Dag 1 – Presentera mig själv

2010-11-25, kl 13:48:50 | Kommentarer: 0 | Direktlänk | Lite roligt sådär

Ja vad finns det att säga om mig då? Allt, inget och lite till. Jag är en glad tjej på 20 år, mamma till två små trollungar och arbetsnarkoman. Längtar tills det är dags att starta bebisverkstaden igen och hoppas på att kunna flytta till hus snart, för det krävs ju ett fast jobb och det vill jag ju givetvis ha med. Pluggar upp mina betyg på distans och tycker jag lyckas jäkligt bra med det.

Bor i en fin fyra med liten trädgård på baksidan, även att lägenheten är stor och fin tycks det aldrig finnas plats för alla saker ändå. Förlovade med en underbar liten man och hoppas och att snart vara gift, gubben ska bara få tummen ur och fria med.

Vem kunde ana att det skulle va så svårt att presentera sig, jag är så mycket samtidigt som jag är så obetydlig för världen. Jag har ett jäkla temprament och är långsint som få och kan dessutom vara överjävlig om någon sårat mig så det är bäst att hålla sig på min goda sida.  Min familj betyder allt för mig (ovanligt va?) och mina vänner kommer tätt där efter.

Vet faktiskt inte vad jag ska säga mer, är otroligt dålig på det här med presentationer men det får väl duga.



Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<