Svar på kommentar

2010-08-10, kl 19:29:50 | Kommentarer: 7 | Direktlänk | Frågor och svar


Du inavlade idiot i ett comhem hus i motala ge dig för fan, varför vara anonym? Jo för att man är en feg liten jävla fitta! Ska jag skärpa mig? Hur moget är det att kalla ett litet barn tjock? Lär dig stava och väx upp för fan. Omoget som fan! Stå för vem du är nästa gång istället, men det vågar du väl inte. Då är man inte så katig helt plötsligt.

Jag säger som vanligt du har ingen jävla aning om hur vi har det här, jag var stor som liten Arabelle är stor och Jadie är stor. Inte tjocka men dom har mysigt babyhull precis som barn ska se ut. Dom äter nyttig och bra mat men jag kanske skulle svälta dom istället för att göra inavlade jävla miffon nöjda? Arabelle har precis börjat gå, hade hon gått i flera månader hade säkert babyhullet försvunnit tidigare vilket jag tycker är synd. Hon är så fin precis som hon är, ett aldeles utomordentligt vackert barn.

Är det såhär barn ska se ut enligt dig eller?




Kommentarer
Från: Linda

Usch hur kan man kommentera något så sjukt och kalla andras barn för tjock ???

Var fan e hennes barn tjocka någonstans ??du har helt rätt sara !!! Den här personen verkar ju helt jävla funtad och har ingen aning om hur ett barn ska se ut !!

2010-08-10, kl 19:48:15
Från: jessica

Jävla idiot. Arabelle är jättefin <3

2010-08-10, kl 19:50:18
URL: http://metrobloggen.se/yezzika
Från: Anki mamma till Milly

dryga idioter finns det gott om.

arabelle är fin och hur mysig som helst. så ta aldrig åt dig.

hon är ett barn och barn ska ha hull på kroppen hellre de än att de är för smala så de inte klarar av om de skulle bli sjuka.

Kram på dej vännen.

2010-08-10, kl 20:09:52
URL: http://mammamumin.blogg.se/
Från: therese

dina barn är så fruktansvärt söta så den där kommentaren lyser bara avendsjuka. :)



kram!

2010-08-10, kl 20:25:03
URL: http://tsundin.blogg.se/
Från: mandis04

Så sjuk kommentar! Syns ju på Arabelle att hon är sund och mår bra, bättre med babyhull än inget alls. Om dom skulle bli sjuka så är det bra att ha lite att ta av, än om man inte har nåt hull alls... Och barn är möe sötare om dom är lite runda och goa ju ;) När hon sen börjat gå och springer omkring så kommer mycket försvinna. Hon var nog riktigt sjukt avis på dina fina ungar ;)

2010-08-11, kl 07:56:01
URL: http://mandis04.blogg.se/
Från: Sara - Ensamstående mamma

Men fy, hur kan man gå på ett litet barn sådär.. DET kallas mobbing! Lyssna inte på sånna där patetiska idioter, Arabelle är vacker!



Barn ska ha lite babyhull, det är både gulligt och bra att ha när barnen bli sjuka.. då har dom lite att ta av :)

2010-08-11, kl 09:08:39
URL: http://dolphin.blogg.se/
Från: Carita

Men den anonyma har ju rätt, vare sig du vill inse det eller inte. Hon är tjock. Sen påstår jag inte att det är något dåligt, alla barn och vuxna är olika och har olika kroppar och ämnesomsättningar. Men du skämmer ut dig själv när du förnekar vad alla ser även om de inte vågar säga det.

2010-08-11, kl 14:24:21

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<