Man kan bli tokig för mindre!

2012-03-27, kl 16:59:11 | Kommentarer: 0 | Direktlänk | Min familj

Jag är aptrött eftersom jag la mig alldeles för sent igår (eller ska jag kanske säga idag?) och gick upp vid kvart i sju i morse, Jonny ringde när jag var på sjukhuset och sa att Bella pillat med tv-dosan till sovrummet och att han inte hittade batteriet och inte heller fick in "luckan" batteriet ska ligga i. När jag nu hämtat barnen som började kivas om nappar på vägen hem tänkte jag att lite film kunde ju vara bra så det blir lungt, nu vet jag varför han inte hittade batteriet innan för Bella hade tryckt in det i dosan utan luckan!

Fick efter lite pill och några svordommar ut batteriet och satte in det på rätt sätt, tror ni dosan fungerar då? Nej för troligtvis har Bella tryckt sönder den med batteriet eller Jonny när han försökte få in luckan, Bella blir hysterisk för hon inte får titta på Rupert björn eftersom jag varken kan sätta på rätt kanal för dvd eller sätta på ljudet och inte blev det bättre när jag sa att det inte blir något fika nu. Hur fasen ska jag kunna somna utan min tv? Jag får flytta ut på soffan helt enkelt, jag kan inte somna utan att det är exakt rätt volym på och den går ju inte ändra nu.

Fick förresten vända när jag var halvvägs till dagis innan för det började regna och tv-bänken står ute, inte kan jag lyfta in den själv heller utan jag fick skjuta in den så långt det bara gick och nu tackar jag gudarna för att det bara duggade. Nu ska mamman gå ut på baksidan en stund, räkna till tio och ta några djupa andetag...


Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<