Det är lustigt att flera timmars jobb kan se ut som ingenting

2011-07-15, kl 00:51:53 | Kommentarer: 2 | Direktlänk | Allt

Idag gjorde jag äntligen klart projekt flytta över alla kläder, kidsen har numera två gemensamma garderober i Bellas rum och jag och Jonny har fått in alla kläder i vårt rum. Alla sängkläder, handdukar och extra täcken ligger i en garderob och kidsen sängkläder ligger i deras byrå. Den fula gamla byrån vi har i hallen som ska till sortergården är äntligen tömd och kan slängas nu, detta har tagit mig flera timmar att göra men hemma ser det ändå ut som jag suttit still och latat mig hela dagen.

Vardagsrummet ser ju ut som ett bombnedslag som vanligt när ungarna varit igång och vi behöver verkligen dammsuga och skura just nu, jag kunde ju gjort det istället men jag ville verkligen få alla kläder osv på plats först så det får bli projekt storstäd i helgen istället. Usch blir less på skiten bara jag tänker på det, men det är ju sånt som måste göras precis som allt annat. Var lite duktig med och slängde hela sju påsar med mina "smal kläder" idag, lär ju ta ett bra tag innan dom kommer till användning igen och just nu har dom bara legat och tagit plats. Det positiva är ju att nu har jag en anledning att shoppa nya kläder när jag går ner i vikt sen, för jo när pyret tittat ut så kör jag igång på allvar igen.


Kommentarer
Från: Sandra

Åh jag längtar tills januari då våran Lill* är ute. Då ska jag sätta igång med mitt nya liv!!! jag är rikigt laddad redan nu hihi!

Smart åh sortera ut de borde jag oxå.... Fast de är ju så synd, ifall man kommer använda kläderna, troligtvis inte!!

2011-07-15, kl 10:09:42
Från: Sara, mamma till pseudotvillingar & pyret i magen

Sandra: visst är man laddad till tusen nu men det hinner väl dämpa sig :P Jag tänkte med att det kunde vara synd att slänga dom men nu när dom bara legat och tagit plats i tre år så kände jag att det var dags att slänga ut det och köpa nytt sen helt enkelt :)

2011-07-15, kl 15:44:17
URL: http://neccin.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<