Det var den piercingen det

2011-11-19, kl 10:55:10 | Kommentarer: 4 | Direktlänk | Bara sara

Jadie gnuggade in sitt huvud på mitt bröst häromdagen och som vanligt när jag säger aj så är det ju jätte roligt och hon gnuggade lite till, sa till henne att sitta still då det gjorde ont men jag upptäckte även att hon fastnade med håret i min ena piercing. Men nej då som ett litet skott far ungen iväg och det bara sliter tag i piercingen, ont satan gjorde det men den satt kvar.

Dagen efter var den röd och öm men det hade jag nästan räknat med, igår var den varig och jag såg att den höll på att krypa ut helt plötsligt. Gav den en liten extra rengöringsboost, masserade in den och la om den. Försökte verkligen rädda den men i morse satt den inte fast längre, eller jo den satt fast men inte under huden utan i lite var istället.

Så jäkla surt eftersom jag skulle åka och byta alla smycken nästa vecka eftersom dom blivit missfärgade men nu måste jag ju vänta tills den läkt helt och göra om den istället, tänk om hon bara kunde lyssna ibland lilla fröken...


Kommentarer
Från: Martina

Aj vad synd! Men snyggt var det måste jag säga. Gör det ont att göra något sådant där. Har funderat på det men inte riktigt vågat mer än fundera :-)

2011-11-19, kl 12:13:17
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Från: Celine Naminah

Ajje... ser ju inte direkt ut att vara bekvämt att ha sådanna... Hur sjuttsiken sätts de dit föresten?

2011-11-19, kl 18:30:47
URL: http://phantazia.blogg.se/
Från: Stephanie

Nej usch :( Stackare.. hoppas att det inte gjorde allt för ont. Gör det ont att göra dessa? Det ser så läckert ut. Själv sugen men jag vet dock inte om jag skulle vilja ha på bröstet. Mer intresserad av någonstans i ansiktet. Kan man göra det?

2011-11-20, kl 20:26:30
URL: http://stephanieronning.blogspot.com
Från: Mamma Miaa

Ucha, och ajaj. Tion brukar rycka tag i min bridge...skit snyggt med skin divers förresten. Syrran gjorde tre snett nere bakom örat och det var oxå skitsnyggt så nu är man sugen :) Eller äre skin divers förresten? lev tveksam när jag kom på att du skrev byta smycke?

2011-11-20, kl 21:43:42
URL: http://actioonradar.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<