Säger hon nej så menar hon nej

2011-05-11, kl 13:08:01 | Kommentarer: 1 | Direktlänk | Arabelle 2011

Som vanligt när vi skulle hämta Bella bus så ville hon inte gå hem så jag och Jadie fick sätta oss ner och bygga med klossar en stund, om Bella hade fått bestämma så skulle hon vara på förskolan dygnet runt. Hon verkligen älskar personalen och sin kompis R, hon pratar hela dagarna om honom hemma och dom leker så bra på förskolan. Så självklart var det ju mycket roligare att stanna kvar och leka med R idag, nått som är roligt under hemgången är att jag absolut inte får ta med henne hem men om någon ur personalen där frågar om dom ska klä på henne så följer hon snällt med och sätter sig gärna i vagnen.

Idag när vi kom på morgonen gav hon ifrån sig ett jätte tjut och sprang fram och kramade sin fröken (säger man fröken nu?), snacka om att mamma hjärtat smälter när hon kramas med dom och speciellt när man ser henne och R leka. Ibland önskar man nästan att man kunde stanna på förskolan hela dagen bara för att titta på när Bella och R kramas och leker.


Kommentarer
Från: Annika- trebarnsmorsan med fyra ungar

Men du har ju jobbat som en gnu Sara, inte kan dom ge dig så mkt mindre? Dom måste ju beräkna om din fpenning mot vad du tjänat de senaste 8 månaderna :O

2011-05-11, kl 18:55:57
URL: http://nilssopettersson.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<