Arabelles utslag

2010-03-31, kl 21:58:07

Här är Arabelles utslag jag skrev om innan



Santa is real

2010-03-31, kl 21:03:18

Tomten finns på riktigt jag lovar, han badade hos mig idag.




Mammas lilla tjuv

2010-03-31, kl 17:42:37

Lustigt att lillasysters napp alltid smakar bättre och är roligare




Bvc

2010-03-31, kl 16:30:33

Var på bvc idag och lillskruttan växer så det knakar, hon gick ju up lite dåligt när hon var sjuk men nu växer hon bra igen. Hon väger nu 4090g och är 53cm lång, värre var det med Arabelle hennes utslag blir bara fler och fler och torrare för varje dag hur mycket vi än smörjer. Så nu ska vi smörja med Mini derm fyra gånger om dagen och hjälper det så ska vi få det på recept. Stackars Arabelle är helt prickig och på vissa ställen har utslagen samlat sig och är stora fläckar, som tur är så verkar hon inte besvärad av dom och hon försöker inte klia heller. Nu håller jag på att laga tonfisk gratäng får man väl kalla det och efter maten ska vi ut på en promenad allihop, läkaren sa att vi kanske kan få fason på Jadies sov vanor då. Det brukar tydligen hjälpa om man är ute och går så mycket som möjligt när det är ljust ute men håller sig inne när det börjar bli mörkt då förstår Jadie tillslut att på dagen är man vaken och man sover när det är mörkt. Hoppas det funkar då kanske vi slipper sitta uppe på nätterna om ett par veckor.


Kvällens program

2010-03-30, kl 23:26:54

House


Tradera

2010-03-30, kl 23:26:21

Fick hem en superfin klänning idag som Arabelle ska ha på Jadies dop och fem T-shirts som hon ska få i födelsedags present. Funderar på att lägga en T-shirt i hennes påskägg men det får vi se.

Ta en titt på mina annonser.


promenix i det fina vädret

2010-03-30, kl 23:20:43

Novalie och Michelle kom på besök idag så vi bestämde oss för att ta en promenad och gunga lite. Det var jätte skönt att promenera i solen men det var mindre lyckat när vi skulle gunga. Först kunde vi inte hitta två bebis gungor så barnen kunde gunga samtidigt, gick runt halva jäkla öxnehaga innan vi äntligen hittade två och självklart var det bara 20 meter från huset haha. Arabelle hade vid det är laget hunnit bli jätte trött så hon tyckte inte alls det var kul att gunga idag, så efter att barnen gungat i ca tio minuter var det bara att gå hem och lägga Arabelle.

Övertrött barn är måttligt road över att gunga


Lovely day

2010-03-30, kl 12:44:17

Idag är en bra dag, mycket bättre än igår. Fint väder glada barn och en superglad mamma. I morse direkt efter barnens frukost så höll Jadie upp huvudet jätte länge och då sa jag va duktig du är, det hörde ju sötnosen Arabelle så hon började klappa händerna för det gör man när någon är duktig. Oh va underbara mina älsklingar är, och supersöta i sina matchande pyjamasar.

Arabelle har välling på hela benet



Fuckface

2010-03-29, kl 18:39:00

Halva dagen idag har gått åt till att sitta i telefon kö till telia för vårt internet slutade funka i morse. Efter samanlagt 50min kö och efter att jag pratat med massa olika människor får jag reda på att det är avstängt pga en obetald faktura. Jaha säger jag som är måttlig irriterad och vilken jävla faktura är det då. Då ska det va en från Januari som jag inte ens fått och inte har vi fått någon påminelse heller skit dålig stil tycker jag. När jag berättade att vi inte fått den svarar fuckfacet på telia ne det ser jag den är skickad till fel adress så den ligger här hos oss igen. Då fick jag ett litet flipp och frågade hur i helvete dom kan stänga av internet när dom ser att jag inte fått fakturan? Det kunde han inte svara på sen frågade jag även varför dom inte skickat några jävla påminelser innan dom stängde av och det kunde idioten inte heller svara på.
Va fan är det för inkompetenta jävla nötter som jobbar på telia egentligen? Jag och Jonny som testat allt utan att få igång det, har till och med omformaterat datorn ifall det skulle va den det var fel på. Så nu finns inget kvar på datorn, har ju sparat alla bilder och all musik på den externa men alla sidor som var sparade på favoriter hade jag inte en tanke på att skriva ner innan och msn försvinner ju med och när jag skulle ladda ner det igen så gick inte det heller. Så nu sitter jag här utan msn och är förbannad på telia. Är skit pissed-off på Jonnys jävla körskola med han skulle va där på någon utbildning idag med sin syster och pappa och när han kommer dit så sägger dom att det kommer ta tre och en halv timme. Kunde dom inte sagt det innan så man var lite bered på det Jonny kommer va borta nästan hela dagen nu ju, han åkte vid tre för han skulle till banken först och massa skit och nu kommer inte utbildningen sluta förrens halv nio sen ska han komma med en buss hem med. Fy fan för att sitta själv hela dagen och va förbannad på allt och alla. Funderar allvarligt på att skriva hatbrev till Telia, körskolan och dom som har hand om messenger... The bitch i back! Jag kommer nog inte va så värst rolig idag känner jag.


fatso

2010-03-29, kl 00:20:26

Checkade just mitt bmi och jag lider av fetma, kom ju inte som en chock precis men ändå inte kul att läsa. Nehe om man skulle va lite duktig och Zumba lite nu då, lillgrisen vägrar ju sova ändå så om jag ändå ska va uppe kan jag lika gärna göra något nyttigt.


sötnosarna

2010-03-28, kl 22:03:43

Jadie har fått sina fina sparkbyxor jag vann på tradera, så underbart söt är hon min lilla skrutta.

Innan Arabelle blev ett litet monster idag var hon jätte gullig och lekte med Jadie och klappade henne så försiktigt på benen och magen.



Jadie ligger och filurar lite



Underbar blogg

2010-03-28, kl 14:09:41

Ville bara tipsa om en helt underbar blogg, kan sitta och läsa flera timmar i sträck och den är alltid lika bra. Ni måste läsa Lady Dahmers blogg.


Trevligt igår

2010-03-28, kl 13:50:43

Hade en jätte trevlig kväll igår, tog några öl med pappa och sen åkte jag hem och kollade på film med Jonny och Robin. Var hemma strax innan elva och det känns väl som det var lite väl tidigt när man för en gångs skull gick ut men jag hade kul ändå. Nu sitter jag här nyduschad inte ett dugg bakis och väntar på att min stora prinsessa ska komma hem. Mormor Cinna kommer med henne om en halvtimme och jag saknar henne nått så enormt mycket.


Ut och göra stan osäker ;P

2010-03-27, kl 17:48:08

Har precis öppnat en xider här hemma, wasabi+lemon första gången jag smakar på den faktiskt men den var riktigt god. Om ungefär en timme ska jag möta pappa utanför stadshotellet i huskvarna, vi bestämde oss för att gå dit och ta några öl. Stackars pappa är för gammal för att orka åka hela vägen in till stan haha, nej usch vad elak jag var nu men han har faktiskt blivit lite gråhårig sen han blev morfar. Nehe mysa lite till med älskling och njuta av min xider innan det är dags att ge sig iväg.


Ensam hemma

2010-03-27, kl 13:47:00

Nu är jag ensam hemma, farmor Yvonne var och hämtade Jadie nyss och mormor Cinna hämtade Arabelle. Jonny har åkt till systemet och ska köpa med sig lite gottigt till mig och lite kina mat. Idag ska vi bara mysa ta det lungt och slappa sen ikväll kommer Jadie hem och då ska jag till krogen med pappa, ska bli jätte kul att komma ut lite tänkte att det passar ju bra när Arabelle sover borta och Jonny gick med på att ta Jadie själv. Näha nu ska jag hoppa in i duschen så slipper jag stressa med att göra mig iordning ikväll.


Myskväll

2010-03-26, kl 22:07:05

Nu blir det film med älskling, Fight club får det bli ikväll.


Dessa jäkla paket

2010-03-26, kl 18:32:26

Jag tror jag blir galen på alla jäkla paket, skitkul när man äntligen får hem sina tradera vinster och allt men det är ju ett rent helvete att få hit dom. För det första så fick jag hem två avier om att jag hade paket att hämta i kiosken här på öxnehaga sen fick jag även två sms om att jag kunde hämta ut filmerna från cdon i kiosken med. Fattar inte varför cdon skickade två olika paket men iaf, gick dit och lämnade mina lappar och då säger nötterna att det inte finns något att hämta på dom för dom inte är registrerade men hon letade fram mina cdon paket som jag skulle hämta med numrena från sms:en när jag då sa att det måste finnas andra paket att hämta på avierna så säger dom att det inte finns det alls utan att ens titta. Men idag har jag fortfarande inte fått att mina tradera vinster kommit så nötterna i kiosken måste gjort fel och bara skitit i att kolla efter mina paket så har jag inte fått nya avier på måndag ska jag upp dit och tvinga dom jävlarna att leta igenom varenda paket jävel tills dom hittar mina. Sen hämtade vi ju gungan igår det var skickar med dhl så det fick vi hämta vid huskvarna station sen hämtade jag ett klädpaket skickat med schenker som kom till österrängen. Idag fick jag hämta mitt andra klädpaket också skickat med schenker men det fick jag hämta i huskvarna. Nu fick jag ett mejl om att arabelles födelsedags present som även detta är skickat med schenker ska hämtas ut i hakarp... Va fan kan dom inte skickas till det närmsta stället för som är på österrängen när det kommer med schenker ska jag behöva åka runt hela jävla jönköping för att få mina saker?


Hemma igen

2010-03-26, kl 14:40:21

Gick hem till Andreas en stund och kollade på hans nya lägenhet och tog en kopp kaffe medans Jonny sov. Nu ska vi städa lite här hemma, behövs verkligen dammsugas igen för vagnarna släpar in så jäkla mycket skit hela tiden. Snart kommer mormor och morfar hit och då ska vi hämta mammas gamla madrass så ska jag få den. Älskar verkligen den madrassen den är superskön och mycket bättre än den jag har nu. Underbart att mamma ville ha en ny så jag kan ta hennes och slipper köpa en själv.


Härligt väder

2010-03-26, kl 11:30:01

Fasen vilket skönt väder det är ute, sitter och väntar på att Jonny ska vakna nu så vi kan gå ut på en promenad. Tänkte att Arabelle skulle få gunga lite med för det har hon aldrig gjort innan. Men först ska jag vika in tvätten, man gör inget annat än och tvättar nu för tiden känns det som. Slapp förresten nattpromenaden igår, Jadie somnade efter lite problem runt halvtvå tiden, men jag hoppas hon börjar sova tidigare snart så man är lite pigg när Arabelle ska upp med. Nehe dags att ta tag i tvätten nu.


Lilla damen vägrar sova

2010-03-26, kl 00:56:49

Precis som vanligt så vägrar Jadie sova, hon ska alltid va vaken på nätterna och det börjar bli lite smått tråkigt att sitta uppe på nätterna nu. Enda gången Jadie somnar och sover riktigt länge är när vi är ute och går, hon somnar jätte gott i vagnen och sen brukar hon sova kvar i vagnen flera timmar. Så om hon inte somnar nu när hon ätit igen så blir det ut på en nattpromenad. Det går väl an att gå ut på nattpromenad på vardagarna men i helgen slipper jag helst när det är massa fulla människor ute.

Tänkte på en grejj nu när vi kollade på new moon, är det bara jag som tycker bella ser för jävlig ut i twilight men är skit snygg i new moon?


New moon

2010-03-25, kl 22:19:43

Idag kom filmerna jag och Jonny betällde så nu blir det New moon. Jadie sitter i sin gunga igen och är supernöjd nu med. Fasen va glad jag är att vi köpte den är verkligen jätte nöjd. Arabelle var lite grinig ikväll efter att Michelle och Novalie hade åkt hem men det var nog bara för det har varit så mycket liv här i två dagar nu. Igår var det ju öppna förskolan och sen sov Michelle och Novalie här, kan ju tala om att det blir ju inte en lugn stund med tre barn här iaf men det är mysigt. Så roligt att se Arabelle och Novalie leka ihop, visst dom bråka om leksakerna men dom har åtminstone nån att bråka om leksakerna med och slipper leka själva eller med mamma och pappa hela tiden. I morgon ska prästen ringa så vi får bestämma datum för Jadies dop, vill ta det innan semestern och det så man har det gjort innan hon är för stor. Nej nu ska vi sätta igång filmen inann klockan blir för mycket.


kvällens program

2010-03-25, kl 20:45:56

Vampire diaries
&
Criminal minds


Gungande babysitter

2010-03-25, kl 16:31:05

Beställade en gungande babysitter till Jadie häromdagen eftersom lilla fröken kinkfis vill bli vaggad hela tiden, vi tänkte att då kanske vi får tid över att göra något annat på dagarna än att bara vagga henne. Idag fick vi iaf hem den och den funkar perfekt, vi hann knappt sätta ner henne i den så somnade hon jätte gott så man kan ju lugnt säga att vi är nöjda med vårat köp. Just nu ligger hon och sover i sin lilla gunga och verkar trivas jätte bra. Gungan beställde vi på Barabus.



kvällens program

2010-03-25, kl 00:06:01

Greys ♥


Arabelle kryper...

2010-03-24, kl 23:51:33

Tänkte jag skulle försöka lura min lilla dam till att krypa så ni med får se det, la ut ett spår med majskrokar för att hon skulle krypa fram till dom men tji fick jag. Majskrokarna är ju aldeles för goda för att man ska hinna tänka efter hur det är man kryper, istället halvkryper/släpar hon sig fram. Men lika söt är hon ändå min lilla majskroks ätande prinsessa.



Bad tjejerna

2010-03-24, kl 23:34:51

Sötnosarna Arabelle och Novalie i badet








Trångt i bilen

2010-03-24, kl 20:11:41

Var jätte trevligt på öppna förskolan idag och det bjöds på våfflor, mindre trevligt var det att ta sig dit och hem. Ingen hitt att ha tre bilbarnstolar och två vuxna i en bil asså. Novalie satt fram i sin stol och jag satt bak med ett barn på vardera sida och det var ju inte direkt mycket plats för min stora rumpa mellan två bilbarnstolar. Tar nog inte med mig båda barnen när jag är med Michelle om jag inte måste i fortsättningen för det var inte direkt bekvämt och för himla jobbigt att koppla in allt. Först fick vi sätta in Novalie och Arabelle och efter det fick jag hoppa in i mitten sen fick Michelle koppla in Jadies bilbarnstol och sätta i henne. Himla krångel när vi skulle ut med då var ju Michelle tvungen att ta ut Jadie för att jag skulle komma ut. A ni kan ju tänka er hur jobbigt det var. Men nu är vi hemma och Novalie och Arabelle ska ta ett bad ihop.


Öppna förskolan

2010-03-24, kl 11:52:37

Idag ska vi till öppna förskolan med Michelle och Novalie, ska även träffa Jonna och filippa där. Kommer bli så kul och speciellt Arabelle kommer nog vara överlycklig, stackarn har ju bara varit inne nu när hon varit sjuk. Men nu när vi är friska hela familjen igen så tycker jag att det kan vara dags att gå dit igen.


Bilbarnstol

2010-03-23, kl 23:59:13

Blev så arg tidigare idag när jag såg mina grannar eller om det var deras bekanta hoppa in i bilen utanför oss med ett barn bara lite större än Arabelle och satte ungen i knäet istället för en bilbarnstol, hur fan tänker man då? Usch asså förstår verkligen inte varför man vill riskera nått sånt. Jag hade aldrig åkt bil med något av mina barn i knäet. Hade ni det?


kvällens program

2010-03-23, kl 22:38:27

House


23/3

2010-03-23, kl 22:36:50

Ikväll har jag och älskling tittat på twilight eftersom vi får hem New moon i morgon så tänkte vi att det är lika bra att kolla på första så vi kommer ihåg vad som hände i den. Idag har det gått rätt bra med Jadie, hon skrek hela morgonen/förmiddagen och ända fram till klockan två ungefär sen somnade hon och sov hela 5 timmar sen var det dags för mat och lite skrik igen. Efter lite krångel och lite magont så somnade hon gott på pappas mage igen, just nu sover hon igen men hon ligger och vrider sig och gnyr hela tiden utan att vakna och lite då och då börjar hon gråta och skrika men även det utan att vakna. Tror ju inte lilla damen kommer sova mycket inatt med tanke på att hon sovit så pass mycket på dagen nu men jag kan verkligen inte med att väcka henne, stackarn måste få vila från magontet lika väl som jag och Jonny tycker det är väldigt skönt att ha en skrikfri stund. Snart vaknar hon nog för mat igen det låter iaf som hon håller på att vakna till och då är det bara att börja om igen och hoppas på att hon inte har ont lika länge idag som hon hade igår.


Kolik

2010-03-23, kl 11:57:30

Troligtvis har Jadie kolik för hon bara skriker hela tiden, läste lite om kolik igår kväll och alla och jag menar verkligen alla symptom stämmer på henne. Usch stackars pluttan, hoppas fortfarande på att det inte är det men det verkar inte bättre. Ska prata med Marie om det här på onsdag när vi ska till bvc och se om hon har några tips på hur vi ska göra.


Tradera fynd

2010-03-22, kl 23:49:18

Mina senaste tradera fynd

En Sack ´n seat om vi åker till någon utan barnmatstol

Tre body förlängare så dom små rackarna kan ha sina kläder lite längre

En termometer napp så jag slipper plåga mina älsklingar med rumptermometern

Ett par leggings till mig

Ett par sparkbyxor till Jadie

Två klädpaket till Jadie


Två spel till Jonny

Och en dyna till Jadies matstol

Hela det här kalaset gick på 1300 och då var ändå allt helt nytt och oanvänt förrutom kläderna till Jadie och sack ´n seaten som var i superbra skick. Är väldigt nöjd med allt detta och väntar på att två till auktioner ska gå ut i morgon som förhoppningsvis ska bli födelsedagspresenter till Arabelle.


Duktiga pluttan

2010-03-22, kl 13:34:21

Arabelle är så duktig nu så varje gång hon ligger ner på mage så sätter hon sig upp helt själv nu, hon började även krypa helt plötsligt igår och gjorde det hela dagen igår och har fortsatt vara lika duktig idag. Snart kommer hon nog kunna ställa sig upp med, inte långt ifrån nu iaf när hon försöker. Oj oj vad fort det går på bara några dagar har hon gått från att hoppa runt på rumpan till att krypa och att ligga på golvet och gråta tills vi kommer, till att sätta sig upp. Allt bara lossnade nu liksom så nu kan hon min lilla sötnos.


Hitman

2010-03-22, kl 01:35:04

Ikväll har jag och älskling myst framför en film (ovanligt eller hur haha). Det fick bli hitman idag, ingen av oss var direkt intresserad av den men vi hade den hemma så vi tittade iaf. Helt okej film fast det var väl ingen favorit precis.


Köpte ett nytt bord

2010-03-21, kl 22:26:50

Köpte ett nytt vardagsrumms bord idag, dock inte det i inlägget nedan. Fick bli en lite billigare variant men lika snyggt och lite bättre, det bordet jag la upp innan va bara 29cm högt så jag kan tänka mig att Arabelle hade suttit uppe på bordet var och varannan dag om vi hade köpt det. Så istället köpte vi bordet LACK för bara 299kr, billigt och bra och passar perfekt till resten av våra möbler.


Lilla Grisen

2010-03-21, kl 14:24:42

Söta lilla Jadie så fort vi sätter på dammsugaren så somnar hon och sover som en liten gris. Tänk om vi hade haft hus då hade vi kunnat sätta på den på nätterna när hon inte vill somna.

När pappa Jonny dammsuger då sover man så här gott


Soffbord

2010-03-21, kl 13:50:29


Någon vänlig själ som vill köpa det här soffbordet till mig? 1295 kronor på IKEA. Är så väldigt trött på att ha glasbord i vardagrummet, det är bara massa ringar från glas och massa små handavtryck från Arabelle på hela tiden.


saving private ryan

2010-03-21, kl 01:05:53

Har kollat på saving private ryan nu med älskling, riktigt bra film faktiskt. Gillar egentligen inte krigs filmer men Jonny sa att jag var tvungen att se denna och den va faktiskt äckligt bra.


Jag blir tokig

2010-03-20, kl 16:43:45

Håller på och tvättar just nu och i våran tvättstuga tvättar man två åt gången och det finns tre sånna vagnar med hjul på för att man smidigt ska kunna flytta tvätten från tvättmaskinen till torktumlaren/torkskåpet. Då har idiot jäveln som tvättar samtidigt som mig tagit alla tre vagnar och lagt smuts tvätt i, va fan man ockuperar inte alla när det inte behövs jag fick ta fem plagg åt gången nu och springa emellan tvättmaskinen och torktumlaren för att inte tappa det rena på golvet. Hoppas verkligen en är ledig nästa gång jag kommer ner annars slänger jag skiten på golvet. Blir så trött på att folk aldrig kan tänka på någon annan än sig själv. I ena korgen låg det fem-sex mörka plagg i den andra lika mycket även det mörk och i den tredje var det typ tio kökshanddukar, va fan ska man lägga det i olika korgar för då så det inte finns någon kvar?¿? sortera för helvete tvätten på bordet eller golvet istället det är ju ändå smutsigt. Aaaahhhhh jag blir galen.


blöjor blöjor och mera blöjor

2010-03-20, kl 14:48:32

Jag har nog fan blöjor så jag skulle kunna öppna dagis hemma.




Haha ibland är det underbart att vara snål, var ju tvungen till att utnyttja alla mina rabatt kuponger innan dom gick ut så nu är hela klädkammaren fylld med blöjor i alla möjliga storlekar. Aja slipper ju köpa nya på ett tag nu.


Blir så jävla förbannad

2010-03-20, kl 00:31:45


Tänk vad man kan hitta i sin egen trädgård när snön börjar smälta. Asså det här gör mig så jävla förbannad, fattar inte varför man ens använder sin egen trädgård som askkopp. Och jag förstår verkligen inte varför i helvete man inte plockar bort det efter sig när man flyttar, tänk om jag inte sett det nu och Arabelle krypit runt på baksidan i sommar och ätit upp alla fimpar eller kvävts om hon satt dom i halsen. Det här är helt oacceptabelt fimpar man i trädgården så ser man fan till att plocka bort varenda jävla fimp innan man flyttar ifrån lägenheten.


kvällens program

2010-03-19, kl 21:40:25

Solsidan


Det är dags för fredagsmys...

2010-03-19, kl 19:41:25

Tacos, Film och ett bad. Arabelle hon fick äta tacos med oss ikväll och eftersom det är fredag så kollade vi på Queen of the damned samtidigt som vi åt, som vanligt när Arabelle äter själv så hamnade den mesta maten på golvet istället för i munnen men det gick bra ändå. Efter maten fick pluttan ta ett bad, hon bara älskar och bada och skulle säkert kunna sitta flera timmar i badet och leka om hon bara fick. Nu sitter hon och myser i sin gosiga badrock som hon fick av moster Mimmi i julklapp, men det är aldeles strax natta dax för den lilla damen och då är det Jadies tur att bada.

Så här såg det ut under Arabelles bord efter att hon ätit

Pluttan leker i badet

Sötnosen i sin badrock


queen of the damned

2010-03-19, kl 16:08:25


Härom dagen kollade jag lite inne på cdon efter lite nya filmer att beställa och jag trodde jag skulle hoppa upp i taket av glädje när jag hittade Queen of the damned. Detta är en av mina absolut favorit filmer, hade den på dvd innan men lyckades spela sönder den med för mycket tittande (hur man nu lyckas spela sönder en dvd). Har letat som en tok efter den sen min gick sönder men den har inte funnits någonstans men nu äntligen är den min igen. Måste kolla på den idag det är säkert tre-fyra år sen min gamla film gick sönder så det är ett tag sen jag såg den nu. Fick reda på härom dagen att det här från början var böcker så nu ska jag köpa dom med, finns ju en risk för att jag förstör min favorit film men istället kanske jag får nya favorit böcker. Har läst att queen of the damned filmen är en blandnin av två av böckerna så det kan nog va lite rörigt för mig att läsa det men det löser jag nog.

Och ja, jag har alltid älskat vampyrer och är nog lite smått besatt av dom. Men nu till mitt stora men, jag har varit smått besatt av vampyrer sen långt innan den här jävla twilight hysterin. Missförstå mig rätt jag gillar twilight med, men sen det kom ut på film har helt plötsligt var och varannan människa börjat ääääälska vampyrer och jag vet inte varför men jag irriterar mig rätt mycket på det.


Tiden går för fort

2010-03-19, kl 15:06:55

Tänk att Arabelle snart är ett år, känns inte alls som det har gått ett helt år sen hon föddes. Igår skickade jag alla inbjudningskort till hennes barnkalas, funderar på om jag ska skicka inbjudningskort till släktkalaset med eller om jag bara ska ringa. Hmm får fundera lite till på det.

Lilla pluttan aldeles nykläckt


Jadies vagn

2010-03-19, kl 14:07:53



Här är den nya vagnen vi köpte till Jadie igår, tycker den är helt okej eftersom den ändå inte kommer bli använd hela tiden. Fick en skötväska som var till vagnen med (den syns lite på bilderna) känns också skit bra att ha varsin väska till dom små när dom ska iväg.


Zumba

2010-03-19, kl 09:00:21

Vägde mig förresten på bvc igår och det var ju mindre roligt, har bara gått ner sju kilo sen förlossningen så just nu väger jag 103kg. När Arabelle föddes gick jag ner 12kg på bara någon vecka men sån tur hade jag inte nu, hade ju hoppats på att ligga under hundra iaf även om jag så hade vägt 99,9kg så hade det varit mycket bättre än 103. Usch jag vill ner till mina vanliga 65kg som jag hade innan jag träffade Jonny så nu efter att Jadie har ätit ska jag köra lite Zumba. Nu ska kilona bort så är det bara.


Eragon

2010-03-19, kl 00:41:02

Det fick bli eragon ikväll, har sett den innan men det hade ju inte Jonny så då bestämde vi oss för att kolla på den medans vi hade vårt torsdagsmys... Ett stort glas cola eller två och varma mackor.


Torsdagsmys

2010-03-18, kl 22:27:35

Nu blir det varma mackor och film med älskling ♥


Bvc

2010-03-18, kl 21:34:08

Jadie har ätit lite dåligt nu när hon varit sjuk, vi har fått i henne 60-70ml varja gång hon ätit istället för 90-100 som hon brukar och det syntes tydligt på vågen idag på bvc. Hon hade bara gått upp till 3495g och det är lite lite eftersom hon blir en månad på söndag och när hon föddes vägde hon 3360g, så nästa vecka ska vi dit på en extra kontroll för att se så hon börjar gå upp ordentligt nu igen när hon är lite piggare. Hoppas verkligen hon gör det för vad gör man annars? jag menar jag ammar ju inte så jag kan ju inte ge henne tillägg eftersom hon ändå äter ersättning på heltid.


kvällens program

2010-03-18, kl 19:25:42

Vampire diaries
&
Criminal minds


Fin besök

2010-03-18, kl 19:24:54

Idag var Novalie och Michelle här så då var Michelle så snäll så hon åkte och handlade med mig och hämtade en enkelvagn åt Jadie som vi köpte på blocket. Känns som vi behöver varsin enkelvagn åt barnen när dom ska ut på varsitt håll som dom ska i slutet av april, då ska Arabelle sova hos mormor Cinna och Jadie hos farmor Yvonne när vi ska på tatueringsmässa. Sen lekte dom små sockertopparna, alltid lika kul att se vad dom hittar på när dom är tillsammans.

Först lekte dom snällt med varandra


Sen ville Novalie vara snäll och klappa Arabelle men träffade givetvis mitt i ögat efter en stund

Arabelle trodde då att hon va döende

Och Novalie som den lilla sadist hon är var helnöjd

Nej usch nu var jag elak Novalie var så glad för att Michelle stod bakom mig och dansade och sjöng för att Arabelle skulle bli glad igen och det tyckte Novalie om, jag måste säga att Michelle såg väldigt rolig ut när hon viftade runt med både armar och rumpan när hon sjöng med sin ''änglaröst''  haha


Arabelle satte sig upp

2010-03-18, kl 18:57:08

Arabelle har ju ett bra tag nu blivit väldigt ledsen eller sur efter att hon luggit på magen en stund men hon har inte riktigt förstått hur hon ska resa sig upp igen, men idag bara helt så där så låg hon på mage sen gick hon upp i krypposition och helt plötsligt satt hon upp igen. Duktigt lilla pluttan snart lär hon sig kanske att hon ska göra så varje gång så behöver inte vi sätta henne upp 5ooggr på en dag.






Arabelles kläder

2010-03-18, kl 11:17:15

Här är kläderna jag köpte till Arabelle igår


kvällens program

2010-03-17, kl 22:56:03

Greys ♥


Älskade mormor

2010-03-17, kl 22:55:14

Min underbara mormor var i ullared igår och köpte massa saker till Arabelle eftersom hennes kläder börjar bli lite små, skickade med en lång lista på saker som behövdes och mormor var så snäll så hon kollade runt efter det fast hon egentligen åkte för sin skull. Tack snälla mormor nu slipper Arabelle gå naken hela dagarna haha.
Nya pyjamasar åt Arabelle

Lite nya byxor

En fin vår jacka & en lite tunnare mössa

En mjukisdress & en t-shirt

Sen skulle ju självklart Jadie ha lite nya kläder med så hon inte bara behöver använda Arabelles gamla

Sen köpte hon lite saker till Arabelles kalas med men det orkar jag inte ta kort på.


A6

2010-03-17, kl 21:00:41

Idag var jag på A6 en sväng med Michelle & Terese, blev lite kläder till dom små sockertopparna och lite till mig. Det var jätte skönt att komma ut en liten stund men Jadie & Arabelle fick självklart stanna hemma nu när dom inte mår bra. Men jag tycker faktiskt det börjar bli mycket bättre nu Arabelle har bara sin hosta kvar annars är hon pigg och glad, Jadie blir lite bättre hela tiden fast hon har rätt mycket slemhosta fortfarande men inte alls så mycket som det varit. Skönt om sockertopparna blir friska nu, i morgon ska vi till bvc med för att väga och mäta Jadie tänkte att Marie skulle få kolla lite extra på dom då.

Jadies kläder

Mina kläder

Arabelles kläder slänger jag upp en bild på i morgon för dom ligger i hennes garderob och lillfisen sover nu


Väntar på posten

2010-03-17, kl 10:15:08

Vill att posten ska komma nu så jag får mina tradera vinster :)


Jadie

2010-03-17, kl 00:01:58

Är lite sämre nu igen men inte i närheten av så dålig som hon var inatt så vi får väl se hur det går nu.


kvällens program

2010-03-16, kl 22:10:45

House


Allt är inte bara dåligt

2010-03-16, kl 13:39:14

Nu när vi är sjuka här har jag helt glömt bort allt positivt som hänt.

→Jadie log för första gången på riktigt häromdagen (är rätt säker på att det inte var gaser/magknip för hon log två gånger när jag började prata med henne)
→Arabelle börjar allt oftare gå upp i kryp position, visst hon kryper inte hon bara står där men två gånger har hon krypit ungefär tio cm så det går ju helt klart åt rätt håll.
→Arabelle kan numera stå upp hur länge som helst och gå ut med möblerna här hemma, hon kan ju inte resa sig från sittande själv än men det kommer nog snart med för hon kommer halvvägs upp när hon försöker.


Tuff natt

2010-03-16, kl 13:23:25

Det blev en väldigt jobbig natt. Vi började med att lägga Jadie inne hos oss så vi skulle kunna ha koll på henne under natten, men vi märkte ganska snabbt att det inte funkade. Hon fick massa hostattacker så slemmet satte sig i halsen och hon fick ingen luft, det funkade bara att ha henne på mage så istället gick jag och la mig på soffan med Jadie på min mage så hon kunde andas. Det gick rätt bra hostattackerna fortsatte men hon kunde andas iaf, då började nästa problem istället trots näsdroppar så kunde Jadie knappt äta för det blev för tungt att andas och när hon väl fick i sig nått så kom det rätt upp i stället. Men efter några timmar gick det bra med så nu äter hon utan svårigheter och hon får behålla maten. Runt sju i morse började det vända och dom stora hostattackerna blev lite mindre, hon hostar fortfarande men slemmet sätter sig inte i halsen så idag kan hon ligga på rygg igen. Vet inte om jag tycker det är så bra att dom stora hostattackerna slutar för då får hon ju inte loss nått slem alls utan hostar bara så det gör ont utan att göra någon nytta, men i vilket fall så får hon ju vila lite nu när det lugnat ner sig men både jag och Jonny är inställda på en till helvetes natt för man vet ju själv hur det är med hosta det blir alltid värre på natten.


Paniiiiiiik

2010-03-16, kl 00:57:18

För ungefär en halvtimme sen:
Jag satt vid datorn, Jonny vid tv:n och Jadie låg mitt emellan oss i vaggan när vi helt plötsligt hör att hon får värsta host attacken och bara gurglar utan att få någon luft. Jag tror mitt hjärta stannade en stund när jag hörde det, både jag och Jonny flög upp och sprang fram till vaggan och jag rent av slet upp henne vände henne med ansiktet neråt och klappade henne i ryggen. Då kom det upp massa segt slem men sen fortsatte hon hosta oavbrutet i tio minuter utan att få upp något mer slem men hon andas iaf. Usch fy fan säger jag bara vilken jäkla panik att höra att hon inte får luft. Pratade med barnakuten tidigare ikväll eftersom Jadie bara blivit sämre under dagen men dom sa att det är okej så länge hon inte får feber slutar äta eller kissa, sen ska vi ju givetvis komma in om hon får för svårt att andas men annars är det bara att kämpa på här hemma. Inatt får Jadie sova mellan mig och Jonny men jag tror ju inte det blir mycket sömn för oss/mig, är aldeles för orolig för att hon ska få massa slem i halsen igen. Är det inte bättre i morgon så åker jag in med henne (eller om det skulle bli ännu sämre inatt så åker jag in då), för värre än så här får det inte bli. Usch det bara gurglar och kommer massa bubblor ur munnen på henne när hon hostar nu men det sega slemmet vill bara inte komma upp, stackars ♥pluttan♥ tycker så synd om henne och jag känner mig så hjälplös själv när jag inget kan göra.


Idiot

2010-03-15, kl 23:16:57

Jag mitt smarta as råkade ta bort massa gamla bilder i bloggen, ohh sån idiot är jag vet inte riktigt hur jag tänkte och gjorde men massa bilder försvann iaf. Det är därför det saknas massa bilder och vissa gamla inlägg. Usch tycker det ser så hemskt tråkigt ut utan bilder, aja tur jag inte råkade ta bort alla iaf.


Kvällens program

2010-03-15, kl 23:04:40

Spårlöst


Läskigt

2010-03-15, kl 16:08:41

För en lite stund sen när jag gick in och skulle lägga Arabelle så blev jag helt yr och allt blev svart, lutade mig mot väggen för annars hade jag nog trillat ihop. Usch fy fan tänk om jag trillat ihop med Arabelle i famnen eller tappat henne, nej vill inte ens tänka på det...


Great minds think alike

2010-03-15, kl 13:56:12

Blir ingen tripp till pappa idag, ringde honom innan och frågade om man får lite kaffe sen om vi kommer förbi. Då sa han att han hade tänkt komma till oss idag, och det blir ju faktiskt smidigare för oss så det får bli kaffe här istället. Han skulle ta med sig kläderna till Jadie som farmor lämnat där och ett tvättställ så vi kan tvätta mer än en maskin här, hatar dom tvättställen som redan finns i lägenheten det får ju knappt plats en hel maskin på dom. Har ju börjat gå ner i tvättstugan och tvätta lite oftare nu eftersom det är skönt att få allt klart och torrt snabbt (sen är det ju inte fel att tänka lite på elräkningen med) men ibland är det faktiskt skönt att slippa boka tid och springa upp och ner hela tiden.


lilla trollunge

2010-03-15, kl 13:48:45

Arabelle min älskade lilla trollunge ♥ så jävla söt är hon och stencool just nu sitter hon och headbangar till Bandit.


Gå ut lite?

2010-03-15, kl 10:59:48

Funderar på om man kanske ska masa sig hem till pappa idag när han slutat jobbet. Jadie mår ganska dåligt idag och är hur snorig som helst med massa slem hosta, men hon måste ju få lite luft ändå och det var ett tag sen vi träffade pappa nu. Arabelle mår lite bättre idag med, ingen feber alls men fortfarande massa slem hosta. Missade ju självklart öppen mottagning idag men jag får väl ringa sen under teletiden istället. Snart ska jag in och väcka Jonny igen, var inne för en kvart sen men då ville han ligga kvar en halvtimme. Det är inte dåligt att ha en personlig väckarklocka som kommer in och är lite mysig precis den tiden man vill.


Natti natti

2010-03-15, kl 00:26:05

Tror faktiskt jag har sån tur så Jadie somnade nu, wohoo två timmar tidigare än vanligt. Hoppas verkligen hon slutar vara vaken på nätterna snart, lilla skruttan har missupfattat allt det här med att man ska sova på nätterna och vara vaken på dagarna hon gör precis tvärt om. Men det är väl bäst jag går och lägger mig nu så jag får sova lite för snart vaknar hon igen och ska äta. Natti natti på er


Hosta

2010-03-14, kl 22:36:27

Nu har jag bestämt mig för att gå upp till bvc på öppen mottagning i morgon för Arabelle kan inte ha den här hostan längre, stackarn bara rosslar pga allt slem och hostar så hon inte får någon luft och bara gråter. Jag skiter faktiskt i om dom säger att det bara är att låta henne hosta, hon har fan haft det så här i en vecka stackarn nått slemlösande får dom ge henne så hon kan andas normalt och slipper hosta tills hon inte får luft.


kvällens program

2010-03-14, kl 21:14:31

Cold case


Älskade små skruttor

2010-03-14, kl 16:42:36

Arabelle är nästan feberfri nu men inte riktigt, även om febern gått ner så har hon varit superkass idag igen och nästan bara sovit hela dagen. Slemhostan är precis som innan och pluttan bara rosslar när hon andas. Jadie har åkt på den jävla slemhostan nu med så hon har ju inte heller varit så pigg idag, hela hennes dag har i stort sett gått ut på att hosta lite slem gråta lite somna en ytterst liten stund sen vaknar hon av sin hosta och gråter. Stackars mina små sessor, tycker så synd om dom. För övrigt så har Jonny fått ont i halsen nu med och hostar lite grann och min förkylning och hosta har blivit värre nu med, men jag känner mig iaf pigg så det känns rätt okej ändå.


Tradera Junkie

2010-03-14, kl 13:04:45

Ännu en gång har tradera fått ett fast grepp om mig fast det inte var många månader sen jag bröt mig loss. Usch vet att det är kört nu, har jag väl börjat köpa så kan jag inte sluta. Men det är nödvändiga saker nu till Jadie och Arabelle, okej då två spel till Jonny med det kanske inte är så nödvändigt men han tycker det iaf. Haha det är sinnesjukt vad kul det kan va att köpa saker.


kvällens program

2010-03-13, kl 22:18:27

Inget, jag och älskling kollade på The pick of destiny istället. Vet inte hur många gånger vi sett den filmen nu men den e fan alltid lika bra.


Börjar bli bättre

2010-03-13, kl 17:25:05

Nu börjar hon må bättre igen Arabelle fast jag vågar inte hoppas på för mycket eftersom det verkade gå åt rätt håll i förrgår men så blev hon superdålig igår igen. Men idag var iaf en bra dag, mycket sömn men ändå pigg när hon är vaken. Idag orkade hon till och med äta annat än välling, så det fick bli lite bulle, youghurt och smoothie med. Testade att ge Arabelle en egen sked att äta youghurten med och det gick faktiskt rätt bra, det mesta hamnade ju på henne och bordet men rätt mycket fick hon in i munnen (jag hjälpte så klart till med en sked jag med så hon får i sig så hon blir mätt).

Så söt är hon med youghurt överallt

Efter maten var vi ju tvugna till att tvätta både Arabelle och stolen, så det löste vi lätt med att bara slänga in hela stolen i duschen


yes

2010-03-12, kl 23:22:50

Jag bad Jonny springa ner för att se om tvätttiden i morgon bitti var ledig så jag skulle kunna hämta ut tvätten, men det blev bättre än så min ''tvättkompis'' var kvar i tvättstugan och hämtade sin sista tvätt så dörren stod öppen :D


kvällens program

2010-03-12, kl 23:19:23

Solsidan


Fan

2010-03-12, kl 23:13:54

Jag tror jag hatar mig själv lite, glömde hämta tvätten som låg i torktumlaren. Så jävla smidigt att komma på det tio minuter efter att tvättstugan låser sig. Hoppas att första tvätttiden är ledig i morgon bitti annars vet jag inte vad jag gör...


neeeeeeeeej

2010-03-12, kl 22:39:32

Asså det här får bara inte hända, Jadie har hostat hela kvällen nu med. Hon får bara inte bli sjuk nu när hon är så liten. Snälla lilla Jadie sluta hosta, Snälla lilla Arabelle bli frisk, det gör ont i mamma när ni inte mår bra :'(
<3


lilla godis

2010-03-12, kl 20:32:55

Fy fan vad jobbigt det är att se sin lilla älskling må så här, det har bara blivit värre och värre hela dagen. Femte dagen hon mår så här nu, hur länge kan hon ha feber och hosta så här innan man ska ringa bvc? vi var ju där i onsdags och då sa Marie att det inte var någon fara så länge hon dricker men hon kan ju inte må så här dåligt hur länge som helst...

Det syns så väl på min lilla ögonsten att hon mår pissdåligt, idag har hon knappt kunnat hålla ögonen öppna på hela dagen :(


mammas lilla sjukling

2010-03-12, kl 15:24:16

Arabelle har blivit mycket sämre idag igen, hon har fortfarande feber och hosta men nu är det så mycket slem så det bara bubblar i halsen på henne när hon pratar. I morse andades hon jätte tungt med och det bara väste varje gång hon tg ett andetag men det gick över efter en halvtimme, idag har hon sovit nästan hela dagen igen och hon orkar knappt hålla uppe ögonen. Märkte med att hon tog sig för vänster örat flera gånger och grät, får se om hon fortsätter med det när hon går upp om hon åkt på öroninflammation med eller om hon bara gjorde så för att hon var trött för hon gör det ibland. Usch stackars pluttan bara gråter hela tiden och hon orkar inte va uppe mer än en halvtimme åt gången sen sover hon minst en timme. Vill verkligen att hon ska bli friskt nu det är hemskt att se henne så här dåligt.


kvällens program

2010-03-11, kl 21:13:44

Vampire diaries


Privat frisör

2010-03-11, kl 21:12:14

Idag var mormor här och klippte mig och Jonny och slingade mitt hår. Nästa vecka kommer hon nog förbi igen för att få det klart, blev lite orange och pissgul på viss ställen i slingorna men det ordnar vi :)


Så här vacker blev Jonny. Nu slipper han ha toffs :)

Mitt hår får ni inte se förrens vi fixat till det lite mer är som sagt både orange, pissgul och blond så har jag så klart min vackra gråa färg på det som inte är slingat haha


Kvällens program

2010-03-10, kl 22:24:30

Greys <3


Sötnosarna

2010-03-10, kl 22:22:39

Arabelle hon bara älskar dammsugaren och följer efter oss i hela lägenheten när vi dammsuger och vill hjälpa till. Så idag kom jag på att hon fick ju faktiskt en dammsugare av min faster tutta, så vi tog fram den till henne och hon blev jätte glad. Hon satt och lekte med både sin och våran dammsugare på golvet och hade jätte kul. Ikväll har hon varit mycket piggare och orkat leka heeela kvällen, känns jätte skönt att det börjar gå åt rätt håll nu även om hon fortfarande både har feber och sin hemska hosta kvar.


Och lilla Jadie hon bara sover som vanligt :)


Pappa är mysig han med

2010-03-10, kl 16:58:15



Bvc

2010-03-10, kl 16:50:04

Arabelle: Idag mår pluttan fortfarande dåligt och har sovit större delen av idag med. Hon har fortfarande hemsk hosta och feber, Marie såg på direkten att hon inte mådde bra lilla skruttan men hon sa att så länge hon dricker och kissar så är det bara att fortsätta med alvedon och låta henne hosta ut allt slem själv. Usch stackarn hoppas det går över snart.

Jadie: hon växer så det knakar, på en vecka har hon växt en hel cm till så nu är hon 51cm och har gått upp från 3135g till 3410g. Marie såg även att Jadie hade fått lite svamp i munnan så hon penslade någon blå sörja på så att det ska försvinna. Skönt att inte Jadie blivit sjuk med och jag hoppas hon fortsätter vara frisk, men man vet ju aldrig. Försöker iaf att hålla Arabelle borta ifrån henne och tvätta händerna så fort jag går från ena lilla tösen till den andra.


Friskluft

2010-03-10, kl 00:20:25

Även om man är sjuk så är det skönt att få komma ut en stund så idag gick vi ut på baksidan där det var varmt och vindstilla. Usch det syns verkligen så väl att pluttan inte mår bra.


Mammas älskling

2010-03-09, kl 22:54:03

Arabelle har sovit större delen av dagen och bara ätit välling till frukost och kvällsmat, däremellan har hon sovit och inte velat ha något. Stackarn hostar fortfarande massa slem och verkar ha jätte ont i halsen och har haft hög feber hela dagen. Skönt iaf att vi ska till Bvc redan i morgon för hon verkar ju inte bli bättre precis.


Law abiding citizen

2010-03-09, kl 18:23:40

Igår kväll slängde vi på Law abiding citizen och den var lika bra som jag hade hoppats. Denna filmen måste man bara se. På baksidan står det:
Clyde Sheltons liv slås i spillror när två inbrottstjuvar mördar hans familj. Bevisningen är svag och åklagaren Nick Rice satsar på en uppgörelse som innebär döden för den ene och ett lindrigt straff för kompanjonen. Men Shelton ser utgången som ett hån och tio år senare återvänder han för att sätta en lika genial som galen plan i verket. En hämnd av episka proportioner, som inte bara riktas mot den frigivne mördaren, utan mot alla inblandade i rättegången...
Måste bara säga det en gång till Sjukt bra film.



Gerard butler är nog fan min nya favorit skådis, har sett ett par filmer med honom nu den senaste månaden och han har varit skit bra i alla.


Lilla pluttan

2010-03-09, kl 15:09:39

Stackars Arabelle, hon har hostat ända sedan igår och haft jätte ont i halsen. Varje gång hon hostar så börjar hon gråta och hon är svullen i halsen med känner man och idag har hon fått feber. Stackars mammas sötnos, hon är verkligen jätte hängig idag och inte alls lika glad som vanligt. Ska till bvc imorgon med Jadie så vi får väl be Marie titta på Arabelle med då.


kvällens program

2010-03-09, kl 01:09:18

Outsiders


Mysigt

2010-03-08, kl 19:56:47

Jadie och jag bestämde oss för att ta en liten middagslur innan, så himla mysigt att sova tillsammans.

Lilla pluttan är så söt


Filmer

2010-03-08, kl 00:07:01

Jag och älskling har hunnit med hela två filmer idag, en när Arabelle sov middag (eller man kanske ska kalla det sova frukost) och en nu när hon gått och lagt sig. Lilla damen Jadie har som vanligt sovit nästan hela dagen och vaknar till liv först nu. Idag har vi iaf tittat på Saw 6 och natt på museet 2. Saw filmen var väl rätt okej men inte lika bra som dom första tre, natt på museet hade också sina stunder den är ju klart värd att se om man är ett lika stort fan av barn filmer som jag är men det var ju inte direkt så man kände att man måste se den igen. Så idag blev det två okej filmer men inte skit bra och i morgon ska vi titta på Law abiding citizen, hoppas verkligen den är bra för jag har rätt höga förväntningar på den.


Kvällens program

2010-03-07, kl 23:47:22

Bingolotto


Gjort mycket idag

2010-03-07, kl 20:50:14

eller egentligen inte men jag är helt slut ändå. Tidigare idag så var vi hemma hos Jonnys föräldrar och åt mat, det var ett helt gympapass att ta sig dit eftersom det inte är något skottat på några trottoarer på hela jäkla ekhagen. Och nu ikväll har vi varit pensionärer igen och spelat bingolotto med Jessie och Johan. Super trevligt men nu är jag verkligen jätte trött.

Krya på er Michelle och Novalie


Det har kommit fler

2010-03-07, kl 09:05:28

Arabelle har helt plötsligt hux flux bara så där, fyra tänder istället för två. Visst det är ju ingenting mot Novalie som har så mycket tänder att man knappt kan räkna dom :P men iaf det är fler nu. Så söt är hon nu skruttan, två uppe och två nere. Kan ju förklara varför hon varit lite grinig nu de senaste. Nehe om man skulle ta en frukost cigg innan den lilla damen vaknar med.


Tjockis

2010-03-07, kl 00:10:03

Känner att jag måste ta tag i det här med min vikt nu, vägde 108kg strax innan Jadie föddes (har inte vägt mig sen dess) och det känns ju inte direkt bra. Har verkligen velat träna nu dom senaste dagarna men det går ju inte än men någon promenad har det blivit då och då. Usch mår verkligen dåligt över att vara så här stor, vägde 65kg när jag och Jonny träffades och sen bara ökade jag för varje dag som gick känns det som. 88kg vägde jag på inskrivningen när jag väntade Arabelle så jag hade ju redan lagt på mig 23kg innan jag blev gravid med henne. Fy säger jag bara måste sluta med chips och skräpmat nu. Ska verkligen ta tag i det här, även om jag inte kommer ner till 65kg igen så ska jag fan komma i alla mina kläder jag hade då. Min målvikt just nu är väl iaf 75kg så får vi se sen, kommer ju ta ett bra tag att träna bort allt men jag skiter i om det så ska ta mig tio år det ska gå så är det bara.


Kvällens program

2010-03-07, kl 00:02:15

Ännu en gång ingenting. Jag och Jonny slängde på the orphan istället, tyckte den var rätt långdragen men när det började närma sig slutet så blev den skit bra. Lite jobbigt bara att behöva vänta så länge innan den blev bra.



Film idag igen

2010-03-06, kl 20:06:13

Innan idag tittade vi på filmen UP. Och jag skrattade så jag trodde jag skulle dö, ni måste verkligen se denna filmen helt underbar.


Snart åker vi till mamma

2010-03-06, kl 14:55:04

Arabelle ligger och sover middag nu men så fort hon vaknar så ska vi åka ner till mamma. Vi bestämde oss för att ta Arabelle i hennes enkelvagn och Jadie i bärselen så slipper vi oroa oss så mycket för att vi ska få plats på bussen. Hoppas bara det finns plats för en vagn.


Usch

2010-03-06, kl 11:46:30


Fan för dig Ellan, jag kan inte sluta sjunga denna sjukt meningslösa låt och det är helt och hållet ditt fel :P


Dagen började bra

2010-03-06, kl 10:00:00

Arabelle vaknade vid halv åtta och ville ha frukost, skönt att få sova så länge iaf trodde hon skulle va uppe vid sex eller nått efter som hon var så himla trött igår och däckade i säng redan vid kvart över sju. Efter frukosten satt vi och lekte en stund sen vaknade även den andra lilla sötnosen och ville ha frukost hon med. När det var klart skulle jag byta blöja på Jadie och det var ju allt annat än lyckat... För det första var hela blöjan full med bajs inga problem att byta den men så fort jag torkat klart och ska sätta på den nya blöjan så bajsar hon igen rakt på skötbordet *suck* då var det bara att börja torka igen både Jadie och skötbordet. Väntade en liten stund för att va säker på att hon var helt klar innan jag skulle sätta på den nya blöjan, men så fort jag satt på den (hann inte ens stänga den) så tar hon i igen och det kommer lika mycket till. *suck* ännu en gång är det bra att börja torka och börja om från början. Även denna gång väntar jag och masserar magen en stund men det verkar inte komma mer så då tänkte jag att nu jäklar måste hon va klar. Lyfter upp hennes ben och ska lägga under den nya blöjan när hon ännu en gång tar i, detta resulterar i att det är bajs över hela min hand och hela den nya oanvända blöjan. Så tredje gången gillt får  jag börja torka och efter detta fick jag äntligen på en blöja och det verkar inte komma mer nu. Jag kan verkligen inte förstå att en så liten söt sak kan skita så mycket. Jag menar hur mycket kan det få plats?!?

Senare idag ska vi ner till mamma och fika, får väl se hur det går att åka buss idag (hatar att varken jag eller Jonny har körkort när vi har två barn). Igår gick det bra men det är ju inte säkert vi får plats idag, igår åkte vi nämligen med en ''gammal'' buss där det ska få plats två vagnar bredvid varandra men allt som fick plats var vår stora syskonvagn. Det var ju okej så länge vi va på bussen och som tur var så var det ingen annan som skulle på med vagn. Men om det nu skulle vara en vagn på redan så kan ju vi inte åka med, hoppas verkligen det är en av dom nyare bussarna idag för då får man ju plats med två vagnar eftersom dom inte måste stå bredvid varandra då. Aja det blir ett äventyr varje gång man ska någonstans man får väl se det på det sättet istället.


Kvällens program

2010-03-06, kl 00:52:09

Inget
Hyrde ju massa filmer med Jonny innan idag så vi mös och kollade på Aliens in the attic (ja jag älskar barnfilmer). Men nu ska vi nog försöka sova här om vi får det för lilla fröken kinkfis, Jadie har nämligen varit vaken heeela kvällen nu och bara vägrar sova.


Hade så kul

2010-03-06, kl 00:47:49

Jag hade verkligen superkul på tjejkvällen idag, så himla skönt att komma ut lite från lägenheten nu när jag väl kan röra mig utan att känna mig döende. Så tack för en underbar kväll tjejer :)


Tjejkväll

2010-03-05, kl 17:04:20

Idag ska jag på tjejkväll hemma hos Jessie, det ska bli jätte kul eftersom jag suttit fast i lägenheten typ hela graviditeten. Har även varit en sväng nere i huskvarna idag och hyrt lite filmer så jag och Jonny kan mysa när jag kommer hem ikväll. Uppdaterar mer ikväll när jag kommer hem.


Min ''stora'' sötnos

2010-03-05, kl 15:19:07

Arabelle hon far fram som en raket genom hela lägenheten i sin gåstol och skriker mama (mamma) baba (pappa). Haha hon är så söt min ''stora'' fis :)


På rosa moln

2010-03-05, kl 01:10:55

På rosa moln svävar jag omkring och njuter av alla vackra ting och jag tänker aldrig mer komma ner jag tänker stanna här för evigt evigt evigt...


Äntligen

2010-03-05, kl 01:08:31

Är jag klar med att lägga alla mina gamla inlägg i kategorier. Får väl kolla i morgon igen så jag inte missat något eller lagt det helt fel men just nu ska Jadie äta och sen ska jag sova.


Tack Michelle

2010-03-04, kl 22:41:07

Idag har jag fått massviss gjort tack vare Michelle. Först åkte vi till banken sen storhandlade vi och tillslut lämnade vi tillbaka bröstpumpen till bb. Fick rätt mycket gjort igår med för den delen, då var vi på ikea och köpte en lampa till Jadies rum och lite små saker till barnen.
Fick enkäten från bb idag med så nu har jag skrivit av mig om hur besviken arg och ledsen jag är på dom på bb, synd att dom kan förstöra så mycket för jag är verkligen jätte nöjd med personalen på förlossningen och bb-hemvård, trevligare och mer förstående/stöttande människor finns nog inte. Fick också ett mejl av Libero idag om att dom kommer skicka en startväska till mig :D skickade ett mejl till dom förra veckan eftersom startväskan inte finns på ryhov men dom skulle fixa en åt mig ändå. Beställde lite kläder till hela familjen idag med som jag nog får nästa vecka, slänger upp lite bilder när dom kommit. Nu ska jag och älskling beställa lite filmer med sen ska jag fortsätta sortera in mina gamla inlägg i kategorier.


Kvällens program

2010-03-04, kl 22:25:14

Criminal minds


oj oj oj

2010-03-03, kl 23:36:58

Vad många inlägg det finns att flytta runt på får nog fortsätta i morgon så jag får sova lite med.


Kvällens program

2010-03-03, kl 23:18:44

Greys <3


Kategorier

2010-03-03, kl 22:56:00

Sitter och försöker lägga in mina tidigare inlägg i kategorier tänkte det kunde va kul att ha så jag kan hitta gamla inlägg och så senare om jag vill läsa. Det här kommer nog ta en stund men det blir nog bra tillslut :)


Försäkringskassan

2010-03-03, kl 22:17:52

gud vad trött jag blir på det här, ännu en gång fick jag ringa försäkringskassan och fråga varför Jonnys föräldrapenning inte kommit igång. Det har strulat ända sedan i december då dom gång på gång gjort fel, den 16 februari ringde Jonny in och berättade vilka dagar han hade jobbat fast vi inte ens börjat få utbetalningar på hans föräldrapenning än och han frågade då även när det skulle vara klart och dom svarade att det skulle vara klart denna veckan. Idag ringde jag och frågade om det var klart snart och då säger dom att idioten Jonny pratade med sist hade lagt ärendet i fel mapp så det hamnade hos en handläggare först idag och dom kunde inte svara på när det blir klart men snart trodde dom... Det är för helvete tredje gången vi ringer och dom lagt ärendet i mappen för tillfällig föräldrapenning istället för vanlig, blir så sjukt trött på detta man kan ju bara tacka gudarna för att Jonny jobbade förra månaden så vi har nått att leva på nu för vi hade ju definitivt inte klarat oss på bara mina pengar dom räcker till hyran och alla räkningar men sen är dom slut.


Bvc

2010-03-03, kl 16:13:34

Var på bvc med Jadie idag och lilla pluttan har växt en hel cm så nu är hon 50cm kort och hade gått upp till 3135g så allt såg bra ut, fast det visste jag ju redan eftersom hon äter så bra och är så pass vaken så oroade jag mig inte alls även om tanten som var på hembesök här tyckte vi skulle ta en extra vikt på henne för hör och häpna hon hade gått ner hela 6 gram på två dagar. Tyckte det kändes jätte löjligt att boka in extra vikt kontroll för det eftersom det kunde varit något så simpelt som vågskillnaden, så vi gick aldrig dit ändå och visst växer hon Jadie det fick vi ju se idag :)


Sara svarar :)

2010-03-03, kl 01:54:10

Anonym:
hur har du råd till att ha två små barn i ung ålder? hur är din o din sambos relaktion nu,jämfört med då? var du nervös in för din andra fgörlossning? med tanke på att du genom gått en? vill du ha fler barn?
din barn är verkligen jättesöta:)

Svar: Tack :) Jag får föräldrapenning sen har vi bostadsbidrag och Jonny jobbar. Vår relation har inte förändrats något eller det är klart att barnen alltid går först nu men vi har vår egen tid att mysa på när dom sover så jag märker absolut ingen skillnad. Jag var inte ett dugg nervös inför förlossningen men det berodde nog på att det gick så bra när Arabelle föddes, det gick fort och smärtan försvann så fort jag fick upp henne på bröstet :) Som det ser ut just nu så vill jag ha fler barn.
  
Anonym:
om du vill ha fler barn hur många vill du ha då samanlagr?
 
Svar: Som det ser ut just nu så vill både jag och Jonny har fyra eller fem barn. Vi har pratat om det mycket och sagt att när Jadie är tre år så kan det vara dags för ett till, gärna en tätt inpå det barnet dock inte lika tätt som det är mellan Arabelle och Jadie och sen skulle det vara underbart med en liten sladdis när barnen är tonåringar :) Men det kan ju ändras vi kanske inte alls känner oss redo för fler barn sen.

Anonym:
Hur reagerade dina vänner när de fick reda på att du var gravid?

Svar: Mina riktiga vänner tyckte det var jätte kul och grattade mig. Sen var det många vänner som försvann just för att vi inte lever samma liv längre, dom är fortfarande ute och festar och jag är hemma med barnen. sen fanns det dom som inte alls vara glada för min och Jonnys skull, det fanns dom som sa rakt ut att dom tyckte jag skulle göra abort sen fanns det dom som snackade bakom ryggen på oss men det kom ju fram tillslut ändå. Det värsta var nog faktiskt dom som inte kunde säga det rakt till oss, fick t.ex. höra på omvägar att en riktigt nära vän till oss suttit och sagt att hen skulle sparka mig i magen så jag fick missfall för det skulle va det bästa för både barnet och oss. Det sårade oss verkligen för vi trodde att det var en riktigt bra och nära vän men sedan dess har vi inte pratat med henom mer.
 
Anonym:
Har din och din sambos relation förändrats sens ni fått barn?

Svar: Som jag skrev ovan så tycker jag faktiskt inte den har förändrats något, det skulle väl i så fall vara att vi älskar varandra ännu mer nu (trodde dock inte det var möjligt) för att vi gett varandra det vackraste i hela världen.

janine:
Hejdär, fin blogg !:) Kul att du har så fina barn!
Fråga: Har du förändrats som person sen du fick dina barn? Om du verkligen måste säga något som är det jobbigaste med att ha barn vad skulle du säga att det var då?
 

Svar: Nej det tycker jag inte däremot har jag förändrats sen jag träffade Jonny, mognade och växte upp om man säger så när vi blev tillsammans. Det finns en och enbart en sak som är jobbigt när man har barn och det är att man känner sig så hjälplös när dom gråter inget man gör hjälper, men det blir ju bättre med tiden när dom börjar prata och kan tala om var det gör ont eller vad dom drömt för mardröm t.ex.
 
Elin:
Hur gammal var Arabelle när du fick veta att du väntade Jadie? Gick ditt avslag bort fort eller vart du gravid trots det? Du måste väl blivit gravid ganska fort efter förlossningen med tanke på den ynka åldersskillnanden, sorry nu blir det många frågor men var minstingen planerad? Har inte läst din blogg så länge så har inte kollat så långt bak (Tänkte om du redan skrivit om detta)


Svar: Arabelle var nog två-tre månader när jag fick reda på att jag var gravid igen, kände i kroppen att jag var gravid utan att testerna visade det först, jag bara visste liksom. Efter fem veckor tror jag avslaget var helt borta. Vi hade inget sex innan dess eftersom man inte ska det pga av infektionsrisken. Jo fort gick det, om man räknar så var Arabelle en och en halv månad när jag blev gravid. Planerad och planerad vi ville ha täta barn men det var ju inte direkt planerat att det skulle bli så här tätt.

Anonym:
Hur kändes det när du fick reda på att du var gravid med första dottern?

Det var en helt underbar känsla, vi hade försökt bli gravida (heter det så?) i nästan sju månader så jag hade nästan gett upp eftersom det aldrig blev något (sju månader känns som en hel livstid när man verkligen försöker), Nojig som man är så hade jag börjat tänka tankar som tänk om jag inte kan få barn och sånt så det kom lite som en chock när testet visade positivt när den största chocken lagt sig ringde jag Michelle och berättade sen sprang jag runt i hela lägenheten och skrek för jag var så glad och hoppade i sängen och soffan och höll på som en tok :P  
 
Cecilie:
Vilken sorts musik lyssnar du helst på :)?

Svar: Oh jösses vilken svår fråga, lyssnar på massa olika musikstilar men får jag välja vad som ska stå på i bakgrunden här hemma så är det ju Bandit som gäller.
 
Petra:
Hur gammal var du när du fick din första dotter? =)

Svar: När Arabelle föddes var jag 19år

 
Maria:
Hur känns det att vara två barns mamma och vara så ung ? och hur får ni det att gå i hop som ? ha du nått jobb eller nått sånt ?

Svar: Det känns jätte bra, har nog alltid velat ha barn ung och som tur är så hittade jag min drömprins och han ville ha barn nu med :) Jag jobbade som timvikarie på ett äldreboende fram tills tre veckor innan Arabelle föddes och då hade jag jobbat så pass mycket och länge att jag får mer än lägsta beloppet på föräldrapenningen nu, hoppade in lite extra när jag var gravid med Jadie med men fick sluta ganska snabbt igen eftersom jag fick så mycket problem med mina foglossningar. Förutom min föräldrapenning så har vi bostadsbidrag och Jonny jobbar och sliter så vi klarar oss. Nu ska Jonny vara hemma och ta föräldrapenning för Arabelle i någon/några veckor till sen börjar han jobba igen.
 
Anonym:
är det inte jobbigt att ha två små barn hemma hela dagarna? sj tycker jag det är jobbigt med en liten =)

 Svar: Absolut inte, nu har vi ju turen att ha två jätte lugna barn som knappt aldrig skriker eller så men det kan ju komma att ändras sen. Sen är vi ju hemma bägge två just nu så det kommer nog bli lite kämpigt i början när Jonny går tillbaka till jobbet igen men det löser sig och man får ju verkligen så mycket tillbaka av sina barn bara ett litet leende kan ju rädda hela dagen :)

?:
Vill du ha fler barn? =)

Svar: Som jag skrev ovan så ja just nu vill både jag och Jonny det men som sagt det kan ju ändras vi kanske varken har ork lust eller vilja senare, det beror helt på hur framtiden med familjen ser ut sen.


Tack för alla frågar det var verkligen superkul att svara på, och självklart får ni ställa frågor när ni vill om ni undrar något så svarar jag på dom i ett inlägg :)


Frågestunden är slut

2010-03-03, kl 00:07:29

Jaha då avslutar vi frågestunden då. Blev faktiskt mycket fler frågor än vad jag trodde, tycker det är jätte kul att det är så många som läser som tycker jag är så pass intressant att dom orkar slösa någon minut på att ställa frågor :D Ska ge Jadie lite mat sen ska jag svara på alla frågor i ett inlägg.


Frågestund

2010-03-02, kl 18:21:27

Tänkte bara påminna om att frågestunden håller på till 00:00 idag så fråga på nu :D


Frågestund

2010-03-02, kl 02:37:39


Alla andra bloggare kör ju med frågestunder hela tiden så jag tänkte ha en jag med. Kan tänka mig att det blir världens flopp med en liten fråga eller nått bara men det kan va kul ändå, har ju ändå minst 30 läsare om dagen och oftast det dubbla så någon måste ju undra något. Så kom igen nu fråga på, tänkte att ni kan ju få fråga ända till 00:00 den 2 mars sen lägger jag upp svaren.


Utmaningen

2010-03-02, kl 02:30:20

Så här går det till…

-Varje ”spelare” börjar med att skriva 6 egendomliga/underliga saker om sig själv.

-Bloggare som blir ”tagna” ska skriva 6 saker om sig själva i sin blogg & samtidigt ange reglerna för spelet. Tillslut väljer bloggaren 6 nya bloggare & gör en lista av deras namn.

-Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras gästbok för att låta dem veta att de är tagna & att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

* Jag måste alltid ta en nattcigg innan jag lägger mig och det måste vara det sista jag gör, för om jag tex går och stänger av tv:n efter att jag rökt måste jag gå ut och ta en till

*Jag vill att min oboy ska smaka mjölk annars är det inte gott

*Jag är mörkrädd som fan men bara när jag är inomhus och hoppar rätt ofta upp i sängen för att inget ska kunna ta tag i mia fötter

*Jag måste alltid pussa/få tre pussar av Jonny annars känns det inte rätt

*Ljudet på tv:n måste alltid stå på 3,6,7,11,13,16 eller 21. Blir lite konstigt ibland när det inte blir lagom volym men då får det va antingen för högt eller för lågt ljud annars kan jag inte titta

*Jag måste prata med
Michelle varje dag eller sms:a annars kan jag inte sova

Jag blev utmanad av: Carro


Aj aj aj

2010-03-01, kl 22:38:53

Usch att det aldrig ska sluta göra ont, har fortfarande eftervärkar som satan och har fått en varfylld jävla böld så jag inte kan gå med ryggen rakt eller sitta normalt och eftersom jag inte kunnat gå helt upprätt har jag något sinnesjukt ont i ryggen så jag inte kan böja mig ner. Usch asså det gör så ont att hela benen skakar på mig när jag böjer mig så Jonny har fått hjälpa mig klä på mig idag. Känner mig helt handikappad nu. Måste köpa en ny madrass till sängen med eftersom foglossningarna blir värre av att jag har en sån skit madrass. Jag fattade ju att foglossningarna inte bara skulle försvinna efter förlossningen men jag trodde ju inte dom skulle va lika illa som innan bara för den jäkla madrassen nästan så jag saknar sjukhus sängen den var hård och bra så jag kände nästan inga foglossningar.
Jag vill sluta ha ont nu och leva normalt igen!


Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<