Presentation!

2012-03-19, kl 06:29:00 | Kommentarer: 0 | Direktlänk | Min familj

Välkommen hit hoppas du ska trivas!

Sara heter jag 23 år mamma till tre små troll & lilla loppan i magen
, just nu är jag sjukskriven pga en djup depression men ska börja jobba så smått igen på sjukhuset och ett äldreboende. Nu är jag undersköterska men drömmen är att läsa vidare till barnmorska en dag, men först behöver jag läsa in 6 kurser för ett slutbetyg så nu håller jag tummar och tår för att jag kommer in snarast. I bloggen får ni läsa om min vardag med barnen och jobbet. Ni kan följa min viktresa (även om vikten står still nu under graviditeten) och jag visar titt som tätt upp bilder på mina små projekt jag gillar att pyssla med, ibland bjuder jag även på roliga tävlingar och rabatter.


Arabelle (090413) aka Bella
Är en sprallig treåring (snart fyra) som älskar allt vad rosa och prinsessor heter, den unga damen är bestämd och det kan vara en riktig kamp att få på henne kläder på morgonen om hon haft på sig sitt prinsess nattlinne. Jag ska villigt erkänna att mamman börjar bli lite trött på allt rosa men så länge trollungen är glad så varför inte, glada barn = glad mamma!

Jadie (100221) aka ångvälten
Är även hon en sprallig liten tjej på 2 år snart 3, ånvälten kallas hon för eftersom hon mejar ner allt som står i hennes väg och redan som ettåring brottade hon ner treåringarna på dagis utan problem. Den här lilla damen ratar däremot prinsessor och leker allra helst med bilar, både små och stora. Allt med hjul går att åka på verkar vara hennes motto och man hittar henne allt som oftast på sin bobbycar, ja antingen den eller sittandes framför flervåningsgaraget samtidigt som hon gör brum ljud med munnen.

Harley (110919) aka lill grodan
Är en glad liten kille på 15 månder som bara ler hela dagarna. Ja förutom när han trycker på alla knappar och rycker i alla sladdar han kan hitta, snart kommer nog även min lilla klump börja gå. När vi talar om vad lill killen heter får vi alltid samma fråga "som motorcykeln?", japp precis så är det Harley Davidsson är nämligen morfars favorit motorcykel och han gav oss det som namn förslag strax innan Jadie föddes. Det stannade hos oss och efter ett tag fick vi en liten Harley, så nu kan jag precis som morfarn skryta med att jag minsan har en Harley haha.

I familjen ingår även barnens pappa och min man Jonny, vi gifte oss i somras och jag har fortfarande inte lärt mig att jag numera heter Danielsson. Jonny är min klippa här i livet och även om han inte syns sådär jätte mycket i bloggen så finns han alltid där.

För att visa ditt stöd får du gärna följa mig på bloglovin.

bloglovin

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<