Buzzador Nestle fullkornsvälling

2012-05-15, kl 11:57:00 | Kommentarer: 2 | Direktlänk | Buzzador

Jag har fått Buzza Nestles fullkornsvälling och den har varit en riktigt hit hemma, Jadie kan ju inte äta den eftersom hon har gluten allergi men Bella smaskar gärna i sig en flaska till kvällen. Snart tänkte vi testa den till Harley med men det får vänta ett litet tag till så hans mage inte blir helt chockad, men som sagt stora trollungen ger den tummen upp. Hon har inte bett om påfyllning för hon inte blivit mätt en enda gång och inte heller vaknat på natten och varit hungrig så även jag är nöjd.

"För rörande rörliga barn
Oavsett om en ettåring går eller inte brukar de röra på sig ganska mycket. Fullkornsvälling är lagad med aktiva barn i tankarna! Den innehåller hela 41% fullkorn från vete, havre och råg. Fibrer ger en bra mättnadskänsla och håller dessutom magen i form. Vällingen är osockrad och berikad med många viktiga vitaminer och mineraler!"

Vill någon av er testa vällingen? Jag har lite provpåsar kvar som jag tänkte jag kunde vara snäll att skicka till några av er. Provpåsarna är mild fullkornsvälling som är från ca 8 månader, skriv bara en kommentar här om ni är intresserade och glöm inte skriva med er mailadress så jag kan be er om adressen.

Vill du också bli en buzzador och ta del av bra erbjudandet emot att du sedan sprider produkten vidare genom att prata om den? Bli det här då och ange gärna neccin som värvare.


Kommentarer
Från: Mamma till 4

Så bra att hon är nöjd trollet:)

Kram!

2012-05-15, kl 12:53:06
URL: http://www.treungar.blogspot.com
Från: Celine - Maskrosbarn med Aspergers |

Spännande! Jag som älskar välling kanske skulle ta och testa själv. Jag föredrar ju barnvälling framför vuxenvälling som dels är dyrare, mindre god och som smakar sockerlAG.

2012-05-20, kl 16:13:28
URL: http://phantazia.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<