Tävling: Lookibooki

2012-12-04, kl 11:49:39 | Kommentarer: 8 | Direktlänk | Tävlingar
Då gör vi ett nytt försök eftersom det förr tävlinginlägget försvann när det publicerades, det är alltså dags för en tävling i samarbete med Lookibooki. En supertävling om ni frågar mig och perfekt lagom till jul, vinsten är en pekbok för den lilla rockern!
För oss känns pekboken bara så rätt, vi chockade våra gäster under vigseln genom att inte ha en vanlig utgångsmarsch och strosade istället ut till "i was made for loving you" med kiss och det är viktigt att barnen lär sig rätt från början tycker jag haha. Känner du att pekboken är rätt för dig med, eller kanske för någon annan som borde få den i julklapp är det bara att vara med och tävla.
 
"Jag tävlar hos Neccin.blogg.se om en pekbok för den lilla rockern från Lookibooki"
För att vara med och tävla vill jag veta varför just du ska vinna boken, har du något speciellt rockminne kanske? Berätta!
Tipsa hemskt gärna om tävlingen i din egen blogg eller på facebook, det är inget måste men ett plus i kanten om det är svårt att avgöra vinnare.
 
Lycka till nu tävlingen avslutas den 13:e december klockan 23:59, och glöm för sjutton inte att lämna din mailadress så jag får tag på dig om just du vinner!

Kommentarer
Från: Olivia Y Olsson

Så grymt jäkla tuff bok!
Uppvuxen med enbart rockfantaster i släkten så boken skulle bli den perfekta julklappen till mitt lilla kusinbarn som har en fader i ett rockband :-)
Det första rock minnet jag har är en konsert som min mamma och pappa tog mig på, jag minns att en full gubbe kallade mig för en liten räv och så hör jag hur "great balls of fire" spelas i bakgrunden.

Tack för en grymt bra och verkligen verklighets trogen blogg, aldrig fejk! Jag beundrar er allihopa!

Kram Olivia (Jag kommer att länka tävlingen på Facebook)

2012-12-04, kl 19:39:11
Från: EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Jag är gärna med och tävlar. Tror mitt häftigaste rockminne är när jag och sambon var i Tallinn och såg Metallica spela. Vilken stämning. Var hur mycket folk som helst (tror det var närmare 70 000). Sen tågade alla in mot Tallinn i en lång karavan sjungandes och alla var glada.

Tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/12/04/lookibooki-1312-2/

2012-12-04, kl 21:35:08
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Från: Fröken svår- blivande tvåbarnsmamma

Jag är gärna med.
Jag skulle vilja vinna denna bok till min tvååriga dotter som trots sin ringa ålder varit på fler festivaler/konserter än många av mina vuxna vänner :)
Ett av mina härligaste rockminnen är när vi såg Volbeat när hon var nio månader. Hon diggade glatt i sina hörselkåpor i sin pappas famn och efter det lärde vi henne att när vi sa " vad säger volbeat ?" så gjorde hon ett rockvrål och försökte göra "rocktecknet" med handen.
Tipsat;
http://barajagtestarturen.blogspot.se/

2012-12-04, kl 21:42:15
URL: http://barajagochmin.blogspot.com
Från: Fröken svår- blivande tvåbarnsmamma

Jag blev lite osäker på om jag skickade med rätt länk;
http://barajagtestarturen.blogspot.se/2012/12/arets-julklapp.html

2012-12-04, kl 21:46:23
URL: http://barajagochmin.blogspot.com
Från: Sanna

Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna boken till min guddotter Lexie. Både hennes mamma och pappa älskar hårdrock så det skulle bli super glada av en sådan bok till deras vackra lilla prinsessa. Har dessvärre inget minne att berätta om, då jag själv inte är sådär jätte mycket för hårdrock.

Kram Sanna

2012-12-04, kl 22:00:48
URL: http://mammasvardag.se
Från: Myran

Åhh, vill vinna den pekboken till Humla! Tycker den hade passat perfekt, med tanke på att hennes mamma lyssnade mycket på hårdrock & punk när hon var yngre(och gör än idag), när hon gick mycket i lackkläder. :)

zebramyran@hotmail.com

2012-12-05, kl 20:42:30
URL: http://denlillachocken.blogg.se
Från: Cattis - mamma till Adrian och Alfred

jag är med! skulle vara jätteroligt att vinna till mina söner då speciellt stora killen gillar sån musik, kizz, acdc, iron maiden osv.. inspirerade av deras pappa ;)

länk: http://gulahumlan.blogg.se/2012/december/13-december-pekbok.html

2012-12-07, kl 10:12:28
URL: http://gulahumlan.blogg.se
Från: Michelle

Eftersom Novalie har pekelvis så får väl Wiggo kontra med rock då :D

2012-12-13, kl 18:01:34
URL: http://mammasnovalie.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<