Mamma mia va trött jag är

2011-03-02, kl 17:36:34 | Kommentarer: 3 | Direktlänk | Allt

Jag är inte van vid att gå upp såhär tidigt, går runt och bara yrar nu känns det som. Har hunnit med andra dagen på dagis och det gick jätte bra även idag, lite blyg var Bella bland alla barnen idag men dom var snälla mot henne (för det mesta) och hälsade henne välkommen. Tjejen hon lekte med igår kännde hon genast igen i morse och blev jätte glad över att få se henne igen.

Har även hunnit med en liten tripp till barnmorskan där det var dags för inskrivning, det gick bra och jag fick namnet på ett par åksjuketabletter jag ska testa mot mitt illamående. Mår pyton nu så det är säkert en liten gosse i magen min, har ju inte mått illa med varken Arabelle eller Jadie så jag gissar på att det är en liten pojke som ställer till besvären nu haha.

Nu ska jag försöka leka lite med mina barn innan jag gör som Jonny och däckar på soffan.


Kommentarer
Från: Melissa - Vincents Mamma&Gravid

åh är du gravid med nr 3 grattis =)

2011-03-02, kl 18:43:13
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Från: Michaela

Dom åksjuke tabletterna provade jag fast jag blev så dåsig på dom så jag kunde inte äta dom.

Med mig var det tvärtom, Med Vincent mådde jag kanonkula, inget illamående ingenting. Märkte inte att jag var gravid förutom när magen börja växa då.

Med denna bebisen så har jag haft ett riktigt plågande illamående så jag har fått ligga kvar i sängen och äta. Illamåendet höll i sig från vecka 6- vecka 15. Men nu har det kommit tillbaka igen, så denna gång tror jag på tjej för jag har mått raka motsatsen mot va jag gjorde med Vincent. Hopaps att ni får en liten pojk nu :D <3

2011-03-03, kl 07:12:47
URL: http://miichaelaaaa.blogg.se/
Från: Jessica

Har du testat armbanden mot illamående, sätter man dem rätt så är de jättebra :) Kostar inte skjortan heller :) Finns också på apoteket :)

2011-03-03, kl 10:33:57

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<