Dagisfoto

2011-10-10, kl 07:44:00 | Kommentarer: 2 | Direktlänk | Trollungarna 2011

Idag är det dags för flickornas första dagisfoto, inte nog med det idag är också första dagen jag måste gå med alla tre barnen till dagis själv. Tidigare har Jonny antingen hunnit gå med flickorna innan jobbet eller så kunde Harley stanna hemma med Putte och Johanna när dom sov här, det kommer säkert gå jätte bra men lite nervös blir man allt när det är första gången.

Det kommer säkert gå jätte bra men jag har haft lite vagn funderingar inför dagen, helst vill jag ta trillingvagnen så alla kan sitta just idag. Vore ju synd om Bella går själv och skitar ner sig precis före fotot, men å andra sidan ska jag och Harley till bvc precis efter att jag lämnat flickorna och det känns inte som en hit att släpa med sig hela den vagnen dit när den desutom är så tom. Sen vet jag inte heller om vagnen går in genom dörren in till bvc och det vore ju hemskt pinsamt om man kom dit och inte kom in sen.

Känner att det får gå som det går helt enkelt, kan inte tänka idag när jag sovit så lite. Hjärnan är inte tipp topp efter att ha varit uppe halva natten med matningar (älskar när lille mannen lovar att ta en matning och det sen inte går att få liv i honom när det väl är hans tur...), i vanliga fall brukar jag och Harley lägga oss när jag lämnat flickorna men idag går ju inte det. Får bli till att snooza en stund när Jonny kommer hem från jobbet istället, nu är det bäst jag fixar iordning flickorna så vi inte missar fotot.


Kommentarer
Från: Veronica - mamma till Theo och Tim

Mysigt med fotografering. Theo ska ta kort på onsdag!

2011-10-10, kl 10:42:56
URL: http://www.virresblogg.blogspot.com
Från: Veronica - mamma till Theo och Tim

På Theos förskola så tar dem gruppbild på förmiddagen. Sedan får föräldrarna själva skriva upp sig på tid på eftermiddagen för enskilt/syskon kort. Pedagogerna står inte med de enskilda.

Jag jobbar ju själv i förskolan och vi ansvarar för gruppbild + enskilt. Så de är nog olika... har inte hört någon som inte tar enskilt... men jag vet inte!

2011-10-10, kl 10:50:15
URL: http://www.virresblogg.blogspot.com

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<