Just nu känner jag mig ganska trött på allt...

2012-03-31, kl 22:36:14

Ska hoppa in i duschen och se om det får mig att tänka på annat, eller sluta tänka kanske. Har en dålig kväll får man väl säga för dagen i övrigt har väl varit helt okej, nej duschen nu och sen får det bli åter till datorn igen...


Nej mamma jag är inte trött!

2012-03-31, kl 20:52:00

3 sekunder senare


Vad Harley tänker om allt, alltid!

2012-03-31, kl 16:45:00


Jonny jämför våra barn med en hydra

2012-03-31, kl 13:40:35

Har ni hört om hydran i den grekiska mytologin? Hugg av ett huvud och två växer ut, med andra ord är den en fight du inte kan vinna! Samma gäller för städning med trollungarna hemma, plocka undan en leksak och två dras fram. Jag kan inte annat än hålla med, vi kan inte vinna så nu åker trollungarna till sin farmor över dagen så vi får städa och handla...


Hej mitt vinterland...

2012-03-31, kl 12:39:33

Igår kväll var vi ute i bara munktröjor och lekte i trädgården och idag måste man ha munktröja på sig för att bara vara inomhus, usch jag som alltid hatat snö med. Det räcker nu! Jag vill ha sommar, härliga färger och en snygg bränna. Lycka till med den nu liksom, inte blir det något målat idag heller. Vi som var inne på slutspurten nu men ja det är som det är, flickorna får snällt vänt några extra dagar på sin tv-bänk. Det var okej när det var regnet som stoppade det hela men när det är snö, nej då har det gått för långt...


GI-metoden

2012-03-31, kl 00:23:35

Som ni vet kämpar jag med min vikt just nu, det är många kilon som ska bort och jag vill göra det utan att banta. Olika bantningsmetoder håller inte i längden, inte för mig i alla fall. Jag går ner några kilon sen får jag ett bakslag och går upp allt jag gått ner och gärna några kilon till, men GI-metoden är ingen bantningsmetod det är mer av en livsstil.

Jag provade GI-metoden en gång och det fungerade för mig, det är även den metod jag har hållt mig till längst utan att falla tillbaka i gamla vanor. Förtillfället kör jag ingen metod eller bantningskur alls, bara sunt förnuft och det fungerar bra. Jag vill inte sätta något namn på det jag använder för att få ett sundare liv eftersom jag inte kör efter något speciellt men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte använder min kokbok mycket.


Grattis på födelsedagen

2012-03-30, kl 23:02:00

Idag är en sån dag då jag verkligen förstår hur lyckligt lottad jag är, fina lilla vincent skulle ha blivit två år idag. Jag träffade honom aldrig men hans mamma är en nära vän till mig, Vincent finns i våra hjärtan och här hemma har vi tänt ljus för honom idag, finaste ängeln och starkaste kämpen!

 100330-100415Say hello to my little friend(s)

2012-03-30, kl 21:46:58

I morse fanns inte bara en liten tand utan två!


Det tar en evig tid att komma hem från dagis

2012-03-30, kl 19:24:12

och det är för att på vägen hem finns världens bästa björnar, dom duger gott till att både sitta och klättra på. Jag tror det tar minst fem minuter att komma förbi björnarna, stannar vi en stund så dom får klättra tar det nog banne mig en kvart innan vi äntligen kommer därifrån  när jag sagt till att vi ska hem.


Färgglad liten groda och jag ska knata upp och hämta trollungarna

2012-03-30, kl 15:43:40


Ja det här var ju värdelöst

2012-03-30, kl 13:58:04

Ångrar verligen att jag bokade in min enda lediga dag denna veckan till att gå på föreläsningen, den var visserligen inte obligatorisk men min lärare pushade mycket för den och sa att det var jätte bra för oss att gå på den. Totalt värdelöst, det handlade inte alls om det hon hade sagt. Personalen på sjukhuset verkade helt oförberedda när vi kom, receptionen fick ringa till dom för ingen kom och hämtade oss på utsatt tid och vi fick sitta i deras personalrum istället för i konferance rummet för det var upptaget.

Där satt vi besvikna allihop eftersom det inte var det här vi bokade in oss på, jag missade en dag jag hade kunnat studera hemma på och vissa har flyttat på prov för det här. Nej besviken är nog bara förnamnet, nu blir det fram med böckerna igen och försöka skriva ner det jag kom fram till igår. Måste in med lite uppgifter nu så jag slipper ha både uppgifter och praktik samtidigt.


Nej det är väl lika bra att hoppa i säng

2012-03-29, kl 23:27:51

I morgon väntar ännu en dag på sjukhuset, känns som jag är där varje dag nästan fast praktiken inte ens börjat än. Men på måndag då smäller det, har suttit och försökt pussla med barnvakt första veckan till Harley eftersom våra tider krockar lite och det verkar som allt löst sig nu. Förhoppningsvis får vi inte allt för många tider som krockar resterade veckor, det vore ju hemskt skönt att slippa ringa runt till alla på min "barnvaktslista".

Sängen var det ja, tar väl lika lång tid som vanligt att somna antar jag men jag måste ju upp i morgon så det får bli så här. Usch jag kommer nog aldrig vänja mig vid dag tider, det känns inte som det nu i alla fall.


Vet ni vad jag har glömt bort?

2012-03-29, kl 21:38:39

Jag har glömt att berätta att den här trollungen fick sin första tand för en vecka sen, stora killen nu!


Sara tävlar

2012-03-29, kl 20:36:27


Jag tävlar om en wigglekart från minimango hos Drömmen om 11 barn


Lilla kycklingen

2012-03-29, kl 18:21:12

Bella har pysslat på dagis och gjort en kyckling, hon är så duktig min trollunge och älskar verkligen att pyssla. Lite hjälp har hon nog fått men hon är allvarligt talat skit bra på att sitta med småpill, bättre än mamma sin i alla fall.


Snart dags för avfärd

2012-03-29, kl 12:46:04

Utvecklingssamtalet gick bra och det är en superduktig liten flicka jag har, hon kan så mycket alla redan! Snart ska jag ge mig iväg till praktiken för en liten rundtur men innan dess ska jag se om jag får ner någon av uppgifterna på papperet, jag har varit duktig idag och sökt massa information men givetvis inte skrivit ner något så det kommer ta sin lilla tid det här.


Utvecklingssamtal & besök på praktiken

2012-03-29, kl 09:02:00

Idag kommer dagen börja med utvecklingssamtal för fröken Bella och sen blir det hem och sätta sig med skolböckerna en stund, ingen obligatorisk skoldag idag men det blir besök på praktiken senare för att få se avdelningen, omklädningsrum, få skåp osv.

Är lite nyfiken på om min handledare är där, hade varit riktigt kul att träffa henne. Men nu måste jag rusa så jag inte kommer försent till dagis.


Varför ska allt hända så olägligt?!?

2012-03-28, kl 22:16:30

Idag ringde en chef (säger inte vilken än) och frågade om jag var intresserad av ett vikariat, mitt svar? Självklart! MEN jag har praktik i skolan från v 14-18. Tackar jag nej så försvinner jag från LAS listan och tackar jag ja blir jag inte färdig med utbildningen, fattar ni vilken sits jag sitter i nu! Båda alternativen känns ungefär lika med döden just nu.

Söt chef som hon var så skulle hon ringa runt lite, egentligen var det med start nu på vicket helst igår lät det som men om jag verkligen visar vad jag går för på praktiken så kanske jag kan få den godkänd efter halva. Vi skulle höras nästa vecka för går det inte lösa så med praktiken skulle hon se om någon annan kunde ta vicket som fanns med på listan så jag slipper tacka nej och försvinna, chefen lät hur bra som helst och jag har hört så mycket bra om stället så jag vill ju så gärna säga ja.Då är man trött

2012-03-28, kl 17:43:43

Flickorna ville titta på Dora i sitt rum och när jag gick in för att ordna med det så somnade jag i Bellas lilla växa säng, där inne har jag legat en stund nu som en liten boll med en unge klättrandes på mig. Jag vaknade först när Jonny kom in  och frågade om jag var trött haha, skönt att klockan inte ringer förrens åtta i morgon bitti. Det blir två timmars mer sömn då, nu ska jag laga lite kvällsmat till flickorna och sen middag till mig och Jonny.

Hittade Förresten den här söta bilden på flickorna, där håller dom varandra i handen påväg till dagis och tar han om sina "bebisar", små söta skruttungar!


Då var rasten över

2012-03-28, kl 14:08:47

Har lagat lite mat och ätit så jag får väl se det som att min lunch är över, man måste ju äta och ta lite raster även om man pluggar hemma. Vissa dagar erkänner jag att det är svårt att koncentrera sig på skolarbetet efter en "rast" när man bara är hemma men idag gick det bra att sätta sig med böckerna när jag kom hem, nu är som sagt lunchen över så det är lika bra att sätta igång med detsamma. Flickorna ska hämtas om två timmar så jag har en och en halvtimme som jag måste hinna göra så mycket som möjligt på, vill helst få in så många uppgifter som möjligt innan praktiken börjar så man slipper dubbelt arbete.


Jag hade mycket hellre stått kvar i duschen

2012-03-28, kl 08:09:42

eller ännu bättre legat kvar i sängen men det går icke, nu är det dags att rusa till bussen och sen ska vi prata handledning och inför APU. A girl gotta do what a girl gotta do...


Natti natti

2012-03-28, kl 00:38:01

Lika bra att hoppa i säng redan eftersom det är skoldag i morgon igen, bara denna veckan ut som det är skola nu sen blir det praktik istället. Det kommer bli skit bra, även om det inte var förstahandsvalet så kommer det bli så himla roligt. Älskar sjukhuset (när jag inte själv är patient), så mycket roliga undersökningar och annat skoj som man får lära sig och göra. Nej sängen var det ju klockan ringer tidigt i morgon igen, sov så gott.


Hälsotallrik

2012-03-27, kl 21:47:37

När jag var hos Annika i helgen passade hon på att ta med mig för att köpa en Hälsotallrik, otroligt gott (jag slängde med lite svarta oliver på min med) och jag fick se hur Slejman (från biggest loser) ser ut nu. Wow är det enda ordet jag kan komma på, jag är seriöst mållös. Men det är värt att säga det igen, wow!


Vet ni vad det bästa med eLvi Love är?

2012-03-27, kl 17:39:47

Dom långa muddarna gör att byxorna kan användas länge och i olika storlekar! Jag älskar dom verkligen, ni missar väl inte att ni just nu kan tävla om en mössa från eLvi Love?


Man kan bli tokig för mindre!

2012-03-27, kl 16:59:11

Jag är aptrött eftersom jag la mig alldeles för sent igår (eller ska jag kanske säga idag?) och gick upp vid kvart i sju i morse, Jonny ringde när jag var på sjukhuset och sa att Bella pillat med tv-dosan till sovrummet och att han inte hittade batteriet och inte heller fick in "luckan" batteriet ska ligga i. När jag nu hämtat barnen som började kivas om nappar på vägen hem tänkte jag att lite film kunde ju vara bra så det blir lungt, nu vet jag varför han inte hittade batteriet innan för Bella hade tryckt in det i dosan utan luckan!

Fick efter lite pill och några svordommar ut batteriet och satte in det på rätt sätt, tror ni dosan fungerar då? Nej för troligtvis har Bella tryckt sönder den med batteriet eller Jonny när han försökte få in luckan, Bella blir hysterisk för hon inte får titta på Rupert björn eftersom jag varken kan sätta på rätt kanal för dvd eller sätta på ljudet och inte blev det bättre när jag sa att det inte blir något fika nu. Hur fasen ska jag kunna somna utan min tv? Jag får flytta ut på soffan helt enkelt, jag kan inte somna utan att det är exakt rätt volym på och den går ju inte ändra nu.

Fick förresten vända när jag var halvvägs till dagis innan för det började regna och tv-bänken står ute, inte kan jag lyfta in den själv heller utan jag fick skjuta in den så långt det bara gick och nu tackar jag gudarna för att det bara duggade. Nu ska mamman gå ut på baksidan en stund, räkna till tio och ta några djupa andetag...


Då var det bara att gräva ner sig i böckerna igen

2012-03-27, kl 13:24:13

Allra helst vill jag måla en omgång till på bänken men det lär inte gå idag, måste plugga först och Jonny är inte hemma så han kan ta flickorna sen. Vågar faktiskt inte måla när jag är själv med alla barnen för då blir det små färgglada handavtryck i hela lägenheten sen, det får bli ett lager sent ikväll om jag hinner det då annars får det vänta helt enkelt.

I morgon är det skoldag IGEN!, hela jäkla veckan är uppbokad i skolan och jag är helt slut i kroppen. Undrar hur det ska gå med praktiken, jag är inte alls van vid att gå upp tidigt och ge mig iväg på direkten. Jag har i alla fall tills på måndag på mig att vänja kroppen på det men det vet i fasen hur det ska gå, jag lyckas aldrig komma i säng i tid och sen tar det en bra stund innan jag somnar ändå.


Lika jobbigt varje gång

2012-03-27, kl 07:17:39

Dags att traska iväg till bussen nu, information på sjukhuset inför praktiken. Samma information jag var på i gymnasiet men jag fick inte tag på min lärare igår så jag vågar inte hoppa över den. Usch jag gäspar så tårarna rinner, jag kommer aldrig lära mig gå upp på morgonen. Jag förstår inte hur det kan vara lika jobbigt varje gång, funderar på att kleta på lite mascara men det är det väl inte värt om jag fortsätter gäspa så här.


Tävling: eLvi Love

2012-03-26, kl 22:43:00

Nu kan ni tävla om en härlig lila molnmössa från eLvi Love, Harley äger två par eLvi Love byxor och jag är jätte nöjd med dom. Det finns bilder här och här, mössan ni tävlar om är i stl 4år och uppåt (passar även vuxen) och passar perfekt nu när det är för varmt för vintermössa men för kallt för att gå helt utan nått på knoppen.

"Jag tävlar om en mössa från eLvi Love hos Sara, mamma till tre små troll. Tävla här du med!"

För att vara med
ska du gilla eLvi Love på facebook, lämna sedan en kommentar här med ditt facebook namn och en motivering till varför just du ska vinna.

Vill du ha lite större vinstchans så kan du låna text och bild ovan och tipsa om tävlingen på din egen blogg, lämna då direktläken till tipset i en kommentar här.

Lycka till tävlingen avslutas den 10 April klockan 23:59
Lägg gärna till mig på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar och erbjudanden, men framförallt för att inte missa om just du vinner!

bloglovin


Usch jag mår riktigt illa!

2012-03-26, kl 21:41:00

Sitter och kollar på "på bar gärning" och jag är helt mållös, är människor så okänsliga?!? Jag har själv gripit in när folk både mått dåligt eller som när en tant på bussen började skälla på en kille med ett handikapp för att han inte flyttade sig för hennes rullator, killen åkte buss själv och hade synliga fel på benen som gjorde att han knappt kunde gå och omöjligt ställa sig upp när bussen var i rullning. Den lilla damen fick sig en ordentlig utskällning kan jag tala om!

Efter pausen ska det handla om kvarglömda väskor med insulin i mm. och ja visst fasen kan det klia i fingrarna när man hittar en väska men jag har lämnat in väskor både på bussar och ikea när jag hittat dom där, jag har även ringt till "mamma" eller liknande när jag hittat mobiler för att dom ska hitta hem igen. Men nej medel svensson verkar inte bry sig om vare sig fysiskt eller psykisk kränking eller annat, usch jag mår riktigt illa!


Det börjar hända grejer nu

2012-03-26, kl 16:45:37

Alla delar är grundmålade och vi har börjat med den blå färgen, nu ska vi se om vi kan slänga på lite rosa med. Det här kommer bli så jäkla bra! Sängen har vi inte börjat med än men vi tänkte att det är lika bra att ta en sak i taget för vi har inte plats för alla delar som ska torka ändå, nu ska vi bara måla det sista på bänken och beställa nya knoppar för dom gamla var inte mycket att hurra för och några var sönder. Nej nu är det bäst att sätta igång igen om vi ska bli klara snart.


Sista bildbomben från bröllopet

2012-03-26, kl 11:03:00

Här kommer bilder från den underbara middagen och bröllopsfesten får man väl kalla det, självklart kom jag på att jag skulle ta kort när jag redan börjat nalla räkor och krabba men man ser ändå hur gott det ser ut (och var). Efter middagen gick vi till Murphys och tog några öl, det var trevligt speciellt med lite live musik. Då kunde jag inte riktigt hålla mig, en av pappas favorit låtar är Laugh and a half och det råkar vara en av mina favoriter med.

Så jag frågade om "bandet" inte kunde spela den för min pappa, han trodde jag var på toa och när jag kommer tillbaka hör man plötsigt "Den här är för Tommy som har gift sig idag" och alla på puben börjar applådera. Pappa och Marlene gick fram och tittade när dom spelade och sångaren höll ögonkontakt med pappa större delen av låten och avslutade med att peka ut pappa i publiken så det nygifta paret fick ytterligaren en applåd.


Skoldag

2012-03-26, kl 08:02:00

Idag är det skoldag igen, märks knappt att det är distans man läser på längre. Det har varit många skoldagar på sista tiden och denna veckan är alla dagar bokade, nu är det ju inte hela dagar men i alla fall. Ni kan ju passa på att tävla lite medans jag är bort, ni kan vina en valfri doppresent från DarlingExpress här.


Tävling: DarlingExpress

2012-03-25, kl 23:38:00

Äntligen är det dags för en tävling igen och vinsten den här gången är en valfri produkt ur kategorin doppresenter hos DarlingExpress, själv är jag lite småkär i de mjuka fotoalbumen och ska skaffa ett till Harley. Då kan han sitta och pula med det själv utan att jag behöver tänka på att sidorna går sönder, kanon bra tycker jag.

"Jag tävlar om en valfri doppresent från DarlingExpress hos Sara, mamma till tre små troll! Tävla här du med"

För att vara med
vill jag att du skriver en motivering till varför just du ska vinna och gärna vem som ska få din vinst.

För extra stor vinstchans kan du låna text och bild ovan och tipsa om tävlingen på din blogg, lämna då direktlänken till tipset i din kommentar.

Du kan även gilla DarlinExpress på facebook och då vill jag att du skriver i kommentaren att du gjort det och även vad du heter på facebook.

Lycka till nu!
Tävlingen avslutas den 9 April klockan 23:59
Lägg gärna till mig på bloglovin för att inte missa fler spännande tävlingar och erbjudanden, men också för att inte missa om just du vinner!

bloglovin


Är ni sugna på en tävling?

2012-03-25, kl 22:07:37

Ni behöver inte vänta länge! Kan ni gissa vem sponsorn är?


Det var inte så roligt att städa

2012-03-25, kl 18:17:14

Så jag plockade lite sen kände jag att det var dags att göra något roligt eftersom det ändå är helg, det blev lite mer slipat och målat på tv-bänken och nu börjar man verkligen se resultat. Det är så himla roligt att pilla lite själv och faktiskt får göra något man tycker om, ibland måste man få strunta i städ och andra tråkigheter och spendera en stund med sig själv.

Jag tänkte avsluta dagen med en liten spa stund när barnen lagt sig, fixa naglarna, ta ett bad, ansiktsmask och hårinpackning. Det behövs efter en dag ute med pensel och sandpapper.


Nya byxor

2012-03-25, kl 14:21:30

Lilla grodan i sina nya byxor från eLvi Love, så otroligt söta! Tycker ni ska spana in facebooksidan för just nu pågår en tävling som avslutas ikväll klockan 21:00, då har du chans att vinna ett eget eLvi Love plagg.


Full rulle

2012-03-25, kl 12:42:25

Idag är det storstädning som gäller, om barnen tillåter mig vill säga. Jonny jobbar och barnen brukar vara både över och under dammsugaren när den är igång, att lägga i leksakerna i leksakslådan är totalförbjudet när dom är vakna så jag gissar på att dom inte gillar städning. För göra ett försök i alla fall och sen fortsätta med tv-bänken, vågar inte måla den när barnen är vakna i alla fall inte med den rosa och blåa färgen.

Grundfärgen får dom gärna hjälpa till med men mamman är lite perfektionist när det kommer till färgen bänken ska ha i slutändan, sen ska även sängen slipas och det kan jag göra när dom är vakna. Ja som sagt det är full rulle som gäller här hemma idag och Jonny kommer inte hem förrens efter läggdags ikväll, efter flickornas läggdags vil säga.


det verkar som jag kommer ha ett barn mindre från och med nu

2012-03-24, kl 17:51:10

Det verkar som jag kommer ha ett barn mindre från och med nu, Jonny är på väg hit för att hämta oss. Det blir smidigare än att åka hem i morgon sent på kvällen, men när jag sa det förklarade Bella att hon inte alls skulle åka hem. Hon ska nämligen stanna här med Annika, lite semester är väl alltid skönt det tycker även mamman men att hon flyttar hit det går jag inte med på!


Har gjort massa fynd idag

2012-03-24, kl 15:51:50

Hittade en hel påse med kläder till alla trollungarna, det är lustigt att det kan gå åt så mycket pengar på loppis. Men bilder får ni se när jag kommer hem igen, känns så himla onödigt att packa upp allt nu när det ändå bara ska packas ner direkt igen.

Barnen leker jätte bra ihop och allt går prima bortsett från att jag är lite öm i kroppen, låg helt still hela natten och höll om bella för hon kunde inte sova annars och jag är van vid att röra mig varannan minut på natten annars. Att jag upptäckte att luften gått ur madrassen när jag skulle lägga mig gjorde inte saken bättre heller, men hade jag ställt mig och pumpat upp den mitt i natten hade barnen aldrig somnat om igen. Det var lite hårt men va fasen ibland får man offra sig och Bella sov gott hela natten, det är det som räknas.


Loppis!

2012-03-24, kl 09:07:36
Jag och Annika har bestämt oss för att åka på Loppis och lämna kidsen hemma med Conny, alla utom dom två minsta i alla fall. Vi blir nästan barnlösa och Conny blir själv med inte mindre än 5 barn, nu vet vi ju att Conny fixar det galant eftersom han är van vid det annars hade vi aldrig åkt utan barnen. Men det ska faktiskt bli lite spännande och se hur det går, speciellt eftersom mina stora hönor ska stanna kvar här.

Hemma hos fina Annika

2012-03-23, kl 23:57:40

Barnen sover efter lite krångel och jag och Annika, ja va gör vi? Jo vi sitter vid varsin dator, snackar skit och bloggar så klart! Får väl se om kidsen behagar sova ordentligt inatt för det var inte lätt att få dom i säng men jag ska krypa ner brevid dom sen och bara mysa, får lägga upp en bättre strategi inför nattningen imorgon eftersom vi stannar två nätter här. Wohoo! Nej nu ska jag prata lite mer med Annika, sov så gott ni andra.


Fredagsmys

2012-03-23, kl 19:32:03

Jag och flickorna sprang upp till kiosken för att köpa fredagsmys innan, Bella bus fick syn på en sak hon bara var tvungen att ha då. Titta mamma Hello Kitty dricka! Ja varför inte det var som hallonsoda och en liten burk att dela på både mig och flickorna känns helt okej en fredagkväll, nu ska vi packa in oss i bilen och åka till Annika.


Underbara dag

2012-03-23, kl 17:15:39

Den här dagen blir bara bättre och bättre! Fint väder, projekt tv-bänk är påbörjat, fått lite skolarbete gjort, haft besök av en vän jag inte umgåtts med på åtta år, åtta år! Fick träffa hennes lilla bebis med, så otroligt söt liten tjej men hon ville mycket hellre ligga i mammas famn än i min haha. Vi fick även hämta ut bilen idag, både lagad och nytvättad och eftersom vi nu inte är billösa längre kan jag och barnen åka till Annika.

Vi hade planer på det men det sket sig eftersom bilen var på lagning, behöver jag säga att jag blev överlycklig när dom ringde innan och sa att vi kunde hämta den idag. En helg med min fina Annika och hennes små skruttar, det ska bli riktigt kul och flickorna har frågat efter hennes pojkar sen dom var här efter dopet. Det här kommer bli en underbar helg!


Nu tar jag helg och jobbar med kroppen istället för med huvudet

2012-03-23, kl 15:25:27

I helgen tänker jag inte öppna böckerna en enda gång, istället har operation tv-bänk börjat. Det kommer bli så bra det här, köpte lite färg med så ska flickorna få hjälpa till att grundmåla den först sen.

Så här ser färgen ut


Vardags lyx

2012-03-23, kl 10:07:05

Min stackars mage fixar inte riktigt kaffe i mängder längre och eftersom det blev hela fyra stora koppar under bara provet igår vågade jag inte chansa, det fick bli lyx till frukost istället!


Rensar lite här hemma

2012-03-22, kl 23:19:50

Rensade skåpen i köket, garderoben och lite annat smått och gott innan och känner mig nöjd med resultatet, nu sitter jag och slänger upp massa saker till försäljning i loppisgrupper på facebook. Måste ju bli av med lite när jag samlar på mig massa nytt hela tiden, tanken var ju inte alls att skaffa bänken och sängen just nu utan lite längre fram i tiden men när jag gjorde sånna fynd kunde jag ju inte låta bli så nu blev det panik rens ännu en gång!

Ibland känns det som vi lever i en liten second hand butik haha, skärpning Sara! Lite slängt har det blivit och förhoppningsvis lite sålt med för den delen, lika bra att fortsätta medans jag fortfarande orkar.


Jadie

2012-03-22, kl 18:49:46

           gffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffjjjjlknhujzzzz

Översättning: God natt och sov gott!


Det ska synas att han är en trollunge!

2012-03-22, kl 18:26:00


Nej han brukar inte ha mössa inomhus men det var dags att gå ut och jag tog kortet efter att jag satt på mössan


Jag blir så besviken på mig själv ibland :(

2012-03-22, kl 15:49:49

Två timmars skrivande, kramp i fingrarna och åtta eller nio a4 sidor senare fick jag betyget godkänt. Det var inte alls det betyget jag ville ha, jag ville ha ett vg. Det är som mamma säger, jag sätter för höga krav på mig själv. Det är egentligen inte realistiskt att få topp betyg på allt när det är så mycket annat runt omkring, men jag har tur som har en snäll lärare. Eftersom vissa delar i provet var på vg nivå och lite till medans andra var knappt godkända på grund av provpaniken så kommer jag få ett vg på hela kursen bara jag är extra tydligt och lyfter fram frågorna som gick mindre bra i inlämningsuppgifterna istället.

Det är ju bara att sätta sig ned och anstränga sig riktigt ordentligt nu, egentligen ska jag inte ta det så hårt för ett godkänt betyg är bättre än inget alls men som sagt jag vill ha vg. Min uppgifter ska bli perfekta! Det får ta den tid det tar helt enkelt men jag nöjer mig inte med mindre än vg nu...


Snart daxs för prov

2012-03-22, kl 11:55:22

Nu är det inte ens timmar kvar längre och ja jag säger som Jadie, inte wooolit! Vi kan låtsas att provet är delat i fem olika kategorier och just nu sitter jag med huvudet fullt av en enda kategori och resten är som bortblåst, lite så känns det jag kan inte komma in och bara besvara en enda del bra och resten skiter sig då skiter sig ju betyget med.

Dumma jäkla provpanik! Jag har i alla fall blivit lovad en muntlig komplettering om det skulle behövas och det känns bra, muntligt prov går lustigt nog så mycket bättre, jag som inte ens tycker om att prata bland folk.


Nu över till det roliga

2012-03-21, kl 22:32:20

Det är väl kanske mer roligt för mig än för er men va fasen det är ju min blogg så det ska ju vara roligt för mig! Idag har vi fyndat ordentligt, bland annat har vi gått två gårdar upp och hämtat en gratis tv-bänk till flickornas rum och strax efter det gick vi två gårdar ner och hämtade en låg loftsäng för bara 200kr. Jag känner att vi måste spara lite yta så Bella får ligga överst och Jadie på en madrass på golvet under den, den är ungefär 90cm hög så hon får ju gott om plats ändå.

Tv-bänken var för att få in leksaksförvaringen i deras rum lite mer och slippa ha det i vardagsrummet, sen behövdes något bättre att ha deras tv på. Tanken var att fixa ett väggfäste men när man hittar en gratis tv-bänk som dessutom löser förvaringsproblemen då slår man till trots att man är bil lös och får ställa bänken på en barnvagn och köra hem den på haha.

Både sängen och bänken ska slipas och målas, Bella vill ha rosa och Jadie vill ha blått så jag tänkte eftersom mamman ändå har dille på den färgkombon så varför inte. Sängen har jag tyvärr ingen bild på då den står nerskruvad och jag inte han stjäla bilden innan den försvan men bänken kan ni få se, me love facebook köp och sälj grupper!


Nu greys

2012-03-21, kl 20:58:39

sen har jag massa roligt att berätta, men som sagt först Greys.


Nu tar jag lite luft

2012-03-21, kl 16:26:48

Flickorna kom precis hem från dagis så nu spenderar vi en stund ute i solen, om en stund ska vi även gå och hämta en ny tv-bänk till deras rum. Hoppas dom små trollungarna uppskattar den, mamman gör det i alla fall! Nej solen var det en stund innan  den försvinner...


Nu tar vi rast

2012-03-21, kl 13:26:04

Lite renskrivning har vi allt lyckats få till men nu tar vi rast och går en sväng till bvc för sexmånaders kontrollen, jag vill knappt veta hur stor min lilla skrutt har blivit. Han ska ju vara yttepytteliten länge nu men det går ju inte om han bara växer haha, nej nu är det bäst att vi gör oss iordning istället för att sitta här och svammla.


Börjar få lite panik nu

2012-03-21, kl 11:06:00

Idag skulle jag haft prov men jag kunde skjuta upp det tills i morgon för jag hittade ingen barnvakt till Harley, nu sitter vi här och försöker plugga men Harley är mer intresserad av att äta upp mina anteckningar och leka med böckerna. Vet inte riktigt hur det ska gå imorgon men jag måste få in tre uppgifter under dagen och få något att fastna tills i morgon. Om bara lilla Harley kunde förstå det med haha, i vanliga fall fungerar det jätte bra att plugga med Harley hemma men just när det kommer till prov behöver jag ha det knäpptyst. Jag kan ju försöka mig på inlämningsuppgifterna i alla fall sen får det kanske bli en uppesittarnatt och plugg i köket när Jonny kommer hem.


Tacka gudarna för vänner

2012-03-21, kl 01:42:33

Avslutade kvällen med tre timmar hos Sara och en timme och trettiosex minuters telefonsamtal med Annika när jag kom hem, det känns som att jag kommer kunna sova inatt nu. Det gör så himla mycket att bara kunna prata med någon när det känns jobbigt, så fyra och en halvtimmes kompis terapi hoppas jag kommer leda till en god natts sömn. Jag ska krypa ner nu och hoppas på att jag somnar fort och får sova ända tills klockan ringer om sex timmar, tack mina underbara för att ni orkar lyssna på mig och för att ni finns där när jag behöver er ♥


Nu blir det te och skitsnack

2012-03-20, kl 20:34:27

Nu ska jag hem till en god vän för lite te och skitsnack, det behöver man ibland haha.


Min lilla vän behöver nog en ifyllning

2012-03-20, kl 18:38:33

Det är dags att fylla i min lilla vän ser jag, får sätta Jonny på det någon dag. Och nej den är inte sne det är bara jag som är lite skev och inte kan stå ordentligt haha


Har ni saknat mig?

2012-03-20, kl 14:31:36

Jag har spenderat förmiddagen med ett härligt gallstensanfall och därför inte orkat blogga förrens nu, men bättre sent än aldrig eller vad säger man? Jag har fått papper från kirurgen om att de fått min remiss men att de inte har en tid till mig just nu, men enligt vårdgarantin bla bla bla...

Nittio dagar med det här är rätt illa ska jag tala om, att det inte ens är säkert att jag får en operation gör det inte bättre och om jag nu får den så blir det väntetid på den med. Den där köksskeden är inte långt bort nu...

Jag vill kunna äta normalt igen nu, hittar lite olika bud på vad man får och inte får äta men det är faktiskt inte alltid jag lyckas koppla ihop anfallet med någon speciell mat och det gär det ännu svårare. Men ja som sagt många av dom här sakerna "behöver" jag och det finns säkert mer som jag glömt bort nu.

*Fett
*Starkt - vi kryddar allt extremt mycket
*Salt - där ingår även en viss saltning
*Äpplen - perfekt mellanmål för både mig och flickorna
*Päron -perfekt mellanmål för både mig och flickorna
*Paprika - finns det något bättre än paprika i en sallad?
*Äggvita - där rök min frukost med...
*Kolsyra - Ska mitt kolsyrade vatten försvinna på vardagarna nu då?

Vissa saker kan jag äta ibland medans nästa gång går det käpprätt åt helvete och ibland får jag som sagt anfall utan att kunna koppla det till något, anfallet från morgonen beror på stark mat igår kväll det vet jag men vi äter ju alltid stark mat och det är svårt att sluta krydda mycket och allt det bara sådär.


Vad tycker ni om min nya design?

2012-03-19, kl 23:16:00

Cim fixade en härligt vårig design till mig och jag trivs jätte bra med den, men på något sätt känner jag mig nästan lite otrogen haha. Louise har gjort alla mina tidigare designer men den här gången ville jag testa något nytt och jag är precis lika nöjd denna gången som jag varit med dom förra, Både Cim och Louise prickar alltid så rätt.

Kommer ni ihåg alla mina gamla designer?


Idag har jag och flickorna gjort viktiga grejer

2012-03-19, kl 20:29:08

Vi har nämligen pusslat, det är viktigt fick jag veta av den stora trollungen idag därav min frånvaro här inne. Oh ja säger hon att det är viktigt så är det väl det, både hon och Jadie pusslade jätte duktigt med sitt bamsepussel och de fick faktiskt de fleta pusselbitarna på rätt plats helt själva. Nu är det familjen annorlunda för hela slanten och mys med lilla grodan i soffan, återkommer lite senare ikväll.


Lilla hjärtat

2012-03-19, kl 14:33:47

Jag tycker föreläsningarna vi har i skolan är riktigt bra, men jag är inget stort fan av att masa mig upp på morgonen för att gå på dom. Det är okej så länge jag är i skolan men när jag kommer hem igen är det som att gå rätt in i en vägg av trötthet, men jag måste säga att det är riktigt svårt att inte känna energi strömma genom hela kroppen när man möts av det här när man kommer innanför dörren.


Lilla älskade hjärtat hela sex månader idag och så glad att han inte vet vart han ska ta vägen när han får syn på sin slitna mamma, det är kärlek!


Bra Sara!

2012-03-19, kl 08:22:19

Smidigt att missa bussen till skolan, nu kommer jag komma efter att föreläsningen börjat och får smyga in med svansen mellan benen. Aja bäst att gå ut till nästa buss redan, missar jag två tar jag nog livet av mig. Okej det var lite väl drastiskt men jag hatar att komma in i klassrummet när lektionen redan börjat även om det bara är fem minuter sen, nu springer jag iväg så hörs vi sen.


Presentation!

2012-03-19, kl 06:29:00

Välkommen hit hoppas du ska trivas!

Sara heter jag 23 år mamma till tre små troll & lilla loppan i magen
, just nu är jag sjukskriven pga en djup depression men ska börja jobba så smått igen på sjukhuset och ett äldreboende. Nu är jag undersköterska men drömmen är att läsa vidare till barnmorska en dag, men först behöver jag läsa in 6 kurser för ett slutbetyg så nu håller jag tummar och tår för att jag kommer in snarast. I bloggen får ni läsa om min vardag med barnen och jobbet. Ni kan följa min viktresa (även om vikten står still nu under graviditeten) och jag visar titt som tätt upp bilder på mina små projekt jag gillar att pyssla med, ibland bjuder jag även på roliga tävlingar och rabatter.


Arabelle (090413) aka Bella
Är en sprallig treåring (snart fyra) som älskar allt vad rosa och prinsessor heter, den unga damen är bestämd och det kan vara en riktig kamp att få på henne kläder på morgonen om hon haft på sig sitt prinsess nattlinne. Jag ska villigt erkänna att mamman börjar bli lite trött på allt rosa men så länge trollungen är glad så varför inte, glada barn = glad mamma!

Jadie (100221) aka ångvälten
Är även hon en sprallig liten tjej på 2 år snart 3, ånvälten kallas hon för eftersom hon mejar ner allt som står i hennes väg och redan som ettåring brottade hon ner treåringarna på dagis utan problem. Den här lilla damen ratar däremot prinsessor och leker allra helst med bilar, både små och stora. Allt med hjul går att åka på verkar vara hennes motto och man hittar henne allt som oftast på sin bobbycar, ja antingen den eller sittandes framför flervåningsgaraget samtidigt som hon gör brum ljud med munnen.

Harley (110919) aka lill grodan
Är en glad liten kille på 15 månder som bara ler hela dagarna. Ja förutom när han trycker på alla knappar och rycker i alla sladdar han kan hitta, snart kommer nog även min lilla klump börja gå. När vi talar om vad lill killen heter får vi alltid samma fråga "som motorcykeln?", japp precis så är det Harley Davidsson är nämligen morfars favorit motorcykel och han gav oss det som namn förslag strax innan Jadie föddes. Det stannade hos oss och efter ett tag fick vi en liten Harley, så nu kan jag precis som morfarn skryta med att jag minsan har en Harley haha.

I familjen ingår även barnens pappa och min man Jonny, vi gifte oss i somras och jag har fortfarande inte lärt mig att jag numera heter Danielsson. Jonny är min klippa här i livet och även om han inte syns sådär jätte mycket i bloggen så finns han alltid där.

För att visa ditt stöd får du gärna följa mig på bloglovin.

bloglovin


Roligt att man gör reklam för något man inte står för!

2012-03-19, kl 01:13:26

Älskar att "kända" bloggare modifierar kommentarer så man helt plötsligt gör reklam för något man inte står för! Inlägget handlade om en detoxmask och man fick se en före och efter bild, jag kommenterade något i stil med "fattar inte att folk tror på sånt här, för efterbilderna är ju aldrig stylade till max eller så..."

Min kommentar på denne löjlige "kända" bloggarens sida är numera

Men visst får man så dåligt med kommentarer att man måste förfalska dom så kan jag väl bjuda på den, i min blogg är det i alla fall äkta kommentarer!


Känner mig trött

2012-03-18, kl 22:32:27

Skulle verkligen kunna lägga mig nu och det är ju faktiskt skoldag i morgon, men för det finns ett men...
Det är prov på onsdag och ska jag ha någon chans att klara det är det nog lika bra att sitta uppe ett tag till, inte det roligaste jag gjort i mitt liv men hellre lite sömnbrist än ett omprov...


Efter vigseln

2012-03-18, kl 19:52:00

Här kommer ännu en bildbomb! Efter vigseln åkte vi hem till pappa och Marlene en stund så de fick öppna sina presenter och jag fick äntligen min efter längtade champangefrukost som jag missade på studenten, jag ser det så i alla fall eftersom jag missade frukosten och det första som intogs under dagen var just champange och snittar haha. Lite tårta skulle ätas och sen pratade vi lite om allt mellan himmel och jord och väntade på att det skulle bli dags att åka till restaurangen.


Snart är det natta dags

2012-03-18, kl 18:28:21

Lilla grodan är nybadad och nu ska jag se om jag lyckas lura i flickorna i badet med, sen blir det natta dags för dom.


Bildbomb från vigseln

2012-03-18, kl 15:34:05

Det var jätte trevligt igår men det blev så mycket bilder så jag får dela upp det i flera inlägg, här kommer i alla fall bilderna från vigseln. Och nej Annika jag däckade inte på en trottoarkant, men tack för omtanken och för att du håller mina läsare underrättade om vad som händer haha.


Vad gör Sara egentligen?

2012-03-17, kl 22:39:57


Ja, inte sitter hon här iallafall...!


Vi får hoppas att hon kommer hem med sinnena i behåll, eller hur?


Men vem skriver om inte Sara är här?
Jo, det är ju hennes högt älskade Annika, hihi ♥ Puss på dig också Sara! ;)

Bloggminglet 2012

2012-03-17, kl 19:26:00

Jag har bokat bloggminglet 2012 och det ska bli så kul, min roomie blir ingen annan än älskade Annika. Lite mamma semester sådär som man behöver ibland och det ska bli så kul, speciellt eftersom det betyder lite mer "egen tid" med Annika för det händer ju inte allt för ofta även om vi pratar på fb osv dagligen.


Funderar på om jag ska boka in en håruppsättning och sminkning med när jag ändå lyxar till det lite, kan ju vara kul att se hur man kan se ut i något annat än det man alltid gör. Sen kanske jag får lite inspiration inför bröllopet med och det tackar jag inte nej till, jo men så får det nog bli lite extra lyx helt enkelt.

Ses vi där?


Jag älskar min nya tröja

2012-03-17, kl 18:13:00

Jag älskar min nya tröja som pappa stulit ärligt på sitt jobb, jo det var faktiskt ärligt för pappas chef är min gudfar och han sa att det var okej haha. Älskar färgen, den lilla kinesgubben och att den är så oerhört gosig. Jag är som en vandrande neon-reklam-pelare haha.


Billiga solskyddskläder!

2012-03-17, kl 17:33:03Som småbarnsförälder vet jag mer än väl att ungarna behöver lite extra solskydd nu när solen börjar titta fram. Försommaren är väl värst, och solskyddskläder känns som ett givet och bra val.


Sunmate har en mängd olika och snygga solskyddskläder för ungarna, och det bästa av allt är ju att dom nu har en shysst rabatt i webshoppen. 25 % rabatt på ALLT!


TJUGOFEM PROCENT!

Bröllopspresenten

2012-03-17, kl 15:21:00

Det fick bli bubbel att skåla med, glas till detta, champange och jordgubbs/chili praliner, lite mer choklad ett fint kort och en dubbeltriss då har dom i alla fall chans till att bli miljonärer haha.


Dagen kunde ju börjat bättre

2012-03-17, kl 12:04:11

Det är aldrig en bra dag att ha gallstenskänningar men just idag är en riktigt värdelös dag för dom, men det verkar ha lugnat sig med ipren och alvedon. Förhoppningsvis håller det sig lungt nu så jag slipper förstöra bröllopsdagen för Pappa och Marlene, nu är det dags att fixa det sista innan vi åker hoppas ni får en underbar dag!


Tacos och bröllopspresent

2012-03-16, kl 23:52:09

Den obligatoriska tacosen är uppäten och bröllopspresent till pappa och blivande frun är fixad, imorgon är det alltså dags för min lilla pappa att gifta sig! Ska bli mysigt att gå på bröllopet och det blir faktiskt den första borgliga vigseln jag går på, hoppas presenten uppskattas. Tänker inte visa er nu vad dom får eftersom det förstör överraskningen men bild kommer det lovar jag, det blir en heldag i morgon verkligen och sen blir det övernattning hos goda vänner för svärmor har lovat oss sovmorgon. Lyx på hög nivå med både middag, barnvakt och sovmorgon.

Nu ska jag umgås med sällskapet här hemma innan dom tröttnar på mig.


Ja helt dum är hon ju inte ungen

2012-03-16, kl 16:41:00Ögoninflammation?

2012-03-16, kl 13:52:38

Igår på dagis sa pedagogen att de hade fått torka Jadies öga väldigt mycket under dagen, pest och pina ögoninflammation tänkte jag då! Men nej inget mer under hela dagen igår och inget idag, fram tills för en timme sen då började det rinna. Så ja trollungen har nog fasen åkt på en ögoninflammation igen, förhoppningsvis är den lindrig och jag tror att den är det eftersom det inte kommit något på nästan ett dygn nu.

Så här glad kan man i alla fall vara med ett rinnande öga!


Jag tar en ledig dag

2012-03-16, kl 11:13:02

Både jag och flickorna behövde en ledig dag så dom fick stanna hemma idag, eller behövde kanske är att ta i men mamman ville träffa sina barn lite mer idag. Det blir väldigt mycket dagistid nu när jag pluggar heltid istället för bara några procent, det måste ju vara så om jag ska hinna med. Förra veckan var det visserligen vab så då var dom hemma mycket men denna veckan har varit en vecka med långa dagar på dagis för flickorna eftersom jag måste komma ikapp igen.

Så ja idag tar vi en ledig dag och jag får försöka plugga om flickorna behagar sova middag lite senare, vi får se vi får se men det blir fullt ös här idag i alla fall.


Mums fillibabba!

2012-03-16, kl 00:02:31

Stek kyckling och krydda efter smak, lägg dom på en smördegsbit tillsammans med lite brie ost och gör sen ett knyte av degen.

In i ugnen på 200-225 grader i 15-20 min (tills de fått lite färg), smaskigt värre!


Kvällsmys med mitt hjärta

2012-03-15, kl 21:30:48

Vi ska äta ungsbakad smördeg med kycklingfile och brieost i, lite go sås och klyftpotatis till det och sallad mängder med sallad! Inte världsnyttigt men oh så gott, och jag tänker äta det med gott samvete med eftersom jag tog en plugg paus på 30 minuter och spenderade det på motionsbandet. Bild får ni senare nu ska det gluffsas!


Ja som sagt det finns ingen tid att slappa

2012-03-15, kl 18:50:18

Barnen hoppade precis i säng och det är dags att ta fram skolböckerna igen, vill inte ha massa uppgifter liggandes när det är dags för praktiken inte fler än nödvändigt i alla fall. Måste komma ikapp igen, jag som brukar ligga steget före annars. Känns inte alls bra det här men blev klar med fyra uppgifter idag som bara ska mailas in nu, har två kvar att renskriva och en hel bunt att göra över huvud taget.

Tycker faktiskt jag förtjänar lite popcorn när jag sliter så, får poppa lite innan jag sätter igång igen. Hur spenderar ni kvällen?


Utmana mig

2012-03-15, kl 15:32:00

Eftersom motivationen titt som tätt tryter så tänkte jag att vi kan börja med en ny grej här, ni utmanar mig! Det ska vara realistiskt eftersom jag har kondition som en knubbsäl, men kommentera med det du vill att jag ska göra. Det kan vara springa tio sammanhängande minuter på löpbandet eller kanske intervallträning, 50 armhävningar (kräv inte att det ska vara sammanhängande då haha) eller vad ni nu kan komma på ja endast fantasin sätter gränser. Någon eller några dagar i veckan väljer jag ut en utmaning och gör den och skriver sedan hur det har gått här, ett super bra sätt att få tillbaka min motivation. Är ni riktigt snälla mot mig nu kanske jag till och med filmar när jag (vad jag bara kan anta) håller på att dö.


Ingen tid att slappa idag inte

2012-03-15, kl 10:47:05

Eftersom barnen var sjuka över en vecka så ligger jag ganska efter i skolan nu, det är bara att sätta sig med dom jäkla böckerna och inte lägga ner dom förrens det är klart. Ingen tid att slappa idag inte, sitter fortfarande med den där roliga renskrivningen som aldrig verkar bli klar heller. Tänker att det är lika bra att skriva rent och maila in hela kursen innan jag börjar med nästa grej men det tar ju sån evig tid, rätta fel, formulera det snyggt och allt annat sånt tjaffs.

Nej nu tog frukosten slut och rasten med den! Tack förresten för era söta kommentarer angående det förra inlägget, det har varit jobbigt eller är fortfarande kanske jag skulle säga men bara en liten härlig kommentar värmer så mycket!


Vad är det som hänt nu då?

2012-03-14, kl 23:51:00

Ja vad har inte hänt egentligen, det var mycket på bara några dagar kan jag tala om men jag är påväg tillbaka. Långsamt men ändå det går åt rätt håll, jag tar det här i korta drag bara för jag orkar inte gå in på det mer än vad jag kommer göra nu.

Det började med att jag fick tillbaka svaret på cellproverna, inte det svaret jag ville ha helt enkelt. Visst man ska inte dra några slutsatser förrens jag varit och tagit ett till prov men paniken kom där och så även tårarna, jag kan inte ha cancer (nej det står inte cancer på papperet men det står cellförändringar och nya prover ska tas och fantasin skenar iväg helt enkelt eftersom det här har varit min största skräck i många många år pga orsaker jag inte vill ta upp här)

Jag har sagt upp mig från mitt ena jobb, det känns skönt men anledningarna till att jag sa upp mig var mindre roliga och ekonomin spökar alltid i bakhuvudet. Nu har jag ju två jobb till men anledningen till att jag hade tre jobb från början var ju att vi måste gå runt! Det var säkert meningen att det skulle bli så här, eftersom jag nu fick ett jobb fem minuter hemifrån som verkar kanon. Men innan jag träffade den chefen var det svårt att njuta av ledigheten.

Jag fick även reda på att jag inte får validera min praktik, ännu en gång kommer ekonomin in i bilden. Fick reda på att praktikplatsen jag skulle få helt plötsligt inte finns med längre så jag får nöja mig med något jag inte vill ha, det går säkert bra men ska jag ha en praktik som är totalt meningslös eftersom jag redan varit där i sex veckor vill jag fan älska det jag gör eftersom jag troligtvis kommer behöva jobba samtidigt som jag har praktik och inte få träffa barnen något alls.

I samma veva stötte jag och Jonny på lite problem i vårt förhållande, det händer aldrig! Men jo nu när det redan är så mycket annat så självklart, jag stötte därför bort honom och sov i nästan två dygn, lipade mina korta vakna stunder och pratade inte alls med honom. Efter det skrev jag ett brev till honom och han ett tillbaka till mig, vi pratade och nu är vårt förhållande bättre än någonsin.

Alla dom här sakerna och andra små grejjer gjorde att jag bröt ihop, Jonny fick tvinga mig att gå upp för att äta för annars hade jag inte ens gjort det, under hela svackan trots att jag inte ens pratade med honom fanns han där mitt ljus, mitt hjärta, mitt allt. Han köpte hem blommor, skrev kärleksfulla små lappar och låg och höll om mig och sa underbara saker trots att jag bara stötte bort honom. Jonny är min klippa, jag har aldrig tvivlat på att jag älskar honom men nu vet jag verkligen att han är rätt person att älska. Tänk att jag snart får stå där i kyrkan och bli hans fru, ni förstår nog inte hur lyckligt lottad jag är.

Det här är i kort drag vad som hände under bara två dagar, två otroligt intensiva och jobbiga dagar. Men dom är över nu och jag kommer sakta tillbaka, tack för era gulliga kommentarer och för att de flesta av er stannade kvar under min svacka♥


Happy Happy

2012-03-14, kl 20:43:44

Igår kom vår snälla brevbärare med the twilight saga breaking dawn part 1 och idag me greys anatomy säsong sju, funderar på att ta ett par dagars greys maraton och sen lite twilight igen. Undrar om jag får ha barnen på nattdagis med då ett par dagar haha, nej fy men ett par kvällar ska jag nog kunna klämma in mina favoriter!


Ett måste när man har barn och jobbar inom vården är tålamod!

2012-03-14, kl 18:01:15

Jag har massvis men för att bli den allra bästa mamman och vårdaren ska jag nu öva upp tålamodet ytterligare...

Inte mindre än sexton mini pussel väntar på att jag ska försöka få ihop dom med mina knubbiga små fingrar, utan bild att gå efter kanske ska tilläggas! Herre jävlar vilket tålamod jag ska få nu.


Åh vad det kliar i fingrarna

2012-03-14, kl 15:41:00

Jag vill bygga en säng till flickorna, sätta upp fina moln som fondvägg, slå upp deras hyllor och bara boa runt där inne. Sy lite kuddar till lilla grodans rum, måla om. Ja jag vill göra allt! Hitta massa fint på Jollyroom nu och hade det inte varit för bröllopet och tidsbristen just nu så hade jag shoppat loss och satt igång redan nu, men jag har ett framtida projekt istället. För flickornas rum ska bli mysigt det med, sen får jag nog ta tag i mammans och pappans sovrum. Känns lite tråkigt där inne nu känner jag men det går nog hitta på något.

Jollyroom


Så var det en ny dag igen

2012-03-14, kl 11:33:28

Ryggen värker för tredje dagen i rad och min visdomstand jävlas med mig så jag är svullen på hela högersidan i munnen, skit jobbigt och jag känner mig lite ynklig. Som en man ungefär, Jonny han är ju förkyld och klagar hela dagarna men jag tycker att jag borde få klaga mest eftersom jag har min andra värk plus förkylningen. Det tycker inte han!

Får väl ge med mig helt enkelt och ta hand om min sjukling, men det får bli till kvällen. Nu ska jag nämligen spendera dagen med världens roligaste sak, renskrivning! *suckar-högt-och-länge* Tänk va smidigt om man bara kunde slänga till lärarna alla kladdpapper man sitter med istället haha.


Invägning

2012-03-13, kl 23:05:37

Hade ju helt glömt bort att det var dags för invägning, som ni märkt på inläggen i bloggen har jag inte legat på tipp topp nivå den sista tiden precis. Och det i sin tur resulterade i en viktuppgång, men ska man bara se till invägningen idag och den förra publicerade så är det ändå en viktnedgång så över lag är jag nöjd. Nu är motivationen tillbaka igen och jag börjar sakteligen må bättre själv så nästa månad blir det ett stort minus har jag bestämt!


Paket och åter paket

2012-03-13, kl 22:39:30

Sitter med nästan en hel flyttkarton full med paket som ska skickas iväg, lite saker som inte används längre. Tradera är bra skit när saker ändå bara tar plats och lite extra pengar inte sitter helt fel, men det är många paket och många adresser. Detta ska skickas iväg sen lägger jag upp nästa lass så jag lyckas hålla ordning på allt med, vore ju ganska illa att skicka det fel.

Påtal om tradera så gjorde jag själv ett fynd där från ingen mindre än fröken M, så frän T-shirt som jag vet att Jonny spanat in men nu fick lilla grodan en istället (hoppas han inte blir sur på mig nu den lille mannen haha)


Sitter med min morgon shake

2012-03-13, kl 10:46:37

Flickorna är på dagis, lilla grodan ligger och sover och jag dricker min morgon shake. Nu ska det renskrivas lite uppgifter och sen blir det en tripp till skolan, känns som det här blir en bra dag med borsett från att jag har nått så djävulskt ont i ryggen för andra dagen i rad nu. Det löser sig nog med tiden förhoppningsvis.

Dagis flickorna


Idag har jag träffat min nya chef

2012-03-12, kl 21:02:45

Var där i tio minuter sen hade jag jobb i sommar, känns kanonbra och det bästa är att jag ser jobbet från baksida. Lite lyx sådär och kunna gå hemifrån tio minuter innan passen börjar och slippa vänta länge på bussar på morgonen, det här blir bra!

Nu på kvällen har Sandra med familj varit här, Jonas och Jonny fixade bilen så nu har vi en fungerande fläkt igen och jag och Sandra stannade inne med barnen. Mästerfotografen Sandra plockade fram sin kamera med och tog lite kort på kidsen, inte för att dom ville det men va fasen ibland måste man få göra sånt dm inte vill haha. Bella fick tillslut fram ett leende på och Jadie fick vi lura med nappen, den enda som frivilligt skrattade var Harley haha.


Mamma-dotter-mys

2012-03-11, kl 13:57:32

Idag har jag och Bella målat naglarna, fixat håret och bara myst. Bella ville egentligen stjäla allt mitt smink men det är väl lite att ta i kanske, nagellack är okej men sen räcker det. Nu blir det soffmys en stund innan jag öppnar skolböckerna igen.


Nu blir det en sväng ut till mormor och morfar

2012-03-10, kl 14:00:25

Lilla morfar ska firas idag och det blir god mat och gott sällskap, ha det bra ni andra.


Skruttunge

2012-03-10, kl 11:47:33Tröstshopping fungerar faktiskt riktigt bra:)

2012-03-09, kl 23:27:46

Till lilla grodan


Till flickorna


Harleys rum

2012-03-09, kl 20:58:49

Jag berättade ju i måndags att jag beställt lite fint till Harleys rum och nu är det iordning fixat, blev riktigt fint och jag är som vanligt riktigt nöjd med Barnkällar'n. Jag beställde i måndags och fick hem det igår! Tycker ni ska kika in med för än finns det riktiga fynd kvar.

Harleys säng med hans nya snutte

Dom nya bokstöden

Nya memohängaren för teckningar eller kort och super fina förvaringsboxar


Nöjd

2012-03-08, kl 21:48:54

Precis tryckt ut testinbjudningar och jag är supernöjd, lite små justeringar bara och så ska självklart finare papper inhandlas...


Trollungarna myser

2012-03-08, kl 19:13:17

Trollungarna myser och tittar på film i den stora sängen, frågade om dom inte skulle lägga sig nu men nej då "vi ska sova i mammas säng!". Vi får väl se hur det bli med det men filmen kan de få se klart, Jadie är i alla fall feber fri igen och Bella får jag inte tempa, får se om hon behöver alvedon innan hon lägger sig. Dom har klarat sig hela dagen utan ia alla fall.


Bröllopsinbjudan och febriga ungar

2012-03-08, kl 17:16:49

Sitter och testar lite olika typsnitt och annat till bröllopsinbjudan men det är inte det lättaste när man är själv hemma med tre barn och två av dom har feber, verkar bli en hemma dag i morgon med *suckar högt och känner mig jätte stressad*. Börjar hamna riktigt efter i skolan nu känner jag för även om det går att plugga lite med barnen hemma så kommer jag inte ens i närheten av att få så mycket gjort som jag skulle behöva, det blir stressigt det här.

Nu ska jag knåpa några minuter till sen blir det saft och film med kidsen.


Jonny har plågat mig idag

2012-03-07, kl 23:28:31

Nu är det natta dags för det är skola i morgon igen, det gick bra idag men gallstenskänningarna släppte inte förrens det bara var en timme kvar av skoldagen. Skitjobbigt att sitta och vrida och vända sig nästan hela föreläsningen men det gick, i morgon slipper jag det förhoppningsvis.

Jonny har plågat mig lite idag och fyllt i min Hello kitty jag har på benet så han fick testa dom nya färgerna lite, blev kanonfint faktiskt. Men ja nu är det som sagt natta dags igen annars orkar jag aldrig upp i morgon igen.


Förbannade jäkla gallsten

2012-03-07, kl 08:09:14

Vaknade med gallstenskänningar idag och snart är det dags att åka till skolan, vill inte alls sitta där och ha ont. Tänk om jag får ett riktigt anfall med? Förbannade gallsten som alltid ställer till det för mig, bara att hålla tummarna för att det försvinner nu när jag går.


Känns som det är läggdags nu

2012-03-06, kl 21:47:53

Har varit uppe halva nätterna den senaste tiden men i morgon är det en dag i skolan som gäller, mormor bittan ska ha barnen eftersom Jonny jobbar så flickorna får stanna hemma med. Får bli lite tv-tittande i sängen innan jag somnar, eller förhoppningsvis somnar. Orkar inte va jätte trött i skolan i morgon, fy för tidiga mornar säger jag bara. Finns det ingen nattskola? haha


Idag serveras det kyckling i lergryta

2012-03-06, kl 16:06:06

Förstår inte varför vi inte äter det oftare det är ju så himla gott, visst tar det en stund men det sköter ju sig självt. Efter middagen blir det en tur på promenadbandet, hade sån otur med det. Det är ett ihopfällbart för det inte ska ta för stor plats men jag upptäckte när det skulle in under sängen att det är några centimeter för högt för att få in där. Får bli ett nytt rens i klädkammaren så det får plats där inne för ståendes mot väggen i sovrummet går inte och inte heller framme i vardagsrummet.


Lilla fröken feber får vara hemma idag med

2012-03-06, kl 10:32:05

Vet inte om hon har feber idag men hon känns inte varm och är lika pigg som vanligt, så att tempa henne känns som lite överkurs. En extra dag hemma blir det i alla fall trots att lilla damen tydligt visade sitt misstycke, jag har aldrig sett ett så hysteriskt barn som Jadie. Stackarn var helt förstörd för att Bella fick gå till dagis men inte hon, så är det ibland Visst hade jag kunnat ha båda hemma men ska jag få något skolarbete gjort så blir det bäst så här, då kan jag parkera Jadie framför tv:n och plugga stundvis och även när hon sover middag sen.

Nu blir det lite morgonkaffe och sen ska böckerna öppnas på nytt.


Har gjort många fynd idag

2012-03-05, kl 12:19:15

Barnkällar'n har nämligen 50% rabatt på hela sortimentet, även på rean! Jag har fyndat massa fint till Harleys rum som jag aldrig hade haft råd med annars, snöt åt mig både bokstöd, förvaringsboxar och annat smått och gott som kommer bli kanonfint där inne. In och fynda med er nu, butiken stänger nämligen den 5/4 och innan dess ska allt bort.

Harley är enda barnet vi inte köpt en snuttefilt till, han är även det enda barnet som inte kan sova utan en filt över ansiktet haha så jag fyndade en supersöt snuttefilt till honom med.


Det är inte helt fel med en pt hemma

2012-03-05, kl 12:04:16

Kör jag plankan skriker båda ungarna "igen! igen!" om jag inte orkar mer, samma gäller visst för motionsbandet. Varvade mellan att jogga och gå snabbt men så fort jag sänkte ner tempot och slutade jogga skrek Jadie "spring mamma!", jisses va vältränad jag kommer bli nu haha.


Febrig liten dam

2012-03-05, kl 10:03:48

Jadie var ovanligt gnällig i morse när vi gjorde oss iordning för dagis, och ja var hon inte lite varm med? Bäst att kolla temp för säkerhets skull tyckte vi, jo då nyss uppstigen trollunge har 38,8 i feber. Det får bli hemma dag med mys helt enkelt, förhoppningsvis sover hon en stund sen med så jag hinner sätta mig med böckerna. Måste verkligen skicka in lite uppgifter nu!

Medans Jadie är upptagen med den lilla sjöjungfrun ska jag ta mig ett race på motionsbandet, bara att hoppas på att trollungen inte finner denna lustiga mojäng allt för intressant haha.


Idag har jag skaffat mig en ny bästa vän

2012-03-04, kl 19:31:18

Och då menar jag inte personen i bakgrunden som försöker göra sig lustig...


Nu har lilla grodan äntligen flyttat in i sitt rum

2012-03-03, kl 19:45:08

Hans nya säng blev perfekt där inne och lilla grodan var helnöjd med både rum och säng, bilderna är väl inte dom bästa precis men hittade inte kameran så det flick bli mobilbilder.


Det är inte lätt när det är svårt

2012-03-02, kl 16:42:54

Bella har skällt på mig flera gånger idag, varför? Jo för jag "dansar" fel till Dora haha, skadad som man är så har jag börjat gunga/digga med till alla Dora låtarna utan att tänka på det och flertalet gånger har Bella läxat upp mig och visat hur man ska göra, förbaskade sötunge. Hoppas jag gör rätt i fortsättningen nu så jag slipper mer skäll.


Det här känns ju bra

2012-03-01, kl 12:26:55

På två dagar har jag fått fyra dåliga besked, det ena värre än det andra känns det som. Jag är totalt utmattad både fysiskt och psykiskt nu, att avsluta dagen igår med ett gallstensanfall gjorde ju inte saken bättre heller. Jag orkar ingenting just nu men jag måste sitta med böckerna dygnet runt och fortsätta med resten av vardagen, men jag är utmattad så jävla utmattad. Det har varit så mycket dom senaste dagarna som jag inte är riktigt redo att skriva ut här än, någon gång kommer jag göra det men inte nu.

Jag tänker koncentrera mig på Jonny och barnen, dom är mitt ljus nu, mitt allt. Men jag känner att kroppen stänger av sig nu efter allt som hänt, det blev för mycket helt enkelt. Inväntar läkarbesöken och koncentrerar mig på det som verkligen är viktigt just nu, familjen...


Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<