Idioter finns det gott om!

2012-05-02, kl 23:37:29 | Kommentarer: 10 | Direktlänk | Frågor och svar



Nej jag tänker inte ursäkta dig för att du försöker förstå, det här var det okänsligaste jag fått höra på länge! Det här tog mig väldigt hårt! Det var inget vi hade planerat så nej jag sörjer inte att jag inte får en tolva, jag sörjer att vårt barn valde att lämna oss. Jag trodde faktiskt att jag hade rätt att må dåligt över detta även att jag har tre underbara barn redan, och vet du vad det får jag!

Det är inte så lätt att bara försöka igen, jag vill inte ens tänka på sex just nu för jag klarar inte det psykiskt att få ett missfall igen. Det är inget jag räknar med att få men man vet aldrig, det här tog som sagt skit hårt fast vi inte planerade en till just nu. Och vad fan vet du om att inte ha svårt för att bli gravid? Ja vi har täta barn, ja vi har tre stycken men vad är det som säger att det är lätt att bli gravid igen. Den här gången gick det inte, när vi försökte få barn första gången tog det oss åtta månader av sex dagarna ut. Tråkigt jävla sex som bara var ett måste tillslut, jag gläds åt andra gravida det gör jag. Jag är jätte glad för deras skull men det här är svårt för mig nu. Jag missunnar ingen att vara gravid det är inte därför jag är ledsen, jag är ledsen för mitt missfall och inget annat.

Förlåt om du tar illa upp, jag vill bara göra en sak jävligt klart. Anonyma idioter behöver inte yttra sig, kan du inte ens stå för vem du är med dina idiotiska kommentarer kan du dra käpprätt åt helvete!


Kommentarer
Från: Emma

Jag förstår iaf hur du känner. Själv gjorde jag en abort för några år sedan som jag än idag ångrar väldigt mycket!

Ta hand om dig, det är okej att må dåligt!

2012-05-03, kl 00:13:52
Från: Sandra - mamma till Molly

Men jisses, vad är det med folk liksom som inte kan låta bli att lägga sig i andras liv?! Klart du är ledsen och du får vara ledsen. Usch vad ledsen jag blir på den som lämnade den där kommentaren! kramr om



Jag skulle gärna vilja åka på kryssningen men vet inte ännu hur ekonomin ser ut efter sommaren. Om jag kommer in på högskolan eller inte. Men jag vill gärna åka på den, ville jag göra redan förra året ju. Nu har jag grymt tur som vann en biljett och övernattning till Mammablogg-galan för den hade jag inte heller haft råd att åka på.

2012-05-03, kl 00:50:25
URL: http://surrovich.blogg.se/
Från: Emma

Fy för sådana människor..

Ta inte åt dig, de är säkert bara avundsjuk..



Klart man mår mår dåligt och det får man göra, med all rätt..

Kram <3

2012-05-03, kl 06:40:34
URL: http://Emmaengstrom89.blogspot.com
Från: LILITH - Borderline & mamma

Men usch och fy vilken osympatisk och hemsk kommentar. Jag har själv gått igenom flera missfall och inte fan rycker man bara på axlarna och tänker att "jaja, det är bara på det igen". Det är en stor sorg man går igenom.

2012-05-03, kl 06:48:31
URL: http://lilith.se
Från: sandra

Herregud...att folk ens yttrar sig. Puss gumms / sandra s

2012-05-03, kl 06:59:21
Från: Ewa (mamma till 6 döttrar)

Ja man blir ju mållös!! Som jag brukar säga: Än är inte den sista idioten född!!



Missfall är fruktansvärt och det gör så ont i hela själen <3



Sänder dig en stor varm kram och var rädd om dig

2012-05-03, kl 07:18:33
URL: http://tjejmorsan.blogg.se/
Från: Michelle

Ja än är inte sista idioten född..

Någonting säger mig att personen i fråga aldrig har haft ett missfall själv, och har hon så kanske det var lika bra för gener med den attityden vill man inte föra vidare!

Ringer dig senare <3

2012-05-03, kl 08:56:26
URL: http://mammasnovalie.blogg.se/
Från: Anonym

Oj det var visst väldigt känsligt även fast jag inte ser det idiotiska i mitt inlägg, jag frågar bara varför det är så känsligt för dig, eftersom du kan bli gravid igen. Har man barn varav två inte ens har ett år i mellan sig så har man inte svårt att bli gravid!



Och jag har svårt att se barnet i det hela, fast jag är väl okänslig på den fronten och ser ett tidigt missfall mer som en spermie som trillar ut liksom dom andra spermierna och inte ett barn. Om det inte var ett sent missfall vill säga. Tycker du att jag är en idiot som ifrågarsätter din sorg så fine, jag ville bara veta hur du tänker ang det.

2012-05-03, kl 10:02:12
Från: Anonym

Att du inte publicerade den andra kommentaren jag skrev Neccin. Och svar till michelle. -Jag har haft ett missfall, jag har två friska barn och ska göra en abort så jag har inte tagit min syn på tidigt missfall ur luften bara för att. Jag tänker på alla dom som verkligen försöker att få sitt första barn men inte lyckas, dom skulle nog hånas av Neccins sorg. Neccin kan ju med stor trolighet bli gravid igen, kanske inte nu direkt men när hon är redo känslomässigt.

2012-05-04, kl 10:32:23
Från: camilla

Jag lider med dig Sara! Fick missfall i andra månaden 2011 och smärtan kommer som ett litet hugg än idag ibland..



Hur en människa kan skriva något sånt finns inte på min himmel!



Ta hand om dig och familjen! kram

2012-05-04, kl 20:25:59
URL: http://alfredsmor.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<