Bvc

2010-04-19, kl 14:23:12 | Kommentarer: 0 | Direktlänk | Arabelle & Jadie 2010

Idag var det dags för bvc igen och båda töserna växer bra, Arabelle följer sin egen kurva som vanligt och väger nu 12,265g och är 74,2 cm. Jadie väger nu 4945g och är 55,4 cm lång. Idag fick vi två salvor utskriva till Arabelles utslag så dom försvinner någon gång sen var det dags för vaccination med. Stackars lilla pluttan, som tur var hade vi laddat upp med majskrokar eftersom det löser alla världens bekymmer. Två majskrokar efter första sprutan men efter andra krävdes det tre stycken för att hon skulle bli glad och leka igen. Lustigt det där att det slutar göra ont så fort man får något gott.


Marie sa att antingen har Jadie kolik eller komjölksallergi men vi ska fortsätta med den nya ersättningen nu men har det inte blivit en stor märkbar skillnad på henne på fredag så ska vi köpa mjölkfri. Om varken mjölkfri eller den vi har nu hjälper så är det kolik fast det finns inte så mycket att göra åt det då men hjälper det mjölkfria ska vi ringa henne så vi får ersättningen utskriven på recept.

Nehe dags att gå ut i solen en stund nu, synd att man inte har en engångsgrill eller nått hade ju varit perfekt grill väder idag.


Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<