Nu är dom inte bara söta, nu luktar dom gott med!

2012-11-29, kl 17:59:56 | Kommentarer: 2 | Direktlänk | Trollungarna 2012

Världens finaste ungar!


Kommentarer
Från: Anonym

Hej.. Du har ju barn ganska tätt :-) Men jag har en fråga,hur reagerade folk runt omkring er när ni berättade? Jag o min sambo väntar barn igen och det kommer inte ens vara 1år mellan våra.

Svar: Oj oj oj ja du det var väldigt olika åsikter kan jag tala om, några var uppriktigt glada för vår skull och andra tyckte att det var alldeles för tätt och att stora flickan inte skulle få vara bebis tillräckligt länge. Jag sa till alla att har dom inget positivt att säga om det behöver dom inte säga något alls, jag vet ändå om att andra har åsikter om det men jag vill inte höra dom. Grattis till er vad roligt :) Huvudsaken är att ni är lyckliga, sen är det otroligt jobbigt med allas åsikter men man lär sig att inte lyssna efter ett tag.
Sara

2012-12-13, kl 10:51:42
Från: Anonym

Tack för ditt svar. Jag är nog mest rädd för vad omgivningen ska säga..
Hur tätt är det mellan era underbart söta barn?

Svar: Mellan Bella och Jadie skiljer det 10 månader och mellan Jadie och Harley är det 19 månader, det kan hända att omgivningen tycker både det ena och det andra men det brukar lägga sig och visst är det jobbigt men i slutändan är det ert beslut och er familj det handlar om. Kram
Sara

2012-12-13, kl 12:36:28

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<