Öppna förskolan

2010-04-07, kl 20:29:44 | Kommentarer: 0 | Direktlänk | Min familj

Idag ringde Michelle och frågade om jag och Arabelle ville följa med till öppna förskolan och jag tackade snabbt ja, det var verkligen jätte skönt att komma ut lite och slippa lyssna på skriket här hemma. Det var väl inte direkt lungt på öppna förskolan heller men det är iaf inte samma skrik hela tiden.

Träffade på en lite lustig människa där nere idag med, för det första så pratade hon i telefon hela tiden och sket fullständigt i sitt barn. För det andra så var hennes barn helt fucked up, ursäkta ordvalet men hon var det men det är väl troligtvis mammans fel, hon började slå alla andra barn hela tiden jätte hårt och man verkigen såg vilket barn det var hon siktade in sig på. Först tog mamman bara bort henne utan att säga något vilket vi tyckte var lite lustigt eftersom hennes dotter troligtvis inte lär sig att det är fel om hon inte säger till. Sen när det var sångstund sa hon till i stället men det sket ju ungen fullständigt i och bara fortsatte slå men mamman brydde sig inte så då fick alla andra ta bort (ursäkta mig) ungjäveln istället. Det verkade nästan som denna mamman bara gick till öppna förskolan för att få barnvakt och kunna prata i telefon men jag tycker att prata i mobil och ignorera sitt barn kunde hon lika gärna gjort hemma. Inte pratade mamman med någon av oss andra heller utan hon bara satt i mobilen hela hela tiden. Sen helt plötsligt står ett av barnen lutad mot glasdörren vilket mamman ser men istället för att knacka in till oss så vi kan flytta barnet så öppnar hon dörren lite i taget tills barnet nästan ramlar omkull. Väldigt lustig människa måste jag säga och inte för att vara sån men jag hoppas hon inte kommer dit mer när hon inte kan säga till sitt barn som för övrigt nästan mosade Arabelle när hon la sig på henne och tryckte händerna i ansiktet på henne jätte hårt, Usch!

Bortsett från denna människa och hennes barn var det jätte trevligt på öppna förskolan.

Nu har jag tvättat för självklart hade jag tagit fel på tvätttiden så det var ju inte min tur igår som jag trodde, Jonny och Jadie ligger utslagna på soffan efter en hel dags skrik, och jag måste bara säga fy fan va skönt det är. Älskar min lilla plutt men det är väldigt tröttsamt och påfrestande att ha henne skrikandes dygnet runt så när hon väl sover är det som att va en stund i himlen. Nästa gång måste dom göra något på bvc, antingen får dom fastställa att hon har kolik och ge hennes medicin för det eller så får dom kolla om hon har komjölksallergi eller nått för ibland bara skriker ju barn för det med. Hoppas både för Jadies och våran skull att detta tar slut snart, vi behöver sova och det kan inte va lätt för stackars pluttan att ha ont i magen hela tiden. Usch stackrs mammas lilla skrutta.

Jonny och Jadie helt utslagna



Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<