Kidsen är på dagis och snart ska jag i säng

2011-03-11, kl 09:10:39 | Kommentarer: 4 | Direktlänk | Gravid med Harley

Har lämnat trollungarna på dagis nu och snart ska jag hoppa i säng, blir en liten bit att äta först. Så sjukt jobbigt att må så här illa bara, knappt det går att äta als vissa dagar och jag slarvar verkligen jätte mycket. Men det är fasen inte lätt att äta regelbundet när man mår illa dygnet runt jag är faktiskt glad för det lilla jag lyckas peta i mig.

Två saker har jag kommit på att jag kan äta utan att illamåendet blir värre och det är del montes annanas i skivor och pringles chips men hur nyttigt är det att leva på det tills illamåendet går över liksom, nej det fungerar ju knappast och inte lär jag bli smalare om jag kör den dieten. Okej inte för att jag kommer bli smalare ändå men jag behöver ju inte bli större än nödvändigt och än så länge går vågen neråt och jag hoppas den fortsätter göra det ett tag till.

Lilla lilla pojk som ställer till sånna besvär, jo jag håller fast vid att jag tror att det blir en pojk eftersom jag ite mått illa med varken Jadie eller Arabelle.


Kommentarer
Från: sarah

Stackare att du ska behöva må så illa. Jag lider med dig jag mådde illa och spyde som en kalv under hela min tid med tjockis mage. Kunde knappt äta något innan jag spydde. Men det kom ändå ut en liten flicka ;);) Hoppas det snart blir bättre..

2011-03-11, kl 09:45:16
Från: Anonym

Jag hade 2 olika graviditeter med samma kön ;) fast de skulle va kul med en liten lillebror till sötnosarna :)

2011-03-11, kl 12:33:09
URL: http://sandrasveningsson.blogg.se/
Från: Sandra - Mamma till Arvid

Jag mådde inte speciellt illa åh vi fick en Arvid.

2011-03-11, kl 16:22:53
Från: Sara, mamma till pseudotvillingar

Sarah: Jag har iaf turen att slippa kräkas, det gör jag bara om jag dricker kaffe så jag håller mig borta från det nu. Fast ibland önskar jag nästan att jag fick kräkas får nått inom mig tänker att det kanske går över bara jag får kräkas haha. Förhoppningsvis går det över snart för det är verkligen inte kul att må så här :(

2011-03-11, kl 18:40:29
URL: http://neccin.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<