Gör ert jobb för fan! upd:

2011-05-09, kl 13:55:58 | Kommentarer: 9 | Direktlänk | Så jävla förbannad

Jag hade planer på att ringa rektorn men idag ringde han mig då han och personalen fått nys om min blogg, känns bra faktiskt och jag tror det kommer bli lite ordning på det här nu. Rektorn sa att han skulle sitta med på utvecklingssamtalet eftersom jag har lite svårt att ta upp det här med personalen, det känns faktiskt jätte bra och förhoppningsvis så blir personalen bättre. Jag får försöka stå på mig och ta upp det jag tycker är fel och blir det som jag hoppas så löser sig allt och jag får bättre förtroende för personalen, ja vart vill jag komma med det här egentligen. Jo att det känns bra faktiskt, skönt om vi kan reda ut det här tillsammans. 


Kommentarer
Från: Annica H

Jag kan verkligen förstå dig. När sådant hände då jag vikaerade på ett dagis så såg jag till att direkt gå och byta, några av fröknarna kollade på klockan "det var ju inte så längesedan vi bytte på den här tjejen, hon får vänta lite".

2011-05-09, kl 15:06:36
URL: http://detallradjupaste.blogg.se/
Från: Linda

Jag förstår dig helt och hållet!

var likadant då Khevin gick på dagis tyvärr. Och sa man ifrån så blev dom med ens otrevliga mot min son!



Vill tacka för vinsten igen.

Den kom nyss med posten. Superhärliga saker!



kram

2011-05-09, kl 15:45:33
URL: http://www.blandadetavlingar.blogspot.com
Från: jennie

en del fröknar är riktigt lata när det gäller sånt där och det är en sjävlklarhet att man kollar barnens bljöa innan man ens går ut med dom eller skickar hem dom.. bara att säja till på skarpen!!!

2011-05-09, kl 16:02:51
URL: http://jenniiesjohansson.blogg.se/
Från: Ewa

Vilka idioter. Jag hoppas du ifrågasätter dom och inte låter det vara.



Jag hade visst råkat tappa bort dig vid byte av dator och rssläsare :)

2011-05-09, kl 19:32:22
URL: http://ewakarlsson.net
Från: jennie

Jo det är klart men det tror jag inte att det kommer gå ut över Jadie inte när hon är så liten iaf men när det är så mycket problem tycker jag du ska säja ifrån ge dom en varning och säj att du ringer rektorn eller är tvungen att byta avdelning för att det inte fungerar. vaaaaa?? Det är ju inte klokt klart dom ska få leka iaf även om dom inte kan gå det är ju inte klokt. jag jobbar ju själv på förskolor och familjedaghem och jag låter ingne sitta i vagn även om dom inte kan gå.. klart man kan låta henne leka och om ni har sagt det til ldom så borde dom ju låta henne krypa eller ta ut nån gåvagn som hon kan gå med om hon kan det.. synd om henne o bara få sitta i vagn dom timmarna dom är ute.

2011-05-09, kl 19:47:18
URL: http://jenniiesjohansson.blogg.se/
Från: Ewa

Ska hålla tummarna för att du får igenom något så att dom inte bara skiter i det :)

2011-05-09, kl 20:30:26
URL: http://ewakarlsson.net
Från: Lotta från Småland

Kan du inte höra om andra föräldrar också har samma problem när de hämtar? Om så är fallet kan ni ta upp det på ett föräldramöte och då slipper du vara "surmorsan som bara klagar".



Jag fick hem min goodiebag idag. Jätteglad blev jag! Kändes som julafton när jag kollade vad du skickat. Tack så jättemycket!

2011-05-09, kl 21:35:09
URL: http://lottaochlivet.blogspot.com/
Från: maria

känns igen det där! tragiskt att det ska behöva vara så!

säg åt dom på skarpen att känner du doften av bajs en gång till så kommer du att klaga hos rektorn. för det handlar bara om ren lathet!

jag har fått hem kalsonger i en påse en gång som var nedbajsade MED BAJSKORVEN KVAR!!! det var aningens vidrigt!

2011-05-10, kl 08:05:07
URL: http://crazyminds.blogg.se/
Från: Therese Carlsson

Inte kul det där och hade du inte kommit då och hon gått ut med henne utan att byta så skulle din dotter haft himla ont efter och väldigt röd i rumpan det där är inte bra dom måste ta bort om dom känner att barnen har bajsat...

2011-05-10, kl 09:11:05
URL: http://Nattstad.se/teaochfadi

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<