Jag är så trött så jag inte ens orkar komma på en rubrik

2012-01-06, kl 17:06:41 | Kommentarer: 2 | Direktlänk | Allt

Satt uppe med skolböckerna lite för länge igår känner jag, det gjorde ju visserligen inget eftersom jag ändå skulle sova lite längre idag då det är jobb inatt. Men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag gick visserligen inte upp ur sängen förrens klockan var halv tre idag men inte har jag sovit för det. Barnen har inte varit på tipp topp humör idag precis och har skrikit hela dagen, det ser ut som tredje världskriget här hemma och ungarna fortsätter gnälla.

Har slängt Jadie i säng och hon somnade som tur var, då fick jag tid till att plocka undan i köket men anledningen till att jag fick plocka ostört märkte jag sen var för att Bella hade hällt ut en hel falska schampoo över hela golvet. Borsett från det så ligger det tärneglitter över hela vardagsrummet (eftersom flickorna bestämt skulle vara tärnor både igår och idag), byggklossar över golvet i varenda rum och resten av leksaker är utspridda över hela lägenheten.

Vill inte orkar inte, vill inte städa nu och vill inte jobba sen. Eller jo det vill jag men jag hade velat sova ordentligt för just nu orka jag inget alls.


Kommentarer
Från: Caroline

Usch, låter rörigt värre. Vilken unge som häller schampot på golvet:P Tur att du har ditt stora lager;)

2012-01-06, kl 18:31:58
Från: Sara, mamma till tre små troll

Haha ja det är ju det :)

2012-01-11, kl 09:06:01
URL: http://neccin.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<