Varför?

2010-11-11, kl 02:36:19 | Kommentarer: 0 | Direktlänk | Bara sara
Det är så typiskt så det inte är sant, har varit galet trött hela dagen men när man äntligen går och lägger sig så kan man inte sova. Blev akut hungrig eftersom jag inte ätit sen igår, så det fick bli lite kycklingsallad såhär miss i nassen. Kunde nästan inte äta alls utan blev mätt på bara några gafflar men guuu så gott det var med det lilla jag fick i mig.

Har förresten fått behålla maten med så det känns jätte bra, lite huvudvärk och slö i kroppen verkar vara det som återstår. Okej lite kass i buken är man ju fortfarande men allt rinner inte rätt igenom, surt med att missa jobb i morgon. Blev tillfrågad om jag kunde jobba men jag vågade inte tacka ja, vill inte smitta ner alla på jobbet och helt seriöst så är det inte säkert mina söta tanter och gubbar hade klarat av en magsjuka så jag blir hemma åtminstone en dag till.

Sen ska vi fira med, och vet ni vad vi ska fira? Jo det ska jag tala om, jag la en sån fis innan utan att skita ner mig. Wohoo säger jag bara så jag ser mig praktiskt taget som frisk, vågar man fisa ute i soffan efter en magsjuka då är man frisk haha.

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<