop. Men sen ska jag shoppa med, till mig för en gångs skull! Det är faktiskt mina pengar som jag tjänat ihop till mig, barnen får så mycket annars så nu är det min tur. Jag ska köpa lite mer smycken, smink, kläder och bh:ar (har stulit några av mormor just nu eftersom alla mina är för små). Jag ska helt enkelt skämma bort mig själv och jag vill inte vänta en dag till, jag är som ett litet barn som väntar på att det ska bli julafton. Det bara kliar i fingrarna på mig.

Ska ni göra något speciellt för era skattepengar?


Extra lotter

2010-06-08, kl 22:19:43

Jag tänkte att jag stjäler en liten idé från Lindet (har nartuligtvis frågat om jag får först)
Först med att kommentera "Jonny har en stor men väldigt vacker näsa" vinner tre extra lotter i en valfri tävling på min blogg.


Klicka på bilden för att komma till Lindets blogg


Grattis Sarah till extra lotterna


Sherlock Holmes & Daybreakers

2010-06-08, kl 21:06:13

Sherlock Holmes

Se den legendariske mästerdetektiven i den coolaste tappningen genom tiderna, förvandlad till en fullfjädrar actionhjälte - våghalsig, rolig och med ett skarpsinne som inget undgår. Regissören Guy Ritchie lyckas skapa en fräck, fartfylld film full av förbryllande ledtrådar, halsbrytande scener och oväntade vändningar. Och som kronan på verket gör Robert Downey Jr. och Jude Law lysande  prestationer i rollerna som Sherlock Holmes och Dr. Watson.

Filmen var väldigt bra gjort, finurlig och rolig. Älskar Sherlock Holmes alla tester på den stackars hunden och allt annat lustigt han gör, märks väldigt tydligt att han är hög och det gör det hela ännu roligare. Dock fick man aldrig se honom röka opium som jag har för mig att han gjorde men han drack både det ena och det andra och gav många skratt. Som det står ovan kom det många oväntade vändningar som även det gjorde att filmen helt klart är värd att se. Gillar hur dom i vissa deler körde slagsmålen i slowmotion och man får höra hur Sherlock tänker innan man får se slagsmålet i vanlig hastighet. Hade varit fränt med lite fler sånna sekvenser men det dög  gott och väl med dom som fanns. Är det någon som vet om det kommer en tvåa? det borde det väl göra tycker jag, hoppas det iaf för då ska jag lätt se den med.

Daybreakers

Året är 2019 och vampyrer dominerar världen. Människan har reducerats till avelsdjur som ska tillfredställa vampyrernas blodtörst. Men rasen är på väg att bli utrotad. Och bara om vampyrerna hittar en ersättning för människoblod kommer de att kunna förhindra en katastrof som innebär hela jordens undergång!

Jag älskar vampyrfilmer bara älskar dom, men av någon anledning så var jag inte jätte förtjust i denna. Den var bra gjord och bra skådisar men ändå var det något som inte stämde, jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det var men den var inte skit bra som den borde ha varit. Den var fortfarande bra men inte en sån film jag känner att jag bara måste se igen, ingen köpefilm. Vet inte vad det var som inte stämde men nått var det iaf.


Idag släppte det

2010-06-08, kl 19:45:25

Arabelle är ju väldigt försiktig av sig och vågar inte gå utan stöd fast hon kan, hon måste hålla med bägge händerna i något men idag släppte det. Helt plötsligt tar hon tag i mitt lillfinger och traskar iväg, flera gånger nu har hon bara hållt i mig med ena handen. Min duktiga lilla skitfis.

Just nu äter hon lite kvällsmat


Naglar

2010-06-08, kl 19:16:00

Om ni någon gång ska ha lösnaglar och inte får upp limtuben, bit inte upp den då! Jag fick den smarta idéen nyss och limmade ihop mina tänder med mina läppar. Inte så min bästa idé kanske och jag har fortfarande lim kvar på tänderna som jag inte får bort. Men snygga naglar har jag iaf, enda nackdelen är att dom var lite ljusare än vad jag trodde så man ser var mina rikiga naglar slutar under dom.


Nu har jag inte längre fina naglar, skit naglar är vad det är efter en timme på sprack den ena. Borde va lite bättre kvalite än så...


Arabelle

2010-06-08, kl 10:56:50

Visst går det fort med lära-gå-vagnen nu, men ibland går det lite för fort!



Gran torino och the countess

2010-06-08, kl 02:18:32

Gran torino

Walt Kowalski är en fördomsfull, bitter krigsveteran som gått i pension. Han har inte mycket till övers för sin omgivning- särskilt svårt har han för sina närmaste grannar, en invandrarfamilj från sydostasien. Han ertappar till råga på allt grannsonen med att försöka stjäla hans käraste ägodel, en Gran torino. Men när det visar sig att ett ligistgäng tvingat honom till stöldförsöket tar den tjurskalliga veteranen på sig upgiften att omvända honom och försvara sina tidigare hatobjekt.

Har ni sett million dollar baby? gillade ni den? jag älskade den men den här filmen är sjukt mycket bättre. Det är en riktig köpefilm som jag och Jonny säger, snart får den pryda tv-hyllan. Helt underbar, så fin, så rörande att jag nästan började gråta. Äckligt bra helt enkelt SE DEN! Jag måste säga att jag tror jag blir som clintan är i filmen när jag blir gammal, inte springer runt och kallar folk gulingar eller svartingar det var inte så jag menade. Men jag kommer nog bli en bitter gammal gumma haha, men bara om jag hamnar på hem och tvingas gå upp 8 på morgonen när man ändå inte gör något. Nej men nog om det, se filmen helt enkelt. Jag kan inte beskriva den för jag kan helt enkelt inte sätta ord på hur bra den är.

The countess

Transylvanien 1575. Över hundra år har gått sedan Draculas terrorregim och minnet av den blodtörstige greven har förvandlats till en ond godnattsaga. Men så börjar unga flickor försvinna spårlöst och nätterna fylls av blodisande skrik från slottets tortyrkammare. Alla vet det, men ingen vågar prata om det - Grevinnan Báthory har ärvt sin föregångares smak för blod i jakt på evig könhet och ett nytt skräckvälde tar sin början.

Även detta en väldigt bra film, både jag och Jonny tyckte om den men båda vi har ju även läst om grevinnan tidigare och fascinerats av henne. Den här filmen ser man nog bara en gång men den var väl värd att se, jag kan inte förstå hur man kan bli psyksjuk på det sättet som hon. Men samtidigt tycker jag att det är rätt självklart att hon blir det efter allt hon genomgått ända sedan barnsben tills hon blir psyksjuk i vuxen ålder. Gillar en replik från henne i slutet "Ni har inga bevis, hur mycket är sanning och hur mycket har *** hittat på" Det är ju det jag undrar med. Hur var det nu på riktigt var det flera hundra som dog? Trodde hon verkligen att hon blev ung av det eller villa hon bara tortera? Så mycket frågor men inga svar. Hmm aja sevärd film det här med, speciellt om man läst om henne innan eller som jag och Jonny faschineras över lika tortyrmetoder, seriemördare och psyksjuka. (Ja vet, passande fritidsintresse för småbarnsföräldrar men det är helt ärligt väldigt intressant)

Får väl bli två filmer till i mogon för nu orkar jag inte mer, hoppas ni uppskattar dom små recensionerna.


Vad vill ni ha för tävlingar

2010-06-07, kl 22:01:43

Tänkte härma Lindet lite och fråga er vad ni vill ha för tävlingar? Skriv vad ni vill tävla om så ska jag se om jag kan fixa ihop något. Vad är roligast att vinna? Smycken, presentkort, leksaker,kläder eller vad tycker ni?


Svar på kommentar

2010-06-07, kl 19:23:16


Ännu en gång kommer en sån här dryg kommentar, av någon liten äcklig parasti jävel som troligtvis bara är avundsjuk för att hen är ful som ett jävla svin och inte ens kan gå ut utan att folk runtomkring kaskadspyr pga äcklets utseende, eller så har du säkert utomordentligt fula barn..
Ne men seriöst nu, va åtminstone man/kvinna nog att visa vem du är! Så jävla löjligt att kommentera anonymt. Förövrigt så får mina barn vanlig husmanskost, eller a Jadie hon får ju gröt och ersättning samt lite frukpure. Har du något annat förslag på vad jag ska ge dom kanske? Arabelle är inte tjock! hon är söt och knubbig precis som ett barn ska va, men om det uppskattas mer att svälta henne till en jävla anorexia unge så kanske jag ska göra det. Förmodligen försvinner ju sötheten sakta men säkert medans hon tynar bort och dör men det kanske det är värt för att få henne att passa in på samhällets modell ideal. Smal som en sticka och inte stark nog att resa sig upp själv för då går bena av är det så det ska va?


Cocoo

2010-06-07, kl 19:11:51

Jag klickade precis hem dom här skönheterna från cocoo, det fanns så mycket mer jag ville ha men lite får man hålla tillbaka på sitt köp begär. Sen var det många andra som tydligen hade precis samma goda smak som jag för många av smycken jag ville beställa var tillfälligt slut. Längtar som fasen tills det kommer in nya, då ska jag va snabb så jag hinner beställa dom innan dom är slut igen. Aaaaaaah va jag längtar efter mina smycken nu, är lite kär i dom speciellt ringen den är ju äckligt snygg.
 

Klicka på bilden för att komma till sidan


Systrarna söt

2010-06-07, kl 15:29:40

Eftersom det regnar idag *suck* så får det bli massa inomhus lek, älskar hur barnen kan underhålla varandra alla redan. Arabelle kryper fram till Jadie, Jadie blir skitglad för någon kommer så då skrattar hon, Arabelle blir i sin tur glad för att Jadie låter och där sitter dom och skrattar och pratar med varandra hur länge som helst innan Arabelle upptäcker hur spännande det är med ögon och bara måste försöka peta i Jadies.



Måndagslistan

2010-06-07, kl 14:01:37

idag är jag glad för att
Jadie vaknade bara en gång inatt
♥Det faktiskt fick va sol några dagar
♥Jag väntar spänt på att min gamla chef ska ringa mig denna veckan om jobbet
♥mamma är lycklig
♥Barnen är glada
♥Jonny kliade hela min rygg innan
♥Mormor Bittan ska färga mitt hår
♥Nu är det inte långt till skattepengarna
♥Det är snart midsommar och då ska vi till pappa
♥Jag har det så jävla bra, tak över huvudet, mat i kylskåpet och världens bästa familj
♥Jag har så snälla och gulliga läsare (är glad för de mindre snälla med för den delen, nått gör ju att dom kommer tillbaka haha)
♥För att jag är det helt enkelt, kan inte sluta le

Vad är du glad för?


Barnlås vad det ska det va bra för?

2010-06-07, kl 13:32:50

Jävligt onödigt att vi satte upp barnlås på skåpen och lådorna, ungen är ett år och vet redan hur man får upp dom. Fan inte ens alla vuxna som kommer på besök fattar hur dom funkar, Jag och Jonny har fått hjälpa x antal gäster att öppna till papperskorgen. Men Arabelle hon vet minsan hur man gör. Borde finnas varningstext på förpackningen så man inte slänger ut pengar i onödan.

"Obs köp ej om du har smarta klåfingriga barn, funkar däremot utmärkt om du vill hindra vuxna från att slänga soporna"


Leksaker

2010-06-07, kl 11:27:19

Har ni kollat in Lajbansson?
Där finns massa leksaker du kan köpa online, inte bara leksaker mycket andvändbart med. Kolla bara denna badstol den hade ju varit perfa för Arabelle på semestern.

Det finns något för varje barn jag lovar, tror jag ska klicka hem badstolen på en gång. Behöver du med en? kika in då!
Såhär står det på Lajbansson: På Lajbansson.se finner du ett brett sortiment av leksaker, trendiga barnkläder och babytillbehör. Ute eller inne? Sommar eller vinter? – Lajbansson har det mesta i leksaksväg för alla åldrar, till några av marknadens bästa priser! Och när jag kikar igenom alla leksaker måste jag säga att det stämmer faktiskt, det finns verkligen allt. Här blir det nog många köp i framtiden.


Nemen titta så roligt

2010-06-07, kl 02:24:38

Jag är nog "lite" av en attentionwhore, men det här är ju bara så jäkla kul. Älskar att ni kommenterar (jag älskar nog till och med dom elaka kommentarerna, det är ju faktiskt någon som tar sig tid att störa sig på lilla mig), att ni kikar in och framförallt att ni tycker jag är så pass intressant så ni stannar kvar. Kommentera mera! Blir så himla glad då.



Skrutt unge

2010-06-07, kl 02:06:16

Klockan är två på natten och Arabelle sitter och leker i sin säng, tur att det bara är till att lägga henne ner och säga god natt så somnar hon om innan jag ens hunnit ut ur hennes rum men iaf. Arabelle har börjat vakna allt oftare på nätterna, tror det beror på att Jadie väckt henne mycket på sista tiden. Hon tror väl helt enkelt att det är dags att gå upp eftersom lillasyster och mamma eller pappa är uppe. Aja nu har hon redan somnat om iaf och jag hoppas hon sover resten av natten med.

En bild på skrutt ungen när hon sov middag härom dagen


Filmerna

2010-06-07, kl 01:46:51

All about Steve

Sandra Bullock (The proposal) och Bradley Cooper (Baksmällan) spelar huvudroller i denna hysteriska komedi om en blind-date som slutar helt galet. När den excentriska men sympatiska Mary blir ihoptussad med Steve, en TV-kameraman som jobbar på nyhetskanalen, faller hon handlöst. Det gör dock inte Steve. Dejten slutar allt annat än bra. Förvissad om att hon funnit kärleken, följer Mary efter Steve på jakt efter nyheter och blir själv intrasslad i storyn. Mediecirkusen till trots väcks hoppet om att Mary hittar sin plats på jorden... och mannen i sitt liv!

Helt jävla klockren film, jag kan inte säga mer än att jag älskar den och den är verkligen hysteriskt rolig! Ni måste se den asså, jag har inte garvat så mycket på länge. Mary är en tjej som jobbar med att sätta ihop korsord och kan en massa meningslös smörja (även viktiga saker med för den delen), och hon kan bara inte sluta prata. En riktig jobbig människa som jag aldrig skulle klara av. Hon snackar korsord när det är dags för det lilla naughty naughty och hur tändande det är när ett korsord bara löser sig, det är det bästa i livet typ haha. Steve vill inget annat än att bli av med henne men hans elaka (men jävligt underhållande) arbetskamrat lurar Mary att följa efter dom vart dom än ska och säger att Steve faktiskt älskar henne. Ja asså jag vill inte förstöra mer nu men SE DEN!!! du kommer inte ångra dig.

The men who stare at goats

En fantastiskt underhållande komedi om en grupp män som ingick i en mindre känd avdelning inom den amerikanska armén. De tog under några flummiga år fram nyskapande förhörsmetoder med ursprung i New Age. De utgick ifrån en man, med rätt mental träning, skulle kunna gå igenom väggar  och döda getter genom att helt enkelt stirra på dem. Journalisten Bob börjar nysta i historien och lyckas hitta en av männen i Mellanöstern men blir då plötsligt indragen i en hemlig operation.

Helt fantastisk film, den är varm mysig rolig och flummig. Älskar hela hippie grejjen med filmen och tycker den har en jävligt bra poäng "ska man kunna förändra världen måste man börja med armén". Mer än så vill jag inte säga då jag känner att jag inte kan ge den en rättvis recension då vissa människor tjatde hela filmen igenom om skådespelare hit och dit, han var med där, den gjorde det och tyckte filmen var almänt tråkig. Surt att man måste förstöra filmen för någon annan för att man själv inte tycker om den och inte har hjärna nog för att förstå och kunna se en djup film. Så nu var det sagt med, bli arga om ni vill men vi har pratat om detta oändligt många gånger att det är skit jobbigt när ni pratar hela jävla filmerna igenom. Nästa gång ni föreslår filmkväll får ni helt enkelt ha det utan mig.

I morgon skriver jag recensionerna om Sherlock homes, The countess, Gran torino och The box. Orkar inte riktigt koncentrera mig nu så det blir nog bara svamligt om jag ska fortsätta med dom nu med.


Älskade små skrutt gummor

2010-06-06, kl 20:06:31

Dom är så stora mina älsklingar, dom kan så mycket och är så himla duktiga.
Mina skrutt gummor delade på en burk efterrätt idag och Jadie satt i vanliga matstolen.

För en vecka sen kunde Arabelle inte ens gå med lära-gå-vagnen men idag kunde hon helt plötsligt springa och har sprungit runt med vagnen ända sen hon kom hem.



Smidigt av mig

2010-06-06, kl 16:15:09

Idag fick det bli hamburgare till middag snabbt och enkelt att laga, men när jag tog fram brödet och det märkte jag vilken mega tabbe jag gjort. Jag hade köpt stora hamburgare men vanliga bröd, lika gott för det men inte fullt så lätt att äta haha.


Så här bor jag

2010-06-05, kl 23:29:46

Ordning och reda är inte min grejj precis, allt står huller om buller och det är fullt med saker på platser dom inte borde va. Det syns tydligt på bilderna men jag hittar inte om allt är där det ska haha
Arabelles rum


Jadies rum


Vårt sovrum
Vi har tvättat idag därav alla kläder i sängen som jag inte orkat vika in än, sen är ju inte vårt sovrum klart heller. Vi har inte brytt oss så mycket om det eftersom det inte är omtapetserat där än.

Vardagsrummet

Min toalett

Jonnys toalett

Köket

Baksidan


Så jäkla gött väder

2010-06-05, kl 21:42:38

Det har varit så himla skönt ute idag, på vår baksida är det nästan alltid vindstilla pga av läget vi bor på. Helda dagarna ligger solen på där och det blir så jäkla gött och bara ligga och lapa sol hela dagaran där. Idag var det nog 38 grader när det var som varmast och det passar mig helt perfekt, hade det inte varit för att det är jobbigt för barnen i värmen hade jag velat ha det så här året runt. Imorgon när damerna kommer hem funderar jag på att blåsa upp Arabelles pool så hon får bada lite, ska bli så kul att se hur hon reagerar.

Jag vet att vi måste damma av termometern, men så här varmt var det idag (lite varmare emellanåt men det räcker gott och väl)

Nu kollar vi på film med Jessie och Johan men efter filmerna kommer bilderna på lägenheten upp, om jag orkar ska jag skriva filmrecensionerna med. Har ju fortfarande inte skrivit om The box men det var för att när jag nästan var klar stängde Arabelle av datorn för mig, men jag lovar att skriva en ny om den med.


Vill ni se hur jag bor?

2010-06-05, kl 17:21:52

Jag tänkte ta lite bilder här hemma sen när solen försvunnit, om ni vill se då. Annars är det ju ingen idé, nehe nu ska jag snika åt mig den sista lilla solen som är framme innan Jessie och Johan kommer. Vi har hyrt lite filmer och ska bara ha det almänt trevligt här hemma ikväll. Barnen sover hos sin farmor i natt så då är det perfa att kolla på film ostört. Vi har hyrt
The men who stare at goats
Gran Torino
The countess
Sherlock Holmes
Daybreakers
All about steve

Får se om någon av filmerna är bra sen då, hur var det nu vill ni ha en rundtur i lägenheten?


Hjäääääääääääälp

2010-06-05, kl 16:37:06

Hjälp! Det ligger en valross på baksidan...

Man bara måste ju älska mina snygga ihopklipp i paint...


Tävling

2010-06-05, kl 16:22:45

Avslutad
Vinn en haklapp från
vicke-vire.
Allt du behöver göra är att gå in på vicke-vire.tk och kolla vad för artiklar som säljs mer än haklappar, skriv sedan svaret i en kommentar nedan. För en extra lott låna då text och bild nedan och länka på din blogg eller tipsa tre vänner via mejl+ mig i samma mejl (
[email protected])

Det här är haklappen ni kan vinna
 
"Jag tävlar hos Sara om en haklapp från vicke-vire"

Lycka till!
Tävlingen avslutas den 19 Juni




Ut i solen

2010-06-05, kl 12:58:59

Nu ska jag ut i solen, jag vet att jag är för jävla tråkig när jag bara är ute hela tiden och inte bloggar. Men så är det bara jag älskar värmen och solen, jag kommer lägga upp några inlägg under dagens gång så ni behöver inte va ledsna för det haha. Lite senare idag kommer ju en ny tävling upp med, missa inte den. Nehe dags att ge sig ut nu! Jag har gett mig fan på att bli brunare än mamma i år och har solat i två dagar nu, men lik förbannat har mamma fått mer färg än mig fast hon inte solat något.

Har ni sol idag?


Grillat är gott

2010-06-04, kl 22:29:01

Nu på kvällen var mamma här och vi grillade. Smakigt värre!

Min bästa vän cola var också med

Tidigare idag köpte vi glass och mamma skulle låta Arabelle smaka lite i värmen, och skitungen snöt hela sista biten för mamma haha


Glöm inte skriva på namninsamlingen "Låt Elmer åka till stockholm"


Tävlingarna är avslutade

2010-06-04, kl 21:23:26

Som vanligt använder jag mig av Random.org för att det ska va rättvist, jätte kul att så många ville vara med. Och ett stort tack till Zoes och Libero som sponsrat tävlingarna.

Chanette av armbandet från Zoes
&
Michelle av Liberos hudvårdsprodukter
Jag kontaktar er via mejl.

Till er som inte vann deppa inte ni har ju fortfarande chans på goodiebagen och i morgon kommer jag lägga upp en ny tävling.
Lycka till nästa gång och grattis till vinnarna.


En vild gissning, Jonny gillar inte sockersött

2010-06-04, kl 17:41:09

Jag gör en vild gissning nu, Jonny gillar inte sockersött. eller vad tror ni?




Förlåt

2010-06-04, kl 16:15:56

Ännu en dag är den underbara solen framme så ni för nöja er med en rolig bild nu igen, förlåt men jag varken orkar eller vill blogga när det äntligen är sol. Ska blogga ikväll när solen försvinner det lovar jag, nu ska jag ut och leka med Arabelle.



Fy fan för vi föräldrar...

2010-06-04, kl 13:09:13

Stulet från Beckahbitch


Nu har beckah helt plötsligt fått ett nytt svar
"
Men nu ringer Vi Föräldrar och beklagar för att jag fått ett felaktigt svar från Irini. De måste vara konsekventa. Samma regler för alla. Javisst, det tycker jag är fullt rimligt men om hon svarat rätt så hade jag laddat upp en ny bild, nu fick jag inte chansen."

Läs hennes inlägg här!

Fy fan va dålig stil av Vi föräldrar, jävla skit tidning faktiskt. Irini som skickat fel svar till Beckah borde få ta skiten för det här inte Beckah. Så jävla fullt gjort, som Beckah säger hade hon fått rätt svar från början så hade hon kunnat lägga upp en ny bild. Nej Vi föräldrar hamnar inte innanför mina trösklar igen.

Startade en namninsamling som ni jätte gärna får skriva på här men det måste ske fort så han har en chans att komma med, tipsa vänner och bekanta och hoppas på att Elmer får åka till stockholm. Namninsamlingen finns
HÄR!


Idag avslutas tävlingarna

2010-06-04, kl 10:27:18

Ni missar väl inte det super snygga armbandet från Zoes eller ett paket med Libero hudvårdsprodukter? Om ni gjort det så hittar ni dom här! Båda tävlingarna/utlottningarna avslutas ikväll kl21:00 så har ni inte ställt upp redan gör det nu.

Obs inga kommentarer under detta inlägg räknas, du måste gå till tävlingsinlägget för att vara med.


Goodiebag

2010-06-04, kl 00:46:40

Avslutad
Nytt besöksrekord
, eftersom det blev över tusen besökare har jag bestämt mig för att lotta ut en goodiebag. 1055 är en stor skillnad från mina vanliga 150-170, blir så glad av det här.

Goodiebagen är väl ingen jättevinst precis men jag hoppas den glädjer någon.
För en lott: kommentera bara att du är med
För två lotter: Låna bilden och texten nedan och tipsa på din blogg, se till så att länken funkar. Du som inte har blogg kan istället tipsa tre vänner+mig i samma mejl
[email protected]
För tre lotter: Lägg till mig på bloglovin och tala om hur många följare det står att jag har när du lagt till mig så jag ser att det inte fuskas.

Det här är bara ett smakprov av vad som finns i goodiebagen resten är hemligt så det blir lite mer spännande

" Jag är med är med i utlottningen av en goodiebag hos Sara"

♥Ipoden saknar hörlurar men är annars komplett och helt oanvänd.
♥Piercing smycken är oanvända men eftersom dom inte är sterilt packade råder jag vinnaren till att koka eller sprita dom.
Självklart är både boddy butter och parfym oanvända

Lycka till nu! och som sagt detta är bara ett smakprov av vad som finns i goodiebagen.
Utlottningen avslutas den 21 Juni
.



Rösta på Michelle

2010-06-03, kl 22:29:26

Kan inte ni rösta på Michelle i veckanblogg inne hos Denise? det skulle va jätte gulligt. Michelles blogg är mammasnovalie.blogg.se ni kan rösta HÄR!

Michelle är min bästaste vän i hela världen, helt underbar och sjukt rolig. Alla borde ha en vän som Michelle synd för er bara att hon är min bästa vän...


Mrs Tomatoface

2010-06-03, kl 20:47:40

Mrs Tomatoface is back, som vanligt somnade jag ute i solen. *suck*


I brist på annat

2010-06-03, kl 18:16:51

Kommer en rolig bild

Det är alldeles för fint väder för att sitta inne och uggla, bloggar mer ikväll.


Svar på kommentarer

2010-06-03, kl 18:00:14


Öh ja det är väl rätt logiskt att jag har en mammablogg eftersom jag är en mamma och mina barn är mitt allt. Varför i helvete kommenterar ni ens? Kommer ni in på en mammablogg är det rätt jävla simpelt att bara stänga ner den igen om man inte gillar mammabloggar. Jag borde väl kanske känna mig smickrad eftersom ni faktiskt lägger ner energi på att kommentera. white trash?!? kom du inte på något bättre eller? Andra populära kommentarer brukar vara fet, efterbliven, dum i huvudet, dålig mamma mm.

Åh herregud ännu en anonym jävel som inte kan stå för vad hen säger
Åh herregud ännu en fjortisbloggare som inte har något vettigt liv och måste slänga ur sig onödiga kommentarer. Det finns gott om er med där ute...


Mina små sommarflickor

2010-06-03, kl 15:23:55

Arabelle

T-shirt-
H&M
Byxor-KappAhl

Jadie

Linne
-H&M
Shorts-H&M


En byrå till Arabelles rum

2010-06-03, kl 11:54:12

Behöver en byrå inne i Arabelles rum eftersom alla hennes kläder inte får plats i hennes lilla garderob, snälla mormor Bittan hade en ståendes i källaren som jag fick. Så nu ska den målas om och limmas ihop (en liten bit gick sönder i flytten hit). Ska byta knopparna på den med för det var ju ionte världens snyggaste precis. Men allt det här får bli en senare projekt så länge får den stå och se dum i i hallen.


Stadsparken

2010-06-03, kl 01:06:46

Var i stadsparken med öppna förskolan idag, jätte skönt att komma ut lite och det var underbart väder. Arabelle var för en gångs skull glad när vi hittade på något och skrattade som bara den. Jonny filmade henne när vi gungade men han fick bara med ett skratt sen ville hon inte va glad mer, haha man kan ju inte visa alla att det faktiskt är kul att gunga. Jonny puttade på samtidigt så det är rätt kasst filmat men iaf, jag satt och mös med Novalie som höll på att somna i mitt knä. Lilla skruttgumman var så himla trött.

Arabelle gungar


Mina mys mongon Jonny och Michelle

Jag myser med Novalie i gungan pluttan somnade till flera gånger

Arabelle var som sagt glad



Älskar mitt nya köksbord

2010-06-03, kl 00:57:46

Mitt nya köksbord blir så jävla najs! Har målat det idag eller inte kanske, Jonny och mamma har målat det idag medans jag lagade mat. Väldans god blev maten iaf haha. Bidde kycklingsallad idag och det slank ner fint. Bordet ska iaf målas en gång till i morgon innan det är klart men sen så.

Bordet obehandlat

Bordet målat en gång

Min underbart goda kycklingsallad


Älskade Sandy sötnos

2010-06-02, kl 18:48:25

När vi skaffade Sandy (med vi menar jag pappa när jag var mindre) så trodde alla att det var jag som kom på namnet till henne, jag var nämligen helt besatt av grease när jag var yngre och hade sett filmen tusentals gånger. Alltid när vi lekte något då så skulle jag heta Sandy alla mina dockor hette Sandy osv ni fattar eller hur? Men det var faktiskt inte jag som kom på namnet trots min besatthet för Sandy, det var så att sötnosen var lite rädd när hon kom hem till oss första gången och kröp under pappas bil och var alldeles sandig när vi fick ut henne, därav namnet sandy. Snitsigt av min far va?

Kommer sakna henne när hon åker tillbaka till pappa igen, som tur är får jag ha henne när jag vill. Usch får en klump i magen varje gång jag tänker på att det nog inte är så många år kvar tillsammans med min sötnos, hon är ju redan 8år. Du får inte försvinna!


Läckra öronhängen

2010-06-02, kl 17:02:17

Fick hem ett par läckra öronhängen på posten igår, det var från mama.nu som ville att man skulle börja blogga hos dom. Har sett att flera andra mamma bloggare fått en liten muta från dom med, inte mig emot super läckra öronhängen tycker jag som snöat in på turkost nu. Kanske inte nått jag lallar runt i här hemma med mjukisarna på men i sommar om man försöker va lite fin med klänning eller nått.

Ursäkta den suddiga bilden men man ser lite hur dom ser ut ändå. (ja jag vet att jag har en navelpiercing i örat men jag orkade inte ta ut den när jag testade öronhänget)


Lilla huliganen

2010-06-02, kl 11:59:56

Var ute och rökte en snabbis och när jag kommer in igen har Huliganen rivmärken i hela ansiktet, fattar inte vad hon fick dom ifrån. Sandy var med mig ute så inte är det hon, Arabelle är förstås lika glad som vanligt så det verkar ju inte gjort ont heller.

Huliganen sparar lite köttfärsås på näsan till ett bättre tillfälle


Tack mamma

2010-06-02, kl 02:21:38

Idag när mamma kom hit hade hon med sig ett nytt köksbord till oss, känns skönt att ha bort det gamla stora klumpiga bordet nu. Man kunde ju knappt gå ut på baksidan för det var så stort, nu har vi ett litet och smidigt bord istället det behövs för en tjockis som mig. Träet är obehandlat så än så länge kan vi inte använda bordet, men det får stå där och se snyggt ut tills vi fixat det på torsdag. Vi ska klä om dynorna på stolarna då med så det blir nytt och snyggt, tyget bara ligger här och väntar på att bli användt.

Bordet står lite konstigt nu eftersom vi ändå inte använder det än men ni ska få en bild på köket sen när det är klart.


Utmanad av Darkbarbie

2010-06-01, kl 23:23:08


♥Arabelle♥

När fick du reda på att du va gravid? September 2008
Vad blev reaktionen? Jag sprang runt i hela lägenheten och skrek av lycka
Var barnet planerat? Ja 
Hur var dina "40" veckor?
Helt underbara
Fick du bristningar? Massvis
Hur många veckor och dagar gick du? 40+6 
Hur mycket gick du upp i vikt?
från 86-100
När börja dina värkar sättas igång? Fjuttvärkarna bärjade den 12 april kl 23:00
Gick ditt vatten? Nej 
Vem hade du med dig på förlossningen?
Jonny
Hur var din förlossning? Bra, det gick fort men fick tyvär massa blackouts pga smärtan och lustgasen 
Hur lång tid tog din förlossning?
3 tim från och med inskrivning och när jag skrevs in pga blodtrycket var jag bara öppen tre cm så det gick fort
Hur länge hade du värkar? fjuttvärkarna började 23:00 så om dom räknas så tolv timmar
Hur mycket gick du ner i vikt efter förlossningen? 12 kilo
DITT BARN

När va barnet planerat att komma? 7 april
Vad trodde du det var för kön? Flicka
Blev det en tjej eller kille? tjej
Hade du gissat rätt på könet? Ja
När kom han/hon? 13 april 
Hur mycket vägde han/hon?
3420g
Hur lång va han/hon? 49cm
Vad fick barnet för namn? Arabelle cinna yvonne pettersson
Vad har ditt barn för stolek på kläder nu? 86/92 
Det senaste utvekligen ditt barn gjort?
Går med stöd från oss eller runt möblerna, lärt sig massa ord

♥Jadie♥
När fick du reda på att du va gravid?
Juli 2009 
Vad blev reaktionen?
Jag blev glad och aldeles varm i kroppen
Var barnet planerat?Njae vi ville ha täta barn men vi trodde inte det skulle bli så täta så både ja och nej 
Hur var dina "40" veckor?
Ett rent helvete, sjukskriven från v12
Fick du bristningar? Min mage är randigare ä nen zebra
Hur många veckor och dagar gick du? 38+0
Hur mycket gick du upp i vikt? från 88-110 
När börja dina värkar sättas igång?
Lördagen den 20 februari vid fem på morgonen
Gick ditt vatten? Ja
Vem hade du med dig på förlossningen? Jonny och Michelle
Hur var din förlossning? Sjukt bra
Hur lång tid tog din förlossning? Jadie var ute två timmar efter inskrivning
Hur länge hade du värkar? 27 timmar kanske ena sekunden var dom regelbundna men fjuttiga efter en timme blev dom oregelbundna men gjorde ont satan och så höll det på
Hur mycket gick du ner i vikt efter förlossningen? 7kg direkt efter nu har jag gått ner 12
DITT BARN

När va barnet planerat att komma?
6mars
Vad trodde du det var för kön? flicka
Blev det en tjej eller kille? tjej
Hade du gissat rätt på könet? Ja 
När kom han/hon?
den 21 februari
Hur mycket vägde han/hon? 3360g
Hur lång va han/hon? 49cm
Vad fick barnet för namn? Jadie Ella Marie Pettersson
Vad har ditt barn för stolek på kläder nu? 56/62 
Det senaste utvekligen ditt barn gjort?
Skrattar med ljud och håller upp huvudet jätte långa stunder 
 

KLÄDER & SAKER


Vart köper du dina barnkläder? Överallt där jag hittar fina kläder
En baby/barnbutik du gillar? lindex
Nått märke du föredrar? Gillar lindex kläder men vet inte vad det är för märke, har dom ett eget? 
Vad är favorit plagget ditt barn har?
Dom har många olika favoriter
Vad är det dyraste ditt barn har? ingen aning 
Vad har ni för märke på vagnen?
Babytravel syskonvagn
Vad har ni för märke på bilbarnstol? vet inte
Senaste du inhandlade? kläder 
Bästa leksaken ditt barn har?
Arabelle har ett hus från fischer price och en nalle puh "tavla" som pratar som hon gillar, Jadie älskar fisk mobilen från ikea
Något du ska spara: Allt haha ne men mycket barnen har vaarsin låda med speciella kläder, kort och allt annat som känns viktigt


DU SOM FÖRÄLDER:

Trivs du med föräldrarollen? Absolut jag är inget utan mina barn 
Är du stolt över ditt barn?
Självklart, mina barn är bäst och vackrast i hela världen 
Hur ser dina matvanor ut?
Inte dom bästa kanske men mycket bättre sen barnen föddes vill att dom ska äta bra 
Stressar du mycket?
Just nu ja 
Hur ser dina sovtider ut?
Sovtider? sömn finns inet i min värld just nu...
Vad gör du helst en fredag? Myser framför en film med Jonny nar barnen lagt sig 
På vilket sett har du förändras?
Det har jag inte, jag förändrades när jag mötte Jonny men sen barnen föddes tycker jag inte jag är annorlunda
Vad är det första du tänker på när du vaknar? Snälla bara fem minuter till
Umgås du mycket med andra föräldrar? Ja det tycker jag, andra föräldrar är också de enda människor jag umgås med nu för tiden 
Vad är bäst med att fått barn?
Allt! vad finns inte som är bra med barn? 
Och slutligen.. hinner du med "egen tid"?
Knappt men det är för att lilla damen inte förstår att man behöver sova och harlite problem med magen. Men egentid får jag gott om sen.


Älskling

2010-06-01, kl 19:13:25

Älskling tyckte synd om mig som behövde äta skitmat medans han smaskade piza så han köper en hamburgare till mig, han e för söt min Jonny haha.

Sen kan jag inte förstå hur man kan säga att det kommer gå snabbt att flytta och sen har man inte packat klart när hjälpen kommer. Packa för fan klart då och hämta flytthjälpen senare så slipper ni stjäla hela dagen för någon annan med...


Jag har sjukt tråkigt just nu

2010-06-01, kl 17:35:34

Jonny skulle hjälpa sin kusin att flytta idag och det skulle inte ta lång tid, i fyra timmar nu har han sagt att han snart kommer hem. Han har nästan varit borta i åtta timmar nu, mamma har ju varit här och hållt mig sällskap men hon åkte för ett tag sen. Jag erbjöd mig innan att vänta med maten till Jonny kommer hem men det ville han inte, så jag lagade äckel korvar och pommes innan (tog skit maten för jag tyckte att det goda kunde sparas tills Jonny kommer) och nu har han ätit pizza! Okej han blev bjuden men iaf, här sitter jag och äter skit mat medans han får värsta göttiga ju.
 Ne sjukt tråkigt iaf och snart får han fan masa sig hem, annars får väl jag ta en heldag utan barnen och äta gott medans han sitter hemma och äter torrt bröd...

En rolig bild för att liva upp stämningen lite


Varför finns det så många bra bloggar?

2010-06-01, kl 17:21:35

Hela dagarna försvinner ju när man ska hinna läsa ikapp allt, här kommer några av bloggarna jag följer. Långt ifrån alla men några stycken iaf.
Egomamma
Beckahbitch
Spiderchick
Familjen korb
Tobys
Pubes
Gaymasen
lady dahmer
Anna kaagaard kristensen
Denise
Famlijen Nilsson-Pettersson
Tuschaa
Darkbarbie
Intresseklubben
Emmelist
Fattybom
Tillbaka till nuet
Och det här är inte ens hälften av dom, så varför finns det så många bra bloggare? Jag har inte tid att läsa allt igentligen men jag måste.

Vilka bloggar följer du?


Sara svarar

2010-06-01, kl 15:51:56


" Efter att ni fick er första, var det svårt att hålla ihop som par då? Slet det mycket på förhållandet? :/"

Svar: Nej verkligen inte det gjorde bara att vi kom varandra närmre, nu däremot är vi små irriterade på varandra rätt ofta pga sömnbrist (Jadie sover fortfarande inte ordentlig och har ofta problem med magen) men jag tycker inte det tär på förhållandet heller. Vi är noga med att aldrig lägga oss irriterade på varandra, prata om varför vi blir irriterade (oftast är det ju inget som den andra personen gjort, utan det beror helt enkelt på aldeles för lite sömn) Vi talar alltid om att vi älskar varandra flera gånger varje dag, när vi lägger oss säger vi alltid att vi älskar varandra och myser lite innan vi somnar. Och efter varje gång vi varit irriterade på varandra så samsas vi och avslutar med en puss. Ibland kan det ta några timmar av irritation men det löser sig alltid eftersom vi itne vill lägga oss "osams".

Om ni undrar något får ni gärna skriva frågorna i bloggsvar här till vänster, givetvis svarar jag på vanliga kommentarer med men det är smidigt att hålla koll på alla frågor genom bloggsvar och då hittar ju även ni läsare svaren på andra frågor.


Älskar det här klippet

2010-06-01, kl 02:17:13

Jag älskar det här klippet kan kolla på det hur många gånger som helst, amerikanska vem vill bli miljonär blir så jävla ägda!

Hur kan man va så lugn som han är? Förlåt för det dåliga klippet men huvudsaken är ju att man lyssnar på det som sägs.


Kolla vad bra det blev

2010-06-01, kl 01:30:54

Sandy sötnos är här nu och ska stanna ett par dagar, några långpromenader blir det dock inte nu för hon haltar lite. Vi har precis varit ute på en kortis nu så hon klarar sig till i morgon bitti, innan vi gick ut fick jag och Jonny ihop den jävla skit ikea hyllan. Fy fan säger jag bara har aldrig sett en sneare hylla, eller den var sne när vi skruvade ihop den efter bruksanvisningen men sen när vi började om och gjorde som vi ville så blev det bättre. Ska det verkligen ta en timme att skruva ihop en jävla bokhylla? Lustigt att det blev så bra när vi gjorde precis tvärt emot bruksanvsningen men det gick åt helvete när vi följde varenda punkt. Aja bra blev det iaf nu kan man till och med gå in i klädkammaren haha.


Coolstuff

2010-06-01, kl 01:22:08

Alla som länkar till coolstuff får ett prylpaket, coolstuff skriver såhär: Nu vill vi pusha för våra taggar och erbjuder dig som har en blogg eller hemsida att länka till en valfri tagg och få ett prylpaket, en länk tillbaka samt ha chans att vinna ett fint pris!Nu vill vi pusha för våra taggar och erbjuder dig som har en blogg eller hemsida att länka till en valfri tagg och få ett prylpaket, en länk tillbaka samt ha chans att vinna ett fint pris!

Jag länkar taggen Barnartiklar kolla bara dom här äckligt söta förstorade bacillerna som finns bland barnartiklarna 


Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<