Lilla lilla gumman

2013-05-04, kl 17:19:25 | Kommentarer: 0 | Direktlänk | Arabelle 2013
Vad är det som händer egentligen? Ja om jag bara visste det. I söndags började Bella kräkas och har inte slutat sedan dess, ingen mat eller dryck får stanna i magen. Inte vet vi varför det det blev så och läkarnas teori om varför det fortsatt vara så vet jag inte om jag köper längre då lösningen skulle vara en påse dropp, två dygn med dropp senare kvarstår problemen och jag börjar bli måttligt irriterad över att ingen gör någon undersökning på stackaren.
 
Var väldigt irriterad över att ingen satte dropp på henne från början heller, fick lacka ur totalt innan hon fick det. Men jag anser att det säger väl sigt självt att ett barn som (då) inte fått i sig något på ca 4 dygn, inte kissat på ca 3 dygn och som är så torr att läpparna bara spricker och blöder, gråter utan tårar, inte orkar svar på tilltal och bara sover heeeela tiden behöver dropp och det direkt.
 
Nu har vi en något piggare Bella här efter droppet, kisseriet har kommit igång men problemet kvarstår som sagt. Men nej då skickar vi hem dom nu när hon är vaken, ehm nej den här mamman vägrade kan jag tala om. ALLT kommer upp igen, ibland direkt, ibland efter så mycket som fem timmar men upp kommer det. Vi kom överrens om en permission över natten istället men eftersom inget går åt det bättre just nu blev det en dagpermission istället så snart ska vi tillbaka igen och sova där.
 
Men som sagt snurpan mår skit och ingen vet varför, ingen gör heller några undersökningar. Eller jo en röntgen på magen gjordes för att se så det inte var stopp men nu har vi ju kommit fram till att läkaren troligtvis bara inte orkade lyssna på mig så han skrev en remiss på en röntgen som inte visar det jag vill ha kollat, men efter lite tänkande själv (ja jag kan faktiskt tänka ibland) och bollande av idéer med utomstående vet jag nu vad jag tänker kräva i morgon.
 
Sen vi åkte in i onsdags har vi träffat fem olika läkare, alla säger olika och ingen gör några ordentliga undersökningar eller kommer fram till något speciellt. Hur kan det bli så här?
Snart dags att åka tillbaka iaf och hoppas på att det blir lite undersökningar som visar något under morgondagen, för inte sjutton kan ungen fortsätta leva på dropp.

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<