Idag mår jag värre än värst

2012-01-25, kl 21:59:07 | Kommentarer: 2 | Direktlänk | Allt

Förkylningen som började lite smått igårkväll blir bara värre och värre, hela dagen har jag spenderat i soffan med snytnäsdukar och te. Pluggat så mycket det gått medans barnen varit på dagis och kvällen har spenderats framför filmer och rayman (äntligen ett spel på min nivå haha), i morgon är det möte med biträdande rektor och Jadies fröken ännu en gång. Ringde och begärde att hon skulle få byta avdelning men hennes ena fröken ville gärna att vi löser detta även att det blir ett byte till hösten, och ja jag tycker faktiskt inte det är mer än rätt att det blir löst nu. Sen vill jag inte heller att personal som inte gjort något ska behöva gå med en klump i magen, för det ska jag var väldigt tydlig med att det är inte all personal som gör fel och åter fel.

Nu tillbaka till Rayman och älsklingen i soffan, vi har kört fast på en bana som jag måste klara innan jag lägger mig haha. Återkommer efter mötet i morgon och talar om hur det gått.


Kommentarer
Från: Ingrid - Mamma till Zelda

Usch då, hoppas du kryar på dej snart! :) Fick ditt mejl, tack! Det kommer säkert fram idag eller imorgon men då vet jag vad det är hehe :) Kram, Ingrid

2012-01-26, kl 11:11:29
URL: http://p0llys.blogg.se/
Från: Fröken M

Krya på dig !! KRAMAR

2012-01-26, kl 13:18:22
URL: http://frokenmela.se

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<