Foten då och nu

2010-08-08, kl 01:02:50 | Kommentarer: 1 | Direktlänk | Bara sara

Från början

Sen bidde det lite värre

Sen blev det lite värre igen
men det har jag inget kort på, ytterligare två blåsor precis i vecken mellan tårna och foten och de andra växte sig större. 
Och nu...

Huden har torkat ut som fan av allt tvättande,
mormor fick klippa bort huden över den stora blåsan för det kom massa sand under. Jag är öm för huden spricker överallt för den är så torr och så ömmar det där det kommer ny hud för den är så tunn än. Men i regel så är det mycket bättre, lite skinnlös, lite torr och "lite" smutsig det är nästan som det brukar haha, hoppas bara det läkt klart snart för det kliar ju så jäkla mycket så jag kliar bort huden på natten när jag sover igen innan det hunnit läka helt. Har haft det omlagt på natten men då har jag kliat bort mefix, kompresser, gasbinda och hela köret när jag vaknat ändå.

Nu ska jag smörja in foten så den återfuktas lite, inget skönt det här men jag ska väl inta klaga det har ju varit värre. Problemet med att återfukta allt det sprukna och torra är bara att jag måste smörja på precis rätt ställe för jag har märkt att jag har små fläckar som inte vill läka och som fortfarande vätskar sig. Måtte detta gå över tills på tisdag när jag jobbar igen, har ingen lust att gå med detta fler nätter på jobbet!


Kommentarer
Från: ell

Okej snygging! :D Ah de vet jag! kram

2010-08-08, kl 13:02:34
URL: http://ells.nu

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<