kvällen, natten & morgonen

2010-05-17, kl 08:52:22 | Kommentarer: 2 | Direktlänk | Arabelle & Jadie 2010

Jag är sjukt trött idag, ingen bra kväll/natt/morgon här inte. Det började igår när barnen kom hem helt plötsligt var Arabelle superförkyld och jätte ledsen, Jadie sov i vagnen så hon fick ligga kvar, eftersom det var fullt upp med Arabelle så blev hon liggandes i vagnen en bra stund. När jag sedan väckte henne och gav henne mat var det knappt hon vaknade när jag bytte blöja ens, så hon fick lägga sig på direkten när hon ätit. Arabelle var helt plötsligt uppe ända till elva igår, bara vägrade att bli trött. Eftersom Jadie la sig tidigt och sov innan det med så vaknade hon inatt (som vanligt iofs men det blev ju bättre ett tag). Arabelle var inte sämre hon, tre gånger vaknade hon inatt (hon vaknar aldrig på nätterna annars). Och tio i åtta tyckte Jadie det var dags att gå upp.

I vanliga fall lägger sig Arabelle senast nio och vaknar aldrig på natten. Jadie brukar va uppe till tio-elva eftersom lilla damen oftast inte vill sova, sen vaknar hon en gång på natten och sen är det dags att stiga upp vid halv tio.

Idag ska vi in till stan med och fylla i lite papper, underbart att göra det idag när man är så jäkla trött. Känner mig nästan bakis idag, torr i munnen huvudvärk så in i helvete och jag hänger inte riktigt med. Nehe nu är lilla damen inte nöjd längre, bäst att ta henne innan hon väcker stora damen med.



Kommentarer
Från: Johanna mamma till 2 prinsessor

Hej jag skickade mail till dig igår :)

å jag vart/är så glad! :D

Jag har en pågående tävling på min blogg kika gärna in den det kanske är något av intresse.

2010-05-17, kl 09:34:19
URL: http://johannamadeit.blogg.se/
Från: Isabelle

Hej!

kul att du vill vara med i min tävling!

Jag önskar dig lycka till!

Håll utkik på bloggen efter vinnaren!

Mvh Isabelle

2010-05-17, kl 16:22:00
URL: http://isabellees.blogspot.com/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<