God vs Bad

2012-05-07, kl 23:13:00 | Kommentarer: 0 | Direktlänk | Allt

Dagen har varit kanonbra och skitdålig på samma gång, arbetskamraterna verkar vara kanon. Chefen med och brukarna åt inte upp mig, känns kanon faktiskt. MEN jag kommer aldrig mer använda mina underbara gympadojor som varit mig trogna länge nu, fy fan vilken jävla värk jag har i fötterna nu. Det är skavsår på mina små tår och fötterna bultar, aldrig trodde jag att mina så bekväma skor kunde vara så dåliga. Får testa nya skor i morgon och slänga med mig foppisarna i väskan just in case.

Kirurgen chockade mig med en riktigt snabb operationstid, det känns skit bra att det verkligen blir av nu men jag är jätte nervös. Känns ganska olägligt med en sjukskrivning just nu med tanke på att jag börjar mitt nya jobb nu. Å andra sidan kanske jag får vara så pass smärtfri att jag kan plugga och få in mina sista uppgifter under sjukskrivningen, det har varit bra och dåligt om vartannat hela dagen.

Men självklart ska en dag fylld med positivitet sluta med ett rent helvete, här sitter jag nu aptrött efter en helt fullspäckad dag med värk i fötterna och en vaken hysterisk unge som troligtvis åkt på öroninflammation. Lilla lilla gumman, hoppas vi kan få en tid på vårdentralen snabbt för henne.


Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<