Underbara trollungar

2012-06-30, kl 10:46:32
Jag har saknat mina små trollungar så otroligt mycket och det är så härligt att vara hemma med dom idag, dagen började fantastiskt till skillnad mot många tidigare helg mornar. Jag hade inte alls någon lust att gå upp strax innan sju när barnen öppnade sina blå, som tur var så hade mina trollungar samma planer som mig så jag och dom stora trollungarna gick in i sovrummet och mös i någon timme. 
 
När mamman hade somnat om gick trollungarna själva upp och kollade på barnprogram utan att riva halva lägenheten, att mamman låst båda toalettdörrarna för att minska risken för missöden med en kökskniv behöver vi inte tala om. Sen sussade mamman gott ända fram till strax efter nio, sen hände visserligen ett litet missöde men jag vet inte om jag kan skylle det på barnen egentligen.
 
In kommer Bella i sovrummet och skriker om bajs på golvet och självklart flyger jag upp, mycket riktigt Jadie har tagit av sig blöjan och bajset som tidigare låg i blöjan låg i en fin liten hög på golvet utanför sovrummet. Varför jag säger att det inte är hennes fel egenltigen är för att båda trollungarna konstigt nog hade på sig knäppblöjor, det har dom aldrig på nätterna för då finns risken för att dom tar av sig blöjorna istället för att säga till mig både under natten och morgonen. 
 
Nu vet jag inte vem som satt på dom knäppblöjorna eller varför eftersom dom är en storlek för liten för att fungera just som nattblöja men det är som det är, slutet gott allting gott. Nu ska jag och trollungarna hitta på något roligt innan det är dags för mig att gå till jobbet igen.

snart dags igen

2012-06-29, kl 15:20:38
Nu börjar snart andra delen av dagens arbetspass men först en träff med distriktssköterskan, köpte med mig lite lax och jordgubbar hem till mamma på min rast så nu hoppas jag energin stiger snart igen.

Sista rycket innan lugnet

2012-06-29, kl 06:59:43
Idag är det som sagt dags för delad tur men i morgon väntar bara ett kvällspass på schemat, sista rycket inför lugnet nu. Ska bli härligt att få en helg halvt om halvt hemma och sen börjar jobben igen, nu måste jag kila vidare till min buss så jag inte kommer försent min sista långa dag för den här veckan.

Har saknat min säng

2012-06-28, kl 21:48:12
Hemma igen efter kvällens pass och det ska bli så gott att få sova i sin egen säng, i morgon är det delad tur som gäller så jag går hemifrån tidigt på morgonen och kommer hem sent på kvällen. Känns rätt surt att vara borta hela dagen men på lördag har jag bara en kvällstur och på söndag är jag äntligen ledig en hel dag.
 
Nu ska jag och Jonny mysa ner oss till en film och sen hoppas jag på att kunna sova inatt, blev inte alls mycket sömn natten till tisdag. Ingen alls för att vara exakt och sen dess känns det som jobben gått i ett trots att jag fått sova ordenligt och känt mig utvilad mellan passen.

Grillat är gott

2012-06-27, kl 19:57:25
Har precis ätit en bit kött och en maffig sallad, gör mig redo att åka till sjukhuset nu. Känner mig mätt och utvilad det hät blir en bra natt.

Nu var det ett tag sen sist men det känns som det är dags för en dust med vågen igen

2012-06-27, kl 13:11:00
 
Minus 10,2 sedan jag startade min personliga lilla utmaning och lyssna på den här minus 28,4 sedan min maxvikt. Det är ju helt otroligt 28 jävla kilo! Blir riktigt peppad av att se siffrorna, måste bli bättre på invägningarna nu igen, det brast när mitt mående gjorde det och vikten började pendla igen men nu har det börjar gå neråt och hålla sig där.

Det värker i mammahjärtat

2012-06-27, kl 06:07:00
Det värker så hemskt i mammahjärtat när man inser att nattningen igår var sista gången jag träffade barnen innan lördag, får försöka tänka på allt roligt vi kan hitta på när lönen kommer istället. Fördelen med en ordentlig lön är att allt inte behöver gå till räkningar och bröllopet utan det blir lite över, måste säga att det värker även i hjärtat när man kollar kalendern och inser att nästa gång jag och Jonny är lediga tillsammans är den 2 Augusti. Födelen med det är väl att vi inte hinner tröttna på varandra innan bröllopet.
 
Nu blir det en ordentlig frukost för att orka med dagens arbete, det blir mycket dom kommande dagarna men det kommer det vara värt. Angående tävlingen jag pratade om bestämde jag mig för att avvakta med den tills datorn och blogg.se är lite mer samarbetsvilliga, hoppas ni inte blir allt för besvikna.

Ibland blir det lite för mycket jobb enligt Jonny

2012-06-26, kl 17:36:23
Jonny: Slår mitt hjärta snabbt?
Jag: (fram med timern på mobilen och börjar räkna hans puls) pulsen är ju bra i alla fall.
Jonny: Men vad fan måste du alltid dra in jobbet, jag tänkte du skulle svara ja och så skulle jag säga att det beror inte på blåsljudet, det är för jag är så kär i dig...
 
Kände mig lite dum då haha men ja som sagt pulsen var ju bra...

Nu hoppar jag i säng

2012-06-26, kl 07:49:28
Ska bli så himla skönt att sova efter en ja vad ska man kalla det, kaotisk natt på sjukhuset men roligt är det.

Nu börjar jag bli jävligt trött på det här

2012-06-25, kl 19:05:24
Ingenting funkar som det ska, funderar starkt på att byta från blogg.se till något annat för det här är fan inte roligt längre...

Är det någon som är sugen på...

2012-06-25, kl 08:08:24
Är det någon som är sugen på en tävling?

Usch

2012-06-24, kl 17:47:32
Blogglusten är verkligen som bortblåst när allt strular, men vi har fått hem vår nya dator nu så förhoppningsvis kommer den tillbaka när vi kopplat in den. Nu ska jag göra lite mat, är vrålhungrig och har huvudvärk.

Äntligen hemma

2012-06-23, kl 22:16:37
Äntligen hemma och med magen full av kvällsmat, jag måste säga att jag har haft riktig tur idag. Jag undvek den värsta skuren för jag hade rast då och som värst har det bara duggat på mig, snacka om tur när man springer runt ute hela dagen.
 
Nu ska jag och mitt hjärta krypa ner och kolla på film en stund, känner att jag behöver en lugn stund med lite mys.

Positiva Sara

2012-06-23, kl 06:59:40
Dåligt väder, dåligt med sömn, hemtjänsten här kommer jag för en delad tur! Känner mig mindre lockad nu, fördelen är väl att det brukar gå bra när man väl kommer igång och eftersom det är en delad tur tänker jag banne mig sova en stund på rasten!

Kul...

2012-06-22, kl 21:27:54
Skitkul att det inte går att lägga in bilder på datorn, ännu roligare att det inte går att mmsblogga...

Svensk midsommar

2012-06-22, kl 19:36:50
Det är inte riktig midsommar utan regn, det började regna för en stund sen så nu kan vi äntligen fira på riktigt haha.

Underbart blogg.se...

2012-06-22, kl 12:37:28
Det är ju fantastiskt roligt när man sms bloggat hela föregående dagen och märker att inget inlägg kommit upp, skit kul blogg.se. Inte nog med att det nya är krångligt det fungerar inte som det ska heller. Det är ju inte mycket att göra åt nu, ska fortsätta städa med mina trollungar innan det är dags för lite firande hemma hos pappsen, vi var där en sväng igår efter kalaset (ja just det vi var på kalas igår men det vet ju inte ni eftersom mina inlägg inte kom upp...) och trollungarna längtade tillbaka så fort vi satt oss i bilen hem.

Ingen vila här inte

2012-06-21, kl 06:03:00
Det blir lite slit idag igen, känner mig helt slut efter natten som varit för Harleys har troligtvis en till tand på g och har varit vaken i stort sett hela natten. Men det är bara att bita ihop och göra det man ska, gu vad jag ska njuta när nästa lön kommer...

Utgifter...

2012-06-20, kl 16:15:12
Vår dator håller på att säga upp sig och ni som hängt med ett tag vet att den har strulat i evigheter, nu går det inte ens lägga in bilder på den längre! Visserligen är kameran fortfarande borta men de vi tar med mobilen går inte heller lägga in, så igår klickade vi hem en ny dator. Det är inte direkt en sån utgift man vill ha innan bröllopet men dator använder både jag och Jonny mycket och jag tror inte vi klarar oss om den skulle kollapsa helt.
 
Nu var det ändå en billig dator, lite drugt tretusen kostade den men det ska tydligen vara en bra dator ändå. Den vi har nu gav vi tiotusen för men inte fasen fungerade den längre än ett år ändå, Jonnys systers pojkvän är lite av ett datasnille och rekommenderade vår ny hemklickade dator så jag litar på att den kommer fungera som jag vill nu haha.

Snart dags att lägga sig igen

2012-06-20, kl 07:57:59
Men först ska flickorna göras iordning för dagis, ska bli så skönt att vara ledig ett par dagar nu för jag har massa måsten att göra här hemma. Men jag har tänkt att blanda det med lite nöjen med, i morgon ska vi iväg på barnkalas för sötaste lilla Elias fyller ett år och på midsommarafton ska vi åka upp till pappsen en stund och äta potäter och sill. 
 
Nej göra iordning trollungarna var det, lustigt att man alltid fastnar vid datorn haha.
 
Trollungarna en lite kallare dag

Matlåda

2012-06-19, kl 19:35:52
Snart dags för jobb igen, matlådan är klar och väskan är packad. Nu blir det mys med den lille mannen en stund innan det är dags att gå till jobbet, bara den här natten kvar nu sen är jag ledig tills på lördag.

Äntligen dags för sängen

2012-06-19, kl 09:17:41
Äntligen dags för sängen trollungarna är lämnade på dagis och lilla grodan är skickad med barnvakten. Idag ska jag sova gott har jag bestämt nu när jag är helt själv hemma, visserligen fungerar det bra dom  dagarna Harley är hemma med mig men det blir betydligt mer och bättre sömn när han inte är det.

Äntligen sitter den där min fina lilla sky...

2012-06-18, kl 20:52:12

2012-06-18_20_52 (MMS)

Äntligen sitter den där min fina lilla skylt :D


jippie!

2012-06-18, kl 19:16:55
Min komplettering var godkänd så nu äntligen är skolan över på riktigt haha, jag ska fira med att sätta på mig min fina namnskylt på jobbet inatt. Nu ska jag slänga i mig lite mat och sen ska jag som sagt vidare till sjukhuset, fy fanken vad allt börjar kännas bra igen.

Så var nattens jobb över och jag rör mig h...

2012-06-18, kl 07:25:37

Så var nattens jobb över och jag rör mig hem mot min säng, men först ett stop på skolan för att se om min komplettering blir godkänd.


Frukosten nere

2012-06-17, kl 06:23:07
och nu är det dags  för jobb, känner mig riktigt frusen idag och kan tala om att jag inte alls är så glad i att jobba i hemtjänsten idag haha, känner för vinterjacka och mössa just nu. Det blir säkert varmt om en liten stund men just nu när jag sitter inne och fryser med en kopp te känns det inte alls lockande att gå ut.

Dags för jobb igen

2012-06-16, kl 14:32:48
Den här gången är det på sjukhuset och i morgon väntar hemtjänsten igen, älskar allt roligt man får göra på sjukhuset men det är ju så skönt att få komma ifrån en stund som man får i hemtjänsten mellan besöken.

Ny vinnare: Sunmate

2012-06-16, kl 13:24:00
Eftersom vinnaren aldrig hörde av sig presenterar jag nu en ny

Och den nya vinnaren av solskyddskläderna från Sunmate är


Grattis grattis, maila mig (sweetzazza@hotmail.com) din adress, vilken ålder det är på barnet som ska få dressen och om det är till en pojke eller flicka.

Vaknade av ett hysteriskt vrål idag

2012-06-16, kl 12:08:28
Det lät som lilla grodan höll på att dö i sin säng så jag rusar in och vad får jag syn på? Jo en liten groda som vänt sig från rygg till mage för första gången och det var hemskt enligt honom haha. Precis som dom andra trollungarna vänder han på ordningen lite, sitta absolut det går fin fint, vända sig om? Nej det struntar vi i. Han försökte ett tag men när det inte kom några resultat slutade han försöka men nu händer det viss grejer igen.
Det lär säkert bli fler mornar med illvrål innan han kommer på hur han ska rulla tillbaka med men det är väl bara att stå ut med, idag trodde jag banne mig han hade ramlat ur sängen eller nått så som han tjöt.

Tog en promenix till Sara efter dagis, lil...

2012-06-15, kl 18:16:14

2012-06-15_18_15 (MMS)

Tog en promenix till Sara efter dagis, lilla grodan har det gott i hennes äpple :)


Vinnare: Pino

2012-06-15, kl 00:00:10
Och vinnaren av det fantastiska Pino paketet blev
Grattis! Maila mig din adress på sweetzazza@hotmail.com
Inom kort kommer fler fantastiska tävlingar, se till att inte missa dom
bloglovin

Den lille mannen friade precis igen, charm...

2012-06-14, kl 21:04:14

2012-06-12_11_51 (MMS)

Den lille mannen friade precis igen, charmigt absolut. Men jag behåller nog ringen jag fick första gången ;)


Pino

2012-06-14, kl 17:41:23
Är ni nyfikna på vem som vann ett Pino paket? Då får ni vara det några timmar till...

Det är bara på ett igen

2012-06-13, kl 20:18:34
Haft två möten dag så sömnen har blivit ganska mycket lidande, några timmar har det blivit men nu är det dags för jobb igen. Det blir nog skit bra det här tillslut, efter söndag börjar det lugna ner sig lite och det jag försöker tänka på nu är att så fort den här köriga veckan är över har jag en kanon lön som väntar haha.
Allt kretsar kring pengar och böllopet just nu känner jag, men det kommer vara värt det. Har hittat så himla fina klänningar till flickorna att ha på bröllopet med men mer om det någon annan dag, nu måste jag åka.

Så var det kväller

2012-06-12, kl 19:42:15
Dagen har gått i ett känner jag men nu är det dags för jobb, imorgon väntar ännu en dag smockfull med saker att göra. Bara den här veckan, sen lugnare det ner sig...

Trött mamma

2012-06-12, kl 09:09:47
Idag är det utbildningsdags igen, lyckligtvis en kortare utbildning än den igår så jag kan lägga mig någon timme till sen. "Jag är så trött" har varit en återkommande mening dom senaste dagarna men nu är det bara några få dagar kvar att härda ut, sen är utbildningar och möten över och jag hinner sova mellan jobben igen.
Trött mamma härom kvällen

Andas

2012-06-11, kl 22:15:01
Nu har jag haft tid att tänka och andas lite, det kommer bli en skit jobbig vecka det här men sen har jag bestämt att allt ska bli skit bra igen. Spelar ingen roll vad universum har för planer om det för från och med nu ska saker och ting ske på mitt sätt och mina villkor, det kommer att bli en riktigt tung vecka det här men sen blir det kanon!

Jag orkar inte med strul just nu

2012-06-11, kl 15:25:54
Är riktigt trött på precis allting just nu känner jag, det kommer gå åt helvete alltihop så känns det nu i alla fall. Hinner inte ens tänka för jag måste vidare till jobbet.

Dags för utbildning...

2012-06-11, kl 06:51:26

Dags för utbildning...


Nu är det dags för jobb

2012-06-10, kl 15:16:30
Bara fem timmar ikväll men i morgon väntar utbildning på Sjukhuset, samtal med prästen och en kväll på jobbet. Så ja en kort tur ikväll är riktigt välkommet kan jag tala om, bäst jag skyndar mig iväg nu så jag inte kommer försent.

Middas dags

2012-06-10, kl 13:38:29
Det blir lax och broccoli idag igen men det är ju så himla gott! om några timmar är det dags att dra sig ner mot jobbet igen så farmor Yvonne får komma hit och passa trollungarna några timmar. Vi har haft en riktig lat dag idag men det måste man få ha ibland, vi har gjort absolut ingenting och jag måste säga att det är riktigt skönt att bara ta det lungt. Eller jo vi har varit på kamera jakt utan resultat, någon av trollungarna har ju gömt kameran igen det är därför det är så lite bilder i bloggen nu och de bilder som är med är av världens sämsta kvalite.

Det här blir en bra dag

2012-06-10, kl 11:21:35
Den här dagen kommer bli kanon, Bella bestämde sig för att ta den längsta sovmorgonen på evigheter och vaknade inte förrens strax innan nio. Visserligen är jag en så där människa som gärna ligger och sover fram till lunch men att få sova till klockan nio utan barn som klänger överallt, det är ett halleluja moment! Barnen har varit lugna och glada (peppar peppar) sen dom gick upp och mamman fick njuta av frukosten idag istället för att slänga i sig den bakom kylskåpet på två sekunder.

Första riktigt inbjudningskortet är uttryc...

2012-06-10, kl 00:25:16

2012-06-10_00_23 (MMS)

Första riktigt inbjudningskortet är uttryckt och jag är toknöjd! Framsidan ska pimpas och sen ska dom iväg :D


Livet som mamma är underbart, vissa dagar mer andra mindre...

2012-06-09, kl 21:15:41

Det är ett under att någon av oss fått godkänt med dom här lärarna...

2012-06-09, kl 15:54:25
Så här såg mina lärare ut under avslutningen igår haha, nej men allvarligt det var skitkul när dom kom in och dansade och sjöng.
"komplettera, skriva mera, gör nu dina läxor..." Det har man ju inte hört ett par gånger eller så

Äntligen internet!

2012-06-09, kl 13:11:31
Det har inte velat fungera på hela morgonen, står att datorn försöker koppla upp sig mot två nätverk och att jag sta ta bort ett. När jag då gör det så försvinner båda, vet inte vad den håller på med men efter ett par omstarter verkar det fungera nu igen. Vi har i alla fall haft en lika spännande helgmorgon som vanligt, Bella går upp tidigare än tidigast och väcker samtidigt Jadie och sen springer hon in och väcker Harley. Idag hade jag till och med ställt trillingvagnen framför hans dörr för hon inte skulle göra det men tror ni inte trollungen lyckas flytta på den och ta sig in ändå.
Upp och göra frukost, söva om Harley och slänga på film åt trollungarna sen gick mamman tillbaka till sängen igen. Och ja man får göra så, alla som har barn har gjort så någon gång och alla som inte fått barn än kommer göra det. Jag tänker i alla fall inte gå upp innan tuppen på helgen, när jag sedan gick upp var det totalkaos i hela lägenheten så dagen har spenderats med att städa. Trots det ser det fortfarande ut som tredje världskriget här men det är faktiskt knappt lönt att städa när trollungarna är hemma. Till och med Harley springer runt i sin gåstol och river ner saker!

Shopping

2012-06-08, kl 18:42:40
Idag har jag spenderat tusenkronor på saker till bröllopet, det blev en hel ikea påse full. Jag tänker nämligen vara lat och har köpt papperstallrikar och plastbestick fast av den lite finare sorten, ser faktiskt riktigt bra ut för att bara slänga. Blev tallrikar, glas, vinglas, champangeglas, bestick och assietter. Sen var det lite annat till inbjudningarna och sånt, känns så himla kul att det börjar närma sig nu så ikväll tänker jag fixa inbjudningarna.

För jag har tagit studen... ehm...

2012-06-08, kl 14:09:43
Jo studenten har jag ju visserligen tagit men det är ett par år sedan, vad har jag gjort idag då? Jag har gått ut skolan, klarat min utbildning. Ja det går väl kalla det ganska mycket, hade egentligen lust att gå ut och fira ikväll. Kanske inte så mycket utbildningen i sig men att jag faktiskt klarade det trots allt annat som varit runt omkring.

Nu blir det inte så mycket firande ändå, Jonny börjar nio i morgon och jag har ingen lust att vara aptrött eller ha huvudvärk halva dagen för att jag var uppe sent och festade. Lite tråkigt att inte få fira ordentligt men så är det, äntligen är skolan slut för den här gången och efter sommaren är det bara på ett igen för att läsa upp dom sista ämnena till slutbetyg men jag kan stolt kalla mig själv för utbildad uska nu.

Dags för avslutning och utan förvåning kan...

2012-06-08, kl 08:58:33

Dags för avslutning och utan förvåning kan jag bara konstatera att vi är försenade, fröken Bella har strulat med kläderna hela morgonen och fröken Jadie med sitt hår...


Har haft fullt upp hela dagen

2012-06-07, kl 19:14:39
Har haft fullt upp hela dagen idag tycker jag och kvällen spenderar jag med bröllopsplanering, idag fick vi hem vigselintyget som ska skrivas på på den stora dagen och nu känns det ännu mer verkligt. Stress stress och åter stress, känns ju lite idiotiskt egentligen för jag vet ju att dagen blir underbar vad vi än äter och har på oss så länge som jag avslutar dagen med att vara fru istället för "bara" sambo haha.

Underbart

2012-06-07, kl 15:53:16
Avslutning imorgon och jag vet fortfarande inte om uppsatsen var godkänd...

Fick precis ett samtal och blev erbjuden e...

2012-06-07, kl 14:17:15

Fick precis ett samtal och blev erbjuden ett vik på 75% när mitt andra går ut, ska på möte på onsdag så får vi se. Inget är ju säkert men 75% är mer än vad jag har nu :)


Som ett barn på julafton!

2012-06-06, kl 16:41:20
Paket, paket och åter paket.
Mitt hår och produkter till det från Rapunzel of sweden

Lite tyg som jag har tänkt göra vimplar av till barnen, från tradera.
Ett mönster på joggingdress, från tradera

Åh jisses

2012-06-06, kl 13:53:52
Det var inte bara en dag som inte stämmer på mitt schema, chefen var inte där idag eftersom det var röd dag men jag och en jobbarkompis kollade för säkerhetsskull så det inte blir fel igen. Hela vecka 24 ut stämmer mitt schema sen är det inte en tid som är rätt, varken dagar eller timmar stämmer och det känns bara som totalkaos nu. Jag har planerat hela sommaren efter det schemat som jag fått så det måste jag ha nu, får se vad chefen säger i morgon.

Jobbdags igen

2012-06-06, kl 06:25:46
Barnen har varit vakna i stort sett hela natten, nu fick ju Jonny ta dom eftersom jag skulle jobba idag men själv är jag lika trött ändå eftersom jag vaknat hundra gånger. Förstår inte alls det här behovet dom har av att helt plötsligt springa upp hela natten, det händer lite då och då men inte jätte ofta visserligen. Nej denna mamman är inget stort fan av barn som inte sover, speciellt när det är jobb dagen efter...

Syns det lite skillnad?

2012-06-05, kl 22:01:00

Jag har fått kommentarer både här och där om att jag blivit smalare men jag har inte sett det själv, men jo visst syns det lite skillnad allt. Nu har jag visserligen kläder på mig på "efter" bilden men det är ju skillnad, till och med jag ser den. Wohoo!Hahaha jag dööör, älskar min mammas fb status!

2012-06-05, kl 20:35:00

Ibland blir allt bara så himla fel

2012-06-05, kl 18:06:34

När jag vaknade idag hade jag ett par missade samtal på mobilen, ett meddelande och även en kommentar på fb om att jag skulle jobbat morgon. Precis när jag ska ringa min chef ringer telefonen igen och det är hon, precis som medelandet på telefon svararen lyder så säger hon att dom saknade mig på jobbet i morse. Jag skulle alltså jobbat morgon idag, jag förklarar att enligt mitt schema jobbar jag kväll men icke då. Min chef frågar mig om jag bytt tur med någon eller om jag har tagit fel på vecka, bytt vet jag med mig att jag inte gjort för jag har inte bytt några tider med någon och schemat slet jag fram snabbt som ögat även att jag var helt hundra på att jag hade rätt.

Någonstans har det blivit fel i alla fall, jag kan inte göra annat än följa det schemat jag har fått och anta att det är det rätta schemat, när jag fick fram schemat visade det sig i alla fall att jag omöjligt kan ha tagit fel på veckan. Skit samma var det blivit fel men fel har det blivit och det var inte mitt fel, ärligt talat var jag jätte ledsen innan. Jag vill inte att mina nya arbetskamrater ska få uppfattningen om att jag tar jobbtider på andra ställen och bara struntar i det schemat jag redan har för det är lätt att det framstår så nu när jag har jobbat på sjukhuset, så är det definitivt inte jag dubbelkollar schemat både tre och fyra gånger innan jag tar något extra och det ska krävas mycket ör att jag inte ksa omma till jobbet kan jag tala om.

Som synes på mitt schema så har jag inte tagit fel vecka och jag skulle inte jobba morgon enligt det

Usch känns hemskt det här fast det är tydligt att det inte är mitt fel, ibland blir det bara så dumt. Jag tänker i allafall dubbelkolla hela mitt schema i morgon på jobbet och se så resten stämmer, så här vill jag inte ha det igen. Känns skit rent ut sagt att det blev så här även att jag vet att jag inte har gjort något fel, både för att det kanske verkar som jag bara skitit i att gå dit men även för att jag förlorar inkomst eftersom det inte blev något jobb idag.


Vissa saker kan man bara inte motstå

2012-06-04, kl 16:02:13

Kombinationen av orden drop in och piercing är en av dom sakerna...


Lycka!

2012-06-04, kl 14:36:21

Provet är rättat och godkänt! Nu väntar jag bara på rättningen av uppsatsen, hoppas verkligen det inte är några kompletteringar på den. Jag behöver inte öppna några böcker förrens till hösten igen och det känns kanon, då blir det att läsa Svenska B, Naturkunskap, Religion och troligtvis Matte B så jag har den om ja vill söka vidare sen.

Usk plugget är äntligen över känner jag nu, jag sneglar tillbaka och undrar hur jag lyckades egentligen. Hur fasen klarade jag av heltidsstudier, heltidsjobb, mammaledighet och trollungarna på samma gång?!? ärligt talat vet jag inte men ingenting är omöjligt och just nu känner jag att jag klarar allt. Visst har det varit jobbigt, ibland mer och ibland mindre. Att det sedan skulle hända massa annat tråkigt privat gjorde det ju inte lättare men jag gjorde det, jag klarade det verkligen!

Känns helt overkligt just nu måste jag säga, avslutning på fredag sen är jag undersköterska. Ingen flashig titel precis men för mig är det stort, det är riktigt stort! Den skoltrötta överstressade småbarnsmamman gjorde det!

Fy fan vad jag är bra!


Underbart...

2012-06-04, kl 12:58:10
Dagis ringde, trollungen är magsjuk...

Helt slut

2012-06-03, kl 22:08:26
Känner mig helt slut just nu, två delade turer på rad känns inte mänskligt just nu kan jag tala om men det är ju bara att gilla läget för så ser schemat ut. Kommer säkert vänj mig vid det till slut med men jag har fortfarande inte ställt om till att jobba dag känner jag i kroppen, det kommer jag nog aldrig göra så en natt på sjukhuset kommer sitta fint i morgon. Nu ska jag ta mig en dusch och sen blir det film med hjärtat, vet inte hur jag ska kunna hålla mig vaken ett tag så jag kan sova ordentligt innan natt jobbet i morgon men det löser sig väl alltid.

Mina fötter höll på att säga upp sig efter...

2012-06-03, kl 16:12:08

2012-06-03_16_07 (MMS)

Mina fötter höll på att säga upp sig efter allt spring i samma skor, kväll fredag, delad tur igår och idag så inför sista passet nu stal jag mammas foppisar så nu hänger nog fötterna med en stund till.


Dags gör jobb igen, hade gärna legat kvar ...

2012-06-03, kl 07:14:38

Dags gör jobb igen, hade gärna legat kvar en si sådär fyra timmar till haha men det är väl lika bra att släpa sig upp när klockan ringer. Hua vad vad det tar emot, saknar nattjobb...


Känner mig dö snygg, ansiktsmask och hårfä...

2012-06-02, kl 22:27:44

2012-06-02_22_27 (MMS)

Känner mig dö snygg, ansiktsmask och hårfärgning hos mamma...


Ätit krabba hos mamsi och nu undrar hon om...

2012-06-02, kl 21:34:04

Ätit krabba hos mamsi och nu undrar hon om 7eleven har börjat på tv... Hon menar nog oceans11 haha


Motivation, inspiration kalla det vad fan du vill men den här kroppen ska tillbaka!

2012-06-02, kl 18:39:00


Underbara älskade!

2012-06-02, kl 14:24:00Spot stick

2012-06-02, kl 11:12:00


Nu har jag under några veckor testat Australian bodycares produkter och Spot sticken får helt klart tummen upp, mina finnar är inte helt borta men dom är betydligt färre och mindre. Vem vet hade jag kört fullt ut varje dag kanske jag hade varit finnfri just nu men så ska man hitta tiden med, visserligen är den liten och smidig att slänga ner i väskan men den luktar rätt starkt. Eucalyptus i all ära men jobbar man med känsliga människor kan man inte lukta så stark, jag har några produkter kvar att testa lite till sen kommer en tävling upp som kommer ha fler vinnare!

4 av 5 smileys

litet avdrag för den starka lukten som gör att jag inte kan använda den så många gånger som jag borde när jag jobbar.


Klockan ringde lite för tidigt för min smak idag

2012-06-02, kl 06:04:00

Men man ska väl egentligen inte klaga pengar är ju pengar, off to work...


Så kan det gå

2012-06-01, kl 21:57:03

Jag överlevde denna dagen i hemtjänsten med, fötterna värker lite trots nya skor men det är nog för det var första dagen med dom. Allt gick kanon bortsett från att jag fick med mig en soppåse hem haha, hittade ingenstans att slänga den och eftersom Jonny ändå hämtade mig tog jag med den i bilen och slängde den hemma.

Imorgon väntar en delad tur så det blir tidig morgon och sen kväll, måste lägga mig snart känner jag för jag är supertrött men jag kolla på Vampire diaries avsnittet jag missade ikväll.


Nu ska uppsatsen in sen blir det jobb...

2012-06-01, kl 15:32:40

2012-06-01_15_32 (MMS)

Nu ska uppsatsen in sen blir det jobb...


Cellprover

2012-06-01, kl 13:04:40
Då var dom nya cellproverna tagna och jag känner mig lite lugnare, om tre veckor ringer hon så får vi se vad svaren visar. Hon tyckte inte det såg allt för oroväckande ut så det är inte säkert att vi behöver göra några åtgärder, dom orden lugnade mig väldigt mycket måste jag säga.

Hon passade även på att kolla hur det såg ut efter missfallet och om kroppen tagit hand om det själv, hon frågade även om vi försökte igen men jag sa att det får vänta ett tag. Det vaginala ultraljudet visade i alla fall att allt såg bra ut och det inte fanns några rester och hon upplyste mig lite fint om att det snart är dags för ägglossning om vi vill försöka i alla fall haha. Tycker det var lite sött att hon talade om det men det får vänta, jag är totalt chockad för jag blev väldigt bra bemött idag. Inte bara bra utan superbra trots att det är samma läkare som varit riktigt elak under graviditeterna och som fått mig att gråta fyra av fem gånger jag varit där.

Senaste gången skrattade jag bara åt henne när hon kallade mig och min familj för heroinmissbrukare men det var inget vidare professionelt det heller, sak samma idag var hon super. Tummen upp för A-M säger jag bara, hoppas det håller i sig för jag vet att jag inte är ensam om att reagera på hennes annars så dåliga bemötande och attityd.

Rabatt

2012-06-01, kl 09:19:00


Ni missar väl inte att Gabriellas leklåda har 20% rabatt för att fira in sommaren, rabatten gäller bara idag så det gäller att passa på om man vill fynda. Ange rabattkoden Solen i din beställning så får du rabatten!


Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<