Det var hemskt vad hurtiga jag var idag

2012-01-05, kl 09:29:43 | Kommentarer: 4 | Direktlänk | Allt

Vaknade av Jonnys larm vid fem i morse och kunde inte somna om, sen dess har jag gjort både det ena och det andra. Kidsen är lämnade på dagis, en maskin disk klar och en maskin tvätt igång. Har hunnit med att träna lite lätt här hemma och vikt in lite tvätt, varit ute med sopporna och plockat lite i köket. Nu ska jag ta tag i lite viktiga telefonsamtal och sen ska jag återgå till städningen för att sedan avsluta med lite pluggande, efter min upptäckt igår är det lika bra att sätta fart så man blir klar någon  gång.

Har även tänkt lägga upp den där mamma/baby tävlingen lite senare idag, men det får som sagt bli lite senare. Vad har ni gjort idag, och vad har ni för planer resten av dagen?


Kommentarer
Från: Annika - drömmen om 11 barn

Göttans att du nått månadens mål ;) Grattis pluttan!!! :)

Jag sa ju att jag skulle ner så våran mammas våg tog mig. De var det väl va? :/

Men ja... det gjorde den - några dagar innan julafton! Då låg jag 4kg under "gränsen". Men julens frossande satte sina spår. Den 30 dec vägde jag mig på vårdcentralen. + 8 kilo. ÅTTA JÄVLA KILO!?

Så nu är det pulver sen 1 januari, och så lär det fortsätta bli. Lär bli lite lite fusk imorgon och på söndag - men det är inte mycket det...

2012-01-05, kl 09:43:56
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Från: MAMMA SOM KÄMPAR FÖR LIVET

Kul du är med! :)

2012-01-05, kl 10:55:11
URL: http://overleva.blogg.se/
Från: MAMMA SOM KÄMPAR FÖR LIVET

Nej de skadar inte! :) Ökar bara=)

2012-01-05, kl 11:46:02
URL: http://overleva.blogg.se/
Från: Annika - drömmen om 11 barn

Sv jo jag ska kanske väga mig hos mamma o pappa igen sen, men det gör jag efter den 11:e. Den 11 januari ska jag till bvc med jonathan (1årskoll) så då kollar jag min vikt samtidigt haha =) kan va bra att använda mig av deras annars, vc alltså, då kan jag inte väga mig så ofta :D

2012-01-05, kl 14:26:40
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<