Potatis!

2010-08-22, kl 08:29:51 | Kommentarer: 3 | Direktlänk | Bye bye fatso

Funderar ganska mycket på om jag ska sluta med potatis, pasta, bröd och sånt. Gick ner tio kilo sist jag gjorde det men sen belv jag gravid och då kom kilona tillbaka lika snabbt som jag vinkat av dom, inge bra det där att gå upp så mycket i samband med graviditeter.

Men tillbaka till det här med potatis osv, vissa säger ät fullkorn istället (pasta och bröd då). Nej det funkar ju inte, har gluten så det går åt helvete. Bort med potatisen! Så säger jag, det funkar ju. Ända problemet är att sist jag gjorde det så skrek hela kroppen: Ge mig en potatis för fan! Efter bara en månad, och då ska ni veta att jag gillar inte potatis någonstans. Inte pasta heller för den delen och bröd klarar jag mig utan med, men det var just den där jävla potatisen jag suktade efter. Dom är ondskefulla dom små jävlarna, tänk bara vad dom gör. Chips och en stor potatis med jätte fet gräddsås eller en bakpotatis med en riktigt snuskigt fet rör till, då var den där potatisen inte så äcklig längre. Nej det blir nog svårt det där men det är värt ett försök.

Bort med potatisen!

Kan man rösta på det i valet? bort med potatisen och fram med en fet (inte som i fett utan stor) kycklingsallad eller en Noka shake.


Kommentarer
Från: Millah Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

jag skulle aldrig kunna sluta med potatis, jag älskar potatis haha=)

2010-08-22, kl 13:27:26
URL: http://millahoman.blogg.se/
Från: emma

Jag har bestämt mig för att sluta med bröd,pasta,ris och potatis från och med imron!! (har gjort ett jättebra matschema). Ska kämpa på.. dessutom dricka en noka om dagen i en månads tid.. sen får jag se.. ständigt denna kamp ang vikten. Hua.. lycka till iaf. Emma



ps. kolla gärna min blogg.. bloggar dåligt men ska försöka bättra mig ;)

2010-08-22, kl 14:29:08
URL: http://emmaisabellavictoria.blogg.se/
Från: Jennie

Jag tycker du gör helt rätt som struntar i potatis och pasta!

Jag äter själv enligt lchf, och har gjort det i en vecka och tre dagar och känner redan en enorm skillnad! :)

Kul att läsa om din viktnedgång, eftersom jag själv kämpar med det!

Stå på dig och lycka till!

2010-10-13, kl 10:14:06
URL: http://jenniiiesliv.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<