Trollungarna

2010-12-10, kl 17:33:02 | Kommentarer: 0 | Direktlänk | Arabelle & Jadie 2010

Det var någon som ville veta vad trollungarna gör på dagarna och givetvis ska jag tala om det, kollade lite bakåt i bloggen och det är ju nästan skrämmande vad lite barnen nämns nu det sista.

Jadie

Jadie säger numera mamma och pappa, inte för att hon vet vad hon säger men hon formar orden så det låter precis så. Man märker på henne att det inte är oss hon tilltalar när hon säger det men så småning om så kanske hon kallar oss för mamma och pappa med.

Hon har lärt sig att sätta sig upp från liggande nu och det är otroligt skönt att hon klarar det själv så man inte behöver sätta henne upp, innan blev hon så arg när hon låg ner lite för länge.

Hon tar sig runt snabbt som attan nu, gåstolen är nerpackad för precis som sin syster hoppar/drar hon sig fram på rumpan dit hon vill. Hon är så snabb så ibland hinner man inte med henne.

Jag är ganska säker på att hon snart ställer sig upp, hon drar sig upp på knäna vid bordskanter osv men sen vet hon inte riktigt vad hon ska göra med benen för att ta sig upp men det kommer nog snart. Hon kan stå ganska länge nu när hon håller i bordet men det där att gå med stöd får nog vänta, hon lutar sig dit hon ksa och hoppas på att hon inte trillar för det vore ju för jobbigt att flytta fötterna.

Arabelle

Här poppar det upp nya ord hela tiden, det riktigt bubblar om den lilla hönan när hon pratar.

Hon kan ta på sig skorna helt själv nu och älskar att ha dom på sig inomhus.

Om hon har kissat hela blöjan full eller om hon har bajsat så slår hon lite på blöjan så vi vet att vi ska byta.

Hon har alltid varit snäll mot Jadie men när det kommer till godsaker så har hon velat behålla det själv, men inte nu längre. Får hon ett kex eller en sunkis så delar hon glatt med sig hälften till Jadie.


bloglovin


Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<