Idag har vi flängt runt på både det ena och det andra

2011-11-04, kl 19:37:09 | Kommentarer: 2 | Direktlänk | Min familj

Himla tur att jag var på så bra humör idag, har nämligen flängt runt på både det ena och det andra idag. Började med efterkontrollen hos min barnmorska, egentligen behöver jag verkligen inte gå på någon efterkontroll men jag ville träffa M igen eftersom vi aldrig hann med en sista kontroll innan Harley föddes. Var lite ledsen över att hon skulle sluta men hon kommer tillbaka om ett år igen så det blir perfekt, sa till Jonny att vi får planera efter det nu då och till M att vi ses om ett år igen för då blir det syskon haha. M bara skrattade och sa att jag är så välkommen så.

Efter det fick vi snabba oss upp till sjukhuset för Jadie hade tid hos dietisten, höll på att bli tokig eftersom det var stendött där och receptionen stängde vid 12 på fredagar. Vi hade tid klockan två men det fanns ju ingen där så man kunde anmäla sig, hittade ingen personal alls! Jag till och med gick in på toaletten och larmade men efter att det tjutit i fem minuter utan att någon kom stängde jag av. Kvart över började vi lunka ut för vi hade gett upp, muttrade och svor tyst om idioterna på sjukhuset (dom är inte mina bästa vänner som ni vet) och precis när vi gått ut genom dörren kommer en jätte trevlig tjej och ropar in oss.

Efter dietist besöket åkte vi hem till pappa en stund och drack saft, eller ja barnen drack saft och vi andra kaffe. Hämtade lite mer pensionärs lappar till mig. Det måste ju riktig tantvarning på mig som hämtar pappas bingolotter och spelar varje vecka, har till och med köpt en sån bingopenna så nu kan jag äntligen dotta. Det har jag velat göra i hela mitt liv! Jag vet jag är patetisk men va fasen man ska vara glad för det lilla.

Nu sitter jag och  njuter av hur buden ökar på mina tradera auktioner innan dom tar slut och slänger upp lite nya, jag ska svara på alla era kommentarer jag lovar. Har läst dom men inte riktigt haft tid att svara så det kommer jag lovar, ni tycker väl om mig fast jag är seg?


Kommentarer
Från: Caroline

Förbannade segpropp:P, står ut med dig ett tag till:D

Bingolotto ska jag nog spela själv nån dag. Verkar vettigt nu när det inte är så mycket dravel mellan spelen.

2011-11-05, kl 00:26:43
Från: Sara, mamma till tre små troll

Ja det går verkligen mycket snabbare nu, men det var ju så mysigt att sitta uppe länge hos mormor när man var liten för att spela bingolotto :)

Sen kan jag tycka att när man knappt hinner kissa mellan bingona så kanske det är något för kort paus mellan spelen :P

2011-11-05, kl 00:35:28
URL: http://neccin.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<