Hem till pappa

2010-04-30, kl 15:38:45

Nehe nu ska vi hem till pappa och grilla och titta på elden, inte mycket till grillväder direkt men det hindrar inte oss. Ha en trevlig Valborg alla.

Ni glömmer väl inte bort alla fina tävlingar? I morgon kommer det en ny så kika in då med.


Tävling

2010-04-30, kl 12:51:07

Avslutad
Dags för en till tävling!
Denna gången är det nappar ni tävlar om, den underbara sponsorn denna gången är
Namnnappen.
Här är lite exempel på nappar därifrån


För att vara med och tävla så ska du tipsa om tävlingen i din blogg
(Låna gärna någon av bilderna).
Ni som inte har blogg men som vill vara med och tävla med ska mejla 5 vänner + kopia till mig (sweetzazza@hotmail.com) och tipsa om tävlingen.
Länk till min blogg och namnnappen ska finnas med.
Långa gärna den här texten:
"Jag tävlar inne hos
Sara om nappar ifrån namnnappen"

Gå sedan in på namnnappen och välj ut det paket nappar du vill ha
Kommentera här vilket paket du valde (sorts napp, färgkombination, silicon eller latex) och vilken text du vill ha på nappen, skicka även med länken till din blogg så jag er att du länkat eller skriv att du skickat mejl.
OBS! Glöm absolut inte skriva eran mejl, den behövs för att jag ska kunna kontakta vinnaren och för att jag ska kunna se vilka av er som skickat mejl som vill vinna vad.

Lycka till! Tävlingen avslutas den 14Maj.


Grattis!

2010-04-29, kl 23:31:00

Ett stort grattis till Angelica som äntligen fått sin lilla flicka.
Njut nu angelica, skit i oss andra och mys i din bebisbubbla istället.


Det kommer mera

2010-04-29, kl 22:13:14

Ni glömmer väl inte att hålla utkik efter alla tävlingar? Imorgon kommer en ny, nu är ni nyfikna va? Men det får ni vara ända tills jag lagt upp tävlingen. Men det roliga slutar inte efter det, det kommer mera lalalalalaaa hur nu låten går. För att inte missa alla fantastiska tävlingar (oh ja FANTASTISKA är ordet, önskar jag kunde vinna allt själv) så kan ni ju följa mig på bloglovin, ni hittar en liten ikon om detta på vänster sida precis under fotot på mig. Och ni som inte anmält er till tävlingen som redan ligger uppe vad väntar ni på? Det är ju faktiskt en egen designad väggtext, ni kan skriva precis vad ni vill så länge det inte blir mer än 15 bokstäver. Och inte att glömma vi har snäll Inneonline att tacka för detta.


För er som gillar tävlingar

2010-04-29, kl 17:52:30

Det kommer att komma upp ett gäng olika tävlingar dom närmsta dagarna så glöm inte titta in så ni inte missar någon.


Sängen ropar på mig

2010-04-29, kl 02:44:07

Först nu har jag äntligen fått Jadie i säng, hatar den nya ersättningen hon blir inte mätt har mer ont i magen och vägrar sova på den. Tur att jag köpte lemolac idag när vi handlade, i morgon byter jag tillbaka till den igen. Nu ropar sängen på mig, undrar om jag tar mig hela vägen dit utan att somna?


Sötnosarna pettsson

2010-04-28, kl 20:57:45

Jadie fick testa sin bumbostol idag, fast hon fick sitta vid soffan så hon hade lite stöd bakom nacken när det behövdes.


Arabelle var så trött idag så hon fick ligga i mammas knä och äta kvällsmat.


Dagens Outfit

2010-04-28, kl 20:22:20

Arabelle

Klänning-H&M
Leggings-KappAhl
Strumpor-H&M lika bra att skriva med
dom med eftersom dom syns på bilden haha

Jadie

Byxor-Lindex
Body-Lindex
Strumpor-Present från gamla farmor Inger


Wohoo!

2010-04-28, kl 12:08:12

Vårt internet har hoppat igång nu, så jäkla skönt att det funkar som det ska nu. Fast jag har ju inte tid att sitta här nu iaf, måste klä oss här hemma för strax ska vi till öppna förskolan.


Jadie jadie jadie

2010-04-27, kl 23:51:16

Min älskade lilla flicka, jag tycker så synd om henne efter bara ett dygn med den superdyra ersättningen så är hon hundra gånger värre igen. Konstant skrik hela dagen, ont i magen, tror att hon är hungrig var femte minut och får ingen ro till att sova. Bvc säger att det är kolik hon har då så som tur är så går det ju snart över men iaf. Jag ger den nya ersättningen en dag till annars byter jag tillbaka till den förra som var för magbesvär då sov hon åtminsone bättre på nätterna och hon skrek inte konstant hela dagen. Fy fan för att ha så ont hela tiden...


Grov sopor is the shit!

2010-04-27, kl 23:45:52

Grov sopor is the shit! Arabelle är nu stolt ägare till en trehjuling.


Dagens outfit

2010-04-27, kl 22:52:55

Arabelle

Klänning-Lindex
Leggings-KappAhl
Strumpor-H&M

Jadie

Bakfickan på byxorna

Body-H&M
Byxor-Lindex
Strumpa-H&M


När pappa Jonny hade bytt blöja satt plötsligt byxorna bak och fram

Även denna härliga färgkombination är pappa Jonnys verk, lite rosa lite annan rosa ännu en rosa och en till, lite svart, lite vitt och lite lila
(Hela familjen Foppatoffla, Mormor Cinna, Pappa Jonny, Mamma Sara och Arabelle)



Morgonfrilla

2010-04-27, kl 00:40:25

Man måste ju bara älska Arabelles morgon frilla


Heldag på stan

2010-04-27, kl 00:12:52

Idag blev det en heldag på stan, först hämtade vi ut bilderna från JP sen åkte vi förbi min gamla skola och sa hej till min favorit lärare så hon fick se Jadie, efter det skulle vi ta bussen till a6 men efter att ha missat två bussar som vi inte fick plats på så gick vi dit istället. Det är nog första gången jag inte kommit med en buss som har plats för fyra barnvagnar med enbart en annan barnvagn på, längst fram stod en barnvagn och där fick vi inte plats och längst bak satt en farbror med rullator så vi inte fick plats där heller för han kunde absolut inte dra in magen lite så vi fick in vagnen med. Uppe på a6 skulle vi köpa ett par skor till Arabelle och en ny overall till Jadie men självklart kom vi hem med mer än så. Det är livsfarligt att gå på stan speciellt när man egentligen inte har några pengar att spendera. Idag fick vi med oss tre par skor lite kläder och en overall hem.

Väl hemma igen kom först mamma, mormor och morfar och drack kaffe och hämtade sina kort på oss och Arabelle, dom skulle egentligen ge oss 180kr för dom som vi lagt ut så länge men eftersom vi glömde köpa Jadie nya ersättning så köpte dom med sig det och helt plötsligt var vi skyldiga dom pengar istället. Det är helt jävla sinnessjukt vad mycket pengar den ersättningen kostar 199 spänn för en liten fjuttig burk. Den måste fan kunna göra under med tanke på vilket pris det är.

Kort efter att dom åkt fick vi fin besök här hemma. Michelle, Tom och Novalie kom hit på en fika innan dom skulle handla och vi bestämde att vi ska ut till dom på lördag och grilla lite och ha en sleep over. Himla mysigt tycker jag det är inte varje dag man träffar Tom heller.

Här är bilder på det vi köpte idag (dumma mig borde hålla i pengarna bättre eller kanske lyssna lite mer på Jonny när han säger att det är onödigt istället för att vinna över honom på min sida med ett sockersött smil och påpeka hur fina barnen blir i just dom här kläderna).

Skor till Arabelle ett par gympadojjor, ett par typ foppa tofflor och sommarskor 

En overall och en t-shirt till Jadie

Två t-shirts till Arabelle

En klänning och ett par leggings till Arabelle

Och en tröja till Jonny

Det är så himla svårt att låta bli att köpa så fina saker speciellt när det är rea, då börjar det klia i mina shopaholic fingrar.

Det här inlägget har nu tagit 1 timme och 11 minuter att få ihop allt pga att internet är så segt så det tar en hel evighet att ladda upp bilderna, det är därför det fortfarande inte kommit några bilder från dopet men det kommer så fort vårt eget internet hoppar igång.


Dagens outfit

2010-04-26, kl 22:19:37

Arabelle

Tunika-Present från maria/Lindex
Leggings- Present från Eddie/kappahl
Strumpor- H&M

Jadie

Body-Lindex
Byxor-Lindex
Strumpor-Present från gamla farmor Inger


Svenska dagbladet

2010-04-26, kl 10:54:39

Idag är det en artikel om namn i svenska dagbladet och till den blev jag intervjuvad, det är bara ett jätte litet stycke som faktiskt handlar om mig. Men iaf jag är med i tidningen. För er som inte orkar rusa iväg och köpa tidningen för det så finns artikeln här


Nu skiter jag i det här

2010-04-25, kl 19:51:27


Har försökt lägga upp bilderna på dop presenterna nu i säkert en timme men nu skiter jag i det här. Mammas internet är ju inte direkt super snabbt så det tar en hel evighet, men i morgon kommer nog vårt internet igång så då lägger jag upp alla bilder på både presenter och från dopet, det tar för lång tid annars när det är så mycket.


Dopet gick i alla fall jätte bra och vi var utvilade och glad efter en absolut dröm natt med Jadie, pluttan somnade vid tio och sov ända till fem somnade snabbt om sen vaknade vi av att klockan ringde vid nio innan Jadie hade gått upp. Helt underbart att få sova så mycket och jag hoppas det fortsätter så här. Både Arabelle och Novalie höll sig lugna under dopet fast dom inte var med framme hos oss, trodde jag aldrig faktiskt fast jag har en känsla av att Arabelle tyckte det var lite tråkigt för hon slocknade rätt fort i mormor Bittans knä. Nu roapar Jadie på mig så det är väl bäst jag går dit.


Inte bra

2010-04-25, kl 18:09:24

Inte bra att somna i solen, jag går nu mera under namnet Mrs tomato face.


Kusin vitamin

2010-04-25, kl 17:58:53

Världen är liten =)

Jag har vatt Nellies "fröken" på hennes dagis =).
Är det du som är kusin med henne och Melvin?

Kram!

Svar: Japp det är mina supersöta kusiner det :D


Dopet gick bra

2010-04-25, kl 15:29:49

Nu är vi hemma igen och äntligen kan vi varva ner. Dopet gick jätte bra men mer om det sen, nu ska jag ut och sola.


Stolar

2010-04-25, kl 14:49:41

hejsan undrar om du vet var dom fina rosa plast stolarna är inköpta någonstanns? dom som din dotter fick i present? mvh

Svar: Dom är köpta på Jysk ska även finnas ett bord till men det var slut när min mamma vär där.


Snart kan vi varva ner igen

2010-04-25, kl 00:21:12

Söndag 11/4 Kalas för Jonnys syster
Lördag 17/4 Barnkalas
Söndag 18/4 släktkalas
Lördag 24/4 Mammas kalas
Söndag 25/4 Jadies dop


Frågestunden avslutad

2010-04-25, kl 00:18:09

Nu är frågestunden avslutad. Riktigt dåligt med frågor denna gången men så kan det va, självklart svarar jag på era frågor ni ställer annars med men ibland är det lite kul med en frågestund. Här kommer iaf svaren.


Såg att du nämnde Ryhov? Bor du i Jönköping?
Svar: Japp jag bor i jönköping


Hur mkt vägde du innan de både graviditeterna och hur mycket väger du idag?
Svar: Inskrivningsvikten med Arabelle var 88kg och idag väger jag 100kg, det går sakta men säkert neråt. Innan jag träffade Jonny vägde jag 65kg men sen blev det massa mys varje kväll så då gick jag upp mycket, så det är ju en bit kvar till målvikten på 65kg igen.


Hur tro du ditt liv ser ut som 5 år?
Svar: Jag tror mitt liv kommer se ut ungefär som det gör nu fast med större barn, en ny liten knott och jobb.


Om du skulle bli gravid nu igen snart skulle du behållt de då?
Svar: Japp absolut, är inte på något sätt emot abort men jag skulle aldrig kunna göra det, jag och Jonny har pratat om detta och han känner som jag. Nu blir det inga fler barn just nu för min kropp skulle inte klara av det och vi vill ha tid till våra prinsessor nu.


när kommer nästa??
Svar: Som det ser ut just nu så tycker vi det är lagom med en till när Jadie är tre år, så ganska snart ändå men det återstår att se hur vi tänker i framtiden.



Hur gammal var du när du fick din första? hur länge har du och din kille varit tillsammans?
Svar: Jag var nitton när Arabelle föddes och jag och Jonny har varit tillsammans 3år den 12:e Maj



Du skriver att du gick ut på rökpauser när försäljaren var där...
Rökte du under hela graviditeten eller började du efter?
Svar: Tyvärr så rökte jag under hela graviditeten, Eftersom jag inte klarade att sluta helt så gjorde jag mitt bästa.  Jag var åtminstone så ”duktig” så jag drog ner på rökningen till mindre än hälften så mycket jag rökte innan och rökte dom svagaste ciggen jag kunde hitta.
 

 

Vad tycker du om bloggen http://klackarnaitaket.blogg.se som var på Blogawards i höstas?
Svar: Den verkar bra men ingen jag följer


Hur kom ni på namnen på era flickor ?
Svar: Arabelle fick vi från en film där det fanns en liten flicka som hette Arabella men vi tyckte det var finare med e på slutet och så fick det bli. Jadie fick vi från en bok vi läste och fastnade för det på en gång, vi ville ha lite ovanliga namn så när vi såg dom namnen visste vi bara att dom var rätt.


 

Vem tycker du tar de sörsta ansvaret för flickorna av dig och din kille om du skulle va ärlig nu?
Svar: Om jag ska va ärlig så delar vi på det lika mycket, tex. Så tar den ena av oss natten med Jadie och den andre tar morgonen med båda barnen så vi ska få sova båda två. Om Jonny matar Jadie så matar jag Arabelle och tvärtom. Men under graviditeten med Jadie måste jag ändå säga att Jonny tog det största ansvaret eftersom jag var sjukskriven och inte kunde/fick lyfta så gjorde han allt. Det var han som gick upp på morgonen det var han som klädde på och nattade och allt annat hushålls arbete med. Det enda jag gjorde/klarade att göra var att mata Arabelle och laga mat till oss. Jag är väldigt lycklig som har en så förstående och underbar pojkvän som jag har för det är inte alla som hade gjort allt det.


när tycker ni nästa bebis blir lagom att skaffa =)??
Svar: Som jag skrev ovan så är det väl dags att dra igång bebis verkstaden om två år igen, fram till dess får vi bara öva så det blir rätt när det väl är dags :P

Nehe nu är det dags för mig att hoppa i säng så jag orkar med dopet i morgon med, Natti natti på er.


En och en halv timme kvar

2010-04-24, kl 22:37:05

En och en halv timme kvar tills frågestunden avslutas, så är det något ni undrar så passa på att fråga nu. Ingen fråga är för dum jag svarar på allt.


Hemma från mamma

2010-04-24, kl 21:38:25

Nu har vi kommit hem från mamma igen, vi bestämde oss för att stanna och kolla på hockey tillsammans med mamma, mormor och morfar. Helt ärligt vet jag inte vad som var mest spännande matchen eller mormor och morfar haha, mormor gapar för full hals: Jaaaaaaaaaaaaa, Neeeeeeeeeeeeeej, va fan blås då, Jääävla domare mm. mm. och morfar sitter och gapar bredvid: Men bittan sluta nu, va tyst nu, du skrämmer livet ur barnen, lugna ner dig mm. Helt plötsligt ill vrålar morfar Jaaa satte dom den? och alla börjar skratta för det var ju bara reprisen på målet dom gjort tidigare haha. I vilket fall så var det ett jäkla liv hemma hos mamma men värst var nog ändå när HV vann har aldrig hört min mormor tjoa så högt och dansade gjorde hon till och med och höll på att klämma sönder morfars hörapparat när hon kramade honom, ja det var en syn man aldrig glömmer iaf. Arabelle fick förresten en present av mina kusiner idag en typ bobbycar liknande men inte samma. Och jag tror att min kusin kan va aningen svartsjuk på att min mamma leker så mycket med Arabelle för helt plötsligt går hon fram till mamma och säger: Jag vet att Arabelle är liten men jag kom faktiskt först glöm inte bort det, men jag tycker också om henne så hon ska få ett paket. Haha så gullig är hon den lilla piluttan.

Tänkte börja med dagens outfit på vad barnen har på sig skulle det upskattas? verkar ju rätt poppis på alla andra mamma bloggar iaf.

Här kommer lite bilder från dagen
Arabelle öppnar sitt paket

Sen åker hon på sin fina nya bil

Mamma och mormor

Lite mormor, morbror Micke och kusin Nellie, Arabelle och lite Jonny


Arabelle och Jonny

Kusin Melvin och Nina

Arabelle sötnosen leker med en ballong

Sen tog hon en liten promenad

Skruttan var så söt i sina kläder idag och kolla vilka sockersöta skor, dom var mina en gång i tiden

Jadie var ju tvungen att ha sin HV71 napp idag eftersom dom vann


Kalas

2010-04-24, kl 09:46:58

Idag är det dags för kalas igen och den här gången är det mamma/mormor som ska firas, måste duskca så man är lite fräsh när man kommer dit iaf. Vågar man hoppa in i duschen nu när båda barnen sover igen? Jonny ligger ju och sover och jag vill ju inte att dom ska väcka honom om dom vaknar innan jag är klar. Fast å andra sidan är det väl rätt åt honom, nöten började prata som fan med mig när han skulle ta Jadie inatt. Varför skulle jag vilja prata med honom då? jag ville ju bara sova, tror inte han skulle uppskatta om jag startade värsta disskutionen eller nått när jag går upp på morgonen när det är hans tur att sova. Aja skit samma, ska nog hoppa in i duschen så man är redo sen.


...

2010-04-23, kl 22:10:14


Jag ser det haglar jag det det haglar det var väl roligt hurra...


Jävla attentionwhore

2010-04-23, kl 21:54:33

Robinson robban hade man ju inte sett på länge men idag dök han upp igen som den jävla attentionwhore han är, varför i helvete smäller man i sig massa korv på talang? Menar han på största allvar att någon faktiskt skulle tycka det var roligt eller bra? Ne fy fan fortsätt tävla i USA på korvätar tävlingar bara vi slipper dig här. Och vilken fånig dräkt dessutom han såg ut som en snor täckt oversized kondom eller nått ju...

Mr Glupsk


Typiskt

2010-04-23, kl 20:09:41

Arabelle kräks aldrig och nu menar jag verkligen aldrig men precis när jag fått på henne klänningen som hon ska ha på dopet så kräks hon rätt ut över den, köttfärsås och spagetti med sin härliga färg.

Skitungen försöker även äta upp tvättsvamparna och vägrar nu mera sitta ner i badet, det är ju så kul nu när hon kan resa sig själv att hon alltid måste stå upp. Ibland undrar jag om hon står och sover med när vi inte ser på natten. Och jätte kul va det ju att skvätta ner mig och Jonny så mycket hon bara kan. Aja det var ju bara att slänga in klänningen i tvätten (fan vilken tur att vi har egen tvättmaskin, hade ju aldrig gått att få en tvätt tid innan dopet) hålla i Arabelle under hela badet och gömma allt som går att tugga på.

Vår numera icke hela tvättsvamp

Arabelle skulle som sagt stå hela tiden

Och jag är ny badad jag med


Ensamma igen

2010-04-23, kl 18:59:13

Nyss var pappa här och hämtade Mimmi och Sandy så nu är det tomt här igen, och ingen lång promenad hann vi med heller bara några kortisar och några lite halv långa för när det var dags för långpromenad hade jag somnat. Så himla dumt av mig att somna jätte skönt men dumt, hur ska jag nu kunna sova inatt? Arabelle sitter och leker med sin princess boll nu, eftersom jag är ett sånt jävla geni så lagade jag den med ett hello kitty plåster. Jag vet lite fattigt men det var en av favorit bollarna hon fick i present så jag ville inte slänga den och alla som känner mig vet att mitt motto är: Silvertejp löser allt, eller som i detta fall Hello kitty plåster. Det är lustigt vad mycket man kan laga med plåster, när lag lapparna tog slut lagade jag hjulet på den gamla vagnen med ett häl plåster och det höll fan så mycket längre än vad det gjorde med lag lappar. Men nog om plåster, tejp och laglappar nu ska Arabelle bada men först ska vi testa klänningen hon ska ha på Jadies dop.


.

2010-04-23, kl 18:35:43

Ville bara påminnna om min

ännu en gång, det är ju inte precis tjockt med frågor denna gången om man säger så. Så kom igen nu fråga på! Ingen frågar är för dum.


Mina nya naglar

2010-04-23, kl 13:53:27

Idag fick jag hem mina nya lösnaglar jag vann på tradera, hmm varför slutade jag använda lösnaglar? Aja skit samma är iaf super nöjd med dom. Visst är dom läkra?



Underbart

2010-04-23, kl 13:16:22

Sandy äter majskrokar och Arabelle äter hundmat. Sandy fick även tag i Arabelles nya prinsess boll som hon fick i födelsedags present så den har ju sett sina bästa dagar nu. Men men så kan det va. Jadie ligger och luftar rumpan nu för hon har fått så hemska sår nu eftersom hon är så kass i magen. Aldeles röd och uppfläkt på vissa ställen, usch tycker så synd om henne det måste svida rejält. Hoppas hon blir bättre i magen snart, men på måndag börjar vi med mjölkfri ersättning och ser om det är det som ställer till det så. Det kanske låter fel men jag hoppas hon har komjölksallergi så vi får nått slut på det här snart.


Tjocka barn

2010-04-23, kl 11:16:48

Jag satt och funderade lite nu och undrar bara hur en normal människa kan med att säga till någon annan att dom har tjocka barn? Det är inte okej, och jag undrar bara varför? vad tjänar dom på det? Är det så att dom mår bättre om dom får trycka ner någon annan eller vad är det frågan om? Jag är verkligen inte ensam om att få dom här kommentarerna och jag blir så arg varje gång jag ser dom. Det är ett litet barn man pratar om liksom och andra har ingen aning om vad bakom liggande orsaker kan vara. Arabelle tex har alltid varit lite rund och likaså jag det finns ingen speciel anledning till det. Men det finns ju dom barn som har fel på ämnesomsättningen eller är sjuka på annat vis som gör dom runda. Alltid ska man klanka ner på runda människor men hur ofta hör man folk säga usch va smal du är, undrar om folk hade reagerat och kommenterat om Arabelle var underviktig istället eller är det inte lika roligt då? Ne usch för elaka människor som mår så dåligt över sig själva att dom måste klanka ner på andra för att må bra.

Arabelle är inte tjock hon är bara mullig och go precis som hon ska va.


23/4

2010-04-23, kl 10:02:41

Syster är skickad till skolan, hunden är rastad, Arabelle och Jadie har ätit frukost och tvätten från igår är invikt. Blev akut sugen på kaffe nu så det är väl lika bra att sätta på en kanna så finns det till Jonny med sen när han går upp.
Arabelle leker med Sandy



Natta dags

2010-04-23, kl 00:38:53

Dags att hoppa i säng nu, måste ju upp i morgon och se så syster yster kommer iväg till skolan i tid.


Inne igen

2010-04-22, kl 23:08:55

Kom precis hem efter en medel lång promenix med Sandy, i morgon ska vi ta en riktig lång promenad eller iaf så länge jag orkar. Haha kan ju inte påstå att jag har världens bästa kondis nu men ska jag bli av med allt extra fett så måste jag jävlar i mig gå både ofta och länge.

Sötnosen Sandy


Nattbesök

2010-04-22, kl 21:11:55

Idag kom moster Mimmi och Sandy hit och dom ska stanna över natten, mysigt att ha Sandy här saknar henne jätte ofta. Snart blir det en liten promenad med henne men tänkte vänta tills Arabelle lagt sig. Just nu kollar hon på Hockey med Mimmi så det får väl vänta en stund till. Arabelle brukar inte titta på tv bara vissa reklamer hon alltid tittar på när tv:n står på men hockey var en riktig favorit.


Tvätt tvätt och åter tvätt

2010-04-22, kl 19:02:40

Farmor Yvonne tog med sig båda barnen till stan idag medans jag och Jonny tvättade, jätte skönt att få hjälp i tvättstugan när det är så mycket tvätt. Fem överfulla IKEA påsar var det idag fast jag tvättade för en vecka sen, den mesta tvätten beror ju på Jadie för hon kräks ju på både sig själv och oss hela tiden. Sen blir det ju rätt mycket dom gångerna Arabelle äter själv med. Men nu är det snart klart iaf ska ner och hämta den sista tvätten om en halvtimme. Farmor Yvonne hade förresten köpt en jätte söt mössa till Arabelle idag på Polarn och pyret.


Dopsamtal

2010-04-22, kl 13:55:09

Idag var det dags för dopsamtal så vi kan bestämma psalmer och sånt tills på söndag. Är jag tråkig om jag tar samma som på Arabelles dop? tycker dom är fina och passar på ett dop. Nehe om man skulle ta och göra lite kaffe innan prästen Per kommer.

Moster Mimmi och Arabelle på hennes dop

När Arabelle döptes var jag rödhårig, kanske dags att fixa någon rolig färg snart igen. Men lika bra att vänta tills efter dopet så inte mamma och mormor får frispel på mig.


Ni glömmer väl inte

2010-04-22, kl 00:34:22

Ni glömmer väl inte bort min

Tycker det är lite dåligt med frågor än så länge


Sover dåligt

2010-04-22, kl 00:25:00

Arabelle har vaknat flera gånger dom tre senaste nätterna, det räcker med att ge henne nappen men jag förstår inte varför hon vaknar och gråter i vanliga fall stoppar hon bara in nappen själv och somnar om (antar jag eftersom hon inte vaknat på natten sen hon var två veckor). Vad kan det här bero på?

Sötan leker med sitt dockhus


Tänder

2010-04-21, kl 23:48:51

Tand nummer sex har flyttat in på övervåningen, just nu finns fyra hyresgäster uppe och två nere.

Ja jag vet skit suddig bild men det är inte lätt att få Arabelle att sitta still, och hon är väldigt ovillig till att visa sina söta tänder.


Shit asså

2010-04-21, kl 23:23:49

Det är sjukt vad mycket man missar när man är utan internet en hel dag, jag har ett sjukligt behov av att läsa andras bloggar och följer en hel drös av dom med blogglovin. Inatt vid fyra hade vi internet så då passade jag på att kolla lite efter att Jadie hade ätit, men efter det funkade inte internet längre när jag gick upp på morgonen. När jag fick hem mammas dongel idag vid nio på kvällen hade jag 53nya mejl från bloglovin om uppdateringar och det var ju inte bara ett blogginlägg i varje mejl utan typ 4-6 stycken i dom flesta. Kan ju tala om att det har tagit sin ljuva tid att läsa igenom allt, vet inte varför men jag kan inte bara scrolla igenom ett inlägg som verkar tråkigt från start utan jag måste läsa hela så nu två timmar senare har jag läst klart allt.


Dålig uppdatering

2010-04-21, kl 21:30:32

Förlåt för dålig uppdatering men vi har inget internet just nu, får tillbaka det som tidigast på måndag men som tur är får jag låna mammas dongel tills dess. Idag har vi hunnit med att åka till öppna förskolan och hämtat Arabelles salvor på apoteket. Shit asså helt luspank är man nu igen för det gick på 309kr men det är det värt om hennes utslag försvinner av det. Fick ett paket idag med, det var liberos startväska som kom med posten. Tycker det var himla gulligt av dom att skicka hem en eftersom dom inte har sånna på Ryhov här. Nehe nu är det dags för lillsnurpan att äta men jag lovar att uppdatera mer senare ikväll.

Liberos startväska


_

2010-04-20, kl 22:25:37


Tänkte det kunde va kul med en frågestund nu när det är lite fler som hittat hit så fråga på!
 avslutar frågestunden den 24/4 kl 00:00


20/4

2010-04-20, kl 20:49:42

Michelle sov här i natt så efter att Novalie vaknat i morse så väckte Michelle mig så stack vi iväg och handlade, både blöjförrådet och kylskåpet blev väl fyllt nu. När vi kom hem igen plockade vi lite här hemma och sen kom den här försäljaren jag pratade om innan. Skit bra dammsugare men lite väl dyr för oss just nu med tanke på att vi lever på våra föräldrapenninger just nu. Vi bestämde oss för att vi ville ha en matt tvätt och jag kan tala om att det var det sjukaste jag någonsn sett, hur fan kan man ha så mycket smuts i en matta som bara är fyra månader gammal. Och sängen ska vi inte tala om fy fan va äckligt asså men nu är mattan och sängen rena iaf. Eller a inte helt då kaffe fläcken som Jonny fixade på mattan för ett tag sen gick inte få bort, ljusare blev den men den försvann inte. Någon som har tips på att få bort kaffe fläckar? känns surt att behöva slänga en så ny matta. Enda problemet med att testa den här super dammsugaren var ju att Jadie slocknar så fort dammsugaren är på, så idag har hon sovit nästan hela dagen så jag ser inte fram emot natten nu. Surt men så kan det va kan ju inte direkt säga ja tack för att du kom hit men du får nog bara förklara hur bra den är för annars somnar Jadie. Besöket tog iaf 4 timmar ganska länge men försäljaren hade bara jobbat i en vecka så allt var rätt nytt för henne med. Sen blev det lite avbrott när Novalie eller Arabelle tyckte dammsugaren eller allt annat hon hade med sig var lite för intressant. Rökpauser tog vi ett par stycken med eftersom försäljaren också var rökare, rätt skönt att slippa sitta här och bli jätte röksugen annars. Dammsugaren var ju verkligen att rekomendera men som sagt lite mycket pengar för oss.


Försäljare

2010-04-20, kl 17:50:05

Har varit en sån där försäljare och tvättat mattan här idag, och jävlar i min lilla låda va smutsig den var. Har nog aldrig sett så mycket smuts i hela mitt liv, det är ju nästan så man skäms fast man städar ordentligt. Men jag skriver mer om detta sen för nu ska jag prata lite med mamma innan hon ska åka hem igen.


Oj

2010-04-20, kl 11:12:12

Tänk vad mycket det kan göra att man hamnar på första sidan, antal besökare var ju sjukt mycket mer än vanligt.


igår kväll slutade det på 374 istället för mina vanliga 65-70.


Arbetslösa

2010-04-19, kl 20:03:17

Jaha så var det med det, idag ringde Jonnys chef och talade om att han inte längre har något jobb. Underbart att vara timvikarie och inte har några rättigheter, han har inte ens kvar sin fasta helg för den har hon delat ut till andra nu. Fattar inte detta det är alltså tacken för att han har ställt upp i sex jävla år, han har missat i stort sett halva Arabelles liv för dom behövde honom på jobbet direkt efter att hon föddes. två dagar var han hemma efter att hon föddes TVÅ DAGAR!!! sen var det tillbaka till jobbet. Han har missat födelsedagskalas, dop (inte barnens kalas och dop) och årsdagar för det jävla jobbet. Han kommer så fort dom ringer fast nötterna ringer samma morgon jämt och ständigt, vi har aldrig kunnat planera något för att Jonny skulle kunna jobba om dom ringde. Han har ställt upp varenda storhleg när dom andra vill va lediga, dom gångerna han sagt nej kan jag räkna på en hand. Tycker det är så jävla dålig stil, saken är den med att han inte längre har något jobb kvar för att hans chef inte gillade att han är pappa ledig nu. Hon har visat sitt missnöje över detta x antal gånger och ringt flera gånger och frågat om han inte kommer tillbaka snart för dom behöver honom fast han har medelat att han är hemma till sista april. Hon har varit otrevlig satan ända sen Jonny gick på pappa ledighet. Skulle inte förvåna mig om hon är sur för att han var med under förlossningen istället för att jobba det var ju trots allt hans helg att jobba. Jag hoppas det skiter sig totalt för dom på L********* nu så hon fattar vilket misstag hon gjort.

Så nu sitter man här arbetslösa båda två med två små barn.

Tack förresten för alla svar på mitt inlägg om att börja plugga igen, har bestämt mig för att söka till Moa lärcenter nu och hoppas på att jag får komma tillbaka till jobbet medans jag pluggar. För man blir ju inte direkt rik på att leva på föräldrapenningen.


Poolen

2010-04-19, kl 19:37:39

Eftersom det är några som undrar var poolen är köpt så skriver jag det här för dom som vill veta, den är köpt på Gekås/Ullared.


Mums

2010-04-19, kl 19:18:15

Tacka gudarna för mitt och Jonnys cola beroende, panten räckte till både engångsgrillar, korv och potatis sallad. Mumsigt värre, första grillningen i år och det var så varmt så vi kunde äta ute med.


svar på kommentar

2010-04-19, kl 16:34:09

Inte konstigt att bebisen är rätt rund om hon bara är 1 år och redan äter tårta och glass...



Det var första gången hon åt tårta och glass och det var faktiskt kalas. Visst ibland får hon smaka lite när vi fikar bara en tugga eller så får annars får hon en torr bulle altså utan socker och sånt på. Men nu undrar jag bara vad ger du dina barn när dom har kalas (om du ens har några) Vatten och knäckebröd kanske??? Och om du kollar tillbaka till början av bloggen så ser du att hon alltid varit rund även på den tiden då hon fortfarande bara åt ersättning, men jag vet inte jag kanske skulle struntat i att mata henne då och börja med någon viktväktar diet till henne nu!
För övrigt så är runda barn bara söta och man ser att dom mår bra om dom har lite hull.


Solen

2010-04-19, kl 15:39:42

Blev en liten stund i solen idag iaf, alla barnen sover (skriver alla eftersom Novalie är här på besök med men även den lilla piluttan har lyckats somna) så då passade jag på att sätta mig i solstolen en stund. Frågade Michelle om inte hon skulle sola med men då har människan mage att säga ne det är för varmt... Här har man längtat efter sommarn ett helt år nästan och hon säger att det är för varmt. Inte konstigt att det var för varm förresten eftersom hon envisas med att inte ta av sig sin svarta tjocktröja, Tro fan det blir varmt i solen då. Blåste förresten upp Arabelles nya pool för att se hur den var och den var superfin Tack mormor Bittan.

Förresten jag har en egen trädgård med blommor i det är ju nästan lite status på det haha
Dags att rensa trädgårdslanden kanske



Bvc

2010-04-19, kl 14:23:12

Idag var det dags för bvc igen och båda töserna växer bra, Arabelle följer sin egen kurva som vanligt och väger nu 12,265g och är 74,2 cm. Jadie väger nu 4945g och är 55,4 cm lång. Idag fick vi två salvor utskriva till Arabelles utslag så dom försvinner någon gång sen var det dags för vaccination med. Stackars lilla pluttan, som tur var hade vi laddat upp med majskrokar eftersom det löser alla världens bekymmer. Två majskrokar efter första sprutan men efter andra krävdes det tre stycken för att hon skulle bli glad och leka igen. Lustigt det där att det slutar göra ont så fort man får något gott.


Marie sa att antingen har Jadie kolik eller komjölksallergi men vi ska fortsätta med den nya ersättningen nu men har det inte blivit en stor märkbar skillnad på henne på fredag så ska vi köpa mjölkfri. Om varken mjölkfri eller den vi har nu hjälper så är det kolik fast det finns inte så mycket att göra åt det då men hjälper det mjölkfria ska vi ringa henne så vi får ersättningen utskriven på recept.

Nehe dags att gå ut i solen en stund nu, synd att man inte har en engångsgrill eller nått hade ju varit perfekt grill väder idag.


Plugga

2010-04-19, kl 01:22:50

Funderar på det här med att börja plugga igen, vill verkligen börja jobba lite igen men problemet är att det tydligen kommit nya regler nu så jag kan inte gå tillbaka om jag inte har pluggat upp mina betyg eller pluggar upp dom samtidigt. Hmm hur funkar det när man är mammaledig? hur blir det med studielån? tänk om jag inte blir antagen till någon skola, tänk om dom inte har någon plats för mig på jobbet... Älskar verkligen jobbet, älskar personalen dom boende ja jag älskar allt med det. Ja vill ja vill ja vill ja vill...

Jag hatar mig själv för att jag var skoltrött, jag försökte verkligen sköta skolan men dom flesta dagarna kom jag inte ens upp ur sängen för jag orkade inte med allt i skolan. Hatade rektorn som tvingade mig till kuratorn (visserligen var det den bästa kurator jag någonsin träffat men jag ville kunna välja själv inte gå dit på utsatt tid en gång i veckan). Jag hade god lust att strypa syokonsulenten för att hon ljög för mig och nedvärderade mig så sjukt mycket. Rektorn ska vi inte ens tala om snacka om att vilja förstöra för elever mer än att hjälpa det var till och med så min mentor blev förbannad och röt till en gång på en evk. Oj oj oj dessa evk:er. Tänk om jag bara hade orkat gå till lektionerna då hade jag sluppit dom, kan inte ens räkna hur många jag var på. Va fan kunde jag inte hitta orken för? har aldrig haft svårt för att lära mig, läser jag igenom skiten en gång så har jag mvg på provet sen. Men inte fan hjälper det när man inte har närvaro gör att få godkänt i slutändan. Ahhhh jag önskar jag hade orkat, inte bara för min skull men för Arabelle och Jadies skull. Jag kanske hade haft jobb nu en fast anställning. Vad ska jag säga till barnen när dom blir stora? Jag kommer veta precis hur dom känner när dom inte orkar, när det inte finns någon energi kvar att ta av men jag kan ju inte säga att det är okej att inte orka eller? Shit asså det här med jobbkrisen slår ju till ännu värre när man bara har samlat betygsdokument, klart ingen vill ha någon som inte ens har slutbetyg. Tänk om man kunde bortse från betyg och anställa folk efter arbets förmåga istället, då hade jag lätt haft jobb nu.

Bild lånad från google


Ne fy fan jag måste komma in någonstans och plugga upp mina betyg...


Bloglovin

2010-04-19, kl 00:22:57

Ni följer väl min blogg med bloglovin?
Om inte gör det här.


Presenter

2010-04-18, kl 21:03:42

Från farmor Yvonne & farfar Björn fick hon strumpor och en mugg(eller a muggen var ju från br-klubben men det är farmor som fixat så hon är med där)


Fastrarna Anna och Åsa och onkel Håkan gav henne en (mördar)kanin som hoppar och piper som fan & en prinsess boll


Och av hela familjen Danilesson ihop fick hon ett dockhus med bla dörrklocka och en knapp så man hör toaletten spola

Av Jonnys moster Milla fick hon en fiffi docka

Av min farmor Inger fick hon tiger gossedjur

Av Jonnys mormor Ella fick hon kläder

Av jonnys farmor Maj-Lis och farfar Carl-Axel fick hon barnkammarboken och ett likadant sett som Jadie fick när hon föddes, så i sommar kan dom va lika söta


Av min mormor Bittan och morfar Roland fick hon en badpool med tak så hon inte bränner sig i solen i sommar

Av morfar Tommy, moster Mimmi, Marlene och Marcus fick hon ett sandlåds kitt och en boll

 
Av mormor Cinna fick hon en fåtölj,utemöbler och en klänning



Av mig och Jonny fick hon två t-shirtar (har visat dom tidigare då jag fick hem dom)



nästan avklarat all stress nu

2010-04-18, kl 20:07:25

Söndag 11/4 Kalas för Jonnys syster
Lördag 17/4 Barnkalas
Söndag 18/4 släktkalas
Lördag 24/4 Mammas kalas
Söndag 25/4 Jadies dop

Inte mycket kvar nu, bara stressa nästa helg med sen ska jag bara sitta i soffan hela nösta månad och göra ingenting.


Släktkalas

2010-04-18, kl 20:02:34

Ännu ett kalas avklarat, shit asså det här ska man göra varje år nu med. Arabelle fick massa fina presenter och var verkligen supernöjd hela kalaset. Idag kom vi fram till att dom två tårtorna jag gjorde (eller gjorde och gjorde jag var super stressad så jag satte mormor på jobbet att fixa tårtorna när hon kom) inte skulle räcka till alla så en timme innan kalaset fick jag panik slänga ihop en sockerkaka med, har aldrig gjort sockerkaka innan så det var ju lite nervigt innan man fick se resultatat. Alla sa att sockerkakan var jätte god och dom trodde nästan inte på mig när jag berättade att det var första gången. Med andra ord kanske jag skulle göra sockerkaka lite oftare.

Min snygga sockerkaka

Tårtorna
(det här kommer låta jätte äckligt men det är smaskigt som fasen)
Det är marängbottnar med katrinplommon
(sånna i barnmatsburkar) emellan och grädde uppe på.

Självklart fick Arabelle en egen liten tårta, det är en bit av rulltårtan jag gjorde igår med lite grädde på

Självklart slocknade ettan så fort vi tänt den och det gick inte tända igen så det fick bli en liten nalle på hennes tårta med

Pluttan älskade sin tårta och fick äta den aldeles själv

Morfar Tommy mutade föresten Arabelle med en glass när han kom eftersom hon börjar gråta när han pratar med henne (mutnings försöket misslyckad som ni kanske ser på bilden men glassen uppskattades iaf)

Sen var det dags att öppna presenter

Och presenterna var väääldigt uppskattade även idag


so much to do so little time

2010-04-18, kl 01:13:28

Söndag 11/4 Kalas för Jonnys syster
Lördag 17/4 Barnkalas
Söndag 18/4 släktkalas
Lördag 24/4 Mammas kalas
Söndag 25/4 Jadies dop

two down three to go



Presenter

2010-04-17, kl 22:15:35

En fin tunika och ett par jeans leggings från Eddie

En klänning från Sebastian och Kasper

En titta-känna bok och en liten bil med verktyg från Filippa


Ett sandlåds kitt och en boll från Novalie


Från mig och Jonny fick hon en till skinjacka i större stl än den hon fick häromveckan för hon var supersöt i den. Och en t-shirt har visat bild på t-shirten innan när jag fick hem den.


Tack för alla fina presenter och tack för att ni ville komma, hade jätte trevligt och Arabelle hon verkade så nöjd så hon med. Får ta en fika med alla barnen ihop snart.


Kalaset gick jätte bra

2010-04-17, kl 20:12:53

Det var inte alls så jobbigt att ha barnkalas som jag trodde, gick jätte bra fast det var barn överallt. Sandra och Jonas var här med sina små pojkar Sebastian och Kasper, Louise och John kom med sin sötnos Eddie, Jonna kom hit med lilla Filipa och så var Michelle här med Novalie. Arabelle fick massa fina presenter, tänkte lägga upp bilder på det sen men lite ligger inne i hennes rum och just nu sover hon. Sötan var helt utmattad efter all lek idag.

Här kommer lite bilder från kalaset, blev inte så många men som tur är tog sandra massa kort som hon skickar över sen.

Inga bilder på dom små söta pojkarna märkte jag nu :(


.

2010-04-17, kl 10:43:17


Oj oj oj vad mycket det är att göra idag, ska baka, städa, fixa dukning mm. För idag ska Arabelle ha barnkalas, det ska bli så kul det blir hennes första barnkalas (ja asså det är ju rätt självklart eftersom hon fyller ett men hon har aldrig varit på barnkalas hos någon annan heller). Nehe det är väl dags att sätta igång nu då så jag hinner med allt.


Mysigt värre

2010-04-17, kl 01:15:58

Sandy, moster Mimmi, Jadie och Arabelle mös lite i soffan tidigare idag.


tråkig jag är

2010-04-16, kl 22:34:54

Usch och fy vad tråkig min blogg blev helt plötsligt med massa tävlingar men så är det vill man vinna så vill man. Det positiva är ju att ni med kan delta om ni inte sett dom innan. Ska försöka bättra mig om inte annat blogga lite mer så det ser ut som mindre tävlingar haha. Nehe nu blir det mys i soffan med Jonny.


Promenix

2010-04-16, kl 20:31:47

Har precis kommit in från en promenad med barnen, moster Mimmi & Sandy. Skönt att komma ut en stund, på vägen tillbaka stannade vi och gungade en liten stund ända tills Jadie bestämde sig för att hon ville hem. Då var det bara att ta med sig Arabelle och gå men det var nog lika bra blir ju snabbt kallt när man gungar.



Sånt här gör mig rasande

2010-04-16, kl 17:27:33

Har precis kollat på en dokumentär som sänts på ettan och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, jag är så jävla förbannad. Dokumentären handlar om barnaga och att vuxna kommer undan med det så jävla lätt, vare sig det är en lavett eller flera knytnävs slag så har misshandeln setts som ringa. Till och med i ett fall där en vuxen människa dragit till ett barn med basebollträ rakt över ryggen dömdes han bara till ringa misshandel. Men när en elev hade gett en lärare lavett så var det plötsligt misshandel och dom yrkade till och med på fängelse dock blev det inget fängelsestraff eftersom pojken bara var 16år men han fick samhällstjänst. Va fan varför ska vuxna få slå barn/ungdomar och komma undan med det för medans unga knappt får andas runt vuxna.

I de flesta fall här har domare och almänhet ansett att det är barnens fel från början då de upträtt provocerande när de t.ex. inte gjort som föräldrarna eller andra vuxna sagt. I vissa fall sa de t.om att barnen var medskyldiga till misshandeln eftersom de provocerat fram slagen. Hur kan det anses som provocerande att stå utomhus och röka, vägra lämna ifrån sig sin mobil eller att åka skateboard mm?

I en omröstning i aftonbladet ville 90% av dom som röstade införa barnaga igen.

5 minuter och tio sekunder in i dokumentären får man se ett klipp där en pojke fått med på film där han blir slagen, han och en kompis åker skateboard och en kärring springer fram och tar kort på dom och säger det där ska ni ge sjutton i sedan går hon fram till pojken och frågar vart han bor sedan lappar hon till honom så in i helvete och han säger va fan slår du mig i huvudet? Hon svarar då ja det gör jag, pojken säger du ska inte slå mig i huvudet fattar du det. Då säger idioten du jag slog inte dig jag nuddade dig, vi polis anmäler om ni fortsätter åka här. Då säger pojken ja jag kan polisanmäla dig med när du slår mig i huvudet. Ja gör det då visa skadorna för någon säger hon lite så där överlägset. När pojken svarar jag har det på film så blir hon knäpptyst (undrar om hon fortfarande anser att hon bara nuddade) sedan svarar hon med att hota pojken genom att säga du skulle bara våga. (länkar hela dokumentären i slutet av inlägget tycker ni borde gå in och kolla på det, om ni inte orkar kolla på hela så kolla åtminstone på det stycket)

Senare i dokumentären handlar det om när massa gubbar och tanter demonstrerar mot domen som en gubbe fick när han örfilade en pojke som kallat honom gubbjävel. Då står det en gubbjävel (ja ni ser rätt gubbjävel, anser ni att han har rätt att komma hit och slå mig nu?) och säger att den andra gubben gjorde rätt för han anser inte att öppen hand är ett slag det är det bara om man har knuten näve. Jag undrar hur fan han tänker och jag undrar även om han då tycker det är okej att jag kommer och lavettar upp honom riktigt ordentligt? det borde det ju va då eftersom det inte är slag enligt honom, med tillräcklig kraft kan man däcka någon med en lavett men det är väl inte allvarligt enligt honom då eftersom det ändå inte är slag.

Ett annat stycke i dokumentären får man höra om två bröder som slagits blodiga men eftersom syftet inte var att de skulle få ont utan att de skulle vårda sitt språk så dömdes gärningsmannen inte till misshandel utan istället till det lägsta straffet för ringa misshandel. Ringa misshandel= lägre straff än för misshandel.

Man uppmuntrar ju alltid barn att träda fram om misshandel sker/skett men vad tjänar barnen på det i dagens samhälle när de enbart blir sedda som brottslingar själva och man gör narr av dom. Barnen blir praktiskt taget hånade av almänheten och domstolar. (självklart gäller det ju inte alla men det är läskigt hur ofta det händer att det inte tas på allvar och det är gärningsmännen som får stöd istället)

Men måste säga att jag älskar dom tre sista minuterna där reportern sätter en dommare på pottkanten när hon säger att en flicka har provocerat sin far till att slå henne genom att inte lämna ifrån sig en mobil, då frågar reportern hur det kan anses som provocerande att inte lyda någon. (med andra ord är det då helt okej för mig att slå alla som jag inte lyckas tvinga till att göra som jag vill)Domaren kan då inte svara på frågan säger att reporten måste redigera det sen och att hon ska hämta lag boken, men tji fick hon för i lagboken fick hon inget stöd för det hon precis sa.

Tycker att ni borde titta på klippet visserligen är det väldigt långt men jag anser att det är viktigt att titta på det ändå. Klippet hittar ni HÄR!

Det kan jag tala om redan nu att kommer mina barn hem sen och säger att dom fått stryk av någon vuxen ska jag personligen se till att krossa varenda ben i kroppen på den skyldige.
Jag kommer i min barnuppfostran att lära mina barn att vara trevliga och visa respekt för andra människor, MEN jag ska även lära dom att är någon otrevlig mot dom behöver dom definitivt inte vara trevliga längre. Och visst visa respekt för dom äldre, res er på bussen om det kommer någon skröplig gammal tant eller gubbe som knappt kan stå på benen men är dom otrevliga sitt för fan kvar då, då kan dom lika gärna ramla och bryta lårbenet för då skiter jag i vilket.
Är det provocerande av mig att skriva att jag kommer uppfostra mina barn så här? Jävlar va stryk jag kan få nu då utan att det händer något med gärningsmannen... Eller kanske inte för som man ser i dokumentären så är det alvarligare att misshanlda en annan vuxen människa eftersom en vuxen aaaaaldrig skulle provocera någon annan.

Bild lånad från google


Handlat

2010-04-16, kl 13:39:32

Har varit på Willys och handlat så barnen fick träffa mormor Cinna en stund, nu är varenda öre slut men vi har mat till oss allihop ända till barnbidraget kommer i alla fall. Köpte en ny ersättning idag till Jadie, Lemolac heter den och ska tydligen va mildare och bra vid magbesvär. Hoppas verkligen det hjälper nu annars får vi testa komjölksfritt efter detta. Hittade en så söt liten boll med som vi köpte till Arabelle, usch va hemskt knappt några pengar men köper leksaker ända. Men den kostade bara tio kronor och Arabelle älskar bollar hon kan sysselsätta sig hela dagar med att rulla/studsa/kasta iväg dom och sen krypa efter.

Sötan med sin nya boll


Supersöt liten bläckfisk på


Tjockis

2010-04-16, kl 01:34:27

Vilken himla tur att jag är en sån tjockis, Jadie kan ju inte få en mjukare huvudkudde.

Herregud jag ser fortfarande gravid ut


Bloggbombning

2010-04-15, kl 22:54:19

Shit asså varje kväll/natt blir det sån bloggbombning så det inte är sant, men det är för att jag hinner helt enkelt inte blogga på dagen så då får jag ta igen det på natten och då blir det oftast massa inlägg. Men bättre några olika inlägg än ett långt som satan och jätte rörigt.


Kvällens program

2010-04-15, kl 22:15:43

Vampire diaries
&
Ghost whisperer


Mycket att göra idag

2010-04-15, kl 18:36:19

Har haft mycket att göra idag, tvättat halva dagen och är inte klar än. Packat ner nästan alla stl 50 kläder som är för små för Jadie nu, och så har Tony varit på besök. Arabelle har gått lite med sin lära-gå-vagn idag, det är lite för lite motstånd i den även att vi ställt in det på max men med åtta kilo Novalie i gick det ju bra så vi testade med fyra kilo socker idag. Det gick nästan lika bra men inte riktigt, idag fick vi va med hela tiden så inte vagnen sprang iväg för henne. Tänkte jag skulle låna Novalie en stund nästa gång hon kommer hit så Arabelle kan gå själv haha. Nehe dags att springa ner i tvättstugan igen, hoppas det är torrt nu så jag slipper gå ner en gång till.


Kvällens program

2010-04-14, kl 23:20:01

Greys♥


Försenad födelsedags present

2010-04-14, kl 22:28:35

Det var ju igår Arabelle fyllde år och då fick hon en sagobok av mig och Jonny men idag fick hon även två fåtöljer som Mr Snuffles & Fuzzy sitter i tills hon blir stor nog att använda dom själv.


Öppna förskolan

2010-04-14, kl 18:57:50

Idag tog vi en tur till öppna förskolan, Idag var det en som kom och pratade om dagis och dagmammor. Tyckte inte det var så jätte intressant men det är väl för att Arabelle kommer va hemma med mig tills det är dags för både henne och Jadie att börja på dagis.

Lite bilder från öppna förskolan
Arabelle körde runt Filippa en stund

Sen körde hon runt Novalie

Sen var det Filippas tur att köra Novalie

Novalie sitter och leker

Och Jadie låg och sov fast det var ett himla liv runt omkring


älskade lilla barn

2010-04-14, kl 00:55:54

Älskade lilla barn mamma behöver sova nu...


Tänder

2010-04-13, kl 22:41:37

Upptäckte idag att jag hade missat en hel tand i Arabelles mun, så hon har fem tänder och inte fyra. Innan har vi sett två där uppe och två där nere men eftersom Arabelle är väldigt motvillig till att visa sina söta små tänder så hade vi missat den femte där upp. Den måste varit ett bra tag sen den kom för den hade växt ut lika mycket som framtänderna där uppe.


an apple a day keeps the doctor away

2010-04-13, kl 19:29:53


En ordent fruktskål fick vi till efter att vi hade varit och handlat idag. Farmor Yvonne tog med sig båda barnen idag och bytte sufletten till Jadies liggdel så då passade vi på att storstäda, möblera om och handla. Riktigt hurtiga var vi idag, nu kom sötnosarna precis hem igen så inte får vi ta det lugnt och vila nu heller.


Jp

2010-04-13, kl 19:12:30

Sötan i JP idag

Hela familjen var med härom dagen med


Grattis!

2010-04-13, kl 10:37:23

Idag är ingen vanlig dag, för det är Arabelles födelsedag♥
Grattis pluttan!

Tänk vad tiden går fort



Älskade ''lilla'' pluttegumman

2010-04-12, kl 23:33:39

Imorgon blir hon ett helt år, och för att visa att hon är stor flicka nu bestämde hon sig idag för att visa oss att hon kan minsann ställa sig upp helt själv nu. Hon har ju försökt i flera veckor att ställa sig upp utan att lyckas, det har blivit bättre och bättre för varje gång men hon har inte riktigt nått ända fram men idag hemma hos farmor Yvonne så ställde hon sig helt själv när vi satt och pratade i vardagsrummet.

Älskade ''lilla'' pluttegumman du börjar bli så stor nu


Liggdel

2010-04-12, kl 23:27:07

Vi behövde ju en hård liggdel till Jadie eftersom vi tappat bort bygeln att sätta över mjukliften (känns inte så säkert utan den). Och Farmor Yvonne tyckte inte alls det såg roligt/bekvämt/säkert ut att ligga i mjuklift och eftersom jag och Jonny är så långt ifrån rika man kan komma så blev vi glatt överraskade när farmor Yvonne ringde och berättade att hon köpt en hård liggdel till Jadie. Tråkigt nog var den sönder när vi packade upp den, något fel på sufletten det är knappar för att fälla ner den men den sitter fast så sufletten stannar inte uppfälld heller. Farmor Yvonne bestämde sig för att hämta barnen imorgon eftermiddag och byta den. Tack Yvonne för att du var så snäll och köpte den åt oss.



Stadsparken

2010-04-12, kl 22:33:27

Blev ingen öppna förskolan idag för Arabelle bestämde sig för att sova middag när vi skulle dit men jag mötte iaf upp Michelle och Beatrice i stadsparken. Men vilket helvete det var att ta sig dit, alla slutade ju skolan den tiden vi åkte så bussen var överfull och jag kunde knappt ta mig av och inte fan flyttade folk på sig när jag sa att jag skulle av så istället fick jag köra på dom. När jag väl kom fram iaf så åt vi korv och satt och pratade en stund tills Jonny kom. Då gick vi och kollade på fåglarna och sen gick vi och lekte. Devin bara sov hela tiden så beatrice åkte hem lite tidigare än oss, Arabelle tyckte allt var jätte tråkigt idag (vaknade väl på fel sida eller nått) men Novalie hon skrattade iaf hela tiden. Skönt att någon av ungarna uppskattar vår utflykt. Kan tala om att jag och Michelle garvade så vi höll på att dö och alla andra bara tittade på oss, vi gungade nämligen gungbräda och det var det roligaste jag gjort på länge. Folk undrade nog vad vi höll på med när den ena tjockisen flög upp i luften efter den andra och allt vi kunde göra var att skratta haha. Så nästa gång får väl jag Novalie och Michelle åka själva då eftersom vi var dom ända som tyckte det var roligt haha.

Här kommer lite bilder iaf


Självklart glömde jag ju kameran men Michelle var snäll och skickade bilderna hon hade tagit


Ut i det fina vädret

2010-04-12, kl 10:55:20

Idag ska jag ner till öppna förskolan och träffa Michelle och Beatrice och sen drar vi oss vidare till stadsparken så barnen får leka lite. Ska bli så härligt att få komma ut i solen lite, om jag fattat det rätt så är det även tänkt att grilla lite korv där uppe. Nehe dags att packa skötväskan så allt kommer med.


so much to do so little time

2010-04-12, kl 01:10:25

Söndag 11/4 Kalas för Jonnys syster
Lördag 17/4 Barnkalas
Söndag 18/4 släktkalas
Lördag 24/4 Mammas kalas
Söndag 25/4 Jadies dop

one down four to go




Fresh

2010-04-12, kl 01:03:24

Så jävla fresh NOT! har fått en finne mellan brösten


Home sweet home

2010-04-11, kl 20:58:46

Nu är vi hemma igen efter kalaset. Tog lite bilder med, blev inte så många men några blev det iaf.
Faster Åsa, gamlamormor Ella, Gamlafarmor Maj-lis med Jadie, Faster Anna & Farmor Yvonne

Gamlafarmor maj-lis med Jadie & faster Anna

Gamlafarmor Maj-lis & Jadie

Arabelle i sin nya Jacka

Jadie fick en söt liten dress Av gamla-farmor & farfar i födelse present

Och en liten kanin från gamlafarmors syster

Arabelle fick två fina pekböcker från farmors jobbarkompis med


its oh so quiet

2010-04-11, kl 13:30:43

Ovanligt tyst och lungt här, Jadie sover för en gångs skull Arabelle sover middag och Jonny får jag inte upp ur sängen. Har varit inne flera gånger och sagt till honom sen klockan tolv men han går aldrig upp och verkar somna om istället. Jaha det är väl bara att njuta av tystnaden och ta tag i städningen här hemma.


Kalas

2010-04-11, kl 11:15:58

Jaha då ska man på födelsedagskalas idag då, är mindre peppad inför detta kan jag ju tala om. Fan det är så mycket nu alla ska fylla år och massa skit, allt skulle bli lite lättare om Jadie bara kunde sluta skrika då hade man ju orkat alla jäkla kalas utan att va som en zombie hela dagarna. Jag skojjar inte när jag säger att det är skit mycket saker som händer nu.
Idag Kalas för Jonnys syster
Lördag 17/4 Barnkalas
Söndag 18/4 släktkalas
Lördag 24/4 Mammas kalas
Söndag 25/4 Jadies dop
Utöver det här så är det ju dom vanliga bvc besöken med bla. vaccination för Arabelle nästa gång, har fortfarande inte firat Michelle fast hon fyllt år. Och om en vecka blir vårt internet upsagt för vi ska byta men jag kan ge mig fan på att det nya kommer krångla satan i minst två veckor. Sen ska vi klämma in ett dop samtal mitt i smeten med, undrar förresten när det blir det är ju inte lång tid kvar nu. Nej usch i maj ska ja inte göra någonting, då är det min tur att vila. Skö förresten försöka komma ihåg kameran till kalaset sen med.
Här kommer en bild på stora sötnosen när hon nästan ställde sig helt själv


Mormor & Morfar

2010-04-11, kl 01:28:42

Lilla Jadie med morfar Tommy

Mormor Cinna var här i morse och bjöd på fika, självklart fick Arabelle smaka på hennes vanilj



kvällens program

2010-04-10, kl 21:03:16

Blåst!


Sömntuta

2010-04-10, kl 19:46:59

Skrev ju förresten igår kväll att Jadie sov för en gångs skull, och den lilla sömntutan sov hela sex timmar inatt innan hon vaknade igen. Snacka om världens lyckligaste förädrar idag, pluttan som aldrig sover mer än två timmar annars sov alltså nästan hela natten. Underbart skönt hoppas bara på att det inte var en engångs grejj, får se hur det blir i natt men det är ju inte helt fel om snurpan äntligen får lite ro på nätterna och slipper vara vaken för magen spökar hela tiden. Lika skönt för mig och Jonny med att slippa gå upp så fort man har somnat.


Gårdagens köp

2010-04-10, kl 18:34:19

Den här jackan köpte vi till Arabelle igår, hon kommer va tuffast i stan nu.

Fick hem den här haklappen till Jadie med


Lång dag

2010-04-09, kl 22:57:30

Det känns som det har varit en lång dag idag för vi har hunnit med rätt mycket, åkte till a6 och köpte födelsedagspresenter till Jonnys syster. Fick med en till present till Arabelle med (kommer bild i morgon orkar inte lägga upp nu) och letade present till Michelle, tyvär kunde jag inte hitta någon som jag kände passade henne så det får bli en dag på stan snart igen. Efter det åkte vi hem till pappa där det bjöds på hem bakad pizza och lite kaffe efter maten. Kollade på så ska det låta och skrattade åt tommy körbergs diarre glasögon som vi kallade dom. Efter det gick vi förbi Tony och Maria, stannade bara utanför en stund och sa hej så vi slapp stå vid busshållplatsen aldeles för länge. Nu är vi hemma och hör och häpna båda barnen sover (peppar peppar ta i trä). Jadie hon bara skriker och skriker och skriker lite till, antingen har hon kolik eller komjölksallergi nått fel är det iaf för så här ont i magen och så här mycket skrik och gaser ska det inte va. Jag lutar lite mer åt komjölksallergi för idag såg jag att hon är helt prickig på magen och halsen med och om jag inte minns fel så har jag nog läst någonstans att man kan få utslag av det med. Ska inte va på bvc förrens den 19:e igen men då ska jag fasen kräva att dom får kolla upp vad det är för det får inte fortsätta så här stackarn har ju så himla ont. Hoppas dom kommer fram till vad det är då. Nehe nu ska jag och älskling slänga på en film och hoppas på att Jadie fortsätter sova det är fan inte varje dag hon somnar (läs aldrig).


Gratisbio

2010-04-09, kl 12:23:10

Tänkte bara tipsa er om att bli medlemmar på gratisbio, det är superenkelt att samla poäng sen kan du byta dom mot biobiljetter. Om ni tycker det här är något för er så kan ni bli medlemmar här.


Dålig mamma?

2010-04-09, kl 10:13:43




Vad tycker ni mina läsare, är jag en dålig mamma för att jag har med bilder på mina barn i bloggen? Jag är väldigt stolt över mina barn och tar mer än gärna kort på dom och på allt dom gör och visar upp. Inte för att dom är några accessoarer, utan för att jag älskar dom och tycker att det vore väldigt egoistiskt av mig att inte visa er världens sötaste barn ;)
Sen brukar man väl faktiskt bada naken när man är så liten, okej på badhuset har man en badblöja men i vilket fall så är man ju inte påklädd. Jag är 20 år och jag badar också naken i mitt eget badkar tycker det vore konstigt att bada med badkläder på hemma. Någonting säger mig att mina barn inte kommer hata mig för den här bloggen när dom blir större, det är söta barnkort och inget annat. Det vore en helt annan sak om jag la upp bilder på dom utan kläder och man såg hela härligheten men det gör man ju inte. Tycker inlägget ovan var väldigt löjligt, men det kanske bara är jag som tycker det.


Jp

2010-04-08, kl 13:39:36

Idag var vi med i jp, Jonny ska springa iväg och köpa tidningen nu så vi får se hur vi ser ut. Mormor sa att det blev bra så jag hoppas det blev det.


Bumbo

2010-04-08, kl 02:46:42

Nu har vi gått hem våran Bumbostol vi beställde till Jadie

Bild lånad från google


Sleeping beauty

2010-04-07, kl 21:48:25

Min lilla sötnos sover på dom mest underliga sätt när hon är riktigt trött

Idag när vi handlade efter öppna förskolan somnade hon såhär


Och i kväll när jag skulle väcka henne efter en lite för lång eftermiddgaslur hittade jag henne sovandes såhär


Kvällens program

2010-04-07, kl 21:44:13

Greys♥


Öppna förskolan

2010-04-07, kl 20:29:44

Idag ringde Michelle och frågade om jag och Arabelle ville följa med till öppna förskolan och jag tackade snabbt ja, det var verkligen jätte skönt att komma ut lite och slippa lyssna på skriket här hemma. Det var väl inte direkt lungt på öppna förskolan heller men det är iaf inte samma skrik hela tiden.

Träffade på en lite lustig människa där nere idag med, för det första så pratade hon i telefon hela tiden och sket fullständigt i sitt barn. För det andra så var hennes barn helt fucked up, ursäkta ordvalet men hon var det men det är väl troligtvis mammans fel, hon började slå alla andra barn hela tiden jätte hårt och man verkigen såg vilket barn det var hon siktade in sig på. Först tog mamman bara bort henne utan att säga något vilket vi tyckte var lite lustigt eftersom hennes dotter troligtvis inte lär sig att det är fel om hon inte säger till. Sen när det var sångstund sa hon till i stället men det sket ju ungen fullständigt i och bara fortsatte slå men mamman brydde sig inte så då fick alla andra ta bort (ursäkta mig) ungjäveln istället. Det verkade nästan som denna mamman bara gick till öppna förskolan för att få barnvakt och kunna prata i telefon men jag tycker att prata i mobil och ignorera sitt barn kunde hon lika gärna gjort hemma. Inte pratade mamman med någon av oss andra heller utan hon bara satt i mobilen hela hela tiden. Sen helt plötsligt står ett av barnen lutad mot glasdörren vilket mamman ser men istället för att knacka in till oss så vi kan flytta barnet så öppnar hon dörren lite i taget tills barnet nästan ramlar omkull. Väldigt lustig människa måste jag säga och inte för att vara sån men jag hoppas hon inte kommer dit mer när hon inte kan säga till sitt barn som för övrigt nästan mosade Arabelle när hon la sig på henne och tryckte händerna i ansiktet på henne jätte hårt, Usch!

Bortsett från denna människa och hennes barn var det jätte trevligt på öppna förskolan.

Nu har jag tvättat för självklart hade jag tagit fel på tvätttiden så det var ju inte min tur igår som jag trodde, Jonny och Jadie ligger utslagna på soffan efter en hel dags skrik, och jag måste bara säga fy fan va skönt det är. Älskar min lilla plutt men det är väldigt tröttsamt och påfrestande att ha henne skrikandes dygnet runt så när hon väl sover är det som att va en stund i himlen. Nästa gång måste dom göra något på bvc, antingen får dom fastställa att hon har kolik och ge hennes medicin för det eller så får dom kolla om hon har komjölksallergi eller nått för ibland bara skriker ju barn för det med. Hoppas både för Jadies och våran skull att detta tar slut snart, vi behöver sova och det kan inte va lätt för stackars pluttan att ha ont i magen hela tiden. Usch stackrs mammas lilla skrutta.

Jonny och Jadie helt utslagna



Filmfantaster javisst

2010-04-07, kl 00:39:16

Märks det att jag och Jonny älskar att mysa framför en bra film eller?

För tre veckor sen fick vi hem:
Twilight
The uninvited
The dark is rising/Eragon
(dubbelfilm)
Max Payne/Hitman (dubbelfilm)
Lucky number slevin
Death sentence
The happening
The pick of destiny
Rec
The mist

Sen när vi hade kollat på dom så var det dags att köpa nya så förra veckan fick vi hem:
Fuhrerns elite
Coraline
Fight club
Saving private Ryan
Queen of the damned
John Tucker must die
New moon
Guldkompassen
The hangover

Sen hade vi ju sett klart dom med så idag fick vi hem:
Boondock Saints 2
Another cinderella story
Righteous kill
Knocked up/Liar Liar
(dubbelfilm)
Four brothers
The prestige
urban legend/urban legends final cut
(dubbelfilm)
Family guy blue harvest/Family guy something something something darkside (dubbelfilm)

Så nu har vi lite filmer att kolla på igen, ikväll har vi kollat på Boondock saints 2 All saints day. Riktigt bra faktiskt men jag tycker ettan va snäppet bättre. Så som filmen slutade så förväntar jag mig en trea nu och håller på att längta ihjäl mig efter den.


Dagens köp

2010-04-06, kl 21:23:24

En liten klänning till Jadie som hon ska ha på Arabelles kalas

Två klänningar till Arabelle som hon ska ha på kalasen, hon får två eftersom lilla damen säkert kommer slabba ner sig med tårta och inte kommer kunna ha samma klänning på bägge kalasen

Jag verkligen älskade mina linnen jag köpte sist jag var på stan så jag köpte två till i lite mer somriga färger


Hemma igen

2010-04-06, kl 15:12:02

Nu är vi hemma från stan igen, korten är tagna och nu ska jag tvätta sen blir det till att pilla ihop lite inbjudningar till Jadies dop. Blev lite köpt i stan med men jag hinner inte slänga upp bilderna nu om jag ska tvätta med men dom kommer sen.


In till stan idag

2010-04-06, kl 09:54:47

Snart ska vi åka in till stan och ta kort så vi äntligen kan få va med i tidningen, Ska även ta ett kort på Arabelle så hon får va med när hon fyller år. Sen måste jag köpa lite saker så jag kan göra inbjudningskorten till Jadies dop och självklart får jag inte glömma bort att köpa en födelsedagspresent till underbara Michelle som fyllde år i förrgår. Nehe nu måste jag göra mig iordning och väcka Jonny så vi hinner med allt.

Jonny tog lite kort igår

Jag var mindre villig till att vara med


Svar på kommentar

2010-04-06, kl 00:20:00

dom burkarna med blått lock, dom är väl barnmatsburkar från början? går de bra att frysa in i dom tycker du ? hade faktiskt också tänkt den iden men visste inte om det gick ? =) ps. bäste bloggen du har

Svar: Tack :), Ja det är nestle som säljer dom burkarna. Jag tycker det funkar jätte bra, och smidigt att dosera upp maten i eftersom burken är så stor som en portion är :) Vissa av burkarna har hängt med hur länge som helst nu och dom funkar fortfarande lika bra.


Jadie

2010-04-05, kl 22:20:31

Lilla pluttan sover




Husmor sara

2010-04-05, kl 19:20:48

Har varit riktigt huslig och lagat mat och frusit in till Arabelle, mig och Jonny. Gjorde även lite smakportioner morot till Jadie, inte för att det är dags att börja med än men nu finns det hemma.
Jadies smakportioner

Arabelles mat

Min och Jonnys mat


Helgnöje

2010-04-05, kl 00:44:52

Lördag kväll: Jag och Jonny sitter och tjaffsar om vems tur det är att köpa kondomer och kommer fram till att det är Jonnys. Jonny funderar lite men tycker det är pinsamt att bara köpa kondomer och inget annat och undrar om vi behöver nått mer. Jag tänker lite och säger: a jag åt upp den sista gurkan innan så köp det med. Vi blir knäpptysta båda två i 20 sekunder sen börjar vi as garva.

Undrar vad dom i affären här hade trott om Jonny kommit up och köpt gurka och kondomer, aja alla har vi väl våra speciella helgnöjen haha.


Utvilad...eeh nej!

2010-04-04, kl 14:00:37


Vid nio tiden i morse fick jag äntligen blunda en stund för då körde jag upp Jonny, Han väckte mig vid tolv igen och jag höll på att bli galen. Jag har sagt att jag absolut inte vill sova längre än till tolv när jag har haft natten, men det gäller ju fan inte om jag inte lagt mig förrens nio på morgonen. Aja det visst ju inte Jonny han trodde jag ville upp så jag kan sova inatt och det är ju en rätt smart ide. Men jag måste säga att jag är lite smått irriterad på Jonny för enligt mig är det lite hans fel att jag aldrig kom i säng. För när Jadie väl somnade så vaknade ju Arabelle, jag väntade då en liten stund för att se om hon somnade om vilket hon självklart inte gjorde, när jag gick in i hennes rum för att ge henne tutten så fattade jag varför hon vaknade nästan tre timmar tidigare än vanligt och vägrade somna om. Pappa Jonny hade glömt släcka taklampan när han nattade henne igår kväll. Det var ju bara att släcka lampan och se glad ut, Arabelle somnade om ganska fort igen men då hade ju redan Jadie hunnit vakna igen så då var det bara att börja vagga, sjunga, gå osv. Jag fick Jadie att somna ännu en gång och gick och la mig, men innan jag somnade hörde jag Arabelle vakna igen och Jadie ligga coh gny men då bestämde jag mig för att det var Jonnys tur. Nu sitter jag här med världens huvudvärk men har piggnat till rätt bra, ska ta en alvedon nu så ska jag säkert klara denna dagen med haha.


I can sleep when im dead

2010-04-04, kl 06:51:22

Men jag skulle behöva få sova lite nu med, har precis fått lilla godis att somna men nu har stora godis vaknat istället. *Suck* klockan är kvart i sju och jag har inte sovit en blund, Jonny har sovit skit dåligt inatt med så jag vågar inte väcka honom riktigt än (min lille man har morgon humör så det räcker och blir över ändå). Men snart så han får sova en timme eller två till sen måste jag lägga mig en stund. Hoppas hoppas hoppas att Arabelle somnar om igen.








Hann inte ens skriva klart så vaknade jadie igen, gud vilken rolig dag det kommer bli.


Påskägg

2010-04-04, kl 01:10:19

Arabelle & Jadie fick varsitt påskägg







Pigg som en lärka

2010-04-03, kl 15:12:56

Idag mår jag toppen bra igen, skönt att det är över nu. Saknar mina små älsklingar men dom kommer snart hem, dom har sovit hos sin farmor inatt för egentligen var det tänkt att jag och Jonny skulle gått på bio igår men det sket ju sig. Uppdaterar mer senare, det händer inte så mycket här hemma när stora sessan är borta och inte hittar på massa bus haha.


Mår bättre nu

2010-04-03, kl 01:27:44

Efter att ha knaprat alvedon och sovit mesta delen av dagen så känns det mycket bättre nu, febern håller sig nere med alvedon och jag har fått behålla maten jag åt för någon timme sen. Skönt att det går åt rätt håll nu jag bara hoppas att ingen annan i familjen hinner bli smittade innan det går över.


Kräk & skit maraton

2010-04-02, kl 12:45:56

Fuuuck, jag var inte paranoid. Har haft värsta kräk och skit maratonet hela natten, jag är helt slut i kroppen skakig och jävlig. Fryser som fan och svettas om vartannat. Usch jag kommer inte våga äta något idag för jag får fortfarande inte behålla mitt vatten. Ne nu ska jag krypa ner under en filt i soffan för nu fryser jag igen, tänker  ligga där hela dagen.


Mammas bus

2010-04-01, kl 22:25:48

Arabelle vände upp och ner på hela vardagsrummet idag när hon gick lös på sin leksakslåda.



För övrigt så mår jag illa som en gnu och det känns som jag måste gå och kräkas när som. Tror jag har feber med fast jag fryser som fasen, jag skyller allt detta på Michelle eftersom dom är magsjuka nu. För antingen så har hon smittat mig eller så har hon gjort mig så paranoid så jag känner mig sjuk fast jag inte är det.


kvällens program

2010-04-01, kl 22:15:10

Vampire diaries
&
Criminal minds


Jonny

2010-04-01, kl 15:21:05

Ord kan inte beskriva hur mycket jag ♥älskar♥ dig.

2år förlovade idag


Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<