Nytt guldkorn

2011-09-09, kl 10:38:00 | Kommentarer: 2 | Direktlänk | Allt

Iom mammabloggkryssningen hittade jag några nya bloggar att läsa och bland dessa fanns ett guldkorn, hur har jag klarat mig utan denna bloggen innan? Hade aldrig ens varit där på besök eller hört talas om den innan jag fick en liten kommentar från bloggägaren och vilken blogg talar jag om? Jo Fnulan förstås, har varit tvungen att sträckläsa bloggen för att se vad jag missat tidigare.

Helt fantastisk blogg i min smak, och vilken varm människa. Pratade inte alls mycket på kryssningen men det räckte liksom med en mening för att känna att Fnulan är en underbar person, jag är egentligen en väldigt social människa men har svårt för det där första steget och vara den som börjar en konversation. Så ser ni mig ute någonstans så är det bara att flyga på mig och börja prata men räkna inte med att jag tar första seget haha, jag lovar jag bits inte.

Men nu undrar jag har ni några fler guldkorn att tipsa om? Vilken blogg är den första du måste läsa varje morgon och vilken blogg får du aldrig nog av?


Kommentarer
Från: Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

Jag älskar Mira´s blogg, Tokmorsan - http://www.adastra-mira.blogspot.com/ :D

2011-09-09, kl 11:23:29
URL: http://salkert.se
Från: Annika - drömmen om 11 barn

Fnulans blogg gillar jag också :D



Men du Sara... det var ju inte konstigt att det var som det var. Du och jag, två gravida snurriga och yra hönor springer runt o vet varken ut eller in. Båda två är såna som är sociala men inte vågar ta "första steget". Ja... inte slutar det med att vi dansar på scenen framför alla andra iaf ;)

2011-09-09, kl 12:38:09
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<