Frågestunden avslutad

2010-04-25, kl 00:18:09 | Kommentarer: 0 | Direktlänk | Frågor och svar

Nu är frågestunden avslutad. Riktigt dåligt med frågor denna gången men så kan det va, självklart svarar jag på era frågor ni ställer annars med men ibland är det lite kul med en frågestund. Här kommer iaf svaren.


Såg att du nämnde Ryhov? Bor du i Jönköping?
Svar: Japp jag bor i jönköping


Hur mkt vägde du innan de både graviditeterna och hur mycket väger du idag?
Svar: Inskrivningsvikten med Arabelle var 88kg och idag väger jag 100kg, det går sakta men säkert neråt. Innan jag träffade Jonny vägde jag 65kg men sen blev det massa mys varje kväll så då gick jag upp mycket, så det är ju en bit kvar till målvikten på 65kg igen.


Hur tro du ditt liv ser ut som 5 år?
Svar: Jag tror mitt liv kommer se ut ungefär som det gör nu fast med större barn, en ny liten knott och jobb.


Om du skulle bli gravid nu igen snart skulle du behållt de då?
Svar: Japp absolut, är inte på något sätt emot abort men jag skulle aldrig kunna göra det, jag och Jonny har pratat om detta och han känner som jag. Nu blir det inga fler barn just nu för min kropp skulle inte klara av det och vi vill ha tid till våra prinsessor nu.


när kommer nästa??
Svar: Som det ser ut just nu så tycker vi det är lagom med en till när Jadie är tre år, så ganska snart ändå men det återstår att se hur vi tänker i framtiden.



Hur gammal var du när du fick din första? hur länge har du och din kille varit tillsammans?
Svar: Jag var nitton när Arabelle föddes och jag och Jonny har varit tillsammans 3år den 12:e Maj



Du skriver att du gick ut på rökpauser när försäljaren var där...
Rökte du under hela graviditeten eller började du efter?
Svar: Tyvärr så rökte jag under hela graviditeten, Eftersom jag inte klarade att sluta helt så gjorde jag mitt bästa.  Jag var åtminstone så ”duktig” så jag drog ner på rökningen till mindre än hälften så mycket jag rökte innan och rökte dom svagaste ciggen jag kunde hitta.
 

 

Vad tycker du om bloggen http://klackarnaitaket.blogg.se som var på Blogawards i höstas?
Svar: Den verkar bra men ingen jag följer


Hur kom ni på namnen på era flickor ?
Svar: Arabelle fick vi från en film där det fanns en liten flicka som hette Arabella men vi tyckte det var finare med e på slutet och så fick det bli. Jadie fick vi från en bok vi läste och fastnade för det på en gång, vi ville ha lite ovanliga namn så när vi såg dom namnen visste vi bara att dom var rätt.


 

Vem tycker du tar de sörsta ansvaret för flickorna av dig och din kille om du skulle va ärlig nu?
Svar: Om jag ska va ärlig så delar vi på det lika mycket, tex. Så tar den ena av oss natten med Jadie och den andre tar morgonen med båda barnen så vi ska få sova båda två. Om Jonny matar Jadie så matar jag Arabelle och tvärtom. Men under graviditeten med Jadie måste jag ändå säga att Jonny tog det största ansvaret eftersom jag var sjukskriven och inte kunde/fick lyfta så gjorde han allt. Det var han som gick upp på morgonen det var han som klädde på och nattade och allt annat hushålls arbete med. Det enda jag gjorde/klarade att göra var att mata Arabelle och laga mat till oss. Jag är väldigt lycklig som har en så förstående och underbar pojkvän som jag har för det är inte alla som hade gjort allt det.


när tycker ni nästa bebis blir lagom att skaffa =)??
Svar: Som jag skrev ovan så är det väl dags att dra igång bebis verkstaden om två år igen, fram till dess får vi bara öva så det blir rätt när det väl är dags :P

Nehe nu är det dags för mig att hoppa i säng så jag orkar med dopet i morgon med, Natti natti på er.


Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<