Stress, stress och åter stress

2012-01-30, kl 18:02:58 | Kommentarer: 2 | Direktlänk | Allt

Flickorna är hämtade och lasangen står i ugnen, känns som jag har stressat hela dagen sen jag gick upp. Men det ska i alla fall bli otroligt gott att få lite mat i magen, efter maten är det läggdags för flickorna och själv ska jag packa väskan inför jobbet. Fick ganska många nätter nu och det känns så otroligt skönt, då kanske vi kommer upp i den bröllopsbudgeten vi hade från början innan alla oväntade utgifter.

Jonny jobbar och vi hinner i princip bara mötas i dörren sen, men jag tröstar mig med att i morgon blir det några fler timmar efter sömnen och innan jobbet. Känns lite si sådär dom dagarna jag jobbar och Jonny jobbar kväll, det blir liksom inte mycket tid tillsammans men som sagt imorgon blir det några fler timmar i alla fall.

Natt ett av fyra är gjord och det känns otroligt skönt att få komma ut lite med, har ju inte jobbat på två veckor nu. Studierna tar ju visserligen upp all min lediga tid ändå men man kommer inte ut på samma sätt när man sitter med näsan i böckerna, någon föreläsning har jag varit på men då lyssnar man bara och har ingen att prata med. Nehepp bäst att kolla till maten så den inte bränns, vad har ni/ska ni äta idag?


Kommentarer
Från: Fnulan

Ja du, som student är man ALDRIG ledig...

2012-01-30, kl 23:20:25
URL: http://fnulan.se
Från: Tant Otto

Men Sara hur hinner du med allt? Tre små barn,plugga och jobba...när hinner du med dig själv.

Kram Carina

2012-02-02, kl 23:18:32
URL: http://pomerans.wordpress.com

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<