Så jävla söt!

2010-12-31, kl 19:13:00



Mitt 2010

2010-12-31, kl 17:40:12

Det är helt otroligt hur snabbt ett år går egentligen, om bara några timmar så är det plötsligt 2011. Det har hänt så mycket det här året så jag vet knappt vart jag ska börja, Jadie föddes och helt plötsligt var man mamma till två underbara små flickor. Arabelle var inte längre en liten bebis utan storasyster helt plötsligt. Hon växte in i rollen som storasyster snabbt och verkar älska det, hon leker med Jadie, tröstar henne om hon är ledsen och frågar efter henne om hon t.ex. skulle sova middag.


Sen var det dags för Arabelles 1 års dag och hennes första kalas, hon fick faktiskt ha två kalas till och med. Ett för alla sina kompisar och ett för släkten, bortskämd liten tös måste jag säga.

Det finns inte tid till att ta upp hela 2010 så vi hoppar från födelsedag till semester, det blev en sommar i halmstad som vanligt. Finns inget bättre ställe att semestra på, jag har åkt dit varje år sen jag var liten och i flera år hade vi en husvagn ståendes på Bengts camping i vilshärad. Nu blir det att hyra rum eller stugor på sommaren men det fungerar lika bra det, när barnen blir lite större och ekonomin tillåter så vill jag skaffa husvagn igen.

Sen får vi ju inte glömma bort att jag började jobba igen, det var så otroligt skönt att få börja igen. Arbetsnarkoman som man är så blir det rätt jobbigt att bara vara hemma även om man har världens underbaraste barn att vara med. Sen har vi ju skolan nu med, inte för att det är roligt att plugga men jag får till bra betyg ändå måste jag säga.

Sen var det dags för halloween party, kidsen var så otroligt söta när dom sprang runt i sina små maskerad dräkter. Det här ska vi göra om nästa år med!

Arabelle var med på sitt första tidningsomslag

Och sen flängde vi runt överallt och ingenstans för att fira jul, först hos Jonnys mamma och sen en sväng till min mormor. Den 25:e firade vi hos min pappa och den 26:e åkte vi ut till Michelle.

Idag är det dags för nyårsafton och det firar vi lite utspritt, jag jobbar inatt och ska fira med mina underbara arbetskamrater. Barnen och Jonny ska fira tillsammans med svärmor, kidsen har redan åkt dit och jag väntar på att Jonny ska sluta så vi hinner säga hej innan jag ska ner till jobbet.

Hur firar du nyår?


*

2010-12-30, kl 19:34:24


Tjipp tjillevipp nu drar jag

2010-12-29, kl 19:45:00


Lilla Nyårsafton

2010-12-29, kl 18:13:20

Idag tänker jag festa till det lite och fira "nyår", jobbar ju nyårsnatten så jag passar på ikväll istället. Jonny boy får stanna hemma med barnen (han jobbar i morgon) så ska jag ut med en gammal tjej kompis, ska bli roligt att träffa lite av det gamla folket igen som man umgicks med förr.

Nehepp nu ska jag hoppa ur pyjamasen och i nått finare, väntar på att Jonny ska komma hem med så jag får ta mig en liten öl.


Jul hos svärmor

2010-12-29, kl 13:06:00

Bästa sättet att öppna paket är att bita upp dom

Skönheterna

Mina godisar


Sitter och filurar lite

2010-12-29, kl 11:01:00

Tror faktiskt att jag och Jonny ska byta rum med Jadie, får inte plats med barnens leksaker annars. Måste ju mäta lite och så där så vi får plats men det tror jag nog, mamman i familjen hade ju en dubbelsäng i det rummet innan vi flyttade in. Jag och Jonny behöver ju inte så mycket plats i sovrummet, bara vi får in sängen och min tv så är jag nöjd. Just nu är hela vardagsrummet och Arabelles rum över belamrat med leksaker och så går det inte ha det, nehepp mäta lite nu då och så får vi se om vi kommer någon vart idag.

Arabelles rum just nu, finns nog lika mycket gånger två i vardagsrummet med.


Snälla säg att detta är ett skämt!

2010-12-29, kl 08:23:00



Jul hos söta mormor

2010-12-28, kl 22:22:00

Mormor Bittan & Lillgodis

Lilla modellen

Mormor Cinna & Arabelle, lite julgröt måste man ha!

Här ser man verkligen hur sjuk min lille man var

Hittade ett riktigt gammalt kort på mig och syster, en gång var man en smal kalaspingla med haha


Köpte oss en liten julklapp idag

2010-12-28, kl 21:39:14

För presentkorten vi fick av min mormor så köpe vi oss faktiskt en wassermaxx (sodastream men inte lika dyr), tänkte testa den nu ikväll och se hur vattnet blir. Jonnys föräldrar har en sån som fungerar skit bra så det ska nog itne vara några problem, 299kr för denna som är lika bra (iaf om den är som Jonnys föräldrars) istället för att lägga ut 700 mer bara för märkets skull.

Nehe nu ska jag testa min wassermaxx och andas ut lite, barnen har inte varit roliga idag så det blev inte så jätte mycket sömn. Men nu ligger de små odjuren för natten, tyst och skönt helt plötsligt. Förresten jag köpte ett träningskort idag med så nu hoppas jag det blir lite fart på mig igen. Var tvungen till att ta ett kort eftersom det är personligt, blev faktiskt riktigt chockad när tjejen i kassan drar fram en cam och säger jag ska bara ta ett kort. Jippi tänkte jag nyvaken, okammad, osminkad och almänt sunkig men shit the same ingen annan kommer bry sig ändå.


Nu ska jag krypa ner bredvid min älskling

2010-12-28, kl 08:16:37

Mysa en liten stund med älsklingen innan han ska upp och jag ska sova, tyckte allt jag hörde en liten Arabelle nyss så då kan jag lika gärna väcka honom. Ska nog in till stan lite senare och byta ett par skor som var lite små, köpa mig ett träningskort med och kika runt lite. Får se vad dagen bjuder på men först lite skönhets sömn!

Påtal om skönhet så bjuder jag på två rediga kalaspinglor här (aningen självgod kanske men det får man vara)


Nu kommer dom äntligen

2010-12-27, kl 20:40:00


Grattis Annika!

Grattis Anna!

Grattis Madde!

Jag kommer maila er alla men hinner inte nu innan jobbet, vill ni får ni hemskt gärna maila mig på [email protected] annars mailar jag er under morgondagen.


Christmas Highlight!

2010-12-27, kl 16:58:43

Idag så vill barnen visa sitt nya lektält som dom fick av mig och Jonny, det är smidigt att sätta upp och ta ner och går självklart packa ihop i en liten väska man kan ha med överallt. Barnen är nöjda med tältet även om de inte använder det allt för mycket nu eftersom det finns så mycket annat att utforska.


Jag spenderade natten tillsammans med George Clooney

2010-12-27, kl 16:52:45

Som vanligt när jag lovar er att presentera några vinnare på bloggen så däckar jag som en liten säl unge på soffan istället, men det var nog mest för att jag inte mådde bra igår som det blev så. Hemma hos Michelle började jag helt plötsligt må jätte illa känna mig varm och almänt dålig, blev lite bättre när Michelle tog hand om mig men ändå. I vilket fall så somnade jag på soffan vid elva tiden igår, vaknade igen vid halv tre och kunde verkligen inte somna om.

Som ni förstår så var inte prio ett att lägga upp vinnarna inatt när jag kämpade med att få sova så jag spenderade natten med George Clooney och cityakuten istället. Somnade ganska lagom till att barnen skulle upp vid nio idag så jag sov till halv fyra ungefär, behövde ju sova idag på dagen iaf eftersom jag jobbar inatt men jag hade ju tänkt stanna uppe några timmar extra och sen sova några timmar extra inte hålla på så här.

Idag tänker jag itne lova er att vinnarna ska upp för så fort jag lovar något så kommer det något annat emellan, nu ska jag leka lite med mina kära barn innan jag behöver ta tag i allt här hemma.


Christmas Highlight!

2010-12-26, kl 12:26:00

Vi börjar med världens fränaste trampbil som barnen fick av sin morfar och Marlene, super tuff och otroligt snygg. Hade den funnits i min size så hade jag banne mig trampat ner till jobbet varje dag.


Jadie var jätte nöjd fast hon inte ens nådde fram till tramporna ännu men Arabelle var för trött för att testa bilen igår, får se om hon vill ta sig en liten utr idag istället.


Är ni nyfikna på vilka som vann julklapparna?

2010-12-26, kl 10:27:00

Det tror jag säkert att ni är men ni får snällt vänta tills ikväll, vinnarna är dragna men jag väntar några timmar till med att publicera dom. Vi ska strax upp till A6 med Michelle så då tänkte jag att jag skulle kika lite grann där om det finns nått litet att fylla på med. Julklapparna är redan fulla så det blir nått litet extra bara, sen ska jag minsan köpa nått fint till barn julklappen nu när vinnaren är dragen så jag vet till vilket kön det är och vilken storlek om det skulle finnas ett litet plagg i.

Visst är jag lite elak som inte presenterar dom nu men så får det bli, tänk på att om just du är den lyckliga vinnaren så får du istället en liten extra klapp i din vinst.


Bildbomb! En underbar jul hos pappa

2010-12-26, kl 08:11:58

Pepparkaksgumman Arabelle

Pappa & Tomtenissen Jadie

The Pettssons!

Klapparna & Granen

Tomten svängde förbi en stund, Arabelle var lite rädd för honom




Snart blir jag tokig på riktigt

2010-12-26, kl 08:02:41

Det började faktiskt redan i går kväll med att det strålar nått så förbannat ner i benet, var på väg att sätta mig rätt på rumpan flera gånger här hemma för att benet vek sig av smärtan. Lika bra att lägga sig tyckte jag och somnade runt ett tiden inatt, i morse vid klockan fem vaknar jag av denna otroliga smärta igen och har inte kunnat somna om. Det går fasen inte över och jag vet inte vad jag ska göra, måste nog fan gå till läkaren nu fast jag inte vill. Dum som jag är så drar jag ju ut på det in i det sista för jag inte vill till läkaren men det verkar vara den enda utvägen nu.

Julfirandet är nästan över för vår del nu, bara ett sista stopp kvar. Blir en tur ut till Michelle med familj för att fira där innan de åker upp till dalarna, sen är det minsan slut på firandet och tur är väl det för vi måste nog ta mig fan flytta till en femma nu för att få plats med alla barnens fina nya leksaker.

Här är lite av det de fått, har bestämt mig för att highlighta några julklappar lite då och då här i bloggen för skulle jag lägga upp alla julklappar samtidigt så skulle inlägget aldrig ta slut.


Spänn fast ungarna :P

2010-12-25, kl 22:55:35

Vad gör man när man glömt barnstolarna hemma? Jo man hämtar spännbanden!


Ändrade planer igen

2010-12-24, kl 22:01:56

Nu är vi faktiskt hemma och ska sova här, Jonny är förkyld så in i. Jadie med och Arabelle är på god väg att bli lika dålig som dom andra två sjuklingarna, det blir till att ta hand om dom eftersom jag är den enda som inte är döende i förkylning. Ryggen däremot är inte som den ska, speciellt inte efter att jag fick en bagagelucka rätt i ryggen med, den bara föll ner på mig när jag lastade in. Men vad gör det om hundra år...

Nu ska jag försöka packa undan lite julklappar, lovar att ta kort på allt sen vet bara inte vart jag ska få plats med allt och sen har vi ett ställe till att åka på så mer lär det bli. Fick inte ens plats med allt i bilen så mormor får komma i mellandagarna med det vi inte fick med oss.


God Jul



Blir till att sova hos mamma i natt iställ...

2010-12-24, kl 20:55:34

Blir till att sova hos mamma i natt istället, snor halt på vägen hem från mormor nu så vi bara glider.


*

2010-12-24, kl 08:00:00



Jag säger hej då för idag

2010-12-23, kl 19:49:00

Det kommer troligtvis inte hända mycket här inne under jul helgen och jag tror faktiskt inte det är någon som hinner läsa allt för mycket heller, blir kanske en kort uppdatering när vi kommer hem till pappa i morgon kväll men inte mycket mer än så. Ni får ha en underbar jul allihop för nu ska jag gå till jobbet.


Glöm inte bort att tävla

2010-12-23, kl 18:46:47

Tävla om en hemlig julklapp till barn

Tävla om en hemlig julklapp till henne

Tävla om en hemlig julklapp till honom


Gissa om jag har sovit gott idag

2010-12-23, kl 17:40:39

Jonny jobbar och barnen har redan åkt hem till sin farmor, tyst och lugnt kan man säga. Sov ända tills telefonen ringde och väckte mig och tur var väl det för jag hade kunnat sova många timmar till haha. Inatt är det alltså dags för jobb, det kanske ni förstod med tanke på att jag sovit halva dagen. Men det behövs lite extra sömn för att hinna med jul kaoset nu.

23:e december
Jonny jobbar till stängning jag börjar klockan nio, barnen är hos sin farmor dit även pappa Jonny kommer efter jobbet.

24:e december
Jag går hem till mamma efter jobbat och sover en stund, barnen och Jonny firar jul hos hans mamma. Klockan halv tre kommer älskling och hämtar mig och då måste jag vara iordning coh klar, upp till Jonnys mamma och fira jul en stund jag med. Klockan fyra beger vi oss till min mormor och firar där resten av kvällen, när det sedan är dags att åka hem och barnen vill sova så åker vi till min pappa. Där sover vi över.

25:e december
Pappa Jonny åker och jobbar medans mamma Sara lagar gröt som hon lovat, sen firar vi jul med min lilla pappa och väntar på att Jonny ska komma. När Jonny slutat och kommer till pappa så blir det väl lite mat skulle jag tro och sen kör vi julklapps leken, ja jag vet inte har inte planerat dagarna i detalj men jag gissar på nått sånt.

Nu mina vänner ska jag gå igenom min jul väska och min jobb väska en gång till, måste ju få med mig allt förstår ni.

kidsen leker någon slags titt ut lek, kul hade dom iaf.


Sen när fan blev otrohet så accepterat?

2010-12-23, kl 02:30:46

För mig är otrohet inte acceptabelt inte på något sätt, sen är det upp till båda parterna i ett förhållande att tala om var sin egen gräns för otrohet går. Men nu ska vi inte prata gränser iaf inte mina gränser, det jag vill ta upp nu är just att det verkar ha blivit så accepterat. Inte nog med att folk verkar ta det lätt vindigt men nu finns det till och med dejting sidor för att vara otrogen, det är så sjukt så det inte är sant.

Sen när fan var det okej att hjälpa någon vara otrogen? Jag undrar om personen som startade sidan tycker det är okej om någon är otrogen mot henom? Har den personen ens haft ett förhållande? Eller är det helt enkelt en sån jävla player som tycker det är okej att få andra må dåligt så länge hen får (ursäkta mig) knulla runt?

↑↑↑        Ser ni den grå boxen som pilarna pekar på?
 i den ändras texten till andra fraser så som "Saknar du passion?" "100% tryggt- din hemlighet" & "Saknar du att ha det kul?" enligt min åsikt så kanske man ska bryta upp med den personen man har ett förhållande med om man känner att man saknar passion osv och det inte går att lösa med t.ex. par terapi. Har jag fel?

Loggar man sedan in på sidan så ska fylla i vad man söker och man kan välja på:
Något kortvarigt
Något långvarigt
Webbflirt/erotisk chatt
Allt som ger mig spänning
Har inte bestämt mig
Bara nyfiken och tittar
Föredrar att inte svara
Även om man nu som person väljer Bara nyfiken så måste man väl inse själv att något är fel i det förhållandet man redan har om man ens går in på en sån här sida, det är dags att fråga sig själv en gång till om man inte borde bryta förhållandet då.

Det är faktiskt skrämmande att när man söker på män i jönköping så får man upp 504 stycken, visserligen kunde man registrera sig som singel med men många av dessa söker flört fast dom är i ett förhållande. Det finns dom med öppna förhållanden men jag gissar på att alla dessa inte har det, och detta är alltså bara i jönköping!

Efter fem minuter inloggad har jag redan fyra som "flirtar" med mig, hinner inte ens gör min profil innan det börjas. Men varför skulle singlar förresten regga sig här? Det märks tydligt på frontsidan (ovan) att dom riktar sig mot idioter som vill vara otrogna och det finns till och med en PANIK knapp.

Utloggning står det på det försvunna ordet.

 ******** ***** är en 100% anonym och konfidentiell datingsida för gifta och andra personer i förhållande, som önskar en konfidentiell affär. På ********* ***** behöver du inte ljuga om din civila status eftersom de flesta medlemmarna är gifta eller i ett förhållande.
  Du bestämmer själv om du vill ha en affär i det verkliga livet eller om du bara vill krydda upp vardagen lite med en internettaffär.

Genom att sedan logga in med det användarnamn och lösenord du valt, så kan du börja söka profiler tillhörande tusentals av gifta eller människor i förhållande.

Nej mitt konto är nu avslutat för jag har ingen som helst användning för den sidan, Jonny är mycket väl medveten om att jag skapade ett konto enbart för att ta reda på om sidan verkligen var så "hemskt" som jag trodde att den var. Otrohet är inte okej!


Dockor

2010-12-22, kl 22:37:15

Idag var jag i farmors lägenhet och hämtade lite saker jag ville ha, det jag allra helst ville ha var lite av dockorna hon har sytt så barnen kan få dom. Jag hittade några fina "farmor sydda" dockor som jag tog med mig men även annat fint till mig, de andra har redan varit där så det var bara jag som skulle hämta det jag ville ha nu.

Känns lite olustigt och nästan elakt att hämta hennes saker men jag vet att det var det hon ville, var det något man inte hade så sa hon alltid men kom och kolla hemma hos mig jag har det säkert så det är bara att ta. Och så var det faktiskt, lilla tanten hade allt och lite till och det hon inte hade det hämtade hon i grovsopporna. Grovsoppor det var bra skit det, en fullt fungerande soda streamer eller en splitter ny dvd i kartong. Nya skor, leksaker, bokhyllor ja säg vad hon inte hittade där.

Mitt nya kakfat

det här ska vi ha som taco skål

Dockorna


Så var det dags att hämta bilen inför julen

2010-12-22, kl 16:39:12

Vi ska låna pappas bil nu i jul så nu sk vi åka upp och hämta den, bara det inte drar ut på tiden. Nog för att jag älskar att vara hos pappa men jag får absolut inte missa sista delen i morden i sandhamn, gillar inte svenska filmer men den här mini serien var ju riktigt bra. Känns som att det bli lite för sent om vi inte ska åka hem förrens det slutar vid tio, okej att barnen är vakna ändå men det blir liksom ingen tid till att varva ner hemma då. Nej nu ska jag sluta babbla och börja klä på kidsen.


har ni hört dom här?

2010-12-22, kl 12:27:52

Kikade som valigt in på både Jessis och Emmelist bloggar och får se att båda två lagt upp det här klippet, då kom jag och tänka på en annan låt jag och Jonny lyssnar mycket på. Den är sjukt rolig och inte nog med det så fastnar den så man sjunger på den hela tiden och tjejen som sjunger i slutet av låten ger mig gåshud. Det känns liksom lite lustigt att folk som sjunger sånna här låtar kan sjunga bra haha.



Städa städa varje fredag och så varje jul, det tycker jag är kul.

2010-12-22, kl 11:40:20

Nej nu ljög jag nog lite för så jävla roligt är det inte men städa behövs det idag iaf, ser ut som ett bombnedslag här hemma Nu igen! Tänk om man bara kunde plocka undan efter sig själv och barnen varje gång man drar fram något, men nej då det får minsann ligga kvar tills dagen efter så man nästan skäms när man vaknar och har glömt bort hur för jävligt det såg ut.

Sen är det inget vidare lätt att städa nu när barnen är vakna, det är som vanligt jag lägger in barnen drar ut. Speciellt Arabelle är mästare på det där, så fort man börjar städa undan lite leksaker som hon för den delen inte ens använder så drar hon snabbt som attan ut hela leksakslådorna och sprider innehållet över golvet igen. För leksakerna de ska minsann ligga på golvet!


En liten julklapp för tidigt

2010-12-21, kl 20:33:54

Idag kom en liten julklapp till mig och Jonny på posten, känns rätt onödigt att slå in den när den är till oss från oss haha. Vi tyckte vi kunde behöva lite mys nu till julen så vi köpte ett par filmer.

♥City akuten säsong 1
♥City akuten säsong 2
♥Doghouse
♥Gamer
♥Gran torino
♥Illusionisten


En liten promenix i kylan

2010-12-21, kl 14:10:19

Ska gå ner till huskvarna station och hämta ett paket med fotopapper, det tog ju slut innan alla julkorten var klara så jag fick beställa mer. Ska gå förbi jobbet med och lämna in min t3:a så jag får lite lön med, vore ju rätt surt att missa januari lönen för den kommer in för sent.

Nehe lika bra att dra sig iväg medans barnen sover middag, dom får stanna hemma så går det lite fortare. Senare idag är det dags för bvc med Jadie, måste fråga om hennes mage igen. Börjar bli rätt trött på att "det är precis som det ska" fast man får byta 25 diarre blöjor om dagen nästan en vecka varje månad.


Så häftiga

2010-12-21, kl 13:11:14

Arabelle fick hem sina nya byxor idag som vi vann i Erikas julkalender, byxorna kommer från Milk & Milla och vi älskar dom. Helt underbart mjuka och sköna och mönstret är helt underbart!



Finaly!

2010-12-20, kl 20:37:24

Äntligen kom pappa Jonny hem, gu så skönt med en extra hand. Barnen har varit minst sagt jobbiga de senaste timmarna, springer i soffan och skriker som fasen. Inte lyssnar dom heller, skulle ta tag i Arabelle innan då hon sprang i soffan och vägrade sätta sig. Självklart springer hon då iväg och gör en kullerbytta ner från soffan, bra tänker ni då lär hon sig om hon slår sig lite. Men nej då det gjorde hon inte för hon landade på Jadie så istället var det minstingen som fick ont. Vet inte om jag är lite extra känslig idag eftersom jag inte känner mig bra men det har kännts otroligt jobbigt nu de senaste timmarna, i morgon är vi lediga båda två så då kanske det blir lite lugnare här.


Ikeas fat är bra skit

2010-12-20, kl 19:23:00

Man kan använda dom till allt.




Födelsedags presenter

2010-12-20, kl 18:41:21

Två ur snygga vinglas så nu har jag så många som jag "behöver", en hårig filt som är supervarm och supergosig har legat under den hela dagen idag. En fin blomma (jag ger den en veckan innan jag lyckats ta död på den), ett läppglans, säsong 1 av vampier diaries och pengar.




Väntar på Michlo

2010-12-20, kl 11:35:49

Känner mig inte alls bra idag, ont i magen och huvudet och så självklart halsbränna from Hell. Kanske till och med lite febrig men det skiter vi i att ta reda på. Självklart fick Jonny jobba hel dag bara för jag inte mår bra, han skulle börjat 15:00 men de ringde och frågade om han inte kunde komma vid elva istället. Vi har ju inte lyxen att kunna tacka nej när det blir så här så det får helt enkelt gå, barnen verkar vara på bra humör idag iaf då går det väl an.

Snart kommer Michelle hit en stund iaf, då får hon ta hand om mig haha. stackarn, tror inte jag är så roligt sällskap när jag känner mig så här men ändå. En liten stund kan hon umgås med mig eftersom Jonny inte kommer hem förrens åtta ikväll.


The day has come to an end

2010-12-19, kl 22:32:41

Nu blir det lite film med älsklingen, det har varit en lång men bra dag. Jag ska krypa ner under min håriga filt och bara mysa nu, fick den i present idag (bilder på allt kommer i morgon). Barnen ska strax i säng för dom är konstigt nog vakna båda två, Jadie har visserligen varit vaken till och från fram till fyra på morgonen de två senaste nätterna så nu kanske hon sover hela natten.

Ska bli skönt att varva ner lite nu för jag är rätt trött, dagen slutar bra bortsett från Jadies fläskläpp som hon fick när hon bestämde sig för att göra ett facedive ner från madrassen. Madrassen låg på golvet men hon lyckades få en fläskläpp ändå, Jonny vinkar hej då till tvillingarna just nu så det är väl lika bra att göra nått nyttigt och fixa lite vällingen till kidsen.

Kvällens film


Sometimes i just love being a mom

2010-12-19, kl 15:36:29

Gästerna kommer om 20 minuter och vad gör Arabelle då? Jo hon skiter ner hela sig och sängen, det är lustigt att man lyckas flyga runt så blöjan sätter sig som string precis när man ska göra något. Trollungen sitter i badet nu, sängkläderna och annat ligger i tvättmaskinen och jag är stressad till max. Det slutar nog bra iaf, Arabelle är ju nöjd eftersom hon får bada. Jadie är glad för hon får pilla på mina strumpebyxor och Jonny är glad för att Arabelle skvätte vatten på min vita klänning så allt lyser igenom. Och vet ni vad jag är glad jag med trots att det är total kaos här nu.


Undrar om någon av trollungarna tycker dom får för lite mat hemma?

2010-12-19, kl 14:50:47



*

2010-12-19, kl 12:40:36


I morse kom barnen och Jonny in till mig med frukost på sängen, eftersom jag inte äter frukost så fick jag en stor kopp te, en clementin och några Tom & Jerry kexs. Barnen fick självklart dela på kexen och clementinen medans jag sippade på mitt te, nu är det bäst att städa klart innan det kommer lite folk.


Är du ute i sista sekunden med julklapparna?

2010-12-19, kl 12:11:00

Då har jag svaret, köp en tidningsprenummeration från Tidningskungen.se och ge bort till dina nära och kära!

Hos Tidningskungen.se finns tidningar för alla, och då menar jag verkligen alla! Bara att gå in och välja och vraka.

Alla prenumerationer avslutas automatiskt så man binder inte upp sig på års långa prenumerationer, det enda du behöver göra (eller personen som får prenumerationen i julklapp) är att betala in en ny avgift för att fortsätta prenumerationen.

Så gör som många andra, köp dina julklappar hos Tidningskungen!

Bloggar du och vill få en gratisprenumeration på Allt om vetenskap, Allt om Whisky, Café, ELLE eller Hemmets Journal?
Skriv bara ett blogginlägg som handlar om Tidningskungen och länkar dit och sedan mailar du till: [email protected]
och berättar att du bloggat, länken till ditt inlägg och sedan vilken av ovanstående fyra prenumerationer du vill ha.
Erbjudandet gäller bara fram till julafton!



Mysigt värre

2010-12-19, kl 02:16:16




Hurtigt värre

2010-12-18, kl 20:52:52

Vi tog en promenix ner till huskvarna istället, det var faktiskt skönt eftersom det inte var så äckligt kallt idag. Men när vi kommit hela vägen ner kan jag säga att det kändes i låren att man bar hade tunna byxor. Vi skippade kinamaten med och kör på tacos istället så nu ska jag laga lite mat, vad gör ni en kväll som denna?


Myskväll

2010-12-18, kl 18:27:26

Eftersom jag fyller år i morgon så får jag bestämma maten idag, det gör jag ju iofs nästan alltid eftersom det är jag som lagar den men idag får jag bestämma lyx mat. Vi ska åka ner till Huskvarna och köpa kina mat, hyra film och bara ha det mysigt ikväll. Blir till att svänga förbi Willys med och köpa lite blöjor och andra nödvändigheter till barnen. Hej så länge.


Vinnare PhiFa Design

2010-12-18, kl 17:47:04




Grattis Viktoria M jag har mailat dig, och ett stort tack till PhiFa Design för den fina sponsringen.

bloglovin


Lilla mormor

2010-12-18, kl 17:35:57

Min lilla mormor var så söt så hon kom tidigare idag, jätte gulligt så jag fick sova lite. Nu ska jag försöka äta lite och lindra min onda rygg.


-

2010-12-18, kl 08:03:52

Trött så trött, just nu vaggar jag fram som om jag vore hög gravid. Har nått så förbenat ont i min rygg. Både det som strålar ner i benet men även längre upp på högersidan, men det får va som det är. Jadie är redan vaken och inte har hon sovit inatt heller tydligen, Jonny har gått till jobbet och snart vaknar väl det andra lilla trollet med. Ingen vila här inte, Jonny borde vara hemma runt fyra men då kommer mormor och morfar eftersom dom inte kan fira mig i morgon. Men jag däckar väl i säng så fort dom åkt, ni får ursäkta mig men jag orkar inte sitta här just nu, gör aldeles för ont. Tänker istället vara en riktigt dålig mamma och lägga mig ner på soffan och titta på medans skrutt ungen underhåller sig själv.


Varför gör jag aldrig saker i tid?

2010-12-17, kl 19:20:47

Eftersom jag är sen som alltid så ska jag skicka lite julkort idag, en får la hoppas på att de kommer fram innan jul.



Hallå i stugan

2010-12-17, kl 18:15:54

Mormor och morfar har åkt hem och jag och barnen tittar på vampire diaries, idag har dom varit hur lugna och snälla som helst. Skönt med sånna här dagar för på sista tiden har det varit mycket skrikiga dagar, men det ska ju vara sånna perioder med. Måste ju jämna ut sig det där med mys och skrik.

Om en timme ungefär kommer Jonnys mamma för att "byta av mig" då är det dags att bege sig till jobbet igen, Jonny han hinner inte sluta innan jag börjar så det får bli så här. Har blivit ett gäng sånna dagar nu på sistone men det kommer bli bättre sen, lite tråkigt ändå att inte träffa honom alls idag. Hade ett litet Movie moment och bara låg och tittade på honom medans han sov i morse, min lille man är bara för söt när han sover. I morgon hinner vi iaf träffas även om det inte blir så länge, jag kommer hem vid 20 över 7 skulle jag tippa på sen går Jonny tio minuter senare. Han är hemma igen vid fyra ungefär och lagom till sju-åtta på kvällen tror jag att jag däckar på soffan av sömnbrist.

Vill bara påminna er om tävlingen med PhiFa Design där ni kan vinna ett sett med halsband och armband som avslutas ikväll, det är inte alls många deltagare så det är stor vinst chans. Ikväll vid 23:59 avslutas den så in och tävla nu.

bloglovin


Vinnare BettyBeauty

2010-12-17, kl 17:59:41



Grattis Carita jag har mailat dig, och ett STORT tack till BettyBeauty som sponsrat tävlingen.

bloglovin


Äntligen

2010-12-17, kl 08:06:39

Äntligen fungerar det att komma in på bloggen igen, nu blir det natti natti för mig. Underbara mormor kommer hit en stund sen när Jonny jobbar så jag får sova idag med, blir nämligen en natt till på jobbet. Så det får bli sömnlöst i morgon istället, Jonny börjar åtta och slutar tre så efter fyra någon gång i morgon kommer jag att få lägga mig. Vi får väl se om jag bara sitter och svamlar i morgon efter att ha varit vaken så länge, men idag medans jag är på topp så ska ni minsan få en vinnare dragen när jag gått upp.


Men hallå!?!

2010-12-16, kl 19:23:33
Jag kommer inte in på bloggen genom Internet explorer, men det fungerade med google chrome. Gillar inte google chrome alls! I vilket fall som helst så lagar jag lite mat nu och "myser" med mina griniga barn, bäst att återvända till mina Cevapcici innan dom bränns.

Sleep

2010-12-16, kl 09:18:01

Idag ska jag faktiskt göra ett ärligt försök att sova heeeela dagen, ska försöka att inte gå upp förrens sju ikväll. Vet i fasen om det kommer gå men jag måste försöka iaf, jag jobbar inatt igen och Jonny jobbar i morgon så jag kan inte sova då. Så det bästa jag kan göra är att försöka sova så mycket det bara går idag.

Natten gick förresten bra, min rygg har inte gått av. Det gjorde ont men inget jag inte överlevde, benet vek sig under mig i några sekunder när jag var ute och rökte en gång men inte mer än så. Värre var det på väg till bussen från shell, då trodde jag faktiskt att jag skulle sätta mig rätt på rumpan när benet vek sig och jag trillade ihop. Som tur var fick jag tag på ett staket i sista sekunden, så kan det gå ibland men det är bara att vita ihop.


Blir frukost på shell i väntan på bussen h...

2010-12-16, kl 07:36:42

sp_a0060 (MMS)

Blir frukost på shell i väntan på bussen hem...


Så var det dags igen

2010-12-15, kl 20:20:00

Ska strax åka till jobbet och idag blir det på det nya stället, vi får väl se om min rygg överlever. Hoppas det iaf, kan inte med att ringa in min sjuk när det är så pass nytt att vara där. Inte har jag råd till det heller, jaja det får bära eller brista. Ni andra får sova så gott inatt.


Liten sneak peak på julkorten

2010-12-15, kl 19:34:33

Skratta inte åt dom för det är faktiskt första gången jag gör egna julkort, tycker faktiskt dom blev helt okej för att vara första gången.


I love cocoo

2010-12-15, kl 17:31:27

Titta vad som damp ner i brevlådan idag, mina nya ringar jag klickade hem från cocoo.se
Söta coco skickade med en sån ringa Arabelle råkade ha sönder härom dagen, otroligt gulligt och nu slipper jag sakna den mer. Tack Coco!

www.cocoo.se


Mormor var här en stund

2010-12-15, kl 17:25:15

Kidsens mormor var här en liten stund och drack kaffe, trevligt med lite sällskap tycker jag. Tyvärr känner jag att jag är något osocial idag, ryggen har blivit så mycket värre bara över natten/dagen. Det hugger till i höger sidan och strålar ända ner i rumpan hela tiden, vissa gånger får jag till och med svårt att gå för det gör så ont. Ska bli intressant och se hur det går att jobba två nätter nu om det inte släpper, men nog om det nu. Det bli aldeles för negativ stämning här inne om jag bara ska prata om det hela tiden.

Mormor Cinna passade på att göra min lilla trollunge fin idag, med toffs och nagel lack. Det kallar jag snoffsigt!


My wishlist

2010-12-15, kl 01:36:57

Tomten i år önskar jag mig det här i julklapp/födelsedags present

Cocoo

Jysk

Hoof Store


I'm blue da ba dee da ba di

2010-12-14, kl 22:30:00

Tänkte testa nått nytt förutom min vanliga bruna ögonskugga och det blev faktiskt rätt bra, matchade med mitt nya snygga nagellack med.



Första sidan

2010-12-14, kl 19:54:38

Ni har väl inte missat vem som pryder ungmamma.com tidningens framsida nu i december? Världens sötaste unge. Klicka på bilden för att läsa tidningen, massa mumsiga recept och annat smått och gott finns att läsa om.


Terroristen med mor var här

2010-12-14, kl 15:16:31

Idag fick dom leka ihop igen, terroristen, huliganen och ångvälten. Michelle och Novalie (aka Terroristen) var här på besök, det är över en månad sen vi sågs sist. Blir ju så när man jobbar om varandra men det får väl gå. Har gjort lite julkort idag, Michelle fick hjälpa till och klippa så det gick lite fortare. Tycker det blev rätt okej för att vara första gången jag gör hemma gjorda julkort, det ser inte helt för jävligt ut iaf.

Nu ska jag försöka aktivera mina mindre glada barn, vet inte vad det är med dom. Tror inte dom mår riktigt bra idag för de är mer skrikiga än vanligt, eller så saknar dom bara sin pappa. Han jobbar hela dagen så det kan ju vara därför.


Vinnare ChaiHome

2010-12-14, kl 11:06:17



Grattis Inga-Lill, jag har mailat dig.
Stort tack till ChaiHome för sponsringen.


sista chansen!

2010-12-13, kl 23:01:39

In och tävla för 23:59 avslutas tävlingen och en vinnare ska dras.


Det blev en sen kväll

2010-12-13, kl 22:30:00

Precis hemkomna nu så det blev sent ikväll men lika glada är barnen för det, lustigt det där hur man kan vara en riktig huligan hemma men sen bli en liten ängel så fort man träffar annat folk. Har iaf slingat håret nu, det är oranget precis som jag trodde. Hade lite rött kvar i håret så jag visste att det inte skulle bli blondt. Min fina ring gick sönder med, Arabelle fick tag i den och tappade den i pappas stengolv. Blir lite ledsen i ögat, tyckte verkligen om den.

Ringen finns hos Cocoo



Mimmsi pimmsi...

2010-12-13, kl 15:50:51

Kanske ska träffa syster sen så vi får komma ut en stund, får se om hon orkar fixa mitt hår med. Men lite luft behöver vi i alla fall.


Skitunge

2010-12-13, kl 13:56:14

Jonny ska snart åka till jobbet och jag märker redan vilken underbar dag det kommer bli, Arabelle är på sitt allra bästa humör. Springer runt och skriker, river ner saker och någon gång emellanåt får man sig en liten smäll. Att hon skulle lyssna på ett nej nu är ju inte ens att tänka på, jaja det får bli som det blir.

Förstår inte varför hon har gjort en sån helomvändning, hon som var så lugn innan. Hon är ju fortfarande lugn, varannan dag... Hon gör inget med måtta denna lilla damen utan ska man jävlas då gör man det ordentligt, det är först framåt kvällarna hon varvar ner och vill mysa lite.

Nej jag säger då det, det är en jävla tur att hon är så förbaskat söt för annars hade jag skickat tillbaka henne till storken nu.
-


Jag måste göra något åt mitt hår

2010-12-12, kl 20:24:44

Ska slinga det nu men det blir liksom aldrig av, färgen ligger här och väntar men jag har ingen som kan slinga mitt hår. Vågar inte låta Jonny göra det åt mig för det gick inte så jätte bra sist, sen vill jag inte göra det själv för då missar jag säkert hälften. Så är det någon som känner att det skulle va hemskt roligt att slinga mitt hår så är ni välkommna hit.


balls balls and lots of balls

2010-12-12, kl 17:06:09

Nu ska jag göra köttbullar, massvis med köttbullar...


Say hello to my "little" friend

2010-12-12, kl 10:33:00

Jag har fått historiens värsta finne bredvid läppen, den vill inte ge med sig heller. Jag kan ju inte låta bli att klämma dom satarna när dom är mogna men denna bara "fyller på sig" hela tiden.

Okej historiens värsta finne kanske var att ta i för den här slår nog allt!
Känsliga människor varnas



Tjo faderittan

2010-12-12, kl 07:43:15

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva, natten gick iaf bra och jag ska snart lägga mig men först måste jag neeerda lite, kan ju inte tillåta Jonny att bli lvl 85 innan mig. Funderar på om man skulle försöka masa sig upp så man hinner träna idag, det beror ju iof på hur ryggen är när det är dags att stiga upp men ändå.

Känner mig otroligt glad idag, vet inte varför men jag känner att allt är så jävla bra just nu. Vi mår bra här hemma, vi har varanda och kärlek det är det som räknas. Jag skiter i om vi skulle bo i en pappkartong jag skulle vara lika lycklig för det, förresten my secret meeting och mitt nattliga äventyr förra veckan var inget märkvärdigt det var bara mitt nya jobb WOHOO! eller nya och nya, är kvar på mitt gamla med så jag har två nu. Timvikarie på båda så det blir lite mer cash i spargrisen, tror visserligen jag får ta mig ett tredje jobb men vad gör det om hundra år.


Ojojoj

2010-12-11, kl 18:52:44

Hualigen va trött jag är, förbannade rygg. Spelar ingen roll vad jag gör eller hur mycket jag sover så är jag inte utvilade för det gör så ont, får väl helt enkelt boka en tid hos farbror doktorn så han får tala om vad det är för fel.

Idag är jag inge rolig för jag ska strax åka ner till mamma, där bjuds det på lite natta mat innan jobbet.


Lite spänning i vardagen

2010-12-11, kl 07:27:27

Fick skjuts hem av min snälla arbetskamrat Helen, det var en spännande resa kan man väl säga. Var lite osäker på om vi skulle komma upp ett tag eftersom vi gled runt lite grann, ren jäkla isgata var det. Får väl se om det blir lika spännade att ta sig ner ikväll igen, nu blir det läsa lite mail och annat viktigt sen blir det hopp i sängen.


work!

2010-12-10, kl 19:34:16

Nu åker jag ner till jobbet igen...


Trollungarna

2010-12-10, kl 17:33:02

Det var någon som ville veta vad trollungarna gör på dagarna och givetvis ska jag tala om det, kollade lite bakåt i bloggen och det är ju nästan skrämmande vad lite barnen nämns nu det sista.

Jadie

Jadie säger numera mamma och pappa, inte för att hon vet vad hon säger men hon formar orden så det låter precis så. Man märker på henne att det inte är oss hon tilltalar när hon säger det men så småning om så kanske hon kallar oss för mamma och pappa med.

Hon har lärt sig att sätta sig upp från liggande nu och det är otroligt skönt att hon klarar det själv så man inte behöver sätta henne upp, innan blev hon så arg när hon låg ner lite för länge.

Hon tar sig runt snabbt som attan nu, gåstolen är nerpackad för precis som sin syster hoppar/drar hon sig fram på rumpan dit hon vill. Hon är så snabb så ibland hinner man inte med henne.

Jag är ganska säker på att hon snart ställer sig upp, hon drar sig upp på knäna vid bordskanter osv men sen vet hon inte riktigt vad hon ska göra med benen för att ta sig upp men det kommer nog snart. Hon kan stå ganska länge nu när hon håller i bordet men det där att gå med stöd får nog vänta, hon lutar sig dit hon ksa och hoppas på att hon inte trillar för det vore ju för jobbigt att flytta fötterna.

Arabelle

Här poppar det upp nya ord hela tiden, det riktigt bubblar om den lilla hönan när hon pratar.

Hon kan ta på sig skorna helt själv nu och älskar att ha dom på sig inomhus.

Om hon har kissat hela blöjan full eller om hon har bajsat så slår hon lite på blöjan så vi vet att vi ska byta.

Hon har alltid varit snäll mot Jadie men när det kommer till godsaker så har hon velat behålla det själv, men inte nu längre. Får hon ett kex eller en sunkis så delar hon glatt med sig hälften till Jadie.


bloglovin


Tävling: PhiFa Design

2010-12-10, kl 16:59:04

Nu kan ni tävla om ett smyckes sett från PhiFa design lagom till jul, det ni tävlar om är ett Halsband med gummislang, akrylhjärtan med gummikänsla (16mm), tibetkulor och stor metallpärla som detalj. Längd 41,5 cm. Armband med akrylhjärtan med gummikänsla (16mm), tibetkulor och stor metallpärla som detalj. Karbinlås och förlängningskedja. Längd ca 16,5-21 cm

"Jag tävlar om ett sett med halsband och armband från PhiFa Design hos Sara!"

För att vara med
ska du lämna en kommentar här med en motivering till varför just du ska vinna.

För en extra lott ska du låna text och bild ovan och tipsa om tävlingen på din blogg med detta, se till så att länkarna fungerar annars är extra lotten inte giltig. Lämna sedan en kommentar här med direktlänken dit.

Lycka till tävlingen avslutas den 17 december
Lägg till mig på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar.

bloglovin


The neeerd is back

2010-12-09, kl 21:55:59

Sitter och nördar lite, otroligt att det kan vara så förbannat roligt. Undrar bara varför det kommer i omgångar det här med WoW suget...


Mums!

2010-12-09, kl 20:22:17

Idag slog vi på stort och gjorde efterätt, världens godaste efterätt om jag får säga det själv.

Chokladpudding, det bästa som finns!


My back is killing me!

2010-12-09, kl 15:23:00

Min ryggvärk släpper inte, börjar bli otroligt trött på att vara ledig men ändå känna mig slutkörd som om jag jobbat fem dygn i streck. Har testat med alvedon, ipren, vete värmare och massage men inget hjälper. Går det inte över snart får jag nog ringa farbror doktorn för det vet i fan hur det ska gå att jobba med det här, usch och fy stånk och stön. En skulle kunna tro att jag väntar sexlingar så som ryggen värker nu.


Dag 11 – Mina syskon

2010-12-09, kl 14:09:30

Jag har två syskon fast egentligen bara ett, lite krångligt att förklara men jag har ju min syster Mimmi som är min syster "på riktigt". Sen har jag även en bror, min pappa var tillsammans med hans mamma i flera år. Vi blev syskon fast vi egentligen inte var det och räknar fortfarande varandra som syskon fast det är flera flera år sedan pappa och hans mamma flyttade isär. Vi har fortfarande kontakt och även om det är längesedan vi träffades nu och allt mer sällan vi pratar i telefon så är han fortfarande min bror och jag fortfarande hans syster.

Otroligt gamal bild på min underbara bror & Sandy sötnos

Syster yster



Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

2010-12-08, kl 21:13:00


Strumpebyxor - Åhlens
Klänning - mammas gamla
Tröja - Systers kompis tröja


Moster mimmi

2010-12-08, kl 20:41:17

Moster mimmi var här på besök innan, sen for vi med henne hem till morfar Tommy för att lämna bilen. Vi har haft fullt upp idag, när vi vaknade åkte vi raka vägen hem till min faster Tutta som bor i Vaggeryd och tog en fika. Efter det kom som sagt moster Mimmi hit och sen var det en tur hem till pappsen.

Vi drygade oss lite med Mimmis dator och resultatet blev dom här makalöst snygga bilderna, jag ska nog fan bli modell tror jag.

Om dom ska göra en remake av ringaren i notredam har jag nog första tjing på att spela quasimodo (srtavning?)


Söta lilla Ingrid

2010-12-07, kl 21:19:39

Var nere på Willys och köpte lite gott till kvällen, fick bli tacos för att lyxa till det lite extra till filmen. Då springer jag in i min gamla gymnasie lärare Ingrid, brukade springa på henne ofta förr men nu den sista tiden har det inte blivit något ihop springande. Men hon fick mig iaf att sakna gymnasie tiden, inte för att jag var där så mycket som jag behövde men jag gjorde mitt bästa och höll ut så länge jag kunde. Lilla Ingrid som alltid var på bra humör och som alltid hade samma gröna ögonskugga, eller hade var väl fel ord fortfarande har stämmer bättre haha.

Lilla Ingrid var som en liten extra mamma fast i skolan, man kunde alltid prata med henne och hon stöttade och ställde upp, hon och Anna (en annan lärare) var några av de som fick mig att orka när all energi var slut. Det var dom som fick mig att faktiskt gå alla mina tre år istället för att välja en enkla vägen som många klass kamrater gjorde och hoppa av. Så tack lilla Ingrid för att du fanns där med ditt glada humör och din gröna ögonskugga.

Do you love me? Yes i do!


Jag känner mig naken, rädd, exposed...

2010-12-07, kl 20:27:00

Jadie kräktes rätt ner i min willvin så nu går jag runt med en vanlig handväska, jag hittar ingenting och får inte plats med allt som ska med. Känns inte alls bra och jag saknar min Willvin, är väl bara att invänta nästa tvätt tid och hoppas på att jag inte dör.


Dag 9 – Min Högsta önskan/dröm

2010-12-07, kl 17:05:00

Jag hade gärna haft ett hus, inte ute på landet men inte mitt i stan heller. Skulle va härligt med en liten gris springandes hemma så lite avsides skulle det ligga. Några barn till vill jag ju också ha, sen vill jag gift mig. Jobba på förlossningen med fast tjänst och ett körkort skulle jag vilja ha med, lite extra pengar som bara ligger och skräpar är ju aldrig fel heller.

Inget märkvärdigt sådär och inget som inte går att ordna, men det är det här jag drömmer om.


Sitter och pillar och filurar lite

2010-12-07, kl 13:53:16

Länge sen jag spelade WoW nu, inte 2 dagar sen som är länge för Jonny utan flera månader sen. Men dagen till ära så tänkte jag spela lite och jag måste säga att jag tappat gnistan, far runt som en galen hotten tott och vet knappt vad jag gör. Okej lite överdrev jag nu men inte långt ifrån iaf, får filura vidare lite.


Så var det över

2010-12-06, kl 17:35:56

Begravningen var fin, men som med alla begravningar så var det jobbigt att ta farväl. Ska spendera lite tid med min fina familj nu innan det är dags att gå till jobbet igen.




Begravning

2010-12-06, kl 13:42:00

Idag är det farmors begravning och efter det är det dags för jobb, får se om det blir fler uppdateringar idag.


Jag glömde ju visa er

2010-12-06, kl 12:39:07

Mitt fina fat jag köpte igår



Sömn var det ja...

2010-12-05, kl 16:36:44

Det gick ju si sådär med sömnen så jag tog en tripp till A6 och shoppade lite, orkar inte fota just nu men ni får se senare ikväll. Fast det mesta får ni ju inte se alls kom jag på, allt utom några små ynka saker var till julklappstävlingarna som ni hittar här. Fyller på dom lite då och då så det verkligen blir en bra julklapp.


61320 timmar är för kort tid på ett år

2010-12-05, kl 13:41:00

Kan vi inte göra våra dagar lite längre? 24 timmar räcker inte på ett dygn och 61320 timmar räcker inte för ett helt år. Finns så otroligt mycket som måste göras och så otroligt mycket som vill göras, nu ska jag ägna mig åt ett måste.

Jag klarar inte av att trycka på "markera alla inlägg som lästa" då missar jag ju massvis, MÅSTE läsa!


Hahahahaha

2010-12-05, kl 10:22:00

Min syster la upp denna på sin blogg och jag måste bara visa den för er.


Det har aldrig varit så skönt att komma hem som nu

2010-12-05, kl 07:30:23

Längtar efter mina små trollungar nått så in i eftersom jag inte träffade dom alls igår, sen har jag haft nått så förbannat ont i ryggen hela dagen igår och hela natten. Testat både att smörja med zon (tror jag det var) och tagit ipren men det har inte hjälpt ett skvatt, ska försöka sova lite nu och hoppas på att det blir bättre.


Dags att gå igen

2010-12-03, kl 19:32:48

Blir en liten tripp ner till mamma innan det blir jobb igen, i morgon sover jag hos mamma just so you know...


Jultävling nr 3

2010-12-03, kl 13:05:00

Och så tar vi den sista med, här tävlar ni om en julklapp för honom.

"Jag tävlar om en julklapp för honom hos Sara!"

För att vara med
ska du kommantera här med varför just du ska vinna.

För en extra lott
ska du tipsa om tävlingen på din blogg, låna då text och bild ovan (Se till så att länken fungerar). Kommentera sedan med direktlänken till det inlägget här.

Lycka till nu, tävlingen avslutas på Julafton klockan 23:59
Följ mig på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar

bloglovin


Jultävling nr 2

2010-12-03, kl 11:02:00

Då drar vi igång den andra tävlingen nu med, i denna julklapp ligger en överaskning till henne.

"Jag tävlar om en julklapp för henne hos Sara!"
För att vara med
ska du kommantera här med varför just du ska vinna.

För en extra lott ska du tipsa om tävlingen på din blogg, låna då text och bild ovan (Se till så att länken fungerar). Kommentera sedan med direktlänken till det inlägget här.

Lycka till nu, tävlingen avslutas på Julafton klockan 23:59
Följ mig på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar

bloglovin


Jultävling

2010-12-03, kl 09:09:00

I sann julanda tänker jag nu ha tre jultävling, blir en hemlig vinst för att göra det lite mer spännande. Vinsten blir en julklapp med mycket smått och gott i, vi börjar med första julklappen där du tävlar om en julklapp till ett barn.

"Jag tävlar om en julklapp för barn hos Sara!"
För att vara med
ska du kommantera här med varför just du ska vinna, berätta också om det är en julklapp till pojke eller flicka. Om det skulle finnas kläder i julklappen behöver jag veta storlek med.

För en extra lott ska du tipsa om tävlingen på din blogg, låna då text och bild ovan (Se till så att länken fungerar). Kommentera sedan med direktlänken till det inlägget här.

Lycka till nu, tävlingen avslutas på Julafton klockan 23:59
Följ mig på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar

bloglovin


Jag börjar bli gammal

2010-12-03, kl 07:56:18

Bara 16 dagar kvar tills jag fyller år nu, hela 21 år. Jag börjar nog bli gammal nu tror jag. Det är ingen märkvärdig dag direkt men jag ska inte låtsas om att jag inte gillar paketen för det gör jag, det blir liksom spännande att inte veta fast man vet vad man önskat sig.

I år ska jag nog fira lite extra, på min 19 års dag var jag gravid och likaså på min 20 års dag. Men i år då ska jag nog banne mig ta ett glas vin när kidsen lagt sig, ett glas vitt vin ja det hade varit gott det...


Tävling: Chaihome

2010-12-02, kl 18:21:41

I samarbete med mysiga Chaihome har ni nu chansen att vinna fyra runda bordstabletter i färgen creme.

"Jag tävlar om 4 bordstabletter från ChaiHome hos Sara!"

För att vara med
ska du gå in på
Chaihome och kika runt lite, skriv sedan i en kommentar vilken produkt som är din favorit.

För en extra lott ska du låna bild och text ovan, gör ett nytt inlägg på din blogg (se till så att länkarna fungerar) och lämna sedan direktlänken till just det inlägget här i en kommentar.

Lycka till tävlinge avslutas den 13 december
Lägg till mig på bloglovin för att inte missa alla kommande tävlingar

bloglovin


Dag 8 – Mitt drömjobb

2010-12-02, kl 12:00:00

Jag har haft många drömjobb genom livet, som liten skulle jag bli boxare i barcelona och gud nåde den som tyckte jag skulle bli något annat. Efter några år när jag börjat skolan ändrades drömmen och jag ville till skillnad mot alla andra små flickor inte bli prinsessa eller veterinär, jag skulle bli lärare. Allra helst lärare i matte eller engelska, men precis som förra drömjobbet så byttes lärare drömmen ut mot en dröm om att bli socionom. Jag höll fast vid socionom drömmen länge men har släppt denna drömmen med, nu drömmer jag om att bli barnmorska och jobba på förlossningen.

Det har varit den stora drömmen länge nu och det känns som att det är rätt dröm att hålla fast vid, för att drömmen ska bli sann måste jag först läsa tre år till sjuksköterska sen jobba minst ett år som sjuksköterska för att komma in på barnmorske programmet i skövde. När jag väl kommit in blir det ett och ett halv år till och det blir ju att pendla till och från skövde varje dag, jag kan uppnå min dröm nu. Den behöver inte bara vara en dröm längre.

Men är det värt det? 4½år till i skolan och att pendla varje dag, har vi råd och är det värt all tid som man förlorar med familjen. När barnen föddes blev jag ännu mer säker på att denna drömmen var den rätta, tänk att få finnas där och stötta och hjälpa en födande mamma så som min  förlossnings sköterska gjorde. Jo det är banne mig värt det, även om det tar tid så SKA min dröm bli verkligenhet.

bloglovin


Erbjudande: Milk & Milla

2010-12-02, kl 10:07:00

Fram till julafton så har Milk och Milla 25% rabatt på ELODIE DETAILS hela sortiment, in och fynda julklappar nu.

Ange bara koden JUL10 i kassan så dras rabatten.

bloglovin


Tävling: Betty!

2010-12-02, kl 08:00:15

I samarbete med Bettybeauty.nu så ska vi ha en riktigt rolig tävlingen med en annorlunda vinst.

Betty Beautys produkter är speciellt framtagna för att undvika irritation, innehåller
naturliga ingredienser som: Fläderblomma, Körsbär, Rosmarin, Kamomill och
Aloe Vera.

Betty Beautys produkter är inte testade på djur.

Betty Beautys produkter innehåller inte ammoniak eller parabenor. Bettys BLACK, BROWN,
AUBURN hårfärg innehåller den lägsta procenthalten av PPD  av alla hårfärgsmedel på marknaden.

Betty Beautys produkter har tillräckligt för två färgningar.
Beroende på hur mycket ”Betty” du har.

Betty Beautys produkter kan få det mörkaste håret att lysa upp, med vår no-drip formula.

Bettys kunder älskar att använda vår produkt för att förstärka sin färg eller byta färg,
män använder det för skägg och hår på bröstet.

"Jag tävlar om en Beattybeauty färg hos Sara!"

Du tävlar om en förpackning Betty och får välja mellan färgen brun - 'Betty Brown' och orange - 'sun-burst betty'.

För att vara med ska du gå in på www.Bettybeauty.nu och kolla hur många olika färger som finns. Skriv sedan svaret här i den rutan som man annars skriver mail adressen i (för att undvika fusk), glöm inte skriva med din mail adress i själva kommentaren sen. Skriv också vilken färg du önskar vinna.

För en extra lott ska du låna text och bild ovan och göra ett nytt inlägg på din blogg, lämna sedan direktlänken till det inlägget i en kommentar här.

Lycka till tävlingen avslutas den 16 december
Lägg till mig på bloglovin för att inte missa alla kommande tävlingar.

bloglovin


Dag 7 – Min bästa vän

2010-12-01, kl 23:00:00

Min bästa vän skulle jag vilja ändra till mina bästa vänner, det finns två som står mig nära och som vet allt om mig. Det är min livskamrat och stora kärlek Jonny och Michelle

Jonny är den jag vill spendera resten av mitt liv med, det är den personen jag valt att bilda familja med. Han är den som trots små gnabb alltid gör mig glad, han är den som finns där för mig och gett mig den största gåvan i livet. Han är min bästa vän, för hur skulle jag annars kunna vilja spendera resten av mitt liv med honom. The biggest friendship is the one between to hearts in love.

Michelle min allra bästaste vän i hela världen, du lyssnar på mitt tjat, mina raseri utbrott och tröstar mig när jag är nere. Jag har otroligt rolig ihop med dig när vi ses (även om det är allt mer sällan med jobb och allt nu), du har allt en bästa vän ska ha.

bloglovin


Paket!

2010-12-01, kl 20:01:50

Idag kom det ett paket på posten, det var dom underbara dreglisarna jag beställt från Älsklingar.se och dom var super snygga. Låg ett litet gulligt brev i paketet med och det blir ju lite mer personligt då, tänk om alla företag kunde vara så mysiga när man beställer någt.



Erbjudande: Goosa design och broderi

2010-12-01, kl 19:33:01


Under december månad är det alltså fraktfritt hos Goosa design och broderi, passa på att beställa ett eget sett med scarf och mössa eller varför inte en fin filt i julklapp till någon du tycker om.


Food

2010-12-01, kl 19:22:30

Inatt blir det jobb, ska bli trevligt med lite arbete. Nu njuter jag av tystnaden här hemma, barnen har haft en sån där vi-ser-vem-som-kan-skrika-högst-längst tävling hela dagen. Lite gott har vi ätit idag med, fick bli fläskfile med svampsås och pommes. Igår lyxade vi till det lite med skinksnitzel rullad i bacon med pommes beasås och gröna bönor till, mumsigt värre längtar redan tills det är mat i morgon haha.

gårdagens mat


Efter ett hemligt äventyr är det dags att ...

2010-12-01, kl 07:44:52

sp_a0058 (MMS)

Efter ett hemligt äventyr är det dags att krypa ner under det varma täcket.


Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<