Borta bra men hemma bäst

2011-09-21, kl 20:40:46 | Kommentarer: 4 | Direktlänk | Trollungarna 2011

Det var tydligen inte Harley som behövde en okej stämpel men jag och Jonny blev godkända föräldrar fick vi veta, vi pratade lite om hur viktigt det är att hålla koll på hans mat och värme nu när han både är för tidig och liten. Och läkaren sa att i samförstånd mellan läkare, barnmorska och föräldrar kan man få åka hem om det verkar bra. I vanliga fall ville han att vi skulle stanna men eftersom Harley flaskmatas och vi (som han sa) verkar vara vettiga så fick vi åka hem idag.

Otroligt skönt att få komma hem igen och inte minst för att få träffa flickorna, dom var så stolta över sin lillebror och ville titta på honom långa stunder och klappa honom. Bella höll honom en stund i soffan med men inte länge nog för att vi skulle hinna få fram kameran, hon tyckte det var lite läskigt när han gnydde i hennes famn så då fick vi ta honom igen.

Bella bus var noga med att lillebror höll sig varm och stoppade om honom flera gånger med filten när han råkade vifta bort den, hon klappade honom försiktigt på huvudet och förklarade för oss att det faktiskt var hennes lillebror. Även Jadie klappade så snällt och försiktigt och skulle dela med sig av sin klubba, men han får snällt vänta ett tag innan det blir dags för godis. Det enda som inte varit så bra har varit när Harley skrikit lite för Bella vill verkligen inte att lillebror ska vara ledsen, då måste man trösta honom förklarar hon och sötnosen är så mån om sin lillebror att hon börjar gråta själv med.

Hon verkar ändå ta det bra när vi förklarar att lillebror inte kan prata så det är hans sätt att säga när han behöver något, alla mina trollungar sover gott nu så jag tror faktiskt jag hoppar i säng nu med. Har börjar knåpa ihop förlossningsberättelsen lite smått men det tar nog ett tag till innan den är klar, ska försöka svara på alla era kommentarer i morgon med men som ni förstår så finns det massa annat att göra som går före datorn.


Kommentarer
Från: jonna

Åå va skönt att ni fått komma hem nu! :) kram

2011-09-21, kl 23:06:02
URL: http://stressadmanniska.blogg.se/
Från: Caroline

Han kommer att må som en prins med Bellas omsorg. Så gulligt att Jadie ville bjuda på klubba, tanken var ju iaf god:) Ha det bra!

2011-09-21, kl 23:38:06
Från: Linnea

2011-09-22, kl 00:02:55
Från: Annika - drömmen om 11 barn

Haha, fasen vad söt hon är - börjar gråta för att lillebror gråter...

Gissa vem som sitter HÄR å tjuter nu då? Jo jag... gravidhormoner? :D



Rasmus tycker det är läskigt när Jonathan gråter eller skriker... han gråter inte då, men han skriker själv... bara för att jag "ska göra nåt" :)



Kan verkligen se dom framför mig, alla tre. Bella, Jadie och Harley - tre små sötnosar <3

2011-09-22, kl 01:06:11
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<