Beslutsångest

2010-08-15, kl 00:19:09 | Kommentarer: 1 | Direktlänk | Min familj

Fick lite beslutsångest nu ikväll om vi skulle se på Sleepers eller freedom writers, det fick tillslut bli sleepers och så zappade jag över och kollade på freedom writers i varje paus. Jag fick mig en välbehövd klining under fötterna under filmen och gu så skönt det var, himla bra med att man varken får klia eller massera Jonny för han tycker det är obehagligt så jag blir kliad hela tiden och slipper klia själv haha.

Nu har precis batman börjat på trean, tror jag ska kolla på den för igår på jobbet såg vi den med poison ivy. Älskade batman när jag var lite så det är skit kul att kolla på det nu med, efter det blir det nog en hel natt med World of Warcraft för att hålla mig vaken. Imorgon natt är det jobb igen plus att på måndag efter jobbet är det första dagen i skolan. Tänkte hålla mig vaken precis hela natten och inte gå upp förrens sex eller något i morgonkväll för att orka med skolan med, har ingen aning om vad som ska göras. Typ planera studierna och så men jag vet inte hur lång tid det kommer ta. På tisdag är det mellan 09-12 så då vet jag ju när jag slutar men inte på måndag, sen efter det kommer jag plugga på distans så då är det inga fler skoldagar. Eller det är klart någon blir det ju säkert men inte varje dag iaf.

Nehe Batman kallar på mig, hörs senare.


Kommentarer
Från: Annika - tre barn i huset och ett på väg!

Hehe okej =) Jag berättade bara att jag vunnit ett presentkort på barnkläder osv när han kom upp (han är här och övningskör, jag är hans handledare), så frågade han lite... Åsså kom ja på att du bodde i Huskvarna, så han fråga vem du va... Å ja... då kom det ju fram, haha =D



Vad är det du ska plugga? Jag ska börja plugga på Närdistans nästa måndag, dock bara på halvtid, så jag funderar på att utöka, och läsa någon extra kurs =)

2010-08-15, kl 00:24:11
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<