Vinn en Willvin!

2010-09-01, kl 17:03:18 | Kommentarer: 51 | Direktlänk | Tävlingar-Avslutade

Avslutad
Nu mina vänner har ni chans att vinna en aldeles egen Willvin
, visst är det underbart?

"Jag är en stolt ägare till hela två
Willvin väskor, för mig är dom mer än bara skötväskor det är en gåva från gudarna. Min Willvin Magnificent används som skötväska och min Willvin All in one care bag används som jobb och handväska, och dom är helt perfekt båda två. Inte kunde jag i mina vildaste drömmar tänka mig att jag skulle hitta en skötväska som rymmer allt jag behöver till båda barnen, förr gick vi med en skö(i)tväska  och en plastpåse under vagnen för att få plats med allt. Inget gick att hitta och blöjorna blev noppriga. Nu får allt plats och jag hittar det med detsamma."



Utdrag från min recension jag skrev, vill ni läsa hela så hittar ni den här (jag tycker verkligen ni borde läsa den).

Ska vi hoppa vidare till tävlingen då? Det är väl bäst.
För att vara med ska du kika in på
Willvins hemsida, välja vilken väska du tycker bäst om och sedan lämna en kommentar här med en motivation till varför just du ska vinna.
Vill du får du hemskt gärna tipsa om tävlingen på din blogg eller via mejl men det är inget måste, jag däremot blir jätte glad om du gör det.

Medans det ändå är Willvin vi pratar om så vill jag passa på att tipsa om deras tradera auktioner, där kan du bjuda på "blingade" väskor. Väskorna finns bara i ett exemplar och alla pengar går sedan till Barncancerfonden, här hittar ni My Willvin på tradera.

Sen vill jag passa på att tacka Petra, Jenny och Johanna på Willvin för att jag får hålla i denna underbara tävling.

Lycka till nu tävlingen avslutas den 15 September
Lägg till mig på bloglovin (du hittar ikonen på vänster sida) så missar du itne om det är just du som vinner.


Kommentarer
Från: Millah

Stor favorit:http://www.willvin.se/sv/produkt/willvin-magnificent



Jag hoppas verkligen jag har turen på min sida.

Då skulle ja överraska min vän och ge den till henne.

Jag tror hon skulle bli överlycklig och denna väska skulle hjälpa henne mycket i vardagen



Kramar

2010-09-01, kl 17:14:28
URL: http://millahoman.blogg.se/
Från: Beatrice Bäckstrand

Om jag vinner önskar jag en "Willvin All-In-One".

Min skötväska har gått sönder så för tillfället har jag ingen, jag har fått låna en större väska av min svärmor! Som du förstår är jag då i ett väldigt stort behov av en ny skötväska.

2010-09-01, kl 17:17:11
URL: http://beabus87.blogg.se/
Från: Sarah

Jag skulle vilja vinna detta för att våran skötväska är en ren katastrof, man får inte plats med något, man hittar absolut inte det som man väl fått plats med och så är den SKIT ful. Och självklart för att jag är så fattig så skulle aldrig ha råd att köpa en själv.



Jag skulle önska Willvin Magnificent om jag vann :)

2010-09-01, kl 17:38:41
URL: http://toffelsmurfen.blogg.se/
Från: Josefine

Willvin Napped Black var ju underbar =)



Jag hoppas jag vinner den :) . Det är en av dom 2 sakerna jag har kvar som behövs till bebis kommer =P. Tillochmed daddy godkände den (händer sällan) :P

2010-09-01, kl 17:51:47
Från: Sandra - mamma till Molly

Hej! Ooohh vilken toppentävling! Jag är gärna med! :)

Om jag vann skulle jag vilja ha en:Willvin Magnificent därför att jag har hört så mycket bra om väskan och skulle vilja ha en själv. Tyvärr går man på lägsta föräldrarpenningen så pengarna går till andra saker än en skötväska. Fick med en till vagnen när jag köpte den men den är på tok för liten och bökig. En willvin verkar så bra med facket under! :)



Har tipsat om tävlingen på min blogg:http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2010/september/willvin-159.html



/Sandra

2010-09-01, kl 18:20:45
URL: http://surrovich.blogg.se/
Från: Emma

Jag skulle vilja vinna en Willvin Magnificent, den verkar så bra och är så snygg! Har sedan februari gått runt med en gammal emmaljunga-skötväska som aldrig går att hitta någonting i för blöjor och tvättlappar ligger i en enda röra, den går inte heller att manövrera med en hand vilket är ett STORT minus! Så en Willvin vore kanon!=)

2010-09-01, kl 19:24:47
URL: http://emmagrelsson.blogg.se/
Från: Malin & Elise

Jag vill gärna vinna en Willvin Leatherette i brun då min sambo jämt gnäller om vart blöjorna och våtservetterna är då han inte hittar de i skötväskan som vi har, där inne är det kaos. Så vill gärna ha en willvin så han hittar åt blöjor/våtservetter utan att gnälla.

2010-09-01, kl 19:43:18
URL: http://malinmedk.blogg.se/
Från: Johanna - mamma till Leia

Willvin Magnificent vill jag gärna vinna.



Jag har spanat, längtat och suktat efter dessa väskor sen jag fick min dotter för 9 månader sen. Den verkar ha allt och framför allt utrymme för att saker man skulle vija ha med sig i skötväskan men som helt enkelt inte får plats i den vi har idag. Tyvärr är det svårt att unna sig en Willvin i en studentfamilj och därför hoppas jag att jag någongång har lyckan att vinna :)

2010-09-01, kl 20:18:33
URL: http://johannaostblom.blogg.se/
Från: Linda

Min favorit är Willvin Magnificent Leatherette Brown!



Motivering... Ja du... Räcker det med att väskan är underbar och att jag självklart inte har något hemma som kan mäta sig med den? Nuvarande skötväskan är en sorglig historia som jag sprutat kaffe över (genom näsan!) (jo, det är tyvärr sant, stora dottern drog något roligt bajsskämt precis när jag fyllt munnen med morgonens första kaffe...)



Vinner jag en Willvin lovar jag att aldrig spruta kaffe genom näsan över den! Hedersord!

2010-09-01, kl 20:39:31
Från: Linda

jag skulle såå gärna vilja vinna en Willvin All-In-One. detta är min dröm skötväska men sambon tycker den är påtok för dyr för att jag ska få införskaffa denna. just nu används en av mina gamla handväskor modell större som skötväska och i den hittar man INGENTING! hoppas hoppas på tur!

2010-09-02, kl 10:37:51
Från: HildeM

Jeg vil gjerne vinne en Willvin Multidad til min kjære mann som snart skal ha pappapermisjon og være hjemme med prinsen! Jeg vil nemlig ha min veske for meg selv når jeg skal begynne å arbeide, så derfor hadde det vært så kult å få overraske han med sin egen veske!! Krysser fingre, armer og ben, og håper at jeg har vinnerlykke!!



Stor klem

2010-09-02, kl 22:30:00
URL: http://hmoholt.blogspot.com/
Från: Lindet

Hej!



Jag har precis tipsat mina Willvinsugna vänner via mail :)



Jag skulle vilja vinna en Willvin Leatherette Brown. Den ser så¨himla fin ut och den skulle passa perfekt både som skötväska åt dottern och som en väska för mamma när hon ska vidare till jobbet efter att ha lämnat skruttan på dagis.

Willvin är de absolut bästa skötväskorna och jag hoppas på att vinna den här skönheten nu :) Skulle göra mig otroligt glad. Smarta, snygga och praktiska väskor... självklart vill alla ha en Willvin :)



Håller tummarna!



kram Lindet

2010-09-03, kl 08:10:35
URL: http://lindet.blogg.se/
Från: Anonym

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna willvin napped black, den ser ut att vara jättefin. Och jag har hört så mycket positivt om dessa skötväskor, vinner jag skulle jag ge den till min dotter och hennes son (9 dagar). Jag tycker hon är väl värd denna, hon är ensamstående och har köpt det mesta begagnat men har ännu ej fått tag i någon bra skötväska, så den skulle passa perfekt. Liselotte.

2010-09-03, kl 18:38:16
Från: Sanna

Jag är väldigt gärna med och tävlar och har länge önskat mig en Willvin Magnificent eftersom jag ofta har med mig väldigt mycket saker (som inte får plats, utan att behöva släpa med mig en extra påse).



Nu har även dragkedjan på min Emmaljunga Scooter gått sönder så facket som finns går inte längre att utnyttja utan att riskera att plånböcker, mobil, papper osv. blir blött. Suffleten ska dock in på lagning alternativ bytas ut till en ny så snart som möjligt men fram tills dess får jag gå med två stora ICA påsar för att få plats med böjor, extra kläder, våtservetter och alla värdesaker som kamera, plånbok, busskort, mobil osv.



Därför vore det väldigt praktiskt för mig att vinna en Willvin Magnificent som passar föräldrar som har mycket att packa ner men ändå vill känna sig snygg när man går omkring på stans gator.



Har även tipsat här: http://mammasvardag.blogg.se/tavlingar/2010/september/tavlar-om-en-valfri-willvin.html#comment

2010-09-04, kl 12:50:30
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Från: EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag är gärna med och tävlar, väskan ska bli en present till min sons gudmor tillika min brors sambo som väntar barn. Jag tycker bäst om Willwin magnificent i svart.



Länkat har jag gjort här



http://molnboanna.blogg.se/2010/september/skotvaska-159.html

2010-09-04, kl 19:51:34
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Från: care69

Jag är gärna med!

Jag skulle vilja vinna en Willvin Leatherette Brown, tycker den är så himla snygg att den helt klart kan användas till annat efter skötperiodens slut.

Hoppas fortfarande på tillökning så då vore den toppen...



Har länkat:

http://care69.blogspot.com/2010/09/15-sept-vinn-en-skotvaska-fran-willvin.html

2010-09-04, kl 21:39:03
URL: http://care69.blogspot.com
Från: Emelie, mamma till Elliott o gravid med nr2

jag är gärna me o tävlar =) min favorit är willvin napped black. Har länge suktat efter en ny skötväska eftersom den gamla har gått sönder i dragkedjan, men har varit för snål för att köpa en.. o nu när vi väntar smått igen så känns de ju som att det kanske är extra noga med en hel skötväska eftersom väskan kommer o va mkt mer packad än den är nu ju! hoppas på tur =)

2010-09-04, kl 21:40:36
URL: http://emlisch.blogg.se/
Från: Miaa

Hej, Min klara favorit är Willvin Leatherette Brown, så snygg.

Jag väntar nu mitt andra barn och letar efter en ny skötväska då jag köpte en riktigt billig skitväska sist, det är så dyrt med riktigt snygga skötväskor och jag skulle verkligen bli så glad om jag vann denna.



Har länkat här: http://actioonradar.blogg.se/2010/september/vinn-en-skotvaska.html#comment



Kram, ha en super helg.

2010-09-04, kl 21:44:00
URL: http://actioonradar.blogg.se/
Från: Liza

Hej! Jag vill gärna vara med och tävla, min favorit är: Magnificent.

För tillfället äger jag ingen skötväska utan använder min vanliga handväska, med två "blöjbarn" kan jag säga att det är ett kaos i den väskan. :-)

2010-09-04, kl 23:22:45
Från: Lotta

Jag är gärna med o tävlar!

Tycker dereas väskor är kanonfina men har inte råd att köpa en själv just nu, pengarna vill inte riktigt räcka till ;)

Jag vill vinna en för att jag väntar mitt åttonde barn och alla tror ju att man har tillräckligt med saker till bebisar o barn då...men nä...nån skötväska har jag inte o det saknar jag! Finns så mycket man vill ha med sig som ligger löst i vagnens fickor och i fula små påsar, jättetrist. En snygg Willvin vore därför toppen!

Jag vill gänra vinna en Willvin Leatherette i brun!

Ha de bra!

2010-09-05, kl 08:11:01
URL: http://esmeralda71.blogg.se/
Från: alexandra mamma till tove

jag är jättegärna med och tävlar.

om jag van skulle jag välja en Willvin Leatherette Brown för att den har ett väldigt praktiskt fack där jag kan ha dotterns tygblöjor som tar enormt mycket plats i våran skötväska som vi har nu. när vi hade engångsblöjor så fungerade våran skötväska bra men inte nu då vi måste använda tygblöjor till dottern för hon är allergisk mot engångsblöjor. så en Willvin Leatherette Brown hade varit toppen att vinna just nu.



jag har länkat här..

http://axdal.se/troll/2010/09/05/15-september-skotvaska-hos-neccin/

2010-09-05, kl 09:25:41
URL: http://axdal.se
Från: Josefine

Jag gillar willvin magnificent bäst. http://www.willvin.se/sv/produkt/willvin-magnificent



Jag vill vinna för att jag precis fått mitt första barn och bestämde mig för att jag inte behövde någon skötväska. Vilket jag märkt nu redan efter 11 dagar att - visst tusan behövs det en skötväska. Det hade underlättat en massa! Eftersom jag är ensamstående så finns det inte sådär jättemycket pengar, och skötväska är inte prio ett - även om jag är i stort behov av en..

2010-09-05, kl 09:37:30
URL: http://joosefinea.blogspot.com
Från: Mattias

Hej! Jag vill självklart vara med även jag och hoppas verkligen på en Willvin Magnificent som är galet snygg. I vanliga fall tänker jag ofta på andra när jag exempelvis tävlar. På barnen, sambon, släktingar..men jag ska vara helt ärlig. Den här väskan vill jag enbart ha av själviska själ. Vi har en jättefin skötväska nu, som sambon nyligen har inhandlat (då vi väntar vårt andra barn och den väska som medföljde med vagnen tydligen inte dög), den är härligt färgglad, var fasligt dyr, prickig och ja..feminin! Den här skötväskan från Willvin skulle bli min alldeles egen!



Håller tummarna! Länkar också här: http://villduvinna.blogg.se/2010/september/skotvaska-fran-willvin-15-september.html och så håller jag tummarna hårt!

Ha det gott så länge!

Mattias

2010-09-05, kl 12:09:59
URL: http://villduvinna.blogg.se/
Från: Beatrice, mamma till Robin

Åhh, jag hoppas verkligen att jag vinner Willvin Magnificent! Jag har iofs 2 skötväskor från förrut, men den ena är det massa konstiga svarta fläckar som inte går bort och den andra börjar gå sönder lite här och där. Nu när jag är arbetslös så finns det ju inte så mycket pengar att handla för(nu till hösten/vintern finns det tillräckligt mycket som behöver införskaffas). Så nu hoppas jag verkligen på vinst :)



Länkat här: http://beabofink.blogg.se/tavlar/2010/september/vinn-en-willvin-skotvaska.html#comment

2010-09-05, kl 13:06:33
URL: http://beabofink.blogg.se/tavlar
Från: Thessan

Jag hade jättegärna velat vinna en "Willvin Leatherette Brown"!



Tidigare så gick det enkelt att trycka ner en blöja i min egna lilla väska, men nu när dottern håller på att sluta med blöjor så fungerar inte det längre med alla klädbyten som måste följa med. Provisoriskt har vi en plastpåse - som jag mer än gärna hade bytt ut till en Willvin istället! Snyggt, enkelt och det hade blivit en two-in-one. Handväska och ombytesväska!



Länkat här: http://morriislajf.blogg.se/2010/september/willvin-tavling.html

2010-09-05, kl 16:59:26
URL: http://morriislajf.blogg.se/
Från: Evelina - Mamma till Meja Lee <3

Jag vill verkligen ha en Willvin Magnificent! Den är ju såååå snygg väskan och ser väldigt praktisk ut.



När vi köpte och planerade för bebisens ankomst kom jag fram till att en skötväska behövdes inte. Näe, för några fina fanns inte heller. Köpte mig en vanlig väska som jag nu använt mig utav. Praktiskt? Näe de kan jag inte påstå :) Blöjorna blir förstörda och jag får gräva om i väskan och söka grejer hela tiden. Snubblade nu över denna väska och är KÄR! Tänk vilken ordning vi skulle få på prinsessan grejer :)

2010-09-05, kl 22:15:24
URL: http://loon.blogg.se/
Från: Madde

Willvin All-In-One om jag vinner!

Varför ska jag vinna då?

Jag har världens tråkigaste skötväska, som jag fick från min bror eftersom jag inte hade hunnit köpa en när min dotter kom 1 månad för tidigt o sen har det inte blivit, skulle vara kul att ha ngt HELT nytt på en annars ganska tråkig vagn! =) SKulle bli världens gladaste!

2010-09-06, kl 00:15:42
URL: http://tjockisbullen.blogg.se/
Från: Pia

Hej, vill också vara med och tävla om en snygg Willvin till min vännina som ganska nyligen har fått en pojke. Vi träffas ofta och fikar och för det mesta så tar hon en promenad med vagnen hem till mej. Hon har blöjor m.m. i en för mej ganska trist väska. Därför så skulle jag gärna vilja överraska henne med en snygg och praktisk väska från Willvin inslagen i ett vackert paket. Det skulle vara så kul både för vänninan och mej, det vore dubbel glädje.

Favoriten är inte mindre än Willvin Magnificent.



/ Pia

[email protected]

2010-09-06, kl 01:11:30
Från: Anna Vid

Hejsan!

Jag är gärna med och tävlar.

Jag skulle vilja överraska en ung tjej som nyss fått barn, hon har inte hittat en bra skötväska än. Och vad vore inte de ultimata om inte att göra henne överlycklig genom att överraska henne med en Willvin Magnificent?



Jag hoppas jag har turen på min sida och kan göra henne glad och rädda henne från plaspåse vardagen.



Har tipsat här : http://gulligamelinasmamma.blogg.se/2010/september/vinn-en-skotvaska-fran-willvin-159.html



2010-09-06, kl 10:58:52
URL: http://gulligamelinasmamma.blogg.se/
Från: Jimmy

Hej jag är med!



Jag villa vinna Willvin Leatherette Brown för den är riktigt snygg. Vet att Willvin har sjukt bra väskor som även passar oss karlar perfekt. Så jag hoppas på en "egen" skötväska nu för mig och dottern.



mvh jimmy

2010-09-06, kl 11:52:11
Från: Cina

Eftersom jag aldrig har turen med mig så håller jag tummarna för att Olle o Thea får en lite coolare och snyggare skötväska - och en gladare mamma som gärna går omkring med en Leatherette Brown skötväska

2010-09-06, kl 21:50:06
URL: http://www.metrobloggen.se/cinsaga
Från: Ella

jag har samma problem som du hade... en plastpåse under vagnen plus en riktig skitväska... har inte ngn skötväska alls utan tar vad jag har hemma... o det är så jobbigt för man hittar aldrig det man ska ha tillräckligt snabbt o blöjorna känns inte riktigt så där fräscha som de borde... =/ så om jag skulle vinna skulle jag bli överlycklig... tänk att äntligen få plats med allting i en väska..!!! håller verkligen tummarna nu... =)



min ösnkan är att vinna en Willvin Napped i färgen svart...

2010-09-06, kl 22:52:16
URL: http://cuteelliz.blogg.se/
Från: mathilda

jag vill väldigt gärna vinna en willvin magnificent leatherette för att kunna överraska min svägerska med, hon brukar slänga långa trånande ögon efter min :)

2010-09-07, kl 07:33:03
Från: Cattis

jag skulle vilja vinna en Willvin Magnificent.. har en skötväska som hör till barnvagnen, men det än så rörig och facken är sönder så allt ramlar ändå i det stora facket så allt är huller om buller :/



länkat http://iseeuglypeople.blogg.se/jagvillvinna/2010/september/15-september-willvin.html

2010-09-07, kl 11:02:46
URL: http://iseeuglypeople.blogg.se/
Från: Emeli - Mamma till Nathalie

Jag skulle vilja vinna Willvin Magnificent för att vår skötväska är trasig i axelremmen och tillfälligt lagad så den rasar när som ihop. Skulle verkligen vilja vinna en Willvin för att de är så snygga och praktiska och man verkar få mid sig allt och smart blöjfack. Ja allt är toppen med Willvin!

2010-09-07, kl 14:56:30
URL: http://emeliochnathalie.blogg.se/
Från: Tess

Min favorit är en Willvin Magnificent. Det verkar vara en skötväska som har det mesta och som jag inte har. Har ingen skötväska överhuvudtaget men skulle verkligen behöva en.



//

Tess

2010-09-07, kl 17:25:40
URL: http://lantligtismultronbacken.blogspot.com/
Från: marty

willwin magnificent skulle jag vilja ha. än har jag inga barn så då skulle jag använda den till min laptop. och till jobbet. perfekt att ha till allt möjligt helt enkelt

2010-09-07, kl 17:46:01
Från: Linda

Vill absolut vara med och tävla om en Willvin Magnificent och den skulle jag vilja ge till min svägerska som efter flera års försök att skaffa barn så trots att det nästintill skulle vara omöjligt så blir hon mamma till ett litetunderverk om ett par veckor. Vet att hon inte vågat köpa en massa saker då hon inte riktig vågat hoppas för mycket på att allt ska gå bra denna gång.

Vore därför så roligt att få överaska henne med denna toppen väska



Länkar det gör jag här

http://familjengranberg.blogg.se/2010/september/vinn-en-willwin.html



Nu håller jag tummar och tår och hoppas på en massa tur

Kram Linda

2010-09-08, kl 13:03:14
URL: http://familjengranberg.blogg.se/
Från: J o H a N N a

jag skulle verkligen vilja vinna en så fin skötväska. jag skulle ha den som en superpraktiskt skolväska nu och sen när skolan är klar då de är dax att skaffa barn så skulle jag självklart ha den som en super praktiskt skötväska :) snacka om 2 flugor i en smäll ;)



om jag vinner som jag verkligen hoppas på ;) så önskar jag mej väskan: willwin all in one.

2010-09-08, kl 13:47:52
URL: http://johannaspratstund.blogg.se/
Från: Claudia

Willvin Magnificent



Jag är på min 2a skötväska nu jag har haft oturen med att skaffa mig "dåliga".

Den jag har nu är väldigt trång och jag får inte plats med mycket saker så ibland får jag packa saker i en till väska, Därför skulle det vara skönt att ha en bra kvalitets väska med mycket utrymme.

Denna väskan kunde man även ha laptop i läste jag och de vore ännu mer kanon eftersom jag ska börja plugga nu och kommer använda min laptop väldigt mycket till arbeten.



kram



2010-09-09, kl 01:21:48
URL: http://claudiajkpg.blogg.se/
Från: camilla

HÄR KOMMER EN ANNORLUNDA MOTIVERING.



jag har inte barn. utan min bebis är en canon 1000 d. jag behöver en kameraväska! och en bebis är alltid en bebis. och jag vill att min bebis ska få en sådan underbar och fin väska! jag blev dödskär i Willvin Magnificent!! den skulle va perfekt när jag är ute på äventyr med min kamera och få med mig alla tillbehör! håller tummarna

2010-09-09, kl 18:14:19
URL: http://camillanatalie.blogg.se/
Från: Sandra

Jag skulle bli jätte glad om jag vann en sådan väska du har på din vagn. (Willvin Magnificent)

Jag har en brioskötväska som det inte får plats ett skit nästan rentutsagt. Blöjorna e alltid förstörda, alla saker rörs runt och man hittar inget, speciellt inte när det är som viktigast, exempel i affärer och så. Väskan va trång nog när man hade 1 barn och nu när man har 2 barn + massa egna saker som ska med så får man aldrig plats med något längre. Jag hoppas att jag vinner skötväskan för det skulle verkligen underlätta min vardag en massor! :)

2010-09-09, kl 21:20:38
URL: http://sandrasveningsson.blogg.se/
Från: Anonym

länkade med http://sandrasveningsson.blogg.se/2010/september/tavlar.html#comment

2010-09-09, kl 21:28:21
URL: http://sandrasveningsson.blogg.se/
Från: Margona Strömberg

Åååå dessa skötväskor har jag trånat länge efter men inte haft råd att köpa när man är mammaledig....



Skulle så gärna vilja vinna en:

Willvin Leatherette Brown



Varför? Jo i dagsläget har jag en värdelös mjuk skötväska som följde med vagnen...den är för mjuk och FÖR LITEN det ryms knappt blöjor o tvättlappar i den :(

Detta skulle vara drömmen att få vinna...för den verkar rymma mycket plus att den är ju såååååååå snygg!!!!!



Hoppas på mycket tur!!!!

Mvh Margona

[email protected]

2010-09-09, kl 23:15:29
Från: evamar

Jag ska bli faster i oktober och skulle vilja vinna en MultiDad till min bror, som alltså snart är pappa. Han är alltid hjälpsam och jag skulle vilja göra en gentjänst som tack för alla gånger han har hjälpt mig med både stort och smått.



PS. http://evamar.blogg.se/2010/september/skotvaska-15-sep.html

2010-09-13, kl 20:46:52
URL: http://evamar.blogg.se/
Från: Lyndi

Hej!

Jag skulle gärna vilja vinna skötväskan "Willvin Napped Black". Jag önskar att vinna denna då vi väntar ett efterlängtat syskon till vår son i februari och den skötväskan vi har sen min son var liten känns väldigt passé och saknar bland annat axelrem. Jag har trånat efter en Willvin väska länge nu! :O)



Jag har länkat här: http://lyndibloggar.blogg.se/2010/september/jag-tavlar-om-en-willvin-skotvaska.html#comment

2010-09-14, kl 00:18:45
URL: http://lyndibloggar.blogg.se/
Från: mariann

Willvin all in one (svart) skulle jag gärna vinna.



Jag är stolt ägare till en vagn och en liten bebis samt en superdålig skötväska. Nu när jag sett och läst om Willvins supersnygga och praktiska skötväskor måste jag bara få äga en egen. Jag och min bebis skulle bli världens lyckligaste och om vi vann!

2010-09-15, kl 08:21:24
Från: Sara

Skulle gärna vinna en willvin napped brown.

Jättesnygga å praktiska väskor ser det ut som. Har faktiskt aldrig sett dom förut. Skulle va kul att få testa en, har haft både crecent å emmaljunga skötväska men jag gillar ingen av dom vidare mycket.

2010-09-15, kl 10:29:10
URL: http://zaralindgren.blogg.se/
Från: Cilla

Jag tycker allra bäst om Willvins läckert stilrena Napped Black och skulle väldigt gärna vilja vinna den därför att jag och min man inte någon skötväska men väntar vårt första barn. Willvins väskmodeller går hem hos mig framförallt därför att de är slitstarka och rymmer mycket, alltså kan vi fortsätta använda den även när bebisen får syskon. Min man gillar Willvins klassiskt moderiktiga och fackrika väskor därför att han är extremt noga med utseende och funktion.

Eftersom vi bara vill ha en skötväska (för att inte behöva flytta saker framochtillbaka mellan olika väskor) och eftersom bara ett varumärke duger för oss båda så hoppas vi att du Sara och Petra, Jenny och Johanna på Willvin vill hjälpa oss med vår önskedröm av skötväska! Den enda nuvarande nackdelen är nämligen kombinationen ”1 arbetslös + 1 låginkomsttagare” och ”1:a barnet” (det är sååå mycket som behöver inhandlas, allt från bilbarnstol till babymössa).

Tack för chansen!

2010-09-15, kl 14:35:09
Från: Olelsi/Nettan

Hallå där!!



Nu har tösen blivit större, tiden går så fort och med det blir man mer rörlig. Skogspromenader med en väska över axeln inget att rekomendera MEN med en ryggsäck i från Willvin skulle underlätta mycket.

Vi hoppas att vi får utforska Hälsingeskogen med denna fina ryggsäck för mycket ska ju med ändå.



Länk:

http://olelsi.blogg.se/2010/september/vinn-en-vaska.html



Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.

[email protected]

2010-09-15, kl 17:02:59
URL: http://olelsi.blogg.se/
Från: ANKI O

willvin Magnificent skulle jag vilja vinna för att kunna ge den till en kompis som ingen har(o inte heller har råd att köpa en!)

2010-09-15, kl 23:57:33

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<