Har varit en sväng i skolan

2012-02-28, kl 17:27:36

och även tagit en tur ner till jobbet, den här dagen känns ungefär lika rutten som gårdagen. Fick reda på något jobbigt igår men jag orkar fortfarande inte gå in på vad, tar det en annan dag helt enkelt. Tänker spendera kvällen med mina underbara barn och världens bästa sambo, filmmys för hela slanten blir det.


Jag checkar nog inte in mer idag

2012-02-27, kl 18:27:44

Har en riktigt tuff dag, orkar inte gå in på mer nu men jag tänker bara sitta i soffan med en stor cola och en påse chips...


Äntligen läggdags igen

2012-02-27, kl 08:02:52

natti natti!


Woohoooooo!

2012-02-26, kl 20:30:36


kalaset är över

2012-02-26, kl 19:26:47

Skrev ett inlägg om kalaset som försvann när jag skulle lägga in bilder och jag orkar inte skriva om det igen, ni får helt enkelt nöja er med en bild på en väldigt koncentrerad trollunge som blåser ut tårtljusen...


Äntligen påväg hem, blir några timmars söm...

2012-02-26, kl 07:53:59

Äntligen påväg hem, blir några timmars sömn innan det är dags för kalas för lill snurpan. Hoppas ni andra haft en bra natt och att ni kommer få en underbar dag, själv ska jag som sagt gå och dö några timmar nu.


Dagarna hos mamma är lite extra härliga! P...

2012-02-25, kl 19:42:03

Dagarna hos mamma är lite extra härliga! Plötligt slipper jag stå med maten och klia barn, då är det jag som bjuds på stek och får ryggmassage. Längtar inte jätte mycket till jobbet just nu måste jag säga, sitter hellre här och blir bortskämd.


Eftersom Harley behövde en ny madrass ändå

2012-02-24, kl 20:18:28

Så slog vi på stort och köpte en helt ny säng med, även om han inte kallas för vår prins så går han ju under namnet lilla grodan och ja det är ju inte helt ovanligt att grodor egentligen är prinsar...

Du kan läsa mer om erbjudandet här


Hysteriska barn och genomsvett mamma

2012-02-24, kl 18:08:26

Så slutade promenaden hem från dagis, båda flickorna ville gå hem och var ledsna redan när jag kom och hämtade. Övertrötta helt enkelt och var inte alls på humör, på vägen hem höll jag på att ha ihjäl Bella och slet som ett djur för att komma hem. Eller höll på att ha ihjäl Bella var väl att ta i hon höll på att ha ihjäl sig själv!

Tog trillingvagnen för jag vet att om jag inte hade gjort det så hade Bella velat åka vagn hela vägen hem, flickorna sitter längst fram och precis när jag ska ha över vagnen över en hög trottoarkant så vagnen tippar bak mot mig (flickorna tippar alltså frammåt) tycker Bella att det är en bra idé att ställa sig upp i vagnen. Ungen faller fram och träffar Harley och är på väg ner med huvudet mot marken men jag får tag på henne sekunder innan hon träffar, släppte ju vagnen så Jadie blev rädd eftersom hon dunsade bakåt men va fasen bättre två rädda barn en ett barn med hjärnskakning.

Hjärtattack gånger tre ungefär och röt faktiskt till på Bella för hon vet att hon inte får ställa sig upp, otroligt korkat av mig då hon behövde tröstas men alla föräldrar reagerar med ilska när dom blir så skrämda ibland. I med ungen i vagnen igen tröstar flickorna och kollar så Harley är okej sen fortsatte jag kämpa mig hemmåt, mamma var ju självklart dum så Bella skrek resterande vägen efter pappa, mommo och mommo Bittan för hon skulle minsan mysa med dom istället. Väl hemma sa hon tillslut "mamma jag vill mysa med dig med", men ja det får bli senare helt enkelt. Jag känner igen det här så väl barnen behöver vila och ärligt talat behöver jag det med, ikväll har jag lovat flickorna mys framför Dora innan jag går till jobbet och är dom snälla stlår vi på stort med saft och kladdkaka.


Min duktiga skrutta

2012-02-24, kl 08:24:38

Snart dags att gå med flickorna till dagis så jag kan lägga mig sen, Bella har tittat på Dora nu på morgonen och hon är så duktig. Hon vet precis vilken färg som är Blue och vilken som är Yellow, så söt är hon när hon pratar engelska. Härligt med att båda trollungarna har fastnat för Dora som man faktiskt lär sig något av och inte alla andra skit program, nehe dags att klä på oss så vi kommer iväg nu.


Time to work again...

2012-02-23, kl 20:42:19

Time to work again...


Det blev en bra dag tillslut

2012-02-22, kl 21:11:19

Båda proven gick kanon och nu känner jag mig lite lugnare igen, bara att fortsätta med resterande uppgifter i kursen och sedan påbörja nästa. Det går fort och det är väldigt påfrestande eftersom jag glömmer bort mig själv mitt i allt det här men va fasen snart är jag klar, ska bli så otroligt skönt när jag kan lägga böckerna bakom mig!


Dagen blev plötsligt lite bättre

2012-02-22, kl 12:49:56

Starkt starkt godkänd på provet, valde själv att inte göra vg och mvg provet eftersom jag helt enkelt inte har tid att satsa på högre betyg i inlämningsuppgifterna. Känns kanon att provet gick så bra trots datahaveri *2 igår.

Hemma och mellanlandar nu men aldeles strax ska jag ge mig iväg på utbildning och ytterligare ett prov, undrar hur det här ska gå.


Ha en bra dag

2012-02-22, kl 08:11:54

Nu ger jag mig iväg för en heldag med prov och utbildning, inte skit kul kanske men fasen va skönt när det är kalrt sen. Håll tummarna för mig nu!


IG

2012-02-22, kl 00:00:17

Det är väl ungär vad det kommer stå på mitt prov i morgon, bröt ihop totalt innan idag när dator jäveln dog med ett arbete på som precis blivit klart och som tagit mig flera dagar att skriva. Inte nog med det fanns allt material att plugga på på samma dator, lyckligtvis fick jag igång datorn länge nog för att maila över mina uppgifter till den andra datorn innan den tog sina sista andetag.

När sedan den stationära datorn kollapsade nu på kvällen med var jag sekunder ifrån att bryta ihop ännu en gång, men efter x antal återupplivningsförsök fick jag igång en jäkligt seg men ändå levande dator. Det känns som jag har puré innanför skallbenet och inte en hjärna så frågan är hur mycket det tjänar till att plugga just nu, jag har lipat och åter lipat idag och känner att jag aldrig mer vill höra ordet skola ens men jag SKA bli klar nu.

Usch jag syter för morgondagen och vill helst gå och gräva ner mig men det är väl bara att ta ett sista race med böckerna...


Mini kalas

2012-02-21, kl 19:55:00

Jag börjar med att säga att det är INTE tillåtet att skratta åt min tårta (okej lite då kanske haha), men det är faktiskt inte lätt att spackla en tårta när slickepotten är spårlöst försvunnen och båda bottnarna i princip bara är smulor. Men det blev i alla fall ett litet mini kalas för Jadie idag för jag tyckte hon skulle firas idag och inte bara på söndag, det blev tårta och ett paket. Det var knappt så hon han öppna paketet med den nya Dora filmen innan den var igång, perfekt present för oss allihop i alla fall för barnen älskar Dora och mamman börjar tröttna på att se samma avsnitt hela tiden.


Grattis min älskade lilla trollunge!

2012-02-21, kl 10:31:17

Idag är det Jadies andra födelsedag, min lilla lilla skrutta är redan två år. Det är helt otroligt, två hela år! Min underbara fina helt fantastiska lilla flicka börjar bli så stor.


Det är när man är inne på sin 28:e timme v...

2012-02-20, kl 21:34:43

Det är när man är inne på sin 28:e timme vaken som man inser att heltidsstudier inte var en så bra ide just nu, prov på onsdag och bara tre månader kvar tills jag är klar med skiten. Jävlar va jag ska njuta när jag får lite fritid igen!


Frustration är när man kämpat med ungarnas...

2012-02-20, kl 16:08:42

Frustration är när man kämpat med ungarnas hår och kläder för man ska fotograferas och dom hoppar i varenda vattenpöl på väg till bilen, för att göra det hela ännu värre kommer Bella hem med världens blåtira med...


Vågar ni gissa

2012-02-20, kl 13:48:03

Vågar ni gissa vad lilla grodan väger nu? Spillevinken hade en startvikt på 2475g och är nu fem månader, Bella hade en startvikt på 3420g hon vägde 7980g vid fem månader och 9580g vid sex månader. Jadie hade en startviktpå 3360g hon vägde 6785g vid fyra månader och 8674g vid sex månader.

Rätt svar får ni ikväll...


Snart får jag sova

2012-02-20, kl 07:52:43

Men jag har några viktiga samtal att ringa först, dels till läkaren för att kräva en remiss tillkirurgen och även till försäkringskassan för jag har i allt koas glömt bort att ringa och meddela vilka dagar jag jobbat. Sen är det lite små viktiga saker med men hoppas på att allt går snabbt så jag får lägga mig någon gång, men innan alla samtal blir det lite "frukost"


Nu har jag inte lite dåligt samvete...

2012-02-19, kl 13:28:00

Varje år åker vi med barnen till JP för att ta kort inför deras födelsedag och detta måste ske minst en vecka innan annars kommer de inte med i tidningen, gissa vem som fyller år på tisdag och gissa vem som är världens sämsta mamma och inte har åkt in för att ta kort...

Känner mig så jävla dum, studierna äter upp mig just nu men hur kan man glömma något så viktigt?!? Vi har inte ens varit där för att ta kort på hela familjen sen Harley föddes, det är ju iofs ingen tidsgräns på det men vi var tidiga med flickorna så vi borde varit det nu med. Men just Jadies bild gör mig så ledsen, nu får hon inget tidningsurklipp på sin bild. Däremot kommer vi gå till en fotograf så vi får en bild att ha hemma i alla fall och så resten av släkten kan få om de med vill ha men ja mitt samveta just nu, jisses alltså...


Mamma mys

2012-02-19, kl 07:06:00

Jonny jobbar och jag jobbar så farmor Yvonne har trollungarna i helgen, det betyder att jag slipper vänta en timme på bussen varje morgon och istället kan spendera helgen med lite mamma mys. Det är därför jag inte spenderar så mycket tid här inne just nu, det enda jag gjort i helgen är jobbat, sovit, pluggat och myst med mor min. Nu är det bara en natt kvar på jobbet sen är jag lite ledig igen, eller jag inte ledig men ledig ifrån jobbet skolböckerna hinner jag verkligen inte ta en paus från nu. Uppgifter ska in och prov ska skrivas, fy fan va skönt när det här är över sen. Att plugga heltid samtidigt som allt annat ska rulla på som vanligt var nog inte min smartaste idé men å andra sidan blir jag klar fortare, det känns som jag håller på att drunkna just nu för jag hinner inte med mig själv men snart så då jäklar ska jag stanna upp och bara njuta!


T-shirt50

2012-02-19, kl 05:26:00

Följer ni modet? Jag måste ärligt säga att jag har noll koll på vad som är modernt just nu, min garderob är överfull av mjukisbyxor och långlinnen/T-shirts. Det jag vet är modernt nu passar jag ändå inte i så jag skiter i att hålla koll på resten, en gång i tiden såg jag bra ut i andra kläder med och då följde jag modet lite mer kanske men med en twist av Sara. Jag har aldrig velat se ut som alla andra eller passa in med mina kläder, jag tar på mig det jag tycker är snyggt.

Som de flesta tonåringar gick jag igenom en slags identiteskris då jag bytte stil lika ofta som jag byter underkläder, ja jag lovar jag bytte stil dagligen. Än idag håller väl den här identitetskrisen i sig eftersom jag fortfarande inte kan hålla mig till en stil, inte för att jag inte vet vem jag är men för att det finns så mycket snyggt att välja på. Som jag nämnde så innehåller garderoben mest mjukisar just nu men det är för att det mesta snygga inte finns i min storlek, köpte ju nyligen ett par jeans vilket jag inte använt på säkert fem år och fler nya kläder ska det bli när kilona fortsätter rasa. Vem vet snart kanske jag står där och är värsta modenörden men tills dess håller jag mig till bekväma kläder.

Men för att vara ett träsktroll följer jag ovanligt många modebloggar, eller modebloggar och modebloggar modemedvetna människor som bloggar kanske jag skulle säga för huvudsaken av innehållet i de flesta är kanske inte just mode men bra ser dom ut i alla fall haha.


Men vad är det här?

2012-02-17, kl 19:03:16

Både mitt paint och mitt photoshop har lagt av och jag sitter och försöker knåpa ihop en tävlingsbild! Får försöka klura ut något men det går väl säkert, snart är det i alla fall dags att gå till jobbet. Vi har haft lite fredagsmys i form av att dega, det blev både lejon, tigrar, apor och elefanter gjorda. Härliga små barn, även lite kakor bjöd dom mig och Jonny på men ja jag vet inte om jag vågar äta gröna kakor haha. Men nu blir det lite mer fredagsmys med kidsen innan jag drar iväg.


Man blir något frustrerad

2012-02-16, kl 17:57:08

När man upptäcker att barnen inte alls tvättade händerna på toaletten som dom skulle utan istället klättrade upp på toastolen, rotade i skåpet och drog fram mammans splitternya neonrosa nagellack. Målade hela händerna, toastolen och golvet. Ja det var ju en snygg färg på det i alla fall men det blev inte mycket över till mig...


Då var det bara att försöka sätta ihop nya planer för dagen

2012-02-16, kl 08:18:24

Tanken var att plugga järnet idag för att få in de sista uppgifterna och faktiskt lära sig något innan provet nästa vecka men nej det verkar inte bli så, Bella har klagat på magont hela morgonen från stunden hon gick upp så det blir hemma dag för alla tre barnen idag. Ska Bella vara hemma kan lika gärna Jadie vara det med för det går inte plugga med någon av dom här, däremot funderar jag på att smyga iväg en kortis till gymmet nu istället. Skyndar jag mig hinner jag med ett snabbpass innan Jonny ska till jobbet, böckerna får helt enkelt vänta till kidsen sover.


Me so happy!

2012-02-15, kl 23:23:22


Ja man har ju sina små knep

2012-02-15, kl 15:40:26

Dags att frosta av frysen (är ungefär ett år för sent ute med det) och jag insåg ganska snabbt att det här kommer ta en hel vecka om jag inte hjälper till lite, så jag letade fram en förlängningssladd och min gamla hårfön och så körde jag igång med hårfönen i ena handen och en kniv i den andra.

Fort gick det och mör är jag i armarna, note to self frosta av frysen i tid nästa gång!


112

2012-02-15, kl 09:31:28

I morse kom det tredje anfallet på ungefär tolv timmar, denna gången var det ett stort. Efter att ha tryckt i mig piller och härdat ut i en timme fick jag väcka Jonny och be honom ringa 112, det gick inte och även denna gången lipade jag som om jag vore tre år. Jag gråter inte! Inte över smärta, jag är ingen person som gör det men anfallen får mig verkligen till bristningsgränsen och jag kan inte göra något.

Efter att han pratat med larmoperatören i en kvart ungefär klingade anfallet av och jag bad om att få stanna hemma istället för att åka ambulans, jag ville bara ligga kvar i sängen. Men kvinnan han pratade med sa att vi ska ringa på direkten om det kommer ett till och att det här måste opereras för det går inte ha det så här och det är inte mänskligt, äntligen någon som förstår synd bara att inte hon kan skriva en remiss.

Pratade med vårdecentralen nyss om att jag vill ha en remiss till kirurgen men jag fick inga vettiga svar för min läkare som jag för den delen inte ens träffat för min första läkare slutade är ledig tills på måndag, jag vet att det kommer ta tid innan jag ens får komma på samtalet på ryhov om remissen skickas så jag vill att den skickas nu eftersom tabletterna bara hjälper två av tio gånger. Fan jag vill bara leva ett normalt liv utan att vara livrädd för att få ett anfall dagarna i ända.


Varning för inlägg med to much info

2012-02-14, kl 19:18:13

Till min stora fasa fick jag ett gallstensanfall idag, själv hemma med alla barnen. Det är ju det jag varit rädd för hela tiden, men snabbt som attan tog jag den där jäkla suppen som skulle vara så bra. Ni vet att folk brukar säga att sprutar man upp senap i röven på en katt så springer den tills den dör? Jo jag tror jag vet hur den där katten kände sig, och ja nog fan sprang jag runt tills jag trodde jag dog. Så fort suppen började smälta sved och brände det som fan i min stackars lilla rumpa och efter en stund sprutade allt ut i toalettstolen (tacka gudarna för det).

Så nej tack inga fler suppar för mig, gallstenen ska ut och så är det bara. Som tur var så var anfallet så "litet" att det hjälpte med två vanliga tabletter och 30 min soffläge sen var det så lindrigt att jag kunde gå iaf, vet inte vad jag hade gjort om det hade varit ett stort anfall. Jag blir ju liggandes flera timmar då, i morgon blir det i alla fall att ringa läkaren igen och säga att nu fan skickar han min remiss.

Och ja jag varnade er faktiskt i rubriken...


Vart tog min lilla bebis vägen?

2012-02-14, kl 14:34:44

Han är så stor nu, fem månader om bara några dagar och sitter och äter majskrokar. Min lilla lilla bebis är helt plötsligt en stor plutt, visserligen är han ju inte jätte stor men jag har svårt att kalla honom för bebis fortfarande även om han är det. Nu får tiden stå still ett tag tyckar jag!


Börjar bli liiiite trött nu

2012-02-13, kl 16:43:10

eftersom jag aldrig gick och la mig idag, tur att jag har finaste Sofie och lilla Alex här som håller mig vaken. Nu väntar jag bara på den lille mannen som ska komma hem med mat innan jag går under, har inte ätit sen tre inatt vilket inte heller var någon bra idé. Man blir varken pigg eller smal av att inte äta men va fasen snart kommer maten hoppas jag (den lille mannan har ju ingen aning om vad en liten stund betyder tydligen...), och jisses va gott jag kommer sova sen.


Jobbat tio timmar, check! Nu skolan fyra t...

2012-02-13, kl 07:40:56

Jobbat tio timmar, check! Nu skolan fyra timmar innan jag får lägga mig.


Back to work again

2012-02-12, kl 20:43:00

Mina ben håller på att gå av, fy fan vilken jävla natt säger jag bara och träningsvärken har aldrig varit så illa som nu. Note to self kör aldrig mer ett benpass dagen innan jobb! Men det är bara att bita ihop och köra en natt till på jobbet, tur att man vet att det är en bra smärta annars hade jag nog gått och hängt mig nu haha.


Nu vill jag ha lite hjälp igen

2012-02-12, kl 19:56:51

En vännina och hennes sambo tävlar om en hotellövernattning och middag för två personer, så det skulle vara hemskt gulligt om ni kunde gå in här och gilla Emma Öz & Patrik Norr´s kommentarer så dom får lite egentid. Emma och Patrik har två otroligt söta små knottar men jag vet själv att ibland vill man bara ha en romantisk liten stund för sig själva, en hel natts sömn och att få vakna utvilad på morgonen. Så kom igen nu in och gilla och ge dom en härlig dag!


Nu är det jobbdags igen

2012-02-11, kl 20:19:41

Bäst att byta om och packa väska så jag kommer i tid, ha en underbar natt ni andra.


Invägning

2012-02-11, kl 14:31:13

Jag visste som sagt att jag inte nått mitt mål på 3kg men det är okej, eftersom jag varit sjuk har jag ju inte kunnat träna som vanligt men nu är jag igång igen så nästa månad hoppas jag på att jag når mitt månadsmål.

Känns så härligt att det ändå är ett par kg sen min och Annikas utmaning började och jag kan tala om att det är -19kg om man räknar från förlossningsdagen, wohoo!


Jag trotsade förkylningen

2012-02-11, kl 00:58:25

och körde ett tabata pass á la lofsan style, några förändringar gjorde jag så jag kände att jag orkade med men det känns skit bra nu. Jag är inte helt hundra i kroppen än för jag snorar och hostar som en idiot fortfarande och hade egentligen bestämt mig för att vänta tills jag var helt frisk, men allvarligt talat så är det inte realistiskt och jag har ju faktiskt inte ont i halsen och kroppen längre så jag tänkte att jag får sluta mesa och köra på helt enkelt. Jag märker väl i morgon om jag tränade för tidigt eller inte men just nu känns det bara kanon i kroppen, mina lår håller dock inte med mig men va fan det är ju ett bra tecken.

Vikten har stått stilla nu och det är faktiskt invägning i morgon, jag vet att jag inte nått mitt månadsmål men det känns okej ändå. Jag har ju varit dunderförkyld min ischias har spökat osv men det känns som att jag är på g nu igen, det kommer bara bli bättre nu!

Däremot har jag märkt att jag fortfarande tampas med cola beroendet, efter en jobbig natt får jag precis som vid avvänjningen super huvudvärk och vad gör "lilla" jag då? Jo jag intalar mig själv att det är okej att köpa en burk cola fast jag vet att det inte är det, jag måste sluta med det här nu. Helgerna är okej men inte vardagarna jag var ju så bestämd på det i början och det gick skit bra, men det är bara på´t igen. Funderar på om jag ska ta några cola fria helger med bara för att rensa ut colan ordentligt igen som jag gjorde i början, det är mycket just nu på alla plan i mitt liv känner jag men det ska inte få sänka mig. Det ska göra mig starkare och jag ska lyckas...


Syns det

2012-02-10, kl 18:31:46

Att Jadie äntligen låtit toffsarna sitta kvar hela dagen? Haha det här är en riktig trollunge!


Äntligen

2012-02-10, kl 10:05:49

Ska jag få krypa ner i min varma goa säng, blev en riktigt lång natt känner jag så det ska bli så himla skönt. Igår tog jag så härliga kort på trollungarna som jag ville visa er men helt plötsligt var klockan dags att springa till bussen, självklart hittar jag inte kameran nu men jag ska leta som en tok när jag går upp sen. Natti natti mina vänner.


Rabatt: Busmonster

2012-02-09, kl 09:32:46
Idag den 9 februari får alla kunder 50kr rabatt när man beställer från busmonster!
Villkor för rabatten:
- Gäller endast 1gång/kund.
- Gäller Bara 9 februari 2012 och nya ordrar.
- Kan inte kombineras med andra erbjudanden

För att få rabatten anger du bara kampanjkoden 50 i din order

Snart hemma i värmen och innan jag kryper ...

2012-02-09, kl 08:06:21

Snart hemma i värmen och innan jag kryper ner i min goa säng ska jag avnjuta en underbar räkbaguett, jag kommer bli lustpank om jag inte börjar gå en annan väg till bussen! Haha


Vad blir det för mat?

2012-02-08, kl 18:31:41

Här blir det i alla fall fläskfilé, pommes och sallad. Ska bli riktigt gott och det är så himla smidigt med, behöver knappt göra något för maten sköter sig själv. Älskar mat som sköter sig själv när det är jobbdag, sen betyder ju inte det att man behöver äta pulversoppa eller något sånt äckligt.


Mycket mycket fetare

2012-02-08, kl 15:45:10

Så förbannat söta mina små flickor när dom tittar på Dora, Bella står och skriker much much fatter! Haha ja egentligen ska det ju vara much much faster för att Dora ska hinna före swiper, men hon försöker i alla fall och hon är så förbaskat söt. Båda flickorna har dragit fram sina stolar och sitter framför tv:n och kollar nu, Dora är det enda som håller dom lugna en liten stund. Sen är det inte alltid säkert det fungerar heller men just idag har dom kollat en bra stund, ska passa på att plocka lite här hemma så jag känner att jag gjort någon nytta innan jobbet.


Ultraljud

2012-02-07, kl 17:04:47

Ultraljudet bekräftade bara vad jag sagt hela tiden, jag har gallsten. Nu blir det att vänta på att läkaren ringer och sen tjata mig till en ny remiss till ryhov så dom får operera bort skiten för jag orkar inte det här mer. Så himla jobbigt bara att det ska vara sånt strul fram och tillbaka mellan vårdcentralen och sjukhuset, nu blir det lite tisdagsmys med kidsen i soffan innan det är läggdags för dom och mer pluggtime för mig.


Tillbaka till vardagen igen

2012-02-06, kl 09:58:02

Flickorna är lämnade och jag har precis kommit ut ur duschen, skolböckerna väntar på mig och det är väl bäst att inte låta dom vänta för länge. Tänk om alla uppgifter kunde skriva sig själva istället så jag hade sluppit, drömma kan man ju alltid. Bäst att sätta fart nu...


Sitter äntligen på bussen påväg hem, blir ...

2012-02-04, kl 07:54:44

Sitter äntligen på bussen påväg hem, blir iaf nåhra timmars sömn innan det är dags att åka och fira jonnys mormor och moster. Ikväll/natt blir vi barnlediga, nästan iaf bara lilla Harley hemma får nog bli filmmys och sovmorgon.


Eftersom jonny och barnen fortsätter freda...

2012-02-03, kl 20:06:05

Eftersom jonny och barnen fortsätter fredagsmyset med ostbågar hemma så köper jag med mig lite gott från east end till jobbet, deras hot wok special slår alla ostbågar i världen.


Det är dags för fredagsmys

2012-02-03, kl 18:59:14

Har precis ätit världens godaste fläskfilé, den gjorde jag bra haha. Nu är det mys med barnen i soffan innan jag ger mig av till jobbet igen, det blir goa pengar det här. Och bättre hade det blivit om min chef hade rättat till min lön med...

Fredagsmys på högsta nivå!


Fram med skolböckerna igen

2012-02-03, kl 10:07:00

Nu har jag slöat länge nog så det är bäst att sätta fart, jag vet att jag lovade er att visa innehållet i paketen igår men jag sprang runt som en tok och letade efter kameran i flera timmar igår innan jag hittade den. När jag väl gjort det var det dags för film med Jonny, Putte och Johanna så det fick vänta helt enkelt.

Nu ringde telefonen med så det är bara att packa ihop skolböckerna och masa sig i säng igen för inatt är det jobb som gäller.

Det ena var balsam i mängder från Buzzador

och det andra var mina koftor från Rutstore


Jag kommer bli luspank om jag ska fortsätt...

2012-02-02, kl 08:00:17

Jag kommer bli luspank om jag ska fortsätta jobba kvart över turer, idag blev det kyckling baguette från mackor & makaroner. Men gott är det i alla fall, är snart hemma och får njuta av min frukost sen ska jag krypa ner i min varma goa säng. Det behövs när det är så kallt så känseln i fingrarna försvinner


Vardagsmys

2012-02-01, kl 19:13:24

Trollungarna har gått och lagt sig och lilla grodan har precis fått ett bad, det är så mysigt med badstunder. Nu ska det kammas lite skorv och sen är det dags för jobb igen, har fått lite paket idag med men vad som fanns i får ni se i morgon. Hoppas ni haft en bra dag och att ni inte tröttnar på mig när jag jobbar, natti natti.


Idag slog jag på stort och gick förbi och ...

2012-02-01, kl 07:51:59

Idag slog jag på stort och gick förbi och köpte räkmackor till mig och jonny på vägen hem, hoppas bussen kommer snart bara för jag är frusen hungrig och trött.


Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<