Första natten

2011-01-08, kl 07:37:45 | Kommentarer: 2 | Direktlänk | Allt

Första natten gick faktiskt riktigt bra, Butch ville inte sova själv vilket jag tycker är ganska förståligt eftersom han är van vid att mysa ner sig hos alla sina syskon och sin mamma. Efter mycket gnäll och försök till att hoppa upp i vår något för höga säng (där han inte kommer få vara) så beslöt sig Jonny för att lägga sig på kidsens madrass med Butch sen sov dom gott hela natten.

Det roliga är att lille Butch sov på sin filt, kidsens madrass och i Arabelles fotölj och var så nöjd så ända tills det blev tyst i lägenheten och vi med ville sova. Vet inte om det var lite dumt att göra som vi gjorde inatt men va fasen kan ju bara tänka mig själv hur det skulle vara att flytta ifrån alla när man är så liten till en helt främmande familj, Sandy gris sov bredvid mig i sängen varje natt när hon va valp så jag är liksom inte van vid tjutet och bökandet nattetid. Jag hade bestämt att hon fick sova där men med Butch har vi sagt att sängen är faktiskt våran och där ska han inte upp.

Just nu sitter Butch och bloggar med mig och han kan inte för allt i världen förstå varför jag knapparar här istället för att busa med honom, naffsar i både tangentbord och fingrar så det är väl lika bra att busa runt med skruttas en stund så han blir lite trött.

Butch and the gang (bild lånad av Ann-Louise) innan flytten hit, liten myshög fast dom hade hur stor plats som helst att sova på om dom bara ville

Butch sov som en stock i Arabelles fotölj innan läggdags igår

Sover tillsammans med Pappa Jonny

Butch och jag morgonbloggar


Kommentarer
Från: Erika-Mitt Nya Liv

Så söta :)

2011-01-08, kl 23:20:34
URL: http://noonewantsforever.blogspot.com
Från: Agnes

Gud vilka små godingar! Nu blev ju jag också sugen på valp :)

2011-01-09, kl 01:38:12
URL: http://agneslauedberg.blogspot.com

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<