Adhd & Autism

2014-09-30, kl 14:37:57 | Kommentarer: 0 | Direktlänk | Allt
För en vecka sen fick Jadie diagnoserna Autism & Adhd, det är lite att smälta om man säger så, men för det mesta är känslorna kring det här positiva. Äntligen blir det rätt liksom, äntligen kan vi lägga energin vi lagt på att söka hjälp och stöd på henne istället, vi behöver inte slåss med näbbar och klor för att någon ens ska lyssna på oss. 
Märkligt kanske men det är en befrielse på ett sätt att få det på papper nu! 

Jag hoppas våra nära och kära får lite mer förståelse för varför vissa saker är som det är nu, varför Jadie reagerar på ett visst sätt ibland, varför vi tackar nej till evenemang eller säger att de inte får att pressa henne, med vad som är relativt små saker för andra. 

Nu står vi inför nästa svåra uppgift nu när utredningen är över, att rädda hennes syn! Jag har varit otroligt dålig på att uppdatera er här men jag tror ändå ni har lite förståelse. Jadie använder pga symtomen kring sina diagnoser inte sina glasögon och ögonlappen som hon ska, det är inget som bara går att tvinga på henne så hennes syn fortsätter att försämras och vänder det inte så kan hon förlora den helt. 

Just nu är det 30% syn kvar på höger ögat och 16% kvar på vänster, med andra ord inte mycket! Hon har eller ingen 3D syn och kan inte bedöma avstånd, älskade lilla trollunge vad du behöver gå igenom mycket! 

Men vet du, vi fixar det här! För du är bäst Jadie, bäst i hela världen! Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<