Vilken jävla morgon

2011-11-12, kl 12:31:31 | Kommentarer: 0 | Direktlänk | Trollungarna 2011

Kommer in till Bella och får en mindre chock när jag ser att ungen är täckt med blod över hela ansiktet och händerna, hon var jätte glad och sa mamma måste tvätta händerna. Tog med henne så hon fick tvätta sig och kolla noga vad allt det torkade blodet kom ifrån och ser att hon har en liten liten fläskläpp, jag har ingen aning om hon har bitit sig eller slagit sig på sängen men det verkade ju inte göra ont iaf eftersom hon var glad.

Efter dages första hjärtattack gick det bara utför, Bella är nu på ett jäkla gnäll humör och Jadie ja hon är Jadie helt enkelt. Flickorna bråkar med varandra, rycker ur sladdar ur all elektronik dom kan hitta. Jadie som även går under namnet toalettdykarn har hunnit slänga ner både min deo och en hög med papper i toaletten medans Bella tvättade av sig all välling som hon hällde över sig, hon fick av någon anledning för sig att skruva av korken och vända upp och ner på flaskan över sig.

Det är så himla skönt att Jonny jobbar kort dag idag så snart kommer han hem och då ska vi åka hem till Putte och Johanna, det håller nog barnen lugna några timmar så mamman får återhämta sig efter morgonens påhitt...


Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<