Nu börjar jag bli jävligt trött på det här

2011-06-14, kl 09:32:49 | Kommentarer: 4 | Direktlänk | Jadie 2011

Har varit på vårdcentralen med Jadie nu och det blev precis som jag trodde, inte ett skit hände mer än ett "vi skickar en remiss till barnmottagningen". Jag litar inte på barnmottagningen eftersom vi inte ens kommit förbi receptionen där då dom tydligen aldrig gör något där och ALLT är normalt även om ett barn är döende. Läkaren kan inte varit mycket äldre än mig och inte fan kunde hon ta några beslut själv, snabb undersökning och sen pratade hon med sin kollega som bestämde allt. En läkare som inte ens träffat Jadie bestämde alltså vad som skulle hända nu, men visst vi gör så.

Jag var bestämd, trevlig men bestämd när jag sa att dom ska ta prover men inte fan hände något för det. Två gånger pratade läkaren med sin kollega eftersom jag inte gav mig och båda gångerna bestämde han att dom inte tänker göra något. Med tanke på barnmottagningen lär vi ju inte få en tid förrens efter jul och när vi väl kommer dit kommer dom ju inte göra något ändå, trött på läkare och trött på vården är vad jag är just nu. Men jag tar helt enkelt med mig mamma när vi väl får en tid så får läkaren skylla sig själv om han inte tänker hjälpa oss, mer än så behöver jag inte säga.


Kommentarer
Från: Anonym

Man blir så arg på sjukvården ibland! Jag går nuförtiden i princip alltid privat då man där får en tid snabbt och läkare som faktiskt gör något för att hjälpa.

2011-06-14, kl 11:58:53
Från: Ulrika

Vad säger BVC då? Jag tycker de är jätteduktiga på barnmottagningen i Huskvarna. Aldrig haft problem där, vi har varit där flera gånger.

2011-06-14, kl 14:40:56
Från: Sara, mamma till pseudotvillingar & pyret i magen

Ulrika: vi har inte ens kommit förbi receptionen där, inte fått boka en tid ens men jag vet att läkarna där är bra för där gick jag med mitt gluten och vi har fått träffa läkare där för Bellas misstänkta blåsljud på hjärtat. Ringde dit idag och skällde ut dom efter noter och fick då en tid redan på måndag till min gamla läkare som jag vet är jätte bra så nu ska vi ta det lilla blodprovet redan på måndag :) Men jag tycker det är lustigt att man ska behöva skrika sig till en tid.



bvc säger bara att det är normalt :S

2011-06-14, kl 19:51:04
URL: http://neccin.blogg.se/
Från: Caroline

Fy fan va dåligt:(

2011-06-14, kl 20:01:13

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<