Tävling: Sunmate!

2012-05-18, kl 22:28:02 | Kommentarer: 11 | Direktlänk | Tävlingar

Nu äntligen börjar det bli lite sol ute och vi är många som börjat leta solkläder till våra små, Bella fick ett jätte fint sett från sunmate så hennes är avklarat och nu har en av er chansen att vinna ett sett med. Jag vill att ni lämnar era mailadresser när ni tävlar och dom kan komma att användas i marknadsföringssyfte av Sunmate sen, men det gör väl inget? Då missar ni ju inte spännande erbjudanden som att Sunmate nu har 25% rabatt på allt! För det har ni väl inte missat?

För att vara med och tävla vill jag att du skriver en motivering till varför just du ska vinna, berätta gärna vem som ska få glänsa på stranden i kläderna med.

Ni får mer än gärna tipsa om tävligen på facebook era bloggar osv men det är inget måste.

Lycka till nu tävlingen avslutas den 1 Juni klockan 23:59

Lägg gärna till mig på bloglovin så du inte missar kommande tävlingar och roliga erbjudanden

bloglovin


Kommentarer
Från: Sarah

Jag vill gärna tävla ! Hayley är riktig ute älskare och solen avgudar hon nästan! Självklart är hennes mamma likadan och det blir många soltimmar för lilltroll.

Själv tycker jag det är svårt att veta hur man ska skydda henne så denna tävlingen är ju helt underbar!

Jag vill vinna för att ge min dotter en chans till att inte se ut som en luffare i sommar och för att vi är ute från morgon till kväll :)

2012-05-19, kl 01:59:05
URL: http://toffelsmurfen.blogg.se/
Från: Fröken M

Ja vill vara med !

Vi ska ju gifta oss i thailand i höst och Viggo kommer behöva FLERA ombyten solskyddskläder så han inte blir bränd ( jag kan nog faktiskt inte tänka mig en tråkigare gäst på bröllopet än en sönderbränd och ledsen 2 åring ) Så skydd mot solens starka stråkar i ALLA former är nödvändigt ! Så nu hoppas jag på lite TUR i vårsolen :=



ps, Jag gillar redan på bloglovin :)

2012-05-19, kl 07:46:29
URL: http://frokenmela.se
Från: Beatrice, mamma till skrutten Robin- Goodiebag tävling!

Robin skulle få äran att ha kläderna på sig om jag vinner. Tänk va skönt att inte behöva smeta på honom massa solskyddskrämer. Jag hoppas verkligen på att vinna!



KRAM

2012-05-19, kl 09:39:25
URL: http://beabofink.blogg.se/
Från: Amanda

Jag vill vinna ett set till våran äldste prins. Han har två väldigt ljushyade föräldrar och eftersom han också var sjuk när han föddes och även varit väldigt infektionskänslig och sjuk efter det så har han heller inte kunnat bygga upp nåt pigment alls just. Solskyddskläder för honom är tt måste om han ska kunna vistas ute i sommar! Jag håller alla tummar och tår jag har för att vi ska kunna vinna ett sånt här bra set till honom!

2012-05-19, kl 10:01:14
URL: http://creyla.blogg.se/
Från: liselotte

Är gärna med och tävlar! Skulle vara roligt att vinna så fina solskyddskläder, och jag skulle då veta att mitt barnbarn Hugo har ett bra skydd mot solens härliga men farliga strålar.

2012-05-19, kl 16:49:17
URL: http://liselottess.blogspot.com
Från: jessam y

Hej :)



Jag skulle vilja ett set till dottern i 110. Då kan hon glänsa på stranden här i Sverige i sommar men även på stranden hos svärföräldrarna i Belgien i höst :)



Jag har tipsat här



http://jessamys.blogspot.com/p/tavlingar.html

2012-05-20, kl 07:29:27
URL: http://jessamys.blogspot.com/p/tavlingar.html
Från: care69

Jag är gärna med, min lillkille skulle få "strutta runt" på stranden då han har samma känsliga hud som jag.



Har länkat.

http://care69.blogspot.se/2012/05/1-juni-vinn-solskyddsklader.html



care69(at)live.se

2012-05-20, kl 12:12:56
URL: http://care69.blogspot.se
Från: Sara Lindgren

Jag vill hemskt gärna vinna ett set från sunmate till min lilla kille. Han är en liten blekfis som resten av familjen så jag gör allt jag kan för att han inte ska bränna sin känsliga hud! Men det är ju inte alltid så populärt att smörja på solcreme så då vore det bra med riktigt bra kläder istället :)

2012-05-22, kl 10:50:10
URL: http://mama.blogg.nu/saralindgren
Från: Spacegirl

Har jag turen att vinna blir det min kompis lilla tjej som för glänsa i de fina solkläderna i sommar :-)

2012-05-22, kl 23:19:57
URL: http://spacegirl.blogg.se/
Från: stina

Hej!

Jag skulle gärna se Lillasyster i en sådan dräkt. Hon lider av atopiskt eksem och måste skyddas mot allt möjligt så att hennes eksem inte blossar upp (helst inte nu under sommaren). Hon har fått ärva storasysters gamla solskyddskläder, men nu såg jag att sömmarna börjat släppa, så jag hoppas på en fin vinst så att pengarna kan gå till något roligare i sommar än just badkläderna :-)



KramStina

2012-05-24, kl 13:34:26
URL: http://stinan.se
Från: Kristina

Jag skulle gärna vilja vinna ett set till min kompis dotter. De bor i Italien där ju solen tar lite mer, och sommarsäsongen är lite längre. Så det vore en perfekt ettårspresent (hon fyller 1 år i juni!).

2012-05-29, kl 20:47:57

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<