Åh Jisses

2012-07-31, kl 21:10:36
Jag blir bara sämre och sämre så imorgon får jag stanna hemma, jag kände att när kraften i armarna var så svag idag att jag inte kunde skura ordenligt var ett tecken. Kom hem från jobbet sov på soffan i fyra timmar trotts bättre sömn under natten än vanligt och vill inget annat än att lägga mig igen, det är som det är men förhoppningsvis går det över. 
 
Hade verkligen sett fram emot Borås djurpark på torsdag med barnen men mår jag såhär får jag acceptera att det inte går, vill heller inte missa 24 timmar jobb i helgen. Lönen minskar ganska kraftigit om dom försvinner, nu får det bli lite te och sen tror jag det blir tidig sänggång idag igen.
 

Usch jag orkar inte det här nu

2012-07-30, kl 20:54:40
Halsen värker mer och mer för var minut och näsan blir mer och mer igenkorkad, vaknade idag och var lite små förkyld men nu är det hemskt. Var ganska hektiskt på jobbet och det hjälpte väl förkylningen att bli värre kan jag tänka mig, ser inte alls fram emot att jobba i morgon om det inte lättar lite snart men jag får väl krypa ner i soffan med filten och lite te.

Nu kryper jag ner

2012-07-29, kl 22:27:11
Ska slänga på en film i sovummet och krypa ner nu, i morgon väntar en hel dags jobb så att koma i säng redan nu känns itne helt fel. Natti natti!
 
 

Dagen efter...

2012-07-29, kl 12:02:23
Bakis och jävlig men på bra humör ändå, huvudvärk absolut men det är ju självförvållat. Hade en underbar kväll igår med Linda, vi började med att prata bröllop (som vanligt) och testade bröllopssminkning osv. Sen drack vi goda drinkar medans vi piffade till oss hemma, vi pratade lite bröllopstårtor och ändrade utgångsmarsch lite hux flux sådär bara men det kommer bli så jäkla bra det här.
 
Väl ute träffade vi gamla vänner men det som verkligen gjord hela kvällen var när en läsare kom fram, det betyder verkligen mycket för mig att ni som läser hälsar när ni ser mig. Helt otroligt söt inne på Murphys som önskade mig lycka till med bröllopet och jag måste säga att självförtroendet hamnar verkligen på topp när man får höra så varma goa ord som jag fick.
 
Bakis alabama

Lycka!

2012-07-28, kl 16:57:45
Jag fick alla tre barnen att sova middag samtidigt i hela 40 minuter! Det är skills det haha.
 
 

Ikväll blir det utgång

2012-07-28, kl 13:13:40
Sitter och väntar på Linda och tycker timmarna kan gå lite fortare, ska bli kul att få en liten tjejkväll känner jag. Linda ska fixa goa drinkar och jag har ordnat med annat smått och gott, tråkigt bara att solen inte vill vara med oss.

Efter en hel dag på jobbet behövde jag lite sol

2012-07-27, kl 20:46:58
Kidsen var som tokiga när mamman bestämde sig för en kväll i solen och vattnet, dom kunde knappt vänta tills poolen var uppblåst innan dom hoppade i. Idag fyllde vi bara den pluttlilla delen eftersom det bara var en stund på kvällen vi badade men i morgon ksa vi fylla hela har jag bestämt. Har jobbat varenda dag som solen varit framme nu så om det är sista dagen med sol i morgon så ska den utnyttjas till max!
 
Varning för stooooor bildbomb!
Men det var en liten stackare som inte var glad över att behöva vänta tills imorgon med att bada...
 
 

Nej jag är inte fullt normal

2012-07-26, kl 22:24:58
Men nu tänker jag beslagta lekplatsen utanför, passar perfekt för ett träningspass!
 

Nej jag är inte fullt normal

2012-07-26, kl 22:24:39
Men nu tänker jag beslagta lekplatsen utanför, passar perfekt för ett träningspass!
 

Jonny och Dunder är riktigt sociala...

2012-07-25, kl 20:49:46
Så här har dom spenderat de senaste timmarna, enda pausen dom gör är för att kolla hur det går med våra börjare. Tycker någon kan komma hit och vara social med mig för roligt sällskap är dom inte i alla fall...

Minisvit

2012-07-25, kl 18:12:12
Nu har vi bokat jacuzzirummet på stadshotellet, vi tyckte att vi kunde få unna oss en minisvit under bröllopsnatten. Större än så kändes bara som onödig pengar och mindre kändes inte lika speciellt, känns kanon det här och det ska bli så gott att sova på hotell utan barn (fy vilken hemsk mamma jag är nu men lite egentid med mannen behövs)

Känner mig lite sliten

2012-07-24, kl 22:41:25
Känner mig fortfarande lite sliten efter mitt jobbmaraton men när jag räknade lite snabbt på lönen jag borde få så känns det helt klart värt det! Snart dags för sängen för klockan ringer tidigt imorgon ska bara pilla med lite bröllopsfix innan, ska bara ska bara...
 

Kan ni gissa vad jag har gjort idag?

2012-07-23, kl 14:33:56
Städat! Gu vad jag saknar dagis, mina barn är rastlösa efter att ha varit hemma i över en vecka. Dom behöver så mycket mer stimulans än vad dom fått nu, men det är inte lätt att stimulera ett barn medans det andra behöver tystnad och lugn för hon är sjuk. Men det går framåt, Bella är mycket bättre nu och jag tror banne mig det funkar att gå till dagis nu.
 
Åhh vad jag saknar att en hel drös med andra barn kör slut på mina så dom inte orkar hitta på massa djävulskap, ja jag älskar mina barn, ja det har varit mysigt att bara vara hemma men om vi säger så här tv-bänk a´la 2000kr är numera tv-bänk a´la sönder på 2 sekunder. Min dammsugare ger nog upp snart så som den gått varm dom senaste dagarna och jag vill aldrig mer se en mopp eller disktrasa...

Åh jisses vilken dag det var igår

2012-07-23, kl 11:14:22
Står och hackar lök i köket för att fixa mat till familjen när jag kommer på att jag kanske ska kolla vad klockan är, det var en riktigt bra idé eftersom jag såg att det var tre minuter kvar tills min buss till jobbet skulle gå. Slängde på mig jobbtröjan och foppisarna och rusade iväg, ögonen rann efter all lök och jag såg nog ut som hej-kom-och-hjällp-mig. Till jobbet kom jag i tid i alla fall och kunde fräscha upp mig, tackar gudarna för att mascaran inte hade runnit mer än den gjort.
 
Stressigt värre så idag tänker jag ta det lungt hela dagen, eller ja så lungt det går med tre trollungar hemma.

Det underbara med barn är

2012-07-22, kl 13:28:10
att trots att vi städade hela dagen igår så får vi börja med att städa direkt på morgonen idag med...
 

Sara the kassler!

2012-07-22, kl 00:17:55
Jag och Johanna gick ut på en promenad för att testa kameran lite, det blev många bra bilder men jag höll på att slå ihjäl mig både en och tre gånger för att få till bra kort men huvudsaken är i alla fall att vi hade roligt! Dom bra korten tar vi en annan kväll...
Sara the kassler!

Om ni bara kunde höra honom

2012-07-21, kl 22:24:56
Älskade lilla trollunge, om ni bara kunde höra honom skratta! Men den här gången va jag dum och tog underbara bilder istället för att spela in, men ni skulle hört honom det var verkligen så han kiknade.

Idag stod det storstädning i kalendern

2012-07-21, kl 16:21:45
Idag har vi varit i fullgång hela dagen, vi storstädar, tvättar och jag tyckte det var dags att klippa gräset med. Det är ju ett evighetsjobb det här när barnen är hemma men nart är vi nog klara om trollungarna kan hålla sig lite stilade en stund.

En dag på stan

2012-07-20, kl 15:49:48
Jag får krupp på att bara sitta hemma med sjukt barn så idag tog vi en vända på stan, tre timmar på stan var nog precis vad Bella klarade nu fr hon somnade så fort vi kom hem. Men lite luft är ju aldrig fel när man är sjuk så det blir säkert bra, slängde ihop ett nappband till Harley innan vi åkte med. Det syns väldigt väl att jag inte suttit vid en symaskin på 8år kan jag tala om men Harley var öjd så det får väl jag vara med.
 

Man kan ju göra så men det är inte rätt...

2012-07-19, kl 19:37:13
 
 

Ett läkarbesök senare

2012-07-19, kl 17:49:54
Sitter vi här hemma med ventoline och hoppas på att skruttan ska bli bättre nu, hon blir nog hemma ett tag nu men förhoppningsvis gör det mindre ont ganska snart.

Och där kom febern igen

2012-07-19, kl 13:07:54
38,9 i feber har den lilla damen och hostan blir bara värre och värre men idag har vi fått en tid till läkaren i alla fall, vi är inne på trdje veckan med hosta och den blir ju bara värre och värre. Stackarn måste ju få sova någon gång, det är som värst när hon ligger. Hon hostar tills hon kräks och gråter vid varje hostning för hon hostat sönder halsen så, det gör verkligen ont i mammahjärtat att se henne så här. Men förhoppningsvis får vi något mot den hemska hostan idag, kvinnan vi pratade med på vårdcentralen igår och idag tyckte att vi ska ha det i alla fall så det är ju bara att hålla tummarna för att läkaren är av samma åsikt.

Men snälla mamma!

2012-07-18, kl 19:41:09
Jag: Bella nu får du ta på dig en blöja för det är strax läggdags.
Bella: Men snälla mamma bara en liten stund till, jag är inte ens trött.
Jag: Okej en liten stund då...
 
Tio minuter senare...

Sjukling

2012-07-18, kl 16:08:58
När febern var över och det var dags att gå till dagis igen så slog hostan till istället, Bella har hostat hela natten och hade absolut inte orkat med dagis efter en sån natt så det fick bli hemmamys istället. Har pratat med vårdcentralen om hur vi ska göra men dom skulle återkomma eftersom stackarn hostar så mycket att hon kräks tillslut, hon måste ju få sova någon gång med för hostan är verkligen som värst när hon ligger ner.
 
Idag penderar vi kvällen med mys och fest som Bella kallar det, Jadie följde nämligen med mormor på grillfest och övernattning eftersom hon blivit lovad lite semester precis som Bella. Så ja rätt ska va rätt får Jadie gå på fest så festar vi till det hemma med, pappa är ute och fiskar så vi tar en riktig tjejkväll jag och Bella. Chips, cola och nymålade naglar. Det är grejjer det!
 
Älskade trollunge!
 

Mammas Busfrö

2012-07-17, kl 10:55:41
Tror ni det lilla busfröet var lite glad när han fick tag på både sopborste, flaska och en massa roligt i lådan. Han stod där och pillade i köket medans jag höll på med annat och ja, han var ganska glad när han hade fått pilla en stund utan att mamma tog bort honom.

Bröllopspyssel

2012-07-16, kl 19:42:44
Tack underbara Linda och Michelle för att ni hjälpte till idag, mycket blev gjort och klänningen är nu inlämnad på tvätt, korgen är pyntad med hjälp av sjalen som följde med klänningen. Vi tog fram saxen och gick lös på den så nu blev den utmärkt dekoration till korgen och det matchar ju min klänning nu även om den inte behöver göra det. Rispåsar är klara, ingångsmusik är vald och så även lite annat hemligt inför själva vigseln. Underbart!
 

Borta bra men hemma bäst

2012-07-16, kl 10:44:08
Jag älskar att bli bortskämd hos mamma en stund men inget slår att få sova i sin egen säng brevid den man älskar, jag uppskattade till och med när Bella kom in och bökade vid halv sex i morse och sparkade på mig i sömnen någon timme senare. Jag blir glad över att få komma hem helt enkelt!
Våran skyllt vid dörren

Beslut och stora förändringar

2012-07-15, kl 13:12:00
Det känns som att allt som kan gå fel kring bröllopet gjort det, men efter lite tänkande beslutade vi för att inte ha varken tärnor eller marskalker på bröllopet. Det blev fel både här och där och det känns bra nu när det bara kommer vara jag och Jonny där framme, i samma veva som det beslutet togs skedde andra stora förändringar inför bröllopet och nu känns det som alla bitar börjar lägga sig på plats igen.
 
Allvarligt talat får jag både krupp och magsår över att ens tänka på bröllopet nu, inte bröllopet i sig men all planering inför det. Men som sagt det börjar falla på plats nu och jag börjar sakta men säkert stressa ner.

Lunchrast

2012-07-14, kl 12:59:16
Hemma hos mor min för att smaska i mig hennes goa köttbullar, vid fyra blir det jobb igen och ikväll ska jag faktiskt bli bortskämd med ostbricka hos mamma. Bestämde mig för att sova här inatt eftersom det väntar en delad tur i morgon med, då sparar jag en timme både på kvällen och morgonen när jag slipper krångliga med bussar som aldrig går.

Uppe med tuppen

2012-07-14, kl 06:28:23
Barnen verkar vara det i alla fall, vaknade innan mitt larm ringt iaf. Nu springer jag iväg till jobbet...

Puss!

2012-07-13, kl 21:21:44
Pussgurkan Harley

Tack

2012-07-13, kl 15:31:42
Jag fick en present från min ena chef, blev både glad och snopen kan jag tala om. I ett stort kuvert låg en lapp där det stod "Tack Sara för en mycket god arbetsinsats i sommar" och ett mindre kuvert från sf bio, wohoo tänkte jag nu kan vi kanske unna oss en biokväll jag och Jonny ända tills jag kollade innuti och det var ett tomt kuvert haha.
 
Ja det är ju tanken som räknas och det känns bra att hon ville ge mig en biokväll i all fall även om det inte blir så mycket med det nu haha.

Det börjar se bra ut vid min pysselhörna

2012-07-13, kl 09:37:22

Flower power

2012-07-12, kl 19:49:39

There's no place like home

2012-07-12, kl 14:02:00
Flickornas skor till bröllopet är inköpta och jag tänker faktiskt lite på Dorothy i trollkarlen från Oz när jag ser dom, dom är i alla fall helt underbara och perfekta till bröllopet!

Stress...

2012-07-12, kl 08:23:18

Trött och frusen

2012-07-11, kl 20:18:40
Vet inte vad det är med mig idag, känner mig riktigt trött och frusen nu. Känner mig lite höstig om man kan kalla det så, usch då men sånt är livet det är bara att ge sig iväg till jobbet och hoppas på en bra natt på sjukhuset.

Älskar min nya kamera

2012-07-11, kl 16:47:10
Jag är en riktig mästerfotograf nu, speciellt eftersom kameran sköter allt åt mig haha. Jag vågar mig inte på alla inställningar än, det kommer det med men så länge så kör jag på auto haha. Huvudsaken är att det blir bra bilder och det blir det ju, sen är det ju svårt att misslyckas när man har så himla bra "motiv".

Snart dags för jobb

2012-07-10, kl 18:48:50
Ska laga lite mat först, kanske borde ta på mig ordenliga kläder också och mysa lite med mina trollungar så klart.
Btw äntligen har vi en ny kamera och jag älskar den!

Oj oj vilket fynd

2012-07-09, kl 18:46:33
 
Min tanke var att slänga ut skötbordet som verkar ha sett sina bästa dagar när Harley blivit lite större och köpa en garderob då, men trots att tanken var att göra det om ett par år och vi absolut inte har plats just nu så köpte vi en garderob idag. Men allvarligt talat kommer man över ett sånt fynd som jag gjorde idag så får man leva lite trångt, en Mammut garderob i jätte bra skick för 300kr. Japp ni läser rätt 300kr, väl spenderade om jag får säga det själv.

Hon är inte dum min lilla trollunge

2012-07-09, kl 09:32:52
På semestern med mormodern  gick trollungen och mamma in i en affär för mamma (alltså min mamma) skulle köpa en klänning till sig själv, Bella fick genast syn på en klänning till sig själv med.
 
Bella: Den sa ja ha (japp det märks väl att hon är huskvarna bo!)
Mamma: Har du pengar med dig?
Bella: Nej, den sa ju du betala.
 
Sagt och gjort mamma köper en klänning till Bella och en likadan till Jadie, i nästa butik får trollungen syn på en Hello kitty filt och historien upprepar sig igen. Efter en stund går dom förbi en till butik där Bella får syn på kläder hon vill ha och frågar om dom inte kan gå in där med, mamma kikar snabbt i plånboken och svarar kort och gott nej haha.

Efterlysning!

2012-07-08, kl 19:15:45
 
 
Är det någon av mina underbara läsare som kan hjälpa mig lite? Tydligen så har luckorna i serien expidit som jag vill ha utgått på Ikea men vad jag kan läsa på nätet så finns det 7st kvar på Ikea i helsinborg idag. Det verkar också vara det enda stället dom finns på nu så jag undrar om någon vänlig själ kan tänka sig att köpa två stycken och skicka hit, givetvis står jag då för fraktkostnaden med. Lämna en kommentar eller skicka ett mail till [email protected] i så fall.

Nu är jag så trött på det här

2012-07-08, kl 15:12:30
Trött på hur det ser ut hemma och att allt vi äger verkar invadera vår bokhylla hela tiden, eftersom Jonny inte är hemma kan jag inte själv åka iväg och köpa något med alla barnen så istället lurade jag iväg Johan till Ikea. Inte nog med att jag lyckades lura iväg honom dit jag har lyckats lura honom att lova mig hjälpa till att montera ihop mina nya smarta döljande lösningar.
 
Känner mig lite hemsk och lite fantastisk på samma gång haha, nu jäklar ska det röjas i bokhyllan och döljas skit som aldrig förr!

Moxi

2012-07-07, kl 19:59:33
Det här är söta lilla Moxi, Jonnys mammas lilla sötnos. Jag har stora planer på att kidnappa sötnosen, men det säger vi inte till någon haha. Nu drar jag iväg till jobbet igen, tio timmar på sjukhuset. Kanoners!

Näbbklänningar

2012-07-06, kl 12:55:42
 
Vår kamera är fortfarande försvunnen så kvaliten på bilderna är verkligen inte den bästa men det får duga för tillfället, precis när jag nästan gett upp hoppet om att hitta näbbklänningar till flickorna så hängde dom där i ett skyltfönster och ropade efter mig när jag gick förbi. Det bästa av allt är att dom kostade väldigt mycket mindre än vad jag hade räknat med men dom är så fantastiskt fina, nu är det bara en skjorta till Jonny kvar och kläder till Harley sen har alla i familjen kläder att ha på sig på bröllopet.

Det var inte riktigt planerat det här

2012-07-06, kl 05:12:06
Vaknade klockan tre och kunde verkligen inte somna om, ingen bra tid att vakna på känner jag. Visst hinner man med mycket innan jobbet men jag hade nog hellre tagit någon timme till i sängen, istället har jag packat jobbväskan ställt fram frukost och tänkte hoppa in i duschen nu. Jag blir inte förvånad om jag blir supertrött när det bara är några minuter kvar tills bussen går, inte alls faktiskt. Fördelen är väl att jag ska sova på dagen senare eftersom det är jobb även inatt, det löser sig nog det här. I värsta fall får jag byta ut mitt morgon te till kaffe istället så jag är pigg under dagens första pass.

Är så äckligt trött på tele2 just nu

2012-07-05, kl 19:21:28
För ovanlighetens skull så har våra tv kanaler slutat att fungera, och kötiden för att komma fram till kundservice är bam bam baaaaam mer än femtio minuter...
 
Jag äger snart upp skiten för jag är så otroligt trött på att betala massa pengar för något som ALDRIG fungerar som det ska..
 
 
 

Havregrynsgröt

2012-07-05, kl 06:42:22
Sitter och äter frukost och känner mig redo inför jobbet, idag bjöds det på havregrynsgröt med skivad banan och en kopp te. Har ställt iordning lite mellanmål på diskbänken och lunch har jag faktiskt tänkt äta ute idag, kände inte alls för att ställa mig med matlagning igår mellan jobb, barnvakt och storhandling.
 
Vi får se vad som bjuds helt enkelt men nu är det bäst jag sliter mig från datorn så jag inte missar bussen.

Tidig morgon

2012-07-04, kl 23:25:42
Bäst att hoppa i säng för i morgon väntar en tidig morgon och en dag i hemtjänsten, som vanligt så fastnar jag framför datorn en hel evighet efter att jag bestämt mig för att inta sängen så jag känner att jag får snabba på inlägget lite nu men vill i alla fall önska er en god natts sömn.

Barnvakt

2012-07-04, kl 14:35:46
Det var en riktigt kaotisk natt på sjukhuset så jag är fortfarande helt slut i kroppen, i morgon är det dagtur i hemtjänsten som gäller så inte kan jag sova hela dagen fast jag hade velat det. Istället sitter jag här och är barnvakt till en liten Novalie, just nu äter vi mellanmål framför barnprogrammen och som tur är tar dom lite av den lilla "varför-damens" uppmärksamhet. På tio minuter hinner man nog besvara sjuttioelva frågor och jag kan säga att jag läntar inte till barnens varför period.

Mammas skruttungar

2012-07-03, kl 19:02:09
Har haft det helt underbart med Jadie och Harley ikväll, mys och bus i överflöd men jag saknar min stora trollunge. En hel vecka är lång tid, men å andra sidan är det roligare att vara med mormor på semester än hemma och tiden med dom andra trollungarna spenderas väl.
 
Jag tror det var bra för oss allihop att få lite semester och egentid vare sig det är med mamma, pappa eller mormor så är egentid alltid bra. När Bella kommer hem från semestern har Jadie blivit lovad en semester vecka med mormor hon med, Harley han får snällt vänta några år till och stanna hemma med mamma och pappa.
 
Nu ska jag mysa en stund till innan det är läggdags för trollungarna och jobbdags för mig.

Underbara morgon

2012-07-03, kl 08:08:14
Jobbat klart för natten och kommer hem till en super mysig liten Jadie, eftersom vi inte ska vara på dagis förrens klockan nio hinner vi mysa en ordentlig stund. Underbara sommar morgon, vi har bestämt oss för att ta en promenix utan vag till dagis jag, Jadie, Mimmi och lille busen Charras.

Jag vet inte vad jag ska säga om den här dagen

2012-07-02, kl 18:15:10
Fick bra och dåliga besked på samma gång kan man väl säga, äntligen kom svaret om de nya cellproverna och i dem fanns det inga cellförändringar men däremot fanns det det i provbitarna de tog från livmodertappen. Så det blir operation igen, vad jag förstår när jag läser är det en lätt operation och cellförändringarna var inte hela världen de heller men inte destomindre blir det operation med tillhörande sjukskrivning igen.
 
Det dröjer väl ett tag eftersom det är semestertider nu men jag är nervös ändå, gallstens operationen gick ju bra bortsett från att magen inte alls vill rätta till sig än men operationen, sövningen och uppvaket gick bra. Jag har lite att fundera över på jobbet inatt känner jag men även om jag är nervös är jag glad över att det upptäcktes tidigt, att det inte är värre än så här och att operationen är liten.
 

Semester

2012-07-02, kl 10:31:03
Bella åkte i lördags för en veckas semester med sin mormor och mormor Bittan, härligt för skruttan och jag tröstar mig med att hon har det mycket bättre på semester än hemma när jag och Jonny har våra jobb maraton. Jadie har gått till dagis nu och Harley åkte precis hem till sin farmor.
 
Den här mamman tänker slänga i sig lite frukost och sen hoppa i säng igen, nu väntar ett par nätters jobb och jag koncentrerar mig på den kommande lönen för att inte tänka för mycket på annat.

Idag mår jag som jag förtjänar

2012-07-01, kl 19:10:36
Pappa hade sin femtioårsfest igår och det blev lite sent, kom hem runt halv åtta i morse men det är inte varje dag ens pappa fyller femtio. Sov fyra timmar och sen var jag tvungen att ta trollungarna, upptäckte då till min förskräckelse att min älskade vätskeersättning är slut så nu mår jag apa rent ut sagt.
 
Men jag hade roligt igår, pappa verkade ha roligt han med och det är huvudsaken. Nu återvänder jag till min soffa och mitt isvatten...

Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<