Mitt 2010

2010-12-31, kl 17:40:12 | Kommentarer: 1 | Direktlänk | Allt

Det är helt otroligt hur snabbt ett år går egentligen, om bara några timmar så är det plötsligt 2011. Det har hänt så mycket det här året så jag vet knappt vart jag ska börja, Jadie föddes och helt plötsligt var man mamma till två underbara små flickor. Arabelle var inte längre en liten bebis utan storasyster helt plötsligt. Hon växte in i rollen som storasyster snabbt och verkar älska det, hon leker med Jadie, tröstar henne om hon är ledsen och frågar efter henne om hon t.ex. skulle sova middag.


Sen var det dags för Arabelles 1 års dag och hennes första kalas, hon fick faktiskt ha två kalas till och med. Ett för alla sina kompisar och ett för släkten, bortskämd liten tös måste jag säga.

Det finns inte tid till att ta upp hela 2010 så vi hoppar från födelsedag till semester, det blev en sommar i halmstad som vanligt. Finns inget bättre ställe att semestra på, jag har åkt dit varje år sen jag var liten och i flera år hade vi en husvagn ståendes på Bengts camping i vilshärad. Nu blir det att hyra rum eller stugor på sommaren men det fungerar lika bra det, när barnen blir lite större och ekonomin tillåter så vill jag skaffa husvagn igen.

Sen får vi ju inte glömma bort att jag började jobba igen, det var så otroligt skönt att få börja igen. Arbetsnarkoman som man är så blir det rätt jobbigt att bara vara hemma även om man har världens underbaraste barn att vara med. Sen har vi ju skolan nu med, inte för att det är roligt att plugga men jag får till bra betyg ändå måste jag säga.

Sen var det dags för halloween party, kidsen var så otroligt söta när dom sprang runt i sina små maskerad dräkter. Det här ska vi göra om nästa år med!

Arabelle var med på sitt första tidningsomslag

Och sen flängde vi runt överallt och ingenstans för att fira jul, först hos Jonnys mamma och sen en sväng till min mormor. Den 25:e firade vi hos min pappa och den 26:e åkte vi ut till Michelle.

Idag är det dags för nyårsafton och det firar vi lite utspritt, jag jobbar inatt och ska fira med mina underbara arbetskamrater. Barnen och Jonny ska fira tillsammans med svärmor, kidsen har redan åkt dit och jag väntar på att Jonny ska sluta så vi hinner säga hej innan jag ska ner till jobbet.

Hur firar du nyår?


Kommentarer
Från: Millah

gott nytt år=) kram

2010-12-31, kl 18:09:41
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<