Filmerna

2010-06-07, kl 01:46:51 | Kommentarer: 2 | Direktlänk | Recensioner

All about Steve

Sandra Bullock (The proposal) och Bradley Cooper (Baksmällan) spelar huvudroller i denna hysteriska komedi om en blind-date som slutar helt galet. När den excentriska men sympatiska Mary blir ihoptussad med Steve, en TV-kameraman som jobbar på nyhetskanalen, faller hon handlöst. Det gör dock inte Steve. Dejten slutar allt annat än bra. Förvissad om att hon funnit kärleken, följer Mary efter Steve på jakt efter nyheter och blir själv intrasslad i storyn. Mediecirkusen till trots väcks hoppet om att Mary hittar sin plats på jorden... och mannen i sitt liv!

Helt jävla klockren film, jag kan inte säga mer än att jag älskar den och den är verkligen hysteriskt rolig! Ni måste se den asså, jag har inte garvat så mycket på länge. Mary är en tjej som jobbar med att sätta ihop korsord och kan en massa meningslös smörja (även viktiga saker med för den delen), och hon kan bara inte sluta prata. En riktig jobbig människa som jag aldrig skulle klara av. Hon snackar korsord när det är dags för det lilla naughty naughty och hur tändande det är när ett korsord bara löser sig, det är det bästa i livet typ haha. Steve vill inget annat än att bli av med henne men hans elaka (men jävligt underhållande) arbetskamrat lurar Mary att följa efter dom vart dom än ska och säger att Steve faktiskt älskar henne. Ja asså jag vill inte förstöra mer nu men SE DEN!!! du kommer inte ångra dig.

The men who stare at goats

En fantastiskt underhållande komedi om en grupp män som ingick i en mindre känd avdelning inom den amerikanska armén. De tog under några flummiga år fram nyskapande förhörsmetoder med ursprung i New Age. De utgick ifrån en man, med rätt mental träning, skulle kunna gå igenom väggar  och döda getter genom att helt enkelt stirra på dem. Journalisten Bob börjar nysta i historien och lyckas hitta en av männen i Mellanöstern men blir då plötsligt indragen i en hemlig operation.

Helt fantastisk film, den är varm mysig rolig och flummig. Älskar hela hippie grejjen med filmen och tycker den har en jävligt bra poäng "ska man kunna förändra världen måste man börja med armén". Mer än så vill jag inte säga då jag känner att jag inte kan ge den en rättvis recension då vissa människor tjatde hela filmen igenom om skådespelare hit och dit, han var med där, den gjorde det och tyckte filmen var almänt tråkig. Surt att man måste förstöra filmen för någon annan för att man själv inte tycker om den och inte har hjärna nog för att förstå och kunna se en djup film. Så nu var det sagt med, bli arga om ni vill men vi har pratat om detta oändligt många gånger att det är skit jobbigt när ni pratar hela jävla filmerna igenom. Nästa gång ni föreslår filmkväll får ni helt enkelt ha det utan mig.

I morgon skriver jag recensionerna om Sherlock homes, The countess, Gran torino och The box. Orkar inte riktigt koncentrera mig nu så det blir nog bara svamligt om jag ska fortsätta med dom nu med.


Kommentarer
Från: Millah

såg all about steve för nån dag sen hahah tyckte den var skit bra

2010-06-07, kl 02:03:14
URL: http://millahoman.blogg.se/
Från: DG

den filmen med att de stirrar på en get skulle jag vilja se

2010-06-07, kl 13:00:43
URL: http://dergham.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<