Ska kolla på en film nu

2010-08-31, kl 22:02:14

Har flyttat hela datorn fram till soffan nu, sitter med en varma koppen under täcket med både kläder och morgonrock på och försöker kurera mig. Ingen i familjen mår bra nu och inte för att låta ego nu men jag mår nog sämst dels för förkylningen och dels för att jag tänker på min lilla älskling, orkar inget har ont i halsen ända upp till öronen snorar och hostar. Öm i hela kroppen och svag konstanat med, har fått ge bort morgon natten med för jag tror inte jag klarar jobba då. Nu ska jag försöka bli frisk tills på torsdag natt så jag slipper va hemma då med. Jonny har klarat sig med lite halsont och Jadie snoror nått enormt men hon verkar lite gladare nu bortsett från att hon sovit i stort sett hela dagen. Arabelle sover hos min mormor men hon verkar helt okej lite snorigt men inte mer.

Nehe nu ska jag slänga på filmen här hemma men först vill jag bara påminna er om att två tävlingar avslutas ikväll klockan 23:59 och ni kan hitta dom här.

veckans blogg


Älskade vännen

2010-08-31, kl 18:28:57


Pappa berättade nu att dom fått Sandys testsvar från veterinären idag, inga bra svar tyvärr. Min älskade gumma har cancer, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Känns lite jobbigt just nu bara...


Tävling

2010-08-31, kl 08:21:40

Avslutad
I samarbete med Walt Disney Company Nordic
lottar jag nu ut succéserien från tv Vännernas stad, det blir tre lyckliga vinnare.
1:a pris volym 1 & 2 Vännernas stad + matlåda och pussel
2:a & 3:e pris volym 1 & 2 Vännernas stad.

©Disney Finns på dvd nu.

Våra första äventyr
I Vännernas stad får vi möta de tre vännerna Max, Ted och Fanny som tillsammans rycker ut och löser både stora och små uppdrag i den lilla staden. Uppdragen bjuder på överraskningar, utmaningar och självklart massor av skoj samtidigt som barnen lär sig om brand- och trafiksäkerhet och första hjälpen.

I Volym 1 så jagar Max en boll som har försvunnit och Fanny måste hjälpa till när det börjar ryka i stadens rådhus. När det arrangeras en stor räddningsövning får Anna problem eftersom hon måste hjälpa till vid en trafikolycka och när två barn går vilse i Vänskapsskogen är det upp till Hanna och Max att försöka hitta dem.

Episoder

1. Följ efter bollen

2. Ingen eld…

3. Galen fotboll

4. En bra vändning

5. Var är Scoot?

6. Hjälmar är coola
7. Vilse i Vänskapsskogen

Sopmysteriet
Vännernas stad håller på att svämma över av sopor och Max lovar att han ska ta itu med problemet men det blir inte riktigt som han har tänkt sig. Ted blir av med sina bandage men märker inget förrän han är på väg i en utryckning. Raff glömmer att säga till Fanny att det brinner och därför glömmer Harry att ta med Fanny när han rycker ut. Då är det bra att man har goda vänner!

Episoder
1. Ted förlorar bandagen
2. Håll dig vaken, Raff!
3. Skräp-Pellen
4. Kanelbullar
5. Förlåt att jag är sen
6. Ihopblandningen
Ljud: Dolby Digital 2.0  svenska / danska / norska / finska
För att vara med behöver du bara lämna en kommentar här och skriva varför du vill vinna,
 För en extra lott låna bild och text nedan (se till så att länkarna funkar) och gör ett nytt inlägg i er blogg, lämna sedan en ny kommentar här med direktlänken dit.
För er utan blogg som vill ha en extra lott, gör precis samma sak som med extralott för blogg men mejla istället bild och text till 3 vänner+ mig i samma mejl så jag ser att det går rätt till


"Jag tävlar om vännernas stad från
Walt Disney Company Nordic hos Sara!"

Lycka till! Tävlingen avslutas den 14 september.
Lägg till mig på bloglovin så du inte missar om just du vinner.Sara Tipsar

2010-08-31, kl 07:59:22

Ni vill absolut inte missa detta!

LAGERUTFÖRSÄLJNING

Välkommen till utförsäljning av säsongens prover och utgående modeller. Höstskor, vinterskor, vårskor och sommarskor. Allt ska bort!

Skor från 50 kronor!

Onsdgagen den 1/9 kl. 08:00-19:00
Torsdagen den 2/9 kl. 08:00-19:00
Fredagen den 3/9 kl. 08:00-19:00
Lördagen den 4/9 kl. 10:00-16:00
Söndagen den 5/9 kl. 10:00-16:00


Midskogsgränd 5, Hjorthagen
T-Bana: Ropsten

OBS! Ej kontant betalning! Vi tar emot de vanligaste kontokorten.


Veckans blogg

2010-08-31, kl 07:20:15

Jag vet att det kommer en hel dag försent men här kommer iaf veckans blogg för denna vecka, detta är en blogg som jag läser dagligen och självklart har på bloglovin. En otroligt söt och trevlig tjej som har många spännande tävlingar på sin blogg.Vill du bli nästa veckas blogg? Anmäl dig då här, allt som behövs är en liten kommentar om att du vill bli nästa veckas blogg.


Jag är förkyld så det bara smäller om det

2010-08-31, kl 07:13:34

Jag snorar och har ont i halsen, och att svälja är en ren plåga. Jadie snorar och hostar och Arabelle hostar med, det här kunde inte komma mer opassande då Jonny måste koncentrera sig på sin körning eftersom han fått tid för uppkörning och teoriprov. Jag har rätt många nätter framför mig och jag vill verkligen bli frisk så jag orkar med dom, är ledig en natt nu så tiden hemma ska spenderas i soffan i ett försök att bli frisk. Jag tänker ta i med hårdhandskarna för att få bort det här nu på en gång, måste bli frisk nu!

Tips för att bli kvitt förkylning efterlyses!Pappa, du vet vad du ska göra nu när jag är sjuk. Tidning och vindruvor tack :) Japp jag är bortskämd men så är det, tidning och vindruvor är obligatoriskt från dig när jag inte mår bra.


Nu går jag till jobbet, hoppas det blir en...

2010-08-30, kl 20:40:27

Nu går jag till jobbet, hoppas det blir en bra natt. Jag önskar er en underbar natt i alla fall.


Har varit och stor handlat nu och sitter h...

2010-08-30, kl 18:30:20

Har varit och stor handlat nu och sitter hemma hos mamma en stund innan jobbet. Jadie är Snorig som bara den och själv har jag mot i halsen som Satan. Hoppas det går över så vi slipper bli sjuka.


Sara tipsar - köp inte Nice n cool om du har lite känslig hy

2010-08-30, kl 14:07:09

Nice n cool my ass!

Så här står det om Nice n cool på apoteket:
Nice n'cool Intim after shave är en gel som stryks på efter intimrakning. Svalkar skönt och absorberas lätt. Nice n'cool återställer huden efter rakning. Berikad med kamomill och ängskrasse. Milt parfymerad.

 Jag har gjort den stora missen att köpa den här skit produkten. Svalkar skönt, hell no! tog lite när jag kom ut från duschen och jag trodde jag skulle dö. Det kändes som hela fitt*n höll på att brinna upp på mig, sköljde och torkade, sköljde och torkade och inget hjälpte. I säkert en halvtimme var det så. Det sved nått så förbannat och bara brände, så Nice n cool det blir ner i soporna för dig.


Tävling

2010-08-30, kl 12:57:39

Avslutad
Som jag lovade igår så är det nu dags för en ny tävling
, den här gången kan ni vinna en underbar mössa från Busmonster.se


För att vara med ska du kika in hos busmonster.se sen ska du lämna en kommentar här där du skriver vilken din favorit mössa är. Svårare än så är det inte.

Vill du blogga om tävlingen så blir jag jätte glad, men det är inget måste.

Känner du inte för att tävla utan hellre vill köpa en mössa på direkten, eller något annat för den delen så ange neccin.blogg.se i medelande rutan i kassan vid nybeställning så får du en gåva.

Lycka till nu tävlingen avslutas den 6 september


Rubrik?

2010-08-30, kl 00:01:50

Idag har det varit fullt upp, först sov jag som en liten gris halva dagen. Helt slut efter natten på jobbet och den hemma hos Michelle så jag tog väl igen mig idag, hade tänkt gå upp vid tolv för att vända tillbaka på dygnet men Jonny fick inte liv i mig. Rörde mig inte ens en millimeter när han skickade in Arabelle istället som både skrek och knuffade på mig tydligen, haha då är man slut. Sov ända till fyra innan jag gick upp, det är väl okej ändå eftersom jag jobbar i morgon natt igen men det hade vart bra att vända tillbak lite på dygnet eftersom jag måste upp med barnen i morgon när Jonny är och kör.

Resten av dagen när jag väl varit vaken har vi gjort massvis, Jadie har fått träna på att både krypa och sitta. Hon är mycket bättre på krypträningen än Arabelle var, hon förstår att armarna måste va framför och inte ligga slappt på golvet under henne men mycket krypning blir det inte ändå. Upp med rumpan högt i luften och fiser som bara den sen skrattar hon och är så nöjd så, sen ligger hon bara där och skrattar åt oss haha. Däremot har hon kunnat sitta ett tag nu, hon är så duktigt på att sitta själv men det känns som att vi behöver göra det lite extra. Vi har inte "tränat" något med henne innan men nu känns det som att det var dags för lite krypträning, Arabelle gjorde vi ju det med men hon kröp ju aldrig ändå hon hoppade på rumpan istället. Lärt sig sitta har både Jadie och Arabelle lärt sig själva.

Anledningen till att skruttan får sitta extra mycket nu är att hon sitter så otroligt bra själv och länge med, men helt plötsligt ibland gör hon ett sånt facedive så det känns som vi vill ha det lite mer under kontroll så hon fakiskt kan sitta utan att vi behöver oroa oss sen.
Titta så bra jag sitter!

Arabelle den lilla skitgrisen har fått bada idag med, behövdes verkligen då hon tyckte det var en bra idé att ruffsa runt sitt hår samtidigt som hon åt innan. Ett helt badkar fullt med sallad hade vi efter att badet var avklarat, någon som är lite sugen på det kanske? Hon börjar få så långt hår nu, en riktig lejonman som jag och Jonny säger. Efter badet fick jag borsta lite skorv med, såg att det kommit tillbaka lite. Knappt märkbart men ändå där så det är lika bra att kamma bort det innan det blir mer, hon hade väldans problem med skorv när hon var mindre Arabelle medans Jadie knappt haft något.
Lejonman a la Arabelle

När det väl fans tid för annat idag så var datorn upptagen, Jonny min lille nörd spelade ju såklart wow. Måste skaffa egen datorn snart, ibland har jag ett helt blogginlägg klart för mig men så är datorn upptagen och jag tänker givetvis inte på att skriva upp det någon annanstans så länge, vips så var det inlägget borta. Ingen som vill skänka mig en datorn? Nej trodde inte det heller... Jag har lagt ner otroligt mycket tid på maten idag med, eller inte. Här har jag shakeat för hela slanten, vet inte varför men det har blivit väldigt mycket "fusk" nu det sista så det måste det bli ändring på. Men i morgon är det en ny vecka och då det är det nya tag som gäller.
Frukost, middag, kvällsmat!

Tävlingen får faktiskt vänta tills i morgon istället, känner att det finns så mycket annat att göra. Plocka lite här, städa lite där mm. Ha det gött nu så hörs vi i morgon istället, då lovar jag att uppdatera lite oftare så slipper det bli ett mila långt inlägg som det blev idag.


Har ni saknat mig?

2010-08-29, kl 08:14:28

Jag har faktiskt saknat er men kände inte för att sitta och blogga när vi var hos Michelle, då vill man ju umgås. Vi har spelat lite kort ätit gott och bara varit, jätte skönt och mysigt även om det var en ren helvetes natt. Novalie och Jadie skrek om vartannat heeeela natten så det var ju inte direkt mycket sömn, och sen till jobbet på det med. Uff säger jag bara! Vilade lite på dagen iaf och tror jag fick sova en hel timme då även om det var svårt att somna med tre huliganer i huset.

Massa massa onödiga kort har jag tagit med, men helt ärligt så är det dom onödiga korten som är roligast haha. Snart är det väl så dags att lägga sig då, ska bara väcka Michelle först så hon kommer iväg till jobbet. Hon sov här i natt eftersom hon jobbar idag och ändå körde hem oss igår. Senare idag när jag gått upp kommer en ny otroligt bra tävling nu är det börjar bli lite kallt, men först bjuder jag på lite av helgens bilder.

Bildbomb!
På väg till Michelle


Såhär ser man ut efter en hel natt med två skrikande barn

Breakfast time

Alla trollungar leker

Veckans blogg


Jag ser det Snöar jag ser det Snöar det va...

2010-08-28, kl 14:11:08

sp_a0045 (MMS)

Jag ser det Snöar jag ser det Snöar det var väl roligt Hurra... Nej men haglar Satan gör det och regnar som aldrig förr. Tror telefonen gick av helvete hos michelle nu med :(


Ingen mer blogg idag

2010-08-27, kl 20:31:36

Blir nog ingen mer uppdatering idag, ska åka ut till Michelle och Tom mitt ut i ingenstans och sova där. Sen blir det jobb i morgon natt direkt efter att vi varit där. Ikväll ska Michelle bjuda på mat, ska bli kul att umgås hela familjerna igen. Ha det gött nu så hörs vi en annan dag.


Paradise hotel

2010-08-27, kl 18:15:48

Jag har fortfarande inte hunnit ikapp alla avsnitt av paradise, ligger typ 14 avsnitt efter. Skit jobbigt att ha så mycket att titta på men samtidigt så finns det ju alltid något att göra, nehe nu får jag nog titta vidare om jag ska bli klar någon gång. Tittar du på Paradeise hotel?

Veckans blogg


Vill ni se?

2010-08-27, kl 17:30:28

Nu har vi precis kommit hem igen och jag har varit riktigt ego, bara köpt saker till mig. Okej en födelsedags present till Jonny och lite mat till oss alla med men annars är allt till mig, känns riktigt bra att lyckas gå igenom a6 och inte köpa en enda pinal till barnen. Det borde firas tycker jag för det har aldrig skett innan, vill ni se vad jag har köpt? Klart ni vill varför frågar jag ens.

Ett par superdunder fräna skor

Nu jävlar ska kilona bort med våld, här ska gymmas så det bara smäller om det och då behövs ju ett par skor. Fick bli dessa superdunder fräna saker, det var dom coolaste i den lite lägre prisklassen. För även om kilona ska bort så lägger jag absolut inte 1500 på skor, mår till och med lite dåligt över att dom här kostade 499. Det är typ 299kr för mycket tycker jag haha.

Lite makeup a la Sara style

Nu när allt känns bra igen med jobb och att kilona faktiskt är påväg bort så har jag fått tillbaka min lust att sminka mig, mådde ju inte direkt bra innan och då sket jag fullständigt i om jag såg ut som en inavlad apa. Visserligen ser jag fortfarande ut som en inavlad apa men inte varje dag iaf, eftersom intresset för att sminka mig har kommit tillbaka så har även mitt smink börjat ta slut igen så det fick bli lite nytt.

Isadora velvet touch compact pouder: nr14 classic beige mist
Maxfactor foundation: nr70 Natural
H&M Liguid Eyeliner: Svart
Maybelline Lash stiletto volume mascara: Svart

Veckans bloggA6

2010-08-27, kl 12:04:21

Nu ska vi dra till a6, blev lite senare än tänkt eftersom barnen bestämde sig för att sova länge idag men inte mig emot. Får väl se hur länge vi stannar där men jag lovar att uppdatera med smaskigheter när vi kommer hem.

Ni kan få en sån där härlig före/efter bild på morgon trollet haha


Veckans blogg


Nu säger jag faktiskt god natt

2010-08-26, kl 20:25:52

Är trött satan just nu och ska lägga mig, sov aldrig något idag efter jobbet och det känns nu kan jag säga. Måste sova nu för hjärnan fungerar inte riktigt som den ska, sen ska ju Jonny köra i morgon med så då måste jag orka upp till det. Iväg till a6 medans han kör med och köpa lite nödvändigheter och sånt och då vill jag med vara utvilad. Så god natt mina vänner vi hörs i morgon igen.

Veckans blogg


Tatuering på g

2010-08-26, kl 18:40:50

Snart så är det dags för en ny tatuering, längtar som fan och hoppas på att det går att göra som jag vill. Vi får se vi får se, ska troligtvis träffa Emelie nu i veckan eller nästa vecka för att diskutera lite och bestämma en tid. Ahh det är nästan lite pirrigt fast jag inte ens vet när det är dags, ni för tyvär inte höra mina planer för tatueringen ni får se det när det är klart istället. Nu är ni nyfikna va? Ni får snällt vänta tills det är klart.
Veckans blogg


Jeans

2010-08-26, kl 12:25:25

Trollungen är så frän i sina jeans, det är faktiskt första gången som hon har riktiga jeans som jag säger. Ingen mudd vid fötterna och i midjan det är minsan en vanlig knapp och dragkedja, det ni! Är hon inte snygg?


Veckans bloggVinnare

2010-08-26, kl 08:02:35

Ett tag låg jag på elfte plats men sen sprang de andras röster iväg ganska rejält, tack för er hjälp att rösta på min bild i kamera tävlingen även om jag inte kom hela vägen fram. Som utlovat så är nu en vinnare dragen av en överraskning.


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg

Stort grattis till dig, mejla mig din adress och namnet på dina tre favorit butiker på sweetzazza@hotmail.com


Haha det här gjorde min morgon

2010-08-26, kl 07:38:08

Gick in på Starsprinkle's blogg och såg det här klippet, jag garvade så jag höll på att kissa ner mig. Ja det gäller att vara tyst när man har barn, älskar speciellt "and daddy screamed like a girl aaah ah aaaaah" 1min & 50sec in i klippet.


Veckans blogg


Det gör ont hjärtat när jag ser Arabell...

2010-08-25, kl 19:46:38

Det gör ont hjärtat när jag ser Arabelles ledsna ögon när jag ska gå, sen hör man henne gråta så fort man stängt dörren. Det bästa är om hon sover när jag går, jobbigt att inte säga hej då men hellre jobbigt för mig än henne. Fy va dåligt man mår dagar som denna hennes gråt hörs i mitt huvud än :(


Ullared

2010-08-25, kl 19:03:18

Den 7 september åker jag mamma, mormor och morfar till ullared. Jag ska inhandla lite julklappar och massa våtservetter, lite underkläder blir det kanske med och barnkläderna kan jag inte hålla mig borta ifrån. Gu va jag har längtat till detta, iiiiih va roligt!


Lovely

2010-08-25, kl 10:09:09


Det finns inget starkare än kärleken till sina barn och mannen man skapat liv med, ni är underbara och föralltid älskade av mig! Både i glädje och i sorg finns ni där för mig och förgyller mina dagar, vi har inte alltid haft det lätt men tillsammans klarar vi allt. Ni betyder så mycket för mig, ni är mitt allt och jag hoppas ni känner det.

Vad vore mitt liv utan er mina trollungar små?
Ni är min luft och den största gåvan jag någonsin kunnat få.
Vad som än händer och sker
kommer mamma alltid finnas här för er.
Snart blir ni stora och träffar på hinder titt som tätt
då finns mamma och stöttar er och vi fixar det tillsammans lätt.
♥Jag älskar er♥


Rösta på min sko

2010-08-25, kl 00:20:31
Mina designade sko på NELLY.COM

 Eftersom alla andra designar skor så tänkte jag försöka själv, tyckte det här blev riktigt läckert. Har inget hopp om att vinna direkt eftersom jag inte gjorde detta tidigare men vill ni får ni gärna rösta, kul att se bara om någon annan tycker mina skor är lika läckra som jag tycker dom är. För helt ärligt så hade jag velat ha ett par skor som de här.

Tycker du skorna är snygga så klicka på bilden för att rösta


Mysigt värre

2010-08-24, kl 19:39:34

Vi hann med att mysa hela lilla familjen en stund nu innan jag åker, men någon måste ju ta korten med så ni får en bild på alla mina älsklingar.

Veckans blogg


Plötsligt är jag inte på topp längre

2010-08-24, kl 17:17:42

Möttes av ett tråkigt mejl idag när jag loggade in där, det var från pappa och det stod såhär:

Stackars min lilla gumma, vill ju bara att allt ska bli bra nu! Och för er som undrar, Nej vi brukar inte mejla varandra vi ringer nästan varje dag men idag var pappa smart och mejlade eftersom jag sovit efter en natt på jobbet.

Veckans blogg


Bamba

2010-08-24, kl 16:38:12

Bamba tävlingen är avslutad och jag har dubbelkollat namnen med dom.Stort grattis till dig, Bamba mailar dig din vinst. Och ett stort Tack till bamba för det roliga samarbetet!
Veckans blogg


I love Willvin

2010-08-24, kl 09:10:31

Jag är en stolt ägare till hela två Willvin väskor, för mig är dom mer än bara skötväskor det är en gåva från gudarna. Min Willvin Magnificent används som skötväska och min Willvin All in one care bag används som jobb och handväska, och dom är helt perfekt båda två. Inte kunde jag i mina vildaste drömmar tänka mig att jag skulle hitta en skötväska som rymmer allt jag behöver till båda barnen, förr gick vi med en skö(i)tväska  och en plastpåse under vagnen för att få plats med allt. Inget gick att hitta och blöjorna blev noppriga. Nu får allt plats och jag hittar det med detsamma.

Vad är det som är så bra med Willvin Magnificent då? Jo som sagt så får allt plats till båda barnen och alla de olika facken gör att jag lätt hittar det jag ska åt. Blöjorna ligger i ett separat fack under väskan så dom slipper bli noppriga och konstiga och jag behöver inte riva runt i en halvtimme efter en blöja, Jadies flaska hänger snyggt och lättåtkomlig i flaskhållaren på sidan. En söt liten zipbag följde med också och den används som en liten första hjälpen bag, plåster, termometer, sårservettar mm finns i den om det skulle behövas. Inne i väskan finns små fack där det passar perfekt att lägga ner några burkar mat och nått gott att dricka till barnen så även det hittas lätt, och på framsidan finns ett perfekt fack för bvc böcker, busstidstabell och barnvagnskort. Sen har vi ju även dom otroligt smidiga småfacken på framsidan där plånbok, kamera och diverse småsaker får plats.

Allt det här finns i min Magnificent just nu

4 par byxor
3 tröjor
8 blöjor
1 pkt våtservetter
1 par tossor
1 chokladkaka
1 äppeldryck
2 barnmatsburkar
1 sked
3 pkt russin
5 nappar
1 bit ring
1 solhatt
1 sol lotion
1 barnvagnskort
1 borste
2 bvc böcker
1 busstidstabell
hela zipbagen full med diverse bra att ha plåster mm.
1 cd-rom trafikskolan
Sitter du ner nu? För jag vill bara säga med att väskan inte ens är full med allt detta i.

Vad är det som är så bra med All In One Care Bag då? Jo även denna är så rymlig så jag knappt tror det, jag får plats med alla skol och jobb saker plus arbetskläder. Sen springer jag alltid in i affären på vägen till jobbet och proppar väskan full med mat och annat gott till jobbet. Den har ett otroligt smidigt mobilfack på sidan och ett likadant smidigt fack som jag har bvc böcker i på andra väskan, även här finns små facken på utsidan där jag har diverse skitsaker som behövs och ett helt oanvändt fack på baksidan av väskan.

Allt det här finns i min All in one care bag just nu

1pärm med massa skolsaker och block i
1 par arbetsbyxor
1 plånbok
1 busstidstabell
1 almanacka
2 ark alvedon
2 pkt tamponger
1 pkt bindor
1 burk nivea
1 kirurg tejp
pennor+ batterier+ sudgummi
1 mobil
1 laddare
3 tändare
1 pkt cigg
1 litet block
1 pass
massa massa arbetspapper

Och helt seriöst jag får plats med mer.

Willvins på promenad


Har du inte orkat läsa hela texten (vilket jag tycker att du borde)

En bild säger mer än tusen ord


Nu jävlar

2010-08-24, kl 07:28:09

Nu är jag på g igen, tillbaka så det bara smäller om det! Hade en dålig dag igår, det stod som sagt helt still i huvudet men nu är superwoman tillbaka. Mamma till tre just för tillfället eftersom syster yster stannar här ett tag, inte mig emot älskar sällskap och vill ju ha en stor familj, idag ska det hända grejjer här. Skicka iväg lite viktiga mejl och knåpa ihop lite tävlingstexter och annat smått och gott till bloggen, även två vinnare ska publiceras idag.

Och dom olika projekten här hemma kommer bli så bra, fy fan va påhittig jag är måste jag säga. Har nog fått det från mor min hon kan det mesta hon, vill börja med allt här hemma nu men det går inte utan pengar och sen måste som sagt vårt nuvarande sovrum tapetseras. För att ge er en liten hint om vad som kommer hända så ska jag göra lite tavlor men inte av det vanliga slaget och vårt blivande sovrum ska fräschas upp med lite färg, det kommer bli så jävla läckert och jag har haft det här projektet i huvudet sen jag och Jonny flyttade in i vår första lägenhet. Jag är så nöjd med mig själv, hoppas bara det bli lika snyggt i rummet sen som det ser ut i mitt huvud just nu.

Ni kan kalla mig superwoman, inte ens skoskav kan stoppa mig!

Veckans blogg


snart bär det av

2010-08-23, kl 20:28:10

Då var det dags för jobb igen, och inte kunde jag få något gjort innan i alla fall. Men jag och Jonny hade tid för en mysig stund idag och det är inte alltid vi får det när jag jobbar, båda barnen sov samtidigt så jag och Jonny la oss en stund höll om varandra och bara mös. Nu är Mimmi här och hon ksa nog sova här i några nätter, lite surt att jobba flera nätter i strecks då men skit samma vi hinner träffas ändå. Nu ska jag åka ha en bra natt, i morgon presenteras vinnaren i bamba tävlingen för det hinner jag inte just nu.

Såhär kan man ju med äta välling

veckans blogg


Det står still

2010-08-23, kl 16:00:06

Jag vet inte vad det är med mig idag, det står helt still. Har försökt ta tag i lite saker idag men inget blir av, lite mejl om diverse skolsaker och tävlingar har jag fått iväg men resten bara skiter sig. Det står liksom helt still i huvudet på mig, ska sätta mig och kolla på tv en stund nu och se om det går bättre sen. Vill hinna göra lite innan jag går till jobbet idag och inte bara sitta och veta att jag inte fått något gjort. Usch för att känna såhär, det känns som att ingenting funkar idag.

Hoppas ni haft/har en bättre dag än mig, återkommer när jag är på lite bättre humör sen.
Veckans blogg


Carolines smyckeskrin

2010-08-23, kl 15:37:30

Tävlingen är över och jag har dubbelkollat med CarolineCarolines smyckeskrin så alla namnen stämmer

Mejla mig på sweetzazza@hotmail.com så jag vet att det är rätt smycke osv.

Stort Grattis till dig och ett stort tack till Carolines smyckeskrin.

Veckans blogg


Veckans blogg

2010-08-23, kl 13:52:44

Nu har jag utsett veckans blogg och det blev

Vill du bli nästa veckas blogg? Skriv då bara en kommentar under detta inlägget om att du är med. På måndag nästa vecka väljer jag en ny veckans blogg.

Eftersom jag inte är så duktig på design osv så kommer veckans blogg bli länkad i slutet av varje inlägg i en hel vecka. det kommer se ut såhär (klicka på bilden för att komma till bloggen):
Veckans bloggArabelle kan faktiskt själv

2010-08-22, kl 21:05:22

Äntligen har hon lärt sig hur man sätter sig själv i fotöljen utan att halvt slå ihjäl sig, hon har kunnat det ett tag nu men kände att jag måste skriva det för hon ser så stolt ut på bilden. Lite "jag kan faktiskt själv!" haha, lilla trollungen känns så stor nu. Hon kan så himla mycket själv och snart kan Jadie det med, vart tog mina små bebisar vägen?


Glöm inte bort!

2010-08-22, kl 19:37:27

Ikväll klockan 23:59 avslutas två tävlingar!
Här kan ni vinna ett valfritt smycke från Carolines smykeskrin
&
Här kan ni läsa mer om hur ni ska göra för att tävla om ett presentkort på 500kr från Bamba

Ni som är med i Bamba tävlingen glöm för allt i världen inte att mejla mig senast klockan 23:59, men mer om det hittar ni om ni klickar på länken till tävlingsinlägget.


Jadie är allt en liten kittlig dam

2010-08-22, kl 19:31:02

Jag gissar på att Jadie är lite kittlig, ni kan ignorera mig och Jonny. Och för att svara på alla eventuella frågor: Nej vi är inte riktigt som vi ska...Sömn är överskattat!

2010-08-22, kl 17:39:00

Sömn vad är det? och varför behövs den? Nej nu skojjar jag bara, har sovit en timme idag bara men det är ju mitt eget val. Tänkte köra en sån snabb vända-tillbaka-på-dygnet-nu-direkt, lagade lite mat och kollade på Ironman sen var jag tvungen att sova iaf. Sen barnen föddes flög allt va hette ungdom ur mig, förr kunde jag va vaken två dygn i streck och knappt va påverkad av det men nu kände jag att jag måste bara få lägga mig en stund. Så en hel timme sov jag sen var det dags att ta itu med tvätten, tvättar för fullt just nu men snart är det klart.

Mätte även Jadies och vårt sovrum och det går att ha det precis som jag vill, har tänkt ut en massa projekt till vårt blivande sovrum men det får ju bli senare. Måste tapetsera om vårt nuvarande sovrum först för jag vill inte att Jadie ska behöva sova i vardagsrummet för att vi byter innan, och när jag skriver måste tapetsera så menar jag mamma måste tapetsera. Hon skulle lära mig när hon gjorde köket och vardagsrummet men när jag frågade varför hon gjorde si eller så körde hon ut mig och sa att hon faktiskt kan det där, jag frågade bara för att jag ville veta men eftersom jag inte fick va i närheten av henne under den tiden så är det hon som åker på att tapetsera vårt sovrum med. Surt sa räven men du har dig själv att skylla mamma lilla.

Nehe nu är det dags att gå ner till tvättstugan och planera vidare inför sovrummet.

Min middagsmat, konstigt nog var det bara jag som ville ha. Bläckfisk som är så galet gott!


Potatis!

2010-08-22, kl 08:29:51

Funderar ganska mycket på om jag ska sluta med potatis, pasta, bröd och sånt. Gick ner tio kilo sist jag gjorde det men sen belv jag gravid och då kom kilona tillbaka lika snabbt som jag vinkat av dom, inge bra det där att gå upp så mycket i samband med graviditeter.

Men tillbaka till det här med potatis osv, vissa säger ät fullkorn istället (pasta och bröd då). Nej det funkar ju inte, har gluten så det går åt helvete. Bort med potatisen! Så säger jag, det funkar ju. Ända problemet är att sist jag gjorde det så skrek hela kroppen: Ge mig en potatis för fan! Efter bara en månad, och då ska ni veta att jag gillar inte potatis någonstans. Inte pasta heller för den delen och bröd klarar jag mig utan med, men det var just den där jävla potatisen jag suktade efter. Dom är ondskefulla dom små jävlarna, tänk bara vad dom gör. Chips och en stor potatis med jätte fet gräddsås eller en bakpotatis med en riktigt snuskigt fet rör till, då var den där potatisen inte så äcklig längre. Nej det blir nog svårt det där men det är värt ett försök.

Bort med potatisen!

Kan man rösta på det i valet? bort med potatisen och fram med en fet (inte som i fett utan stor) kycklingsallad eller en Noka shake.


Mäta och planera lite grann

2010-08-22, kl 07:45:24

Har suttit och filurat på om jag och Jonny kanske ska byta rum med Jadie, blir nog till att mäta lite och se om det funkar. Vet inte varför men jag bara får lust till det, om det funkar så byter vi rum sen när vårt sovrum som vi har just nu är omtapetserat. Vill mäta nu men det är väl inte så bra att gå in och väcka stackarn, får vänta tills senare.

Funderar på om jag ska hoppa i säng nu på direkten, Jonnys bror ligger och sover här i vardagsrummet och jag vill ju inte väcka honom. Sen ska jag tvätta så in i idag med så därför måste jag upp tidigare än vanligt om jag ska hinna, hoppas bara jag somnar så jag orkar med också. Ledig inatt förresten, det är inte var dag det händer. Men i morgon är det ju dags igen, måste säga att jag längtar nått så förbannat till lönen med. I vanliga fall brukar jag vara halvfärdig med julklappar vid den här tiden men det går inte hndla så mycket när man inga pengar har, det blev ju inte mycket över med bara två föräldrapenningar så nu när man blir rik *host* så är det bäst att passa på. Sen fyller ju älsklingen år i september med så nått måste ju inhandlas till honom med.

Gonatt med er nu då, så hörs vi sen!Sover hos mamma idag

2010-08-21, kl 05:42:01

Sover hos mamma idag, Jonny ska ändå hem till sin mamma med barnen och min buss går inte förrens en timme efter att jag slutat så det känns onödigt att åka hem till inget så sent. Blir inte mycket på blogg fronten idag eftersom mammas dator är så seg, ni får helt enkelt hålla er tills i morgon men det klarar ni väl?


Det var då fan! Jonna väckte mig i morse...

2010-08-20, kl 19:25:47

Det var då fan! Jonna väckte mig i morse michelle skickar sms nu och mamma ringde precis. Har varken fått vila eller sova idag så det blir säkert en rolig natt. Jag säger då det, det är inte lätt att vara så här älskad...


Idag var vi lata så jag köpte kina mat til...

2010-08-20, kl 16:51:22

sp_a0044 (MMS)

Idag var vi lata så jag köpte kina mat till mig och jonny köpte kebab till sig, Gottigt värre!


Grattis Michelle!

2010-08-20, kl 14:25:15

Nu mina vänner är det så att min underbara Michelle (ja MIN och bara min henne tar ni inte ifrån mig) har fått jobb, på söndag går hon bredvid första dagen och sedan ska ett litet schema pillas ihop till henne. Nu tycker jag att alla mina bloggläsare kikar in hos henne och önskar henne lycka till, ett litet grattis vore på sin plats med. Jag menar ni är ju ändå 250 om dagen som läser här så några grattis ska vi nog få ihop.

Här hittar ni hennes blogg!

Och nej vi har fortfarande inte kommit iväg väntar på att försökrningskassan ksa ringa upp, har väntat i 40min nu och det skulle ta 20 *suck*


Trevligt trevligt

2010-08-20, kl 12:08:17

Arabelle hade så kul när Jonna var här, Jonna har nämligen överskotts energi värre än en ettåring på speed. Dom busade och lekte så det stod härliga till och sen tvärdackade Arabelle efter bara en timme. Vi har fikat, pratat skola och busat, nu har Jonna åkt och jag har jävlar i mig hunnit med att klippa gräset alla redan. Lite Jonna var dag till morgon kaffet hade vart bra för att få lite fart.

Nu ska jag packa det sista innan vi ska ner till huskvarna, tacka gudarna för barnbidraget. Barnens blöjor är nästan helt slut och likaså våtservetterna, Jadies ersättning tog slut igår och mina p-piller är snart slut med så vi behöver verkligen handla. Sen är det dom där lite mer oviktigt sakerna som ska handlas med, nästan inget diskmedel eller kaffe kvar. Två kaffe filter har vi i skåpet med så det behövs med, sen behöver jag verkligen köpa mjölk. Ingen Noka på tre dagar nu för mjölken har varit slut, inte bra det där. Men jag har fått komplimanger av flera stycken nu att jag faktiskt ser smalare ut, känns skit skönt att det verkar gå åt rätt håll.

Nehe dags att sätta igång nu då, blir till att handla sen umgås med mamma en stund. När Jonny sen åker hem med barnen ska jag vila någon timme eftersom det är jobb inatt igen.

En morgon med Jonna


Väntar besök

2010-08-20, kl 09:21:11

Idag var det inte barnen som väckte mig, nej det var min mobil som ringde som gjorde det. Det var Jonna som undrade om hon kunde komma förbi och hon skulle köpa med sig fika, var lite tveksam först eftersom hon faktiskt väckte mig men det är väl okej då eftersom hon tar med sig fika.

Nu ska jag sätta på kaffe och klä på mig för hon borde va här när som, funderar på om jag borde väcka Jonny med kanske eftersom han ändå inte kommer kunna sova så som vi babblar.

Ha det gött nu!


Jadie tog sin första tur med gåstolen

2010-08-20, kl 00:08:59

Idag plockade vi fram gåstolen till Jadie och hon älskade den, inte för att hon gick något men hon tuggade och sög som fasen på leksakerna. Sen bara älskade hon när Arabelle skjutsade runt henne i hela lägenheten, gåstolar is the shit!

Glömde ju självklart sätta dit leksakerna innan jag tog korten


Men på den här bilden på Arabelle syns leksakerna lite


Aj!

2010-08-19, kl 21:15:39

Jag har nått så förbannat ont i mitt knä, så fort jag lägger lite tyngd på det när jag böjer knäet så vill jag bara skrika rakt ut. Det var precis vad jag gjorde innan med, skulle sätta mig ner och när jag böjde knäet bara skrek jag. Vill inte ha det så här, hoppas det går över tills i morgon för då jobbar jag ju igen. Aj aj aj...

Nu blir det film med älskling (om vi lyckas få trollungarna i säng)


Detta jävla pusslande med tider

2010-08-19, kl 09:01:32

19 Augusti: Jonny kör morgon
20 Augusti: jobb 21-07
21 Augusti: jobb 21-07
22 Augusti: ledigt
23 Augusti: Jonny kör morgon, jobb 21-07
24 Augusti: Jonny kör morgon, skola 09-12, jobb 21-07
25 Augusti: jobb 20:45-07
26 Augusti: jobb21-07
27 Augusti: Jonny kör morgon
28 Augusti: jobb-21-07:15
29 Augusti: ledigt
30 Augusti: Jonny kör morgon, jobb 21-07
31 Augusti: jobb21-07

1 September: Jonny kör morgon, jobb 21-07:15
2 September: Jonny kör morgon, jobb 20:45-07
3 September: Jonny kör morgon

sen verkar det lugna ner sig lite, känns aningen stressigt framöver och jag har inte tid att boka in några besök vare sig hos någon annan eller här hemma känns det som.

Känner mig såhär just nu

Skönt bara att jag vet så jävla väl att det är värt det i slutändan och att jag är värsta superkvinnan som kommer klara av det.


Angående veckans blogg

2010-08-19, kl 07:44:00

Eftersom det blev som det blev i måndags så publicerade jag aldrig någon vinnare, så vi gör såhär istället för att det ska va smidigt. Ni som inte anmält er kan gå in och göra det här och ni som redan gjort det får tyvärr vänta snällt tills nästa måndag innan vinnaren publiceras.

Den som vinner veckans blogg kommer därefter bli länkad i en hel vecka ända fram tills nästa vinnare dras, det låter väl bra?


Historier om kvinnor

2010-08-19, kl 07:22:22

Han sa: Använder du BH? Du har ju inget att stoppa i den...
Hon sa: Du använder ju byxor...Mannen: Gud, varför gjorde du kvinnan så vacker?
Gud: För att du skulle älska henne
Mannen: Men, varför gjorde du henne så dum?
Gud: För att hon skulle kunna älska digMannen: Älskling ska vi byta ställning ikväll?
Kvinnan: Ja visst du kan stryka och laga mat medans jag kollar på tv

Det är sånt här man hittar på toaletten på jobbet...


Då var det dags igen

2010-08-18, kl 19:38:32

Ska snart åka ner till jobbet nu, försöka få klart på min uppgift till skolan inatt om det blir någon lugn stund. I morgon ska Jonny till körskolan så jag kan inte gå och lägga mig när jag kommer hem men det blir nog bra hoppas jag. Tror jag kommer vara aningen trött i morgon när jag kommer hem eftersom jag fått sova i omgångar idag, stora trollungen har haft sån överskottsenergi så det inte är sant idag. Hon har skrikit som fan hela dagen, inte för att hon är sur utan mer lyckoskrik. Sen har hon sprungit runt överallt här inne så jag har fått sova när hon lagt sig och det har varit skit svårt att försöka somna hela tiden.

Bäst jag gör mig iordning nu så jag hinner iväg, ha en bra natt!


Jag måste få skratta

2010-08-18, kl 19:18:33

Det kanske bara är jag som har så tråkig humor men jag garvade som fan iaf, kolla rubriken på inlägget som blev kommenterad och läs sedan det understrukna i kommentaren.

(och nej jag tycker absolut inte tidelag är något roligt för att klargöra det nu, det är vidirgt och sjukt! Det roliga är hela grejjen när det blev såhär)


Fy fan!

2010-08-18, kl 18:40:42

Stöd din närbutik står det i affären här på öxnehaga, så fan heller. Man måste alltid kolla datum på allt man köper för det mesta på hyllorna är för gammalt och så även idag, ingen mjölk blev köpt pga detta. Jag mitt jävla klöko glömde kolla datumet på ett Taco dinner kit jag köpte och slängde snabbt ihop lite mat när jag kom hem. Såsen smakade surt, blev ingen smak på köttfärsen av kryddan och skalen var sega som fan. Och mycket riktigt var paketet två månader för gammalt, fatta TVÅ MÅNADER! det är så jävla äckligt så jag nästan kräks. Allt smakade äckligt och det gick inte att äta, så surt att jag glömde kolla datumet innan. Gör ju alltid det när jag måste handla något där.

Inte nog med att all mat är för gammal det är dyrt med, och om den jävla idioten som jobbar där kunde sluta läsa tidningen hela dagarna så skulle det säkert gå fort att plocka bort allt det gamla. Sur som fan är han med (finns två trevliga och en surfitta), och varenda jävla gång det blir såhär och man vill lämna tillbaka så är det ju inte deras fel. Nej absolut inte det är ju alla olika leverantörer som ger dom gammal mat, både mjölk, ägg, barnmat, bröd ja precis allt. Inget är deras fel...

Stöd din närbutik på öxnehaga - skulle inte tro det! nästan gång åker jag ner till huskvaran igen om jag glömt handla med mig något. Öxnehaga närlivs kan stoppa upp sin mat där solen inte lyser, aldirg mer säger jag bara...


Det var väl omvårdnad och inte tidelag vi skulle hålla på med

2010-08-18, kl 13:16:51

Vi ska försöka göra så många flugor på smällen som möjligt nu i början

Precis så sa min lärare igår, antingen blev det riktigt fel när det kom ut eller så går jag nog i fel klass...


Svarar här

2010-08-17, kl 23:32:28

Några har frågat vad jag läser och vad jag jobbar med så jag tänkte att jag kör svaret här ifall det är några fler som undrar. Jag läser upp mina betyg sen gymnasiet för att bli undersköterska, egentligen har jag ett jävla läshuvud ofta vg, mvg och så men jag var så skoltrött så jag hade helt enkelt inte närvaro nog att få alla mina betyg. 4 kurser ska jag läsa upp nu och sen är jag klar, problemet är väl att hitta tid mellan jobb och barnen men det får lösa sig för det funkar inte ekonomiskt för oss om jag pluggar heltid och slutar jobba.  Som ni kanske förstår så pluggar jag på distans men det är rätt mycket skoldagar ändå tycker jag, nu har vi stött på problemet med dyra böcker. Jag lånade ut mina till en liten oärlig sak som inte lämnar tillbaka dom trots att jag upprepade gånger sagt till att jag behöver dom. Hen har nu flyttat från stan så det är inte bara att gå och hämta dom heller.

Pluggar gör jag på MoA lärcenter i jönköping och jag jobbar som tim vikarie (natt) på ett äldreboende i huskvarna, trivs bra på natten eftersom jag är en natt människa. Jobbar med underbar personal och de boende är riktigt härliga dom med så det kunde inte bli bättre.

Kör en liten efterlysning här med om någon har: Människan socialt och kulturellt - Katri Cronlund (Bonniers)
Tryckt tidigast 05 så är jag intreserad av att köpa den. Mejla gärna mig på sweetzazza@hotmail.com om du har en liggandes hemma till ingen nytta, då kan vi diskutera pris, frakt och hur det ska skickas. Döp gärna mejlet till "människan socialt och kulturellt"

Det är alltså den kursen jag läser just nu och skulle bli så glad om jag slapp lägg ut pengar på en helt ny, men vill som sagt ha en som är tryckt tidigast 05 då det ändras saker i böckerna hela tiden. Om du som jag läser msk just nu och bara vill ha någon att bolla ideér med så mejla gärna då med, alltid kul och lärorikt att höra andras uppfattning osv.


Jag är glad!

2010-08-17, kl 14:17:44

Tar denna bilden igen som exempel bara

Jag är inte sur på något sätt eller så jag bara är, fick höra att jag skulle se lite glad ut och någon undrade vart smilet är. Haha detta har jag fått höra hela mitt liv och så även min lilla mor. Våra munnar ser helt enkelt ut så, jag ser alltid ut såhär om jag inte skrattar eller slänger på världens fake smile vill säga. Alla frågar alltid varför jag är sur mm ävan fast jag inte är det. Som sagt jag ser ut såhär även när jag inte är sur, ibland är det många som har svårt att "läsa" mig eftersom jag för jämnan ser så jävla butter ut. Men jag är en väldigt glad person av mig (även om jag inte är det nu i skrivande stund, läser mig gråhårig på de olika sakerna som hör till skolan).

Men för er skull så slänger på ju ett sjuhelvetes fake smile bara för jag älskar er


Lite fin blev jag allt

2010-08-17, kl 08:54:00

Jo men visst han jag med en liten sminkning med, känner mig rätt nöjd. Testade att sminka ögonen annorlunda och det blev faktiskt bra, jag brukar annars köra på samma gammla vanliga skit hela tiden för jag vet att jag kan det. Vill ni ha lite bilder? Ni får några iaf.

Före

Makeup

Makeup & hair


Det gick inte riktigt som jag tänkt mig

2010-08-17, kl 06:33:06

Skulle vara vaken igår så jag kunde vända tillbaka på dygnet på direkten eftersom det är skola idag med, men så blev det ju inte. Däckade på soffan till och från halva dagen igår och ingenting blev gjort som det skulle, och sen tvärdäckade jag och sov som en stock. Idag så vaknade jag klockan 03:47 och var pigg som en lärka, haha finns inte mycket att göra en sån tid på dygnet men jag har ju lagt upp några otroligt bra tävlingar som jag vet att ni kommer tycka om.

Har inget batteri på min mobil heller, det är stendöd! Har kollat igenom hela lägenheten och mina olika väskor men min laddar finns ingenstans, självklart har jag glömt den på jobbet. Ringde innan och kollade med dom och visst låg den där, så typiskt att jag inte kan hålla ordning på mina saker. I morgon jobbar jag ju igen men jag kommer känna mig helt konstig utan mobilen, tänk om det händer något och jag måste få tag på någon eller ännu värre om det händer något och någon måste få tag på mig. Inte bra det här!

Nu ska jag läsa lite på en uppgift jag fick till skolan, sen funderar jag på att slå på stort och sminka mig innan det är dags att gå eftersom jag faktiskt har tid till det. Ha det gött...


Tävling

2010-08-17, kl 06:04:21

Avslutad
Nu kan ni tävla om ett presentkort från underbara
Babylooba

"Jag tävlar om ett presentkort på 300kr från Babylooba hos Sara"

För 1 lott Kika in på Babylooba och lämna sedan en kommentar här och skriv vad du skulle köpa för presentkortet
För 2 lotter gå med i 
Babyloobas nyhetsbrev (glöm inte lämna din mejladress och ditt namn om du gör detta så jag kan kolla att det stämmer)  
För 3 lotter Låna bild och text ovan (se till så länkarna funkar) och gör ett nytt inlägg på din blogg eller mejla fem vänner+mig (
sweetzazza@hotmail.com) i samma mejl.

Lycka till, tävlingen svslutas den 31 Augusti


Tävling

2010-08-17, kl 05:29:55

Avslutad
Nu kan ni vinna ett valfritt smycka från
Carolines smycksskrin


För att vara med ska du "gilla" Carolines Smyckeskrin på facebook och sedan lämna en kommentar här med ditt facebook namn och vilket smycke du skulle vilja vinna, svårare än så är det inte.
Glöm inte lämna antingen din bloggadress eller din mejl så jag kan få tag på dig om just du vinner.

Sätt igång och "Gilla" nu för tävlingen avslutas den 22Augusti kl 23:59


Tjabbadill kompis.

2010-08-16, kl 20:39:07

Sara har stendeckat på soffan, jag skriver här för jag vet att hon skulle lägga upp massa stuff idag, typ tävlingar och bilder eller något. men det går inte. hej då.//Jonny


Det har aldrig varit så skönt att komma hem som nu

2010-08-16, kl 12:51:01

Det gick bra i skolan, har fått validera bort 400 poäng och praktikerna eftersom jag jobbat/jobbar, sen tog det himla lång tid där. Från halv tio till fem över tolv satt jag och väntade på att det var min tur, jag var allra sist där när alla andra blivit klara. Mindre roligt med tanke på hur dagen var igår och att jag jobbat inatt men jag klarar det, jag är ju superwoman haha. Nu är Michelle och Novalie här och jag ska umgås med dom, men håll utkik för senare idag kommer det upp nya tävlingar i bloggen.


Nu kör jag igång då

2010-08-15, kl 19:12:39

Ska aldeles strax åka ner till Willys och handla innan jobbet, sen är det jobb till sju i morgon bitti och skolan börjar nio. När jag kommer hem från skolan i morgon så kommer det upp en ny tävling, det ser ni fram emot va? Känner att jag kommer självdö någon gång under natten eller morgondagen, barnen var inte så villiga till att låta mig sova idag så jag är ganska trött. Men men det får va, mobil bloggar någon gång under natten och innan skolan i morgon.


Kommer bli lite kasst med uppdateringar sen idag

2010-08-15, kl 06:51:14

Men det är ju för att jag ska försöka sova så länge jag bara kan eftersom jag ska till skolan efter jobbet i morgon, sen vet jag inte när jag kommer hem i morgon heller men då behöver jag med sova. Ska försöka mobilblogga när jag får chansen så det inte är helt dött här inne, det blir nog bra. Önska mig lycka till, kommer säkert va skit trött efter skolan sen men man tackar ju inte nej till att jobba helg precis.


Tänkvärt!

2010-08-15, kl 02:11:39

♦Den man ligger med får bädda
♦Den som tar, han har
♦Det man inte minns, har inte hänt
♦Det man inte vet, har man ingen aning om
♦Det vi inte gör idag slipper vi göra om i morgon
♦Gammal kärlek kostar alltid
♦Har man slagit yxan i båten får man ro som fan
♦Man ska inte kasta spjut i radhus
♦Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin
♦Som man raggar får man ligga
♦Övning ger träning


Beslutsångest

2010-08-15, kl 00:19:09

Fick lite beslutsångest nu ikväll om vi skulle se på Sleepers eller freedom writers, det fick tillslut bli sleepers och så zappade jag över och kollade på freedom writers i varje paus. Jag fick mig en välbehövd klining under fötterna under filmen och gu så skönt det var, himla bra med att man varken får klia eller massera Jonny för han tycker det är obehagligt så jag blir kliad hela tiden och slipper klia själv haha.

Nu har precis batman börjat på trean, tror jag ska kolla på den för igår på jobbet såg vi den med poison ivy. Älskade batman när jag var lite så det är skit kul att kolla på det nu med, efter det blir det nog en hel natt med World of Warcraft för att hålla mig vaken. Imorgon natt är det jobb igen plus att på måndag efter jobbet är det första dagen i skolan. Tänkte hålla mig vaken precis hela natten och inte gå upp förrens sex eller något i morgonkväll för att orka med skolan med, har ingen aning om vad som ska göras. Typ planera studierna och så men jag vet inte hur lång tid det kommer ta. På tisdag är det mellan 09-12 så då vet jag ju när jag slutar men inte på måndag, sen efter det kommer jag plugga på distans så då är det inga fler skoldagar. Eller det är klart någon blir det ju säkert men inte varje dag iaf.

Nehe Batman kallar på mig, hörs senare.


Mys dag

2010-08-14, kl 20:08:56

Efter fem nätter på jobbet är man helt slut när man går av, allt släpper när man vet att man inte behöver gå dit idag igen. Idag myser vi bara här hemma, hela familjen har precis tittat klart på Lemony Snickets berättelse om syskonen baudelairs olycksaliga liv, så himla mysigt Arabelle emellan mig och Jonny och Jadie i mitt knä. Måste säga att det blir inte allt för mycket tid att bara mysa med barnen när jag jobbar, visserligen träffar jag dom mer än om jag hade jobbat dag men iaf. När jag träffar barnen de dagar jag jobbar blir det mycket måsten, mycket lek och annat men inget mys.

Halva dagen har gått åt till att försöka lära Arabelle att man sitter i soffan, hon har lärt sig att klättra upp där nu och tycker det är jätte roligt att springa i soffan och ge både mig och Jonny hjärtattacker. Det går bra en stund och hon sitter stilla och är nöjd men sen ska hon upp och springa i soffan igen, hoppas hon förstår snart att det faktiskt är farligt att springa runt sådär.

Nu ska jag lägga Arabelle och mysa lite till med Jadie innan det är dags för henne att gå till sängs med, sen blir det nog mys och film med Jonny resten av kvällen. Vad ska ni göra en lördagkväll som denna?


Ja hur gick det då för valrossen?

2010-08-14, kl 08:24:11

Jo det gick hyffsat, ingen bra morgon att cykla hem på. Kunde ju tänkt mig för eftersom jag nu gått av min femte natt och brukar va rätt slö då, natten har varit mindre rolig med då jag blivit tillvispad av både armar och ben ett par gånger inatt. Kände mig inte alls taggad att hoppa upp på cykeln hem. Men det gjorde jag ändå för vi har ännu inte införskaffat ett lås till den vilket betyder att jag var så illa tvungen (och bra är väl det). Är för trött för att förklara så även ni utanför Jönköping ska förstå men ni som bor här kommer nog veta ungefär hur långt jag kom innan jag höll på att få en hjärtattack haha.

Cyklade först halvvägs upp till Sandagymnasiet (det är ju nästan så man skäms haha), men sen fick jag leda cykeln för jag fick så ont i röven av sadeln och sen ville inte växlarna samarbeta med mig. Ledde cykeln upp en bit ovanför kungsporten, sen tog jag en välbehövlig paus för då fick jag håll (ännu en gång så är det så man skäms). Sen cyklade jag väl en 25 meter upp innan jag höll på att dö igen (visst har jag bra kondis? haha). Resten av vägen ledde jag cykel ända tills jag kom till gården och slapp uppförsbacke då cyklade jag hela gården ut haha.

Väl uppe ville jag bara hoppa upp på cykel och åka ner till huskvarna igen, inte för att jag är självmordsbenägen och ville gå upp igen. Men känslan av att bara åka neråt, det blåser skönt och det ända jag anstränger i hela kroppen är fingrarna för att bromsa ner för helvetes backen (som jag för övrigt var livrädd för igår när jag cyklade ner eftersom jag inte cyklat sen i sjuan typ och det är långt och brant ner).

valrossen lämnade jobbet 07:05 och var hemma 07:29 så på 24 minuter tog jag mig hem och hann med att få inte bara en utan sexhundrasjuttioelva hjärtattacker. Men med tanke på hur mycket jag svettas nu har jag säkert tappat mins 25kilo, frågade Jonny om jag inte var smal och fin när jag kom hem. Fick till svar: Nej mest röd, rör mig inte! Det är äckligt med svett sen vände han på huvudet och sov igen. (Nej jag väckte inte Jonny för att fråga om jag blivit smal han var vaken efter att ha gett Jadie en flaksa precis)

Kom att tänka på en sak när jag kämpade mig uppför, jag fick jävligt ont i röven av sadeln och i hela muffen med för den delen. Hur fan klarar ni män av att cykla? Lägger ni bollarna på varsin sida av sadeln och njuter av fläktandet eller hur går det till? Är väldigt nyfiken nu och kommer inte kunna släppa den här tanken. Jonny sover ju igen så honom kan jag inte fråga.

Detta hade jag tänkt jag skulle göra varje jobb dag, men just nu säger jag bara fuck me sideways! Inte med denna cykeln, jag ska köpa en egen med skön sadel och växlar som gör som jag vill. Däremot kan jag tänka mig att gå till och från jobbet tills en ny cykel är införskaffad.


Alla vinnare se hit!

2010-08-14, kl 07:58:19

Såg att det blivit en bokstav för mycket i min mejladress när jag skrev ut vinnarna, så har du skickat dina uppgifter men inte fått något mejl tillbaka av mig så testa igen. Har ändrat mejladressen i vinnar inlägget och rätt mejl kommer även här: sweetzazza@hotmail.com


Datorn på jobbet Knarkade för mycket i ung...

2010-08-14, kl 02:05:30

sp_a0042 (MMS)

Datorn på jobbet Knarkade för mycket i unga år och det har resulterat i en Has'c'h psykos


Nu mina vänner ska jag dra mig iväg

2010-08-13, kl 20:19:44

Ska strax hoppa upp på cykeln och dra mig till jobbet, japp ni läste rätt cykel. I morgon kommer man kunna läsa i JP att en valross cyklat i huskvarna, de ni det är nyheter som heter duga haha. Önskar er en underbar natt så hörs vi i morgon.

Passar förresten på att be om ursäkt för att jag inte svarat på några kommentarer idag, men det har inte funnits tid. Jag skiter inte bara i er utan svar kommer i morgon istället


Nu så är det klart

2010-08-13, kl 20:11:41

Tävlingen i samarbete med Glitzy har jag inte dragit vinnare i ännu då jag måste dubbelkolla så alla som är med verkligen har anmält sig till nyhetsbrevet. Sen upptäckte jag även nu att när jag höll på att pilla med kommentarerna och drog vinnare så har de försvunnit i vissa tävlingar, jag hade redan dragit vinnarna när de försvann (det är väl jag mitt nöt som råkat ta bort dom eller något, teknik är inte min starka sida haha). Men nu ska jag komma till skott.

Här försvann visst texten men det är Hilde M

Mejla mig era adresser på sweetzazza@hotmail.com

Ni som inte vann ska inte hänga läpp för det finns ju andra roliga tävlingar att vara med i och jag har många spännande samarbeten på g, en  ny tävling kommer redan på måndag.


Ja det gjorde vi visst

2010-08-13, kl 08:48:45

Michelle undrade om vi inte saknade något efter att dom varit här sist och jo det gjorde vi visst lilla Novalie är nog inte fullt nöjd med sitt namn haha, döper ni om henne till Jadie kan ni få behålla nappen ;)

Förresten så funderar jag allvarligt på att ge Michelle och Novalie en egen kategori här, dom är ju med hela tiden ändå haha


Nu är det inte långt kvar

2010-08-13, kl 08:38:03

Fram tills klockan 18:00 kan ni vara med i alla tävlingar som avslutas idag, sen publicerar jag vinnaren runt sju-åtta snåret ikväll innan jag drar iväg till jobbet. Så ställ upp nu om ni inte gjort det tidigare.

Obs ni kan alltså bara vara med fram till 16:00 för då börjar jag lotta fram vinnare även om de inte publiceras redan då. deltagare efter 18:00 kommer inte att räknas.


Lilla gumman

2010-08-13, kl 07:55:19

Igår var pappa med Sandy hos veterinären för hennes tumör i foten har blivit större och nu har hon slickat på det så det är ett sår, inga bra nyheter när han kom därifrån. Hon har fem tumörer min lilla gumma, eller inte helt säkert två är tumörer och tre kan va antingen fettknölar eller tumörer det återstår att se. På tisdag ska min lilla älskling opereras men dom kan inte ta alla på en gång utan det får bli den i tassen och en till, dom kanske måste ta bort hela ena tån (heter det tå på hundar?). Jag är verkligen nervös, jag vet att det kommer gå bra men kan inte låta bli att få en klump i magen ändå. Hon är ju ingen ungdom lägre Sandy, hon fyllde 8 år den 1 april i år och det oroar mig lite med. Pappa har startat någon medicinkur på henne nu och på tisdag är det som sagt dags för operation.

Rätta mig gärna om jag missuppfattade något pappa, bara att slänga in en kommentar här då eller ringa. Vet ju att du läser men jag får aldrig några kommentarer av dig :(


Jag hittade en ganska stor vän på jobbet n...

2010-08-13, kl 06:15:40

sp_a0040 (MMS)

Jag hittade en ganska stor vän på jobbet nu när jag var på medicin runda. Jag Döper honom till charlie han ser ut som en charlie :)


Veckans blogg

2010-08-12, kl 20:28:12Vill du bli veckans blogg så anmäl dig här, skriv bara att du är med. Självklart får du tipsa om andra än din egen blogg. Ni kan anmäla er fram till klockan 23:59 på söndag den 15 Augusti, på måndag publicerar jag vinnaren som jag valt.


Gårdagens outfit

2010-08-12, kl 18:05:01

Tog korten och allt men glömde helt bort att lägga in dom på datorn men här kommer iaf gårdagens outfit.

Arabelle

T-Shirt-
H&M
Byxor-Marknad
Strumpor-Gekås/Ullared

Jadie

Klänning-
? Cirkeline
Body-H&M
Kalasbyxor-H&M


Ta chansen nu om du missat det

2010-08-12, kl 08:24:10

I morgon avslutas ett gäng tävlingar, deltar du inte redan så gör det nu. Klicka här för att komma till alla tävlingar.

Vinn en 15 portions förpackning med Noka


Vinn en personlig almanacka


Vinn ett presentkort på 200kr från barnkalaset.se

Vinn Radiant Star - Shine Spray

Vinn ett presentkort på 300kr från shirstore

Vinn en valfri väggdekor med ett värde upp till 250kr från PaxLux

Vinn ett tre pack namnnappar

Vinn
Body splash/Stockholmsgruppen cosmetics

Vinn hemlig gåva (avslutas inte i morgon)


Mina framtidsplaner har gått åt helvete

2010-08-12, kl 08:17:10

Ni som läst ett tag vet ju att jag pratat om mina "bölder" som är var och blodfyllda någon gång ibland innan, dom gör ont som fan och sen spricker dom så det blir ett stort hål in där dom suttit. Så här ser det ut på låren där dom suttit iaf.

Vänster

Höger

Man kan ju ganska lugnt säga att mina framtidsplaner som nakenmodell är att utesluta...


Veckans blogg?

2010-08-12, kl 08:10:35

Va tycker ni om det? Jag tycker det är kul och om ni vill kan jag börja ha det här, så blir vinnaren länkad i en vecka. Om jag får bra respons från er så börjar vi med det nästa vecka.


Inte många timmar kvar nu. Känns som jag...

2010-08-12, kl 03:00:17

Inte många timmar kvar nu. Känns som jag har massvis att göra när jag kommer hem men jag kan inte komma på vad. Jobbig känsla, Skit stressad över i morgon men vet inte varför.


Rätt svar och vinnaren

2010-08-11, kl 19:02:25

Innan Jonny varit på bvc med barnen gissade jag själv på 8595g och 64cm. Ganska nära men fel ändå. Rätt vikt och längd är 8675g och 67cm.

Den som kom närmst med sitt svar:
Zandra
Med en gissning på 8720g och 66cm
Mejla mig din adress så kommer en liten överraskning på posten.


Svar på ännu en kommentar

2010-08-11, kl 18:34:33Skämmer ut mig? det är väl snarare du som gör. Hon är INTE tjock hon ÄR kraftig, mullig har babyhull mm men man kallar inte någon tjock. Det är elakt! Du är lika hemsk som den människa som skrev den förra kommentaren, du kan inte "rädda" din lilla kommentar genom att skriva "sen påstår jag inte att det är något dåligt". Det är ordet tjock jag reagerar på i alla dessa kommentarer, det ordet stör mig, gör mig förbannad och får mig att undra hur männiksor kan tycka det är okej att vräka ur sig det bara för dom sitter bakom datorn.

Jag vet mycket väl att hon ligger lite över kurvan med sin vikt, har aldrig påstått att hon är smal. Men hon ligger inte över kurvan så man behöver hålla uppsikt på det tänka om kosten eller något. Jag däremot är överviktig så det är en hälsofara för mig om jag inte går ner snart. Som sagt så äter barnen nyttigt och om ni inte visste det så blir barnen oftast större när de fått ersättning istället för att amma. Jag har inte kunnat amma alltså har de fått ersättning båda två sen de bara var någon vecka. Båda mina barn är väldigt matglada men är det verkligen något negativit? Vi har aldrig behövt tvinga, truga och hålla på med smakisar eller vanlig mat nu, de äter och jag tycker det är jätte skönt.

Jag tänker upprepa mig ännu en gång eftersom vissa inte verkar förstå, det är ordet TJOCK som inte är okej. Ingen vill bli kallad tjock, det finns inte tjock men inte sagt att det är dåligt. Tjock är inget snällt ord, använd babyhull (för det är precis vad det är) mullig eller varför inte hon har lite att ta av när hon blir sjuk. Arabelle har precis börjat gå för hon är ett väldigt försiktigt barn, hon har kunnat länge men inte vågat men nu går det undan här för hon känner sig säker. Iom detta kommer hon säkert stanna i vikt nu ett tag framöver, andra barn gör det tidigare om det börjar gå tidigare men som sagt Arabelle har börjat precis nu.

Carita du tvingar mig till att svara såhär, för precis som alla andra som användet de negativa orden och vräker ur sig massa dumt så är du ANONYM. Det är fegt! Lämna åtminstone en mejl adress och ni inte har blogg. För jo jag tycker det är riktigt fegt att vara helt anonym. Eller helt är det ju inte förra dumb asset sitter i motala och carita i stockholm så helt ovetandes är jag inte...


Snart är man studerande igen

2010-08-11, kl 09:27:51

På måndag då är det dags, klockan nio ska jag va i skolan. Vet inte riktigt vad vi ska göra då, sen på tisdag är det planering av studierna mellan 10-12 och sen är det bara till att börja plugga. Blir ju på distans så jag kan jobba samtidigt med, ska va klar i december och jag fattat alla mina papper rätt. Känns skönt att det kommer går fort, sen vet jag att det kommer gå plätt lätt det här. Jag har ett bra läshuvud och det krävs inte mycket för att jag ska lära mig, det som gick åt helvete i gymnasiet var bara hela grejjen med att sitta i skolan hela dagarna. Det funkar liksom inte för mig, trivs mycket bättre med att jobba och det är också skönt. Fatta va hemskt att hata och jobba när det är en så nödvändig sak, jag älskar att gå till jobbet (kanske inte alla dagar, men de flesta). Det här komer bli bra, jag fixar det. Det kommer rent ut sagt gå skit bra!

Nu ska jag hoppa i säng för Jonny ska ge sig iväg till bvc, blir tyst lite tidigare än vanligt idag så då kan jag somna lite tidigare med. Hörs i eftermiddag då för jag har planerat att sova ända tills Jonny kommer hem från sin mamma vid fyra.


Glad som fan just nu

2010-08-11, kl 08:53:50

Förra veckan var jag lite nervös för jag hade bara 40 timmar denna månaden men nu efter ett samtel med chefen är jag helt plötsligt uppe i 131 timmar, fy fan va skönt med pengar och jobb. Skönt att komma ut och det passar ju mig aldeles perfekt som är nattuggla att jobba natt såhär. Jag trivs så bra och kunde inte haft det bättre, nu kommer jag snasa kudde gott efter det här.


Mera jobb

2010-08-11, kl 07:42:09

Blir till att jobba inatt igen, va skönt det blir att ha lite pengar för en gångs skull. Vet inte om jag får hoppa in nått mer denna veckan, chefen mejlade och frågade om jag kunde det och självklart kan jag det. Ska ringa henne om en stund och svara över telefon med så vet jag på direkten om det blir något mer, fick även det glada beskedet att jag får gå för Irene i två veckor under hennes sjukskrivning nu i slutet av augusti och början av september. Hoppas ju självklart att allt går bra och att hon kommer må bra men hon kunde få mellan två-fem veckor så lite hoppas jag ju på att hon behöver någon extra vecka att vila upp sig på, fast att hon mår bra iaf då såklart.

Idag ska Jonny gå med barnen till bvc så Jadie kan få sin vaccination, ska bli kul att få höra vad den lilla klumpen väger med. Vi kan göra en kul grejj, ni får gissa hennes längd och vikt och den som gissar rätt/kommer närmst vinner en liten överraskning. Inget märkvärdigt sådär men lite roligt.
Nu är hon nästan 6 månader, tidigare vikt och längd:

Vid födsel: 3360g 49cm
En månad: 3495g 51,5cm
Två månader: 4945g 55,4cm
Tre månader: 5845g 58,8cm
Fyra månader: 6785g 60,8cm

Ni har fram tills 19:00 ikväll att gissa, då talar jag om rätt svar och vinnaren.


Off i go again

2010-08-10, kl 23:08:09

Då var det dags att ge sig iväg till jobbet igen, känns bra. Har blandat iordning två Noka Shakes som jag ska ha med mig, orkar inte dra med både mjölk och pulver så då tänkte jag att jag blandar två nu och tar med. Varför har jag inte tänkt på det innan? Hatar mina shaker med eller vad man ska kalla det, den sluter inte tätt så massa läcker ut när jag skakar. Tur det att underbara Eva på scandinavien Health & Beauty ska skicka en Noka shaker till mig när dom får in nya på lager.

Nehe nu var det dags att gå, ha en bra natt!Sara glömde visst bort att publicera det här i all hast när hon gick, så jag gjorde det åt henne. Dock lite senare än tänkt//Jonny


Tsatziki

2010-08-10, kl 20:02:00

Syns det att Arabelle gillar tsatziki eller?


Svar på kommentar

2010-08-10, kl 19:29:50


Du inavlade idiot i ett comhem hus i motala ge dig för fan, varför vara anonym? Jo för att man är en feg liten jävla fitta! Ska jag skärpa mig? Hur moget är det att kalla ett litet barn tjock? Lär dig stava och väx upp för fan. Omoget som fan! Stå för vem du är nästa gång istället, men det vågar du väl inte. Då är man inte så katig helt plötsligt.

Jag säger som vanligt du har ingen jävla aning om hur vi har det här, jag var stor som liten Arabelle är stor och Jadie är stor. Inte tjocka men dom har mysigt babyhull precis som barn ska se ut. Dom äter nyttig och bra mat men jag kanske skulle svälta dom istället för att göra inavlade jävla miffon nöjda? Arabelle har precis börjat gå, hade hon gått i flera månader hade säkert babyhullet försvunnit tidigare vilket jag tycker är synd. Hon är så fin precis som hon är, ett aldeles utomordentligt vackert barn.

Är det såhär barn ska se ut enligt dig eller?
Jag är en hemsk hemsk människa

2010-08-10, kl 07:40:33

Jag är övertrött, så in i helvete. Jag bryter ihop och asgarvar för ingenting och på jobbet var jag riktigt hemsk, det kommer en stackars liten nisse och går in genom entre dörren och precis vid oss snubblar han till. Jag håller på att bryta ihop totalt men lyckas hålla mig, men då bara några meter längre bort gör han det igen och då brast det för mig. Jag började skratta helt hejdlöst och Helene och Irene skrattar åt mig, Emma tittar på mig precis som om jag är helt dum i huvudet och det får mig att skratta ännu mer. Det gick inte sluta hur mycket jag än förökte, istället fick jag knappt någon luft för det blev ännu roligare. Hur störd är jag inte? Hoppas bara inte denna lilla nisse fattade att jag skrattade åt honom, och hoppas inte han tror att Irene och Helen skrattade åt honom med. Usch vilken start på dagen, nu tycker han säkert vi i natt personalen är jätte hemska. Han kommer hata oss för all framtid och det är mitt fel, nej fy fan jag måste sova nu kan inte sitta här och uggla.

Sov så gott lilla gumman

Och så säger vi att våra män inte håller koll på barnen

2010-08-09, kl 18:07:50

Novalie blev ovanligt tyst en stund när jag och Michelle kikade runt lite på datorn och när vi vänder oss om ser vi det här

Novalie hade satt sig i Jadies knä, inte ett knyst sa lill trollet hon bara satt och log hela tiden. Skit glad för att någon ville leka med henne, Novalie klappade henne snällt på huvudet och bara satt där. Det här är nog första gången jag tycker det är bra att Novlaie inte går upp i vikt för sitt gluten (inte illa menat tycker jätte synd om lilla skruttan), Jadie väger redan mer än henne nu och tur är väl det annars hade det kunnat gå illa.


Sova time!

2010-08-09, kl 15:08:23

Ska passa på att sova en liten stund nu, Jonny och Michelle har taigt med barnen till lekplatsen så jag kan vila lite. Blev inringd från jobbet, inte mig emot att jobba ihop lite extra pengar på mitt underbara jobb. Men lite tråkigt att vi hade planerat att Tom & Michelle skulle komma hit, eller tråkigt och tråkigt är det ju inte. Michelle är här Tom kommer sen men jg kommer nog va trött frammåt fyre-fem i morgon bitti på jobbet. Men det kan det vara värt, känns som vi inte träffas alls ofta längre nu när både jag och Michelle börjat jobba. Förr träffades vi varje dag men nu så händer det så mycket annat så det finns inte tid till det. Nehepp nu hoppar jag i säng så jag hinner blunda en stund.


Fin besök

2010-08-09, kl 11:09:49

Michelle är på arbetsintervju nu så Novalie är hemma hos oss, den lille goingen ligger och sover just nu. Jag och Jonny borde få medalj för det är inte det lättaste att få henne att somna borta, lite stolt får man va då när man lyckas lägga henne (sen behöver vi inte nämna att vi gett henne hembränt och klubbat te henne i huvudet med en hammare).

Nu ska jag åka ner till Huskvarna och handla lite nödvändigheter och fixa min bankdosa som Arabelle troligtvis fått tag i eftersom den är låst, har ingen lust att ge mig ut idag över huvudtaget men Michelle plockar upp mig och det barn som får den stora äran att följa med. Slipper bussen på hem vägen iaf, nehe bäst att göra sig iordning. Håll nu tummarna för Michelle!
 Hoppas verkligen du får jobbet gumman.


Lite jävlig får man va

2010-08-09, kl 01:07:13

Jag älskar att vara lite sådär små jävlig inte elak men ändå lite jävlig, som nu då smög jag in i sovrummet precis när Jonny höll på att somna. Teasade honom lite och fick mig ett ordentligt natta nupp, det är då det är som bäst när man får vara lite jävlig med.

Nej jag är inte särskildt pryd av mig. Jag har sex, fiser som en hel karl och rapar ännu värre. Pratar högt om det med, alltså både sexet rapar och fisar. Allt annat som är dö äckligt med för den delen, jag är ingen sån där fin flicka som aldrig gör sånt, dricker vin med lillfingret spretande utåt och sitter med benen i kors. Nej jag dricker öl och sitter med benen brett isär och har alltid varit avundsjuk på att pappa kan rapa hela alfabetet men inte jag. Undrar om det finns kurser för sånt? Måste verkligen lära mig det!


Arabelle the mightiest orc of all times!

2010-08-08, kl 22:30:02Tävling

2010-08-08, kl 20:17:11


Avslutad
Nu kör jag igång en tävling i samarbete med bamba och vinsten är ett presentkort på 500kr
(presentkortet går att dela upp på flera olika köptillfällen om man inte vill handla för hela beloppet på samma gång), dom försöker just nu öka medlemmarna i deras facebook grupp så därför går tävlingen ut på att värva så många av dina facebookvänner som möjligt

För att vara med ska du bli medlem i
Bambas facebookgrupp och bjud sedan in så många vänner du kan.
Tävlingen avslutas den 22 Augusti klockan 21:00 och då ska du skicka ett mejl till mig (
sweetzazza@hotmail.com) med namnen på alla de du värvat till facebook gruppen, som rubrik på mejlet vill jag att du skriver "Bamba tävling" för att jag ska kunna hålla reda på det. Den som värvat flest vinner presentkortet! (jag vill ha ditt mejl senaste den 22 Augusti klockan 23:59 för att det ska va giltigt) 
Så glöm inte skriva upp namnen och mejla dom till mig!
Vill du tipsa om tävlingen på din blogg så vore det jätte snällt men det är inget måste.
Lycka till nu!


Litet tips om snygga billiga shorts

2010-08-08, kl 15:08:45

Köpte jätte fina shorts som inte slla var dyra, sitter perfekt på min lilla Dunderklump.
Alla kort är så konstiga för hon springer runt som en galning nu på dagarna och det är inte så lätt att få till en bild då.

Nu ska jag berätta "hemligheten", det här är inte shorts det är trosor. Finns i två pack på coop för 89 kronor och just nu var det halva priset så det blir inte många kronor för två "shorts" inte.
 Arabelle har stl 86 nu och då köpte jag trosorna i stl 98/104 och dom blev perfekta som shorts. Det gäller att vara lite påhittig ibland, för visst är dom fina och inte ser det ut som hon springer runt i trosor inte. Nepp ett par fin fina shorts är vad trollungen har på sig.


Underbart

2010-08-08, kl 14:29:41

efter en mindre nyttig veckas semester har jag ändå blivit mindre, känner mig stolt som fan även om mina bröst sakta men säkert krymper. Dom hade jag ju gärna behållt! Men jag tänkte ändå till lite på semestern, fikade inte alls lika många gånger som de andra och åt inte fullt så mycket sött. Nokan fick stanna hemma men jag bytte ändå ut ett mål om dagen mot en naturdiet shake istället. (kanske ska tacka magsjukan lite för detta med haha)

Från start

102kg fettklump
127cm mage 
118cm höft
115cm bröst
63cm lår

Nu
100kg fettklump (har inte vägt mig sen förra veckan)
121cm mage
113cm höft
110cm bröst
62cm lår

Det är fem cm mindre sen förra veckan!

Totalt från start
-2kg
-6cm mage
-5cm höft
-5cm bröst
-1cm lår


Halmstad 2010 Bildbomb del2

2010-08-08, kl 13:14:29tyckte det var så otroligt sött att hon stack ut och luftade sitt ben den lilla trollungen


Foten då och nu

2010-08-08, kl 01:02:50

Från början

Sen bidde det lite värre

Sen blev det lite värre igen
men det har jag inget kort på, ytterligare två blåsor precis i vecken mellan tårna och foten och de andra växte sig större. 
Och nu...

Huden har torkat ut som fan av allt tvättande,
mormor fick klippa bort huden över den stora blåsan för det kom massa sand under. Jag är öm för huden spricker överallt för den är så torr och så ömmar det där det kommer ny hud för den är så tunn än. Men i regel så är det mycket bättre, lite skinnlös, lite torr och "lite" smutsig det är nästan som det brukar haha, hoppas bara det läkt klart snart för det kliar ju så jäkla mycket så jag kliar bort huden på natten när jag sover igen innan det hunnit läka helt. Har haft det omlagt på natten men då har jag kliat bort mefix, kompresser, gasbinda och hela köret när jag vaknat ändå.

Nu ska jag smörja in foten så den återfuktas lite, inget skönt det här men jag ska väl inta klaga det har ju varit värre. Problemet med att återfukta allt det sprukna och torra är bara att jag måste smörja på precis rätt ställe för jag har märkt att jag har små fläckar som inte vill läka och som fortfarande vätskar sig. Måtte detta gå över tills på tisdag när jag jobbar igen, har ingen lust att gå med detta fler nätter på jobbet!


Halmstad 2010 Bildbomb del1

2010-08-08, kl 00:28:53


Eftersom det finns rickspuckon som inte fattar ett skämt så ändrar jag väl rubriken då, jäffla nötter det finns att man inte ens ska få ha en rolig rubrik...

2010-08-07, kl 23:17:03Så skönt att vara hemma igen

2010-08-07, kl 21:04:45

Nu ska jag läsa ikapp allt jag missat under veckan, skönt med bloglovin då. Sen ska jag läsa kommentarer och försöka svara på dom. Har packat upp lite nu men resten får vänta, ska lägga upp lite bilder från semestern ikväll med. Som jag nämnt tidigare så är vår kamera självmordsbenägen så det är inte så mycket kort men iaf, surt att den inte funkar som vi vill. Hoppas ni haft en underbar vecka, nu ska jag läsa ikapp allt.


Efter en hel dag med sol och värme är vi n...

2010-08-07, kl 17:06:18

sp_a0037 (MMS)

Efter en hel dag med sol och värme är vi nu på väg hem, ska bli skönt att få sova i sin egen säng i natt.


Inte Möe till uppdatering idag men det ä...

2010-08-06, kl 22:25:50

Inte Möe till uppdatering idag men det är för att vi inte gjort ett Skit här, dåligt väder och allmänt tråkigt idag. Nu ska jag packa det som inte behövs innan hem resan och sen ska jag sova.


Här ligger jag med hela röva full av Ido...

2010-08-05, kl 22:35:52

Här ligger jag med hela röva full av Idominsalva och hoppas på att inte hela natten ska gå till toabesök. Magsjuka är underbart när man blir precis Skinnflåd i röva...


Det var då fan att man inte får njuta av...

2010-08-05, kl 20:13:32

Det var då fan att man inte får njuta av semestern. Igår hade jag feber och nu har jag åkt på någon form utav magsjuka. I stort sett hela dagen har jag spenderat på toan, jag hinner fan knappt ut därifrån Förrens jag måste springa in igen.


Idag var det lite halv Kasst väder här, V...

2010-08-05, kl 12:46:38

Idag var det lite halv Kasst väder här, Varmt som fan men ingen sol. Så vi åker till båstad och hoppas på lite sol där.


Jag har känt mig lite halv Dassig hela da...

2010-08-04, kl 19:57:39

Jag har känt mig lite halv Dassig hela dagen och det är nog inte så konstigt för jag har 38,6 i feber. I vanliga fall ligger jag på 36,4 el 36,6 Blir nog sängen snart om inte min Alvedon hjälper.


Jag har lyckats Klia bort huden Fläckvis ...

2010-08-04, kl 15:57:35

Jag har lyckats Klia bort huden Fläckvis på min fot när jag sovit och det svider rätt gott. Men doktor Bittan har lagt om foten a la mormor vis så nu har jag två trosskydd under foten så det blir mjukt att gå haha.


Det blåste lite för mycket vid havet idag ...

2010-08-04, kl 13:52:34

sp_a0036 (MMS)

Det blåste lite för mycket vid havet idag så Trollungen fick bada i poolen idag istället.


Jadie Sötnosen satt själv idag helt utan s...

2010-08-03, kl 20:33:17

Jadie Sötnosen satt själv idag helt utan stöd en bra stund. Duktiga tjejen.


Nu har vi fått en Guidad tur ner till str...

2010-08-03, kl 19:55:00

Nu har vi fått en Guidad tur ner till stranden av min mormor så nu hittar vi ut härifrån. Precis ätit gott grillat och snart ska vi fortsätta på gårdagens omgång med Plump.


Mamma och dom andra berättade hur fin str...

2010-08-03, kl 14:30:26

Mamma och dom andra berättade hur fin stranden var och att det fanns spel Hallar här, så när barnen sov middag gick jag och jonny för att kolla hur det ser ut. Mindre lyckat. Först hittade vi inte ut från stugbyn och när vi väl gjorde det kom vi till en Vändplan. Vi gick alltså ut på helt fel ställe så vi gav upp och gick tillbaka men då hittade vi inte vår stuga först haha. Så lite äventyr har vi varit ute på.


Blir tidig säng gång här ikväll, sov i...

2010-08-02, kl 22:26:24

Blir tidig säng gång här ikväll, sov illa natten tills idag pga mina blåsor som för övrigt blivit värre. Har Kliat mig i sömnen så jag saknar skin på foten. Så nu säger jag god natt mina vänner.


Barnen är Nattade så nu ska vi Plump. Seme...

2010-08-02, kl 21:15:28

Barnen är Nattade så nu ska vi Plump. Semestern började perfekt och jag hoppas den fortsätter så. Ha en underbar kväll allesamman


Nu är vi framme, solen skiner och det är v...

2010-08-02, kl 13:44:04

Nu är vi framme, solen skiner och det är varmt och gott. Annat än i tråkiga jönköping där det regnade som fan när vi åkte i morse.


Gu vilken tur vi har, världens gulligaste...

2010-08-02, kl 10:54:37

Gu vilken tur vi har, världens gulligaste Konduktör har vi här på tåget. Efter att vi hade betalt och allt så kom hon tillbaka med en Målarbok och kriter till Arabelle för hon var så söt :)


Nu sitter vi på tåget som ska ta oss till ...

2010-08-02, kl 10:41:12

sp_a0032 (MMS)

Nu sitter vi på tåget som ska ta oss till värnamo där ska vi byta tåg för att komma vidare till halmstad.


Nu åker vi!

2010-08-02, kl 09:06:14

Nu drar vi iväg på semester, mindre roligt att ta sig dit med syskonvagn och en massa packning på tåg och grejjer men det blir nog bra. Kommer bli kul när vi kommer fram iaf, ha det gött nu.


Då var det klart

2010-08-01, kl 23:19:55

Nu är även det sista färdig packat och i morgon far vi mot halmstad, kommer inte ha tillgång till dator där men det är ju faktiskt semester och så även från bloggen (även om det känns lite jobbigt). Men jag kommer mobil blogga, även om det inte blir så mycket så lovar jag åtminstone ett inlägg om dagen (kommer säkert bli fler om jag känner mig själv rätt haha). Sen blir det ju massa massa bilder när vi kommer hem igen, kommer hem på söndag och jag hoppas ni inte saknar mig för mycket tills dess. Tror inte jag hinner slänga in något inlägg innan vi åker i morgon så jag säger hej då nu, medans jag är borta får ni ju inte glömma bort alla underbara tävlingar som ni hittar här.  Och så skulle jag självklart bli jätte glad om ni kunde hjälpa mig bli årets mamma bloggare, mer om det hittar ni här.

 Vad har ni gjort/ska göra under semestern?

Arabelle & Jadie önskar er en underbar vecka


Jaha

2010-08-01, kl 07:33:10

Nu har vätskan i blåsorna börjat luka död skunk, ganska rött kring två av blåsorna och två nya små jävlar har kommit. Perfekt till semestern, eller inte. Natten har varit ett rent helvete och jag är helt slut eftersom jag inte kunde sova igår på dagen, inte blir det mycket till vila idag heller eftersom jag måste packa våra saker tills i morgon. Skulle gjort det igår men det gick ju inte, sen på måndag ska man dra sig iväg till tåget på morgonen. Mindre roliga dagar jag har framför mig.

Nu ska jag umgås lite med Michelle innan hon åker iväg till jobbet och sen ska jag sova som en liten gris dom få timmarna jag får.


Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<